Új privát üzeneted érkezett!

Lina neked is akartam írni, meg kérdezni is, megtörtént az inszem?
Hogy vagy?, látom már 4 dpo.

Kép

Kép
napsugár035

sugi köszönöm a drukkot!
nektek nagyon sok boldogságot kívánok a Balázshoz!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Enci, boldog névnapot!!!!

Lyndee, örülök, hogy jók az eredményeid, megérte az újabb vizsgálat!

Babszi, üdvözöllek én is. Nem is találok szavakat. Nem semmi megpróbáltatásokon kellett keresztülmenned. Sok-sok erőt kívánok Neked ezután is, hogy bízz benne, minden rendbejön. Szorítok Nektek, s remélem, hogy rövidesen meglesz a tökéletes cipőd is! :wink:

Nita, akkor most már minden oké lesz Nálatok is!!!!

Linácska, akkor hajrá hatosikrek? Húúúú....

Szilvi, nem baj, egyik nap ilyen, a másik olyan. Pont akkor lesz itt az ideje az összebújásnak, amikor kedvetek lesz hozzá!!! Mikor is van a szülinapod?

Napsugár, annyira várom a híreket Rólatok. Hogy vagy, mit érzel?

Nálunk elég hideg lett, dehát tényleg itt az ősz. :)
Pénteken voltam afp-n, remélem, minden oké! Majd okt. 1-jén megyek dokihoz + lesz a köv. uh, akkor kiderül az eredmény. :)
Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
ggica

GGica, 16 hetes vagy, sőt 17? Csúúúúúúúúúúcs. Érzel már mocorgást?
Nem érzek semmi különöset, Balázs piszok jól érzi magát odabenn, Holnap megint Nst, A magzat víz kevesebb mint kéne, de nem izgult a doki, Én annyira mennék már, Ja és olyan nyákdugó szerű valami még mindig jön, sztem ahogy rövidül a méhnyak úgy potyog kifele belőlem.Néha olyan forróság önt el amikor rágondolok.....

Kép

Kép
napsugár035

sugi máér nagyon a finisbe vagy..érzem! :D
enci én is kívánok!!!!!!!!!
boldog névnapot :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi,
köszi kérdésed megvolt az inszem, kétszer is. Szerdán egyszer, de csütörtökön még nem volt repedt a tüsző, úgyhogy csütörtökön ismételték, és pénteken már meg volt repedve, szóval a csütörtöki volt a tuti. Majd jövő héten kiderül, hogy mennyire volt sikeres :lol:
Neked meg kitartást, már nincs sok hátra.

Encike,
sok boldog névnapot kívánok neked.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönöm csajok!
encike 2

encike hogy vagy jobban már? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linacska :D Nekem ezt a PG/53 Ovulációs mikroszkópot ajánlották 1900-be kerül. Erről hallottál már?

Köszi előre is :D
üdv
Éva
péva

Péva,
nekem olyanom is van, de az egy 2-3 nappal korábban jelez nálam. A lányomnál is használtuk, akkor voltunk együtt, mikor tök kristályos volt. De ugye lány lett, tehát szerintem akkor is később volt a peteérés. Most konkrétan a 15. napon pozitív volt, és a 17. napon volt pé.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Encike,Sok Boldog Névnapot Kívánok!
Kitartás,tudom milyen ez az időszak,nekem félidőig tartott....... :roll:

babszi:nekem is vetélésem volt,méghozzá iker terhesség.jan10-én volt a műszeres befejezés és az utolsó menszim március 13 volt.

Péva:Én is használtam LH tesztet de én a babatervezőktől rendeltem.Nekem a hőmérő nem sokat segített.Az lh viszont kicsit biztosabb! http://www.babatervezok.otthona.net/

KépKép
lyndee

És egy kis kedvcsináló......

Ma készült képek 26+4

Kép

Kép

KépKép
lyndee

Sziasztok!
Sajnos a hőmérőzéssel nekem is vannak gondjaim
amikor terhes lettem a hőm nem is mutatta az ovulációmat az orvos mondta is na nem történt semmi és mégis terhes lettem bár nem sokáig élvezhettem :cry: sajnos
Most újra hőmérőzöm és vettem ezt mikroszkópos csodát majd kiderül.
Iyndee: köszi a címet sok jó dolog van benne :lol:
Üdv Éva
péva

sziasztok!vera köszi hogy hoztad az üzit!
egyenlőre sikerűlt megcsinálni a gépet de ha sokáig nemirok akkor tényleg kipurcant a gép! :?
lyndee olyan csinos a pocis képed!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Anikó vagyok. Nekem is volt már egy vetélésem 2006-ban, 3 éve próbálkoztunk a babával mire sikerült és 7 hetesen elment. Alig tudtam elhinni, hogy végre terhes lettem, azután pedig alig tudtam feldolgozni, hogy elment a kisbabám.

Babszi és Péva! Csak annyit tudok nektek mondani, hogy kitartás, higgyétek el, hogy sikerül feldolgozni, csak idő kell. Nekem is sikerült, fél évig tartott, mikor azt mondtam, hogy oké, mostmár be merem vállalni a következőt, próbálkozunk, ha össze jön össze, ha még nem az sem baj, nem akartam még görcsösen de sikerült szinte rögtön úgy, hogy Clostylbegitet kaptam (peteérést segítő gyógyszert) és elvileg azt 3 menses alatt kell szedni de nekem az első után rögtön sikerült a baba. Nagyon izgultam egészen odáig még meg nem mozdult, vérezgettem is az elején, mindig az orvosnál voltam, de hál istennek olyan doktornőt találtam, aki mindent megtett, hogy sikerüljön és kaptam gyógyszert hogy megtapadjon rendesen. Most 3 és fél hónapos a kisfiam, imádnivaló. Nektek is sikerülni fog én tudom, hiszek benne.
Nagyon nehéz feldolgozni, én munkanélküli segélyen voltam otthon mikor elvetéltem és teljesen majdnem megőrültem otthon egyedül egésznap még nem jött a férjem haza. Alig költöztünk Szegedre, nem voltak ismerősök, nem tudtam kivel beszélgetni, borzalmas volt, de sikerült. Én azt javaslom, hogy azt a fél évet várjátok ki, mire a szervezet regenerálódik és lelkileg helyre rázódtok.

Ha valakinek valami kérdése van, szívesen válaszolok, akár az orvosomat javasolni, akár elmondani milyen gyógyszert szedtem stb. Csak légyszi privát üzit írjatok, mert a kisbaba mellett nem nagyon tudok mindig ide ülni és időnként lefogok maradni arról amit írtok.
Sok puszi mindenkinek és kitartás!
Anikó

Kép
skoperdane

hoppá!
A vonalzómat mindjárt megcsinálom, mert azért 56. hét terhesség már kicsit viccesen hangzik nemde?
:D

Kép
skoperdane

skoperdane üdv köztünk..sajnálom a vetélésed de gratula a kis vendelhez!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike,
boldog névnapot kívánok!

Vera,
olyan jó nézegetni a képezteket és a vonalzódat... :D Imádom a nagycsaládokat!!!

Nita,
mi a gond a gépeddel? Délután skype-közelben leszel? Hátha tudunk segíteni, a férjem informatikus :lol:

Újak
nagy-nagy kitartást nektek, sok erőt és szerelmes szép napokat kívánok, hogy minél hamarabb jöjjön a baba!

Lányok,
remek ajánlataim vannak bel- és külföldre (akciósak), ugyanis több utazási irodának is dolgozom itthonról, szóval tömegesen jönnek az ajánlatok. Akit érdekel valami írhat a hungary@broadwayholiday.hu címre nekem. Már az őszi szünetre, sőt, szilveszterre is itt vannak az ajánlatok, de egyéb, édeskettes akciók is vannak, amik garantáltan meghozzák az összebújást... :lol:

ÉÉÉÉs sütöttem egy egyszerű, olcsó, gyors sütit, közkinccsé teszem a receptet:
Almatorta (itt az ősz, a finomabbnál finomabb almák):

a tésztához: 15 dkg vajat + 10 dkg cukrot jól összedolgozunk, 2 egész tojást beleütünk, tovább keverjük, beleszórunk 1 kávéskanál fahéjat (aki nem szereti, kihygahatja, bár vágykeltő :D ), 20 dkg lisztet alaposan összedolgozzuk. A masszát vizes kézzel sütőpapírral bélelt sütőbe nyomkodjuk (én szimplán kivajazott-lisztezettbe tettem, semmi baja nem lett), úgy kell nyomkodni, hogy kis pereme legyen. 3-4 nagy almát (kb. 50-60 dkg) megtisztítunk, félbevágjuk, magházát kiszedjük, vékony szeletekre vágjuk, rátesszül sűrűn a massza tetejére. Két tojást 1 egész vaníliacukorral felverünk, hozzáadunk 1 dl tejet, ezt az almákra öntjük (ezért kell a perem), meg lehet még szórni dióval, mandulával, mazsolával, be a sütőbe, kb. 220 fokon 25 percig sütjük. Csak akkor vágjátok fel, ha már langyosra kihűlt. Nagyon finom felvert tejszínhabbal tálalva. Jó étvágyat hozzá!

Kép

Kép

Kép
lyly

nitacska007!köszi az üdvözletet.Figyelemmel foglak mostmár titeket kísérni és szurkolok mindenkinek, mert én is tudom, hogy milyen a vetélés, és fájdalmas feldolgozni, de sikerül, csak idő kell, hogy a seb begyógyuljon.

A miértekre tényleg nincs válasz. Nekem egy internetes orvos, aki humán genetikus vagy valami hasonló, ő írt választ, hogy miért történhetett mindez. Leírom nektek, hátha esetleg ez segít valakinek.
Azt írta, hogy a fogamzás és beágyazódás között történt valami genetikai hiba, ami miatt bár kifejlődött a magzat szíve és elkezdett dobogni, de nem fejlődött neki tovább, nem bírt jól megkapaszkodni a magzat. Én nagyon nehezen estem teherbe, erre a válasz az volt, hogy hormonális problémám van, régen is sokszor 23 napig volt meg a mensesem, és hiába mentem orvoshoz vele, nem kezelték. Ez a hormon probléma ez az, hogy nem termelődik a sárgatest hormon, ezáltal nehezen esek teherbe és ha sikerül is elvetélek. De nagyon jó doktornőt találtam itt Szegeden, aki segített ezen, beállította a mensesemet aztán amint kiderült, hogy terhes vagyok, rögtön mentem és adott erre gyógyszert, mégpedig a Duphastont, ami segített a sárgatesthormon termelésben, ezt a 12-15. hét körül kellett szedni, mert utána már termelődik a terhesség miatt.
Nagyon bíztam és hittem ebben a gyógyszerben, sajnos az előző terhességgel egy olyan orvoshoz mentem, aki le sz...ta a fejem nagyívben, mikor már 2 hete véreztem és mindennap ott voltam akkor mondta, hogy szedjem tovább a gyógyszereket, és mondtam, hogy nem is kaptam gyógyszert. Ja és ő közölte, hogy nem ad az ultrahangra beutalót, sőt az ultrahangon is mondták, hogy majd a 12 hetesre menjek, biztos nincs baj, kénytelen voltam elmenni a magánrendelésre, és ott szívesen megnézte, hogy már nem él a baba. Erről ennyit, de nevet nem írok, hál istennek már nincs is itt Szegeden.
Na mindegy.
Szép napot mindenkinek

Kép
skoperdane

lyly leszek skyp közelben olyan fél 4 körül..
annyi a baj hogy gépeztem egyszer csak egy nagy katanás és kikapcsolta magát...aztán párom hazajött és be tudta indítani..egyenlőre működik..de ha bármi baj lesz szolók nektek..! :lol:
skoperdane akkor te is sok rosszon mentél keresztül de a gyümölcs már ott van a karodba már több mint 3 hónapja!
Én ma hagyom abba a gyógyszert és 10 napon belül meg kell jöjjön a menzim majd irány a doki hogy van e pé-m!
remélem van és jöhet a kistesó aki velünk marad már! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Skoperdane,
üdv köztünk. A Duphaston azért nem csodaszer, de szerintem az nagyon sokat számított, hogy hittél benne. Vetélés utáni terhességnél amúgy mindenkinek adják, vagy ezt, vagy utrogestant. Én mondjuk jobban szerettem volna most is azt, mert abban 10-szer annyi progeszteron van, stikában napi egyet használok is, nehogy ezen múljon. Pedig még az sem biztos, hogy terhes vagyok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska akkor én is fogok ilyet kapni majd?! :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Üdv az ujaknak!

Lyly!
Jo a recept leirtam és meg is csinálom.

Linácska!
Nekem is volt spontánom, de a doki nekem semmi gyogyot nem irt fel most.
Kicsit tartok is, hogy nehogy baj legyen, de miért is lenne baj, igaz????

Most alszik rosszcsontom az oviba elfáradt, nagyon tetszik neki. Holnap már ott hagyom, aztátn már pénteken ott is alszik.
Jaj, de sajnálom, jobban szenvedek, mint ő.
encike 2

Sziasztok,
bocs, hogy csak most írok újra, múlt kedden kérdezősködtem a műszeres befejezésről.

Linácska, Csucsu, Napsugár, köszönöm a válaszokat. Túlestem rajta. Eddig úgy tűnik, tényleg nem a fizikai része a nehéz.

Nagyon sokat jelent, úgy hiszem, hogy már van két gyerekem.

Úgy látom, megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyit kell, mennyit érdemes várni az újrapróbálkozás előtt. Közületek ki mennyit várt?

Üdv.
potty80

potty80 én január után 3 hónapot vártam és rögtön teherbe is estem de nkem korainak bizonyult a baba mert ő is elment..most ugydöntöttünk hogy többet várunk mint 3 hónap..már több mint 4 honapja pihizünk..de lassan bele is vágunk a kistesóprojekbe!..most sikerűlni FOG!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem nem feltétlen a vetélés miatt írtak Duphastont, hanem előtte is szednem kellett volna, hogy 3 év próbálkozás után estem teherbe, csak a doki akihez jártam elszúrta, mikor vérezgettem, akkor mondta, hogy szedjem a gyógyit tovább, holott nem is kaptam. Nem csodaszer, de nagyban segít abban, hogy megtapadjon a baba rendesen, hogy a hormonok termelődjenek. A doktornőm mondta, hogy ártani nem árt, ha pedig segíthet, akkor meg miért ne próbáljuk meg.

Leírok nektek ide valamit, amit egy volt kolléganőm egy doktornő (kórházban dolgoztam adminisztrátorként) írt nekem, mikor elvetéltem
és talán ez adott nekem erőt ahoz, hogy igenis meg kell próbálni és ennek így kellett valami miatt történjen, hogy a baba elment. Ezt kb. 1,5 hónappal a vetélés után kaptam tőle ezt a levelet.

""Lehet, hogy először kicsit furcsán hangzik majd, de hidd el tulajdonképpen nem veszítettétek el. Az Ő feladata valószínűleg ennyi volt: felkészíteni téged az anyaságra. Megfoganni és megszületni a babának is nehéz feladat. A kis lelke biztos, hogy veletek marad, és lehet , hogy legközelebb ismét Ő fog megfoganni, most csak "gyakorolt". Ne izgulj, nem vagyok komplett idióta - senki sem tudhatja , mi a Nagy Igazság az életben.
A TE, pontosabban Ti dolgotok az, hogy felismerjétek , mit is tanultatok ebből a pár hétből, mennyivel lettetek gazdagabbak, mert erre a tudásra lesz szükség a következő terhesség kapcsán.
Mindenki útja nehéz. Ne add fel, mert csak úgy fog beteljesülni az álom!!!""

Kép
skoperdane

skoperdane szerintem szép ez a történet és ha jobban belegondolunk van is benne valami igazság! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hogy mennyit érdemes várni vetélés után, azt mindenki maga dönti el, hogy hogy érzi, mennyi idő alatt tudja feldolgozni a traumát. Nekem fél év kellett hozzá, de még akkor sem akartam görcsösen a pindúrt, úgy voltam vele, ha várni akar vár még, ha jönni akar jön, a fogamzás eszközt letettem, de nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan jönni fog, hiszen 3 évet vártunk előzőleg.
Azért szerintem az a minimum 3 hónap kell ahhoz hogy a szervezet is regenerálódjon.
Lehet hogy most félőrültnek fogtok gondolni, de én voltam jósnőnél vetélés után, ámbár én sose hittem benne, csak egyik barátnőm vitt el és meglepődtem, mert annyi sokmindent mondott rólam, amit nemtudom honnan látott, de majdnem minden igaz volt. Nem mondtam neki, hogy elvetéltem, csak azt kérdeztem, hogy babát szeretnénk, mit lát, mennyi időn belül jön és mondta, hogy ha fél éven belül esek teherbe, akkor nem marad meg a baba, de ha fél év után, akkor kihordom és egészséges kisbabám lesz. De én nem ezrét vártam ki a fél évet, hanem a mensesemmel voltak gondok, amit be kellett állitani és az hónapokig tartott meg nem éreztem még felkészültnek sem magam a trauma után. Amúgy meg most számolom, hogy 9 hónap múlva fogant Vendike A Vetélés után.

Kép
skoperdane

skoperdane én se nagyon hiszek a jósnőkbe de én félek is elmenni hozzájuk!... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska007!

Ugye? szerintem is.
És nekem ez akkora erőt adott, hiába biztatott mindenki, nagyon magamalatt voltam. Ez a doktornő is járt már így, vetélt már el, tehát tudja milyen az és ezt a gyönyörű levelet írta nekem, amitől úgy éreztem, hogy mostmár csak előre érdemes nézni és a magam mögött lévő rossz dolgot elfelejteni. És most van egy gyönyörű kisfiam, aki minden fájdalmat feledtet

Kép
skoperdane

én is féltem, de barátnőm elrángatott. Más jósnőhöz nem is mennék el, sőt mostrmár talán hozzá sem, mert félek, hogy rosszat mondt. Kíváncsi voltam, hogy a babára mit mond, és tényleg nem mondtam el még azt sem, hogy engem hogy hívnak, semmit nem tudott rólam, csak leültem és húzgáltam a kártyákat.
Azt is mondta, hogy nemrég valami lelki trauma, megrázó dolog történt velem, amit nagyon nehéz lesz feldolgoznom, rengeteg idő kell hozzá, de a szeretteim mellettem állnak és segítenek majd. Nemtudom honnan a francból látja ő ezeket.

Kép
skoperdane

hát tényleg jó kérdés honnan tudja azokat a dolgokat amit nem mondtunk neki el!nagy dilemma az tuti... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike,
bátran csináld meg, nagyon egyszerű, gyors és finom!

Nitácska,
nem tudlak elérni Skype-on... :(
Én most pl. elérhető vagyok: cskozma, megpróbálnál felhívni?

Skoperdane,
megkönnyeztem a levelet, amit a kolléganőd írt. Tényleg nem tudunk erről az Élet Nagy Céljából semmit vagy legalábbis keveset, de az is lehet, rosszul értelmezzük. Szerintem jó is így, hogy aki elment, az nem jelentkezik vissza, nem tud beszámolni sem jóról, sem rosszról, mert így legalább ez egy gyönyörű titok, mint ahogy a megszületésünk is az, egyszeri és megismételhetetlen.
Jó-jó, magyarázzák ezt a materializmus hívei, de hogy lélek van, az biztos, mert érzések is vannak, és azt nem lehet pusztán a kémiával magyarázni...
Móra egyik könyvében a lány, Kis Tit, amikor haldoklik, azt kérdezi a római császárnétól: "Anyám, mondd meg nekem, van nekem lelkem?" Az öregasszony így felel: "Ha fáj, Kis Tit, akkor van..."
Nekem nagyon igaz ez a pár rövid sor (bocsi, lehet, nem pontosan idéztem).

Én köszönöm a drága kisfiamnak, hogy néhány hónapot velem, velünk volt, mert csodálatos dolog volt újra érezni mozogni, csodálatos volt, hogy mindenről az jutott eszembe, hamarosan négyesben élvezzük/tesszük ezt vagy azt a dolgot.
Igenis tanultam tőle, még több szeretetet, azt, hogy milyen érzés valakit elveszíteni, akit kimondhatatlanul szeretünk, akit önmagáért várunk és akarunk, mert át akarjuk neki adni azt a kevés tudást, sok-sok érzelmet, amit mi érzünk, tudunk erről a világról. Életet adni valakinek, aki olyanná formálhatja a maga kis környezetét, amilyenné szeretné, és átélheti a világunk sok-sok csodáját és búját-baját.

Most azt gondolom, nem tudtam neki életet adni, de lehet, hogy neki így is jó volt, egy barátnőm azt írta: vannak babák, akik azért élnek csak ilyen rövid ideig, mert még egyszer meg akarják tapasztalni, érezni akarják, milyen az anyai, a családi szeretet, a felhőtlen öröm és boldogság, amit az ő kis jelentkezésük vált ki belőlünk.
Úgy legyen, legyen békesség bennünk, Bennetek.

Kép

Kép

Kép
lyly

felkerestelek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:)
kislibus

Nitacska,
kellene kapnod, de ha nem kapnál kérj!!! Én már Lilinél is kaptam, biztos, ami biztos alapont. Ha lehet, én az utrogestanra szavazok, mert abban 10x annyi progeszteron van, mint a duphastonban. Túladagolni elvileg nem lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A hónap poénja: Most, hogy kértem a Dévaiba időpontot, csak 2 napig barnáztam a mensi előtt. Jól fog mutatni, hogy elmegyek a dokihoz egy olyan problémával, ami lehet, megszünőfélben van.... :shock:

Kép
kislibus

Lina! És akkor te most kapod is, vagy csak úgy magadtól szeded???

A 6 tüsző nem sok egy kiccsit????
kislibus

Kislibus,
a Duphastont kapom, az utrót magamtól, de még így is nagyon gyatra a hőm!!!
A 6 tüsző lehet, hogy sok, de nem tudok vele mit csinálni. Max. ikrek lesznek. Pedig alig kaptam valami stimut, és mégis ennyi lett.
Ha véletlen előfordulna az a lehetetlen eset, hogy nem sikerült, akkor jövő hónapban stimu nélküli inszem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lyly! Hát igen, ez tényleg szép volt, hidd el én is megkönnyeztem, mikor a kolléganőm írta. Biztosan van benne valami igazság, és ez adott nekem erőt, hogy csak előre lássak, és a rosszat feledjem.
Sokszor azért visszagondolok, hogy mi lett volna, ha.....
De mostmár a kisfiam kárpótolja a rosszat és feledteti velem. Ennek így kellett történnie és lehet ő fogant meg először is, csak kis huncut volt és megleckéztetett. De most megmaradt nekünk, mert hihetetlen módon akartuk és imádtuk őt. Rengeteget beszélgettem hozzá már az első pillanattól fogva és elmondtam neki milliószor, hogy mennyire szeretjük és várjuk idekint.
Akkoriban munkanélküli segélyen voltam, biztos tudta ő, hogy előbb helyre kell rázódjunk, mert a szegénységbe nem jöhet világra, bár akkor is nagyon szerettük volna, de tudja a gyerek, hogy mikor kell jönnie, mikor van rá a legnagyobb szükség.

Akinek összejön, rengeteget beszélgessen vele, nem baj, hogy még csak borsónyi, de tudja, érzi, hogy szeretik. És én sok babazenét is hallgattam, és most is ha nyűgös Vendi, akkor bekapcsolom neki és megnyugszik tőle, szereti nagyon.

Kép
skoperdane

Hali!
Ma voltam védőnőnél, 1 órát beszélgettünk.
Ma jol vagyok, de ha hányingerem van, eszek 1 falatot.
encike 2

Sziasztok lányok!

Tudom mindig igérem és nem jövök de olvaslak beneteket. Üdv az ujjaknak és sok sikert.
Nem akarok töbet jöni én kezdek beletörödni hogy nekem nem sikerül tudom hülyeség és ti vagytok a jo példák de nem akarok joban belefáradni a várakozásba. Most elkezdek tanulni egy uj szakmát és egy kicsit kizökentem magam eböl az örökös önsajnálatbol és jövöre ujraprobálkozunk komolyaban de addig egy kicsit pihiztetem az agyamat hogy ne rágodjak rajta.
Igérem olvasni foglak beneteket és szurkolok mindenkinek és veletek fogok örülni minden kismama örömön és akik ezután lesznek kismamák.

További szép babavárást és jo egészséget a babáknak és a leendö kismamáknakis.

Az ujjaknak kitartást és fel a fejjel csak +++
De ne ugy ahogy én sok sikert

Kép
v.e.judit

v.e. Judit!

Clostylbegil-t próbáltál már szedni? Írtak már fel neked?
Ne légy elkeseredve, nem szabad görcsösen akarni a babát és jön, csak ki kell várni, ő tudja mikor szeretne jönni.
Nekem ez a gyógyszer bevