Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat!SmileTúl vagyok rajta.Minden rendben volt, tegnap du. már jöhettem is haza.Kb. 11 körül csinálta a drnő a műtétet, rendes volt,nem is izgultam, vérnyomim reggel 100/60 volt, műtőasztalon már 130 Laughing De hamar elaludtam, kb 20 perc volt a műtét.Utána is aludtam még.Viszont eléggé fáj a seb, eszem a fájdalomcsill-kat.Szerintem a gátseb nem fájt ennyire Confused Rolling Eyes
Dr.nő viszont nem jött be hozzám műtét után, így kapott egy nagy fekete pontot tőlem Mad Twisted Evil Majd felhívom hogy mégis mikor kell kontrollra, varratszedésre mennem, bár felszívódó varratokat tett állítólag Rolling Eyes Meg a labor eredményemre is kivi vagyok.
Tegnap Tomi volt Emilivel, egész jól elvoltak, de estére már mondta, hogy ő ezt minden nap nem bírná, így ma ment a melőhelyére pihenni
Klérdeztéltek hogy ez milyen ciszta:hüvelybemenetnél van,a nedvességet termelő mirígy cisztája.Mirígyet nem vették ki, csak a cisztát.Okát nem tudni, és remélem nem fiog kiújulni, mert ez még rosszabb mint a gáétmetszés volt anno:(Baromira fáj, eszem a fájd.csill-t, de ma már lényegesen jobb.
Visszaolvasok, így lehrt régebbi témára is reagálok.
Nanica!
Megnézteam a videót, látom Linus is élvezi nagyon a vizet, most már Emili is mrgbarátkozott a karúszóval:)
Düh:Emili nem harap, hanem tör-zúz:DCsapkod ami a kezeügyébe kerül.De hamar elterelhető a figyelme, így ez nem tart sokáig.Ha ne az van amit akar, akkor sír, kiabál, siktí, végül csapkod.Ez a sorrend.
Bigsis!
Tényleg nagyon szép a szülőszoba!Ojibé nagyon édes kis hajas baba:)A nehézségek ellenére szerintem jó hogy ilyen kicsi a korkülönbség köztük._Bár én most elgondolkoztam a tesón,mivel Emili mostanában 7ördög
Dana!
Evés:Emili is mostanság inkább a kanapén ülve eszik.Etetőszéket hanyagolja,de van hogy oda kéredzkedik.Egyedül nem hagyom pépeset enni,merz csak szétdobálná.Főtt tésztát ehet egyedül,meg a rágcsákat, de mást nem.pedig már egész ügyesen a szájába talál a kanállal, de sokszor nézegeti hogy mi van benne, így lecsöpög.Viszont mindig van neki is egy kanala, így 2 kanállal eszünk.
Tápi:amennyire nem ette kicsinek,most annyira rákapott.Hogy mitől, azt nem tudom, de a reggeli tápi adag után van hogy de., vagy du. is kér még, vagy tejert adok,mikor mihez van kedvem
De szilárd ételt ilyenkor elutasítja, így nem tudok mást tenni.
Cumi:csak alváshoz van, ha felkel magától leteszi.Máshol nincs a lakásban cumi, így nem is kéri.Időnként estefelé ha nagyon nyűgi akkor kap.Meg autóban hosszú úton, ill. babakocsiban,ha nagyon nyűgi már.Néha reggel még kérné, de akkor mondom neki, hgy játszáshoz nem szabad cumikázni, és már köpi is ki, csak mehessen végre rámolni:D
Timi!
Emili is babának hívja magát, persze, mivel mi is sokat mondjuk még, hogy Emili baba, ha fényképet néz, vagy a tükörben nézi magát:D
Apropó tükör:Emili mostanság nézegeti magát a tükörben, ilyenkor grimaszokat vág,nyújtogaja a nyelvét, főleg ha van vmi kaja a szájában.
Annyira édes, de ha meglátja, hofy figyeljük, akkor abbahagyja
Fogmosás:emili hagyja, de ő is csiszatol vmit a szájában.Persze közben folyamatosan mondom, hogy húúú, de ügyes vagy!!!!!
Sno!
Evés nálunk detto mint nálatok.Próbáltam leszoktatni az üvergesről, de az csak gyorsabb
.És ha nyűgös ebédkor,ami gyakori, mert elfárad, akkor a darabosabb kajához nincs türeéme, és nem eszik.Ilyenkor du. adom neki.
Én még ragaszkodok a tápihoz reggel este,de kap tejet is, ha napközben esetleg tápit kérne(ilyenkor rázza a kezét, ahogy én szoktam összerázni a cumisüvegét:D)
Ágiboldi!
Emili is kiköpi a kaját, ha újat adnék mielőtt lenyelte az előző falatot, és ettől agybajt kapok!:x
Pann!
Nekem is jön még 1 csepp tejszerű vmi a cicimből, ha egnyomom,de most nézettem hormonokat is, így majd kiderül mi áll a háttérben.
Bevásárlás:Emili elvan egy ideig a kosárban, de ha nem, akkor kap inni, enni, vagy cumit:?
Gumicsizma:én most láttam tescoban is, brendonban is, deichmannban is,meg szinte mindenfelé.Igaz méretet nem néztem, de ránézésre kb 22nél keződik:(Viszont vaterán láttam vadiúj 21est.
Hálózsák:én ezt is vaterán, teszveszem vettem, angyon szép, és vannak újak is, magyar gyártmányok:
http://www.vatera.hu/item/view/index.ph ... 28&adult=1
ennek a eladónak a többi terméke közt vannak más mintájúak is, más méretben is.
De amit mutattatok ruhalfalvás zsákok, azok nagyon tetszenek!!!Kár hogy lemaradtam az akciójukról:(
Emili egyébként hálózsák függö, az újat amit vettem neki, napközben is kohozta(amig be nem zártam a szobaajtót)és bele kellett fektetni,még 40 fokban is pár percig:DIlyenkor imitálja az alvást:)De ha anélkül altatnám,akkor nem alszk el olyan könnyen, és nem is alszik olyan sokat.
Én ma bekapcsoltam a fűtést egy kis időre.Ez volt az első fűtés.
Haláéfejes ruhák:hát én is agybajt kaptam,mikor megláttam!!Hogy lehet gyereknek ilyet csinálni?????Kinek jutott ez eszébe????Nem volt normális annyi szent!Nem tudom hogy lehet engedélyezni???Legközelebb horogkereszt lesz rajta???
Lora!
Csizma:vastag zoknival sem jó rá?Néhol kapni oyat, aminek a szárán van egy behúzó, és így lehet szűkíteni a szárát.
Tényleg, békapóz:Emili még mindig úgy alszik,mint egy újszülött:pucsít az égnek a feneke,mint egy büdös bogár
Ezt nem kellett volna még kinőnie???
Gombalevest máér evett, meg pörit is, és ette agombát is.Penészes sajtot még nemadtam, kefírt sem eszi meg.
Télen mit csinálunk?Rejtély!Ha nem esik, akkor irány kifelé, aminek előre nem örülk, de Emili meghibban idebent, és az én idegeimet is kikészíti.Tomi szerint jó lenne neki a bölcsi, gyerek társaság kell, az itthoni játékokat unja.Igaza is van szerintem, de itt nem veszik be ilyenkor, pláne hohy én nem dolgozom.,Dolgozni meg nincs kedbvem, és megv álni Emikétől sem.Az lenne a jó, ha lehetne hetente csak prszor vinni, de ezt sem engedik.
Játszóház meg nincs olyan, ahol otthagyhatnám.
Gekkós tezstet mindjárt egnézem.
Bocsi a sok hibáért, siettem is, és fexem is közben.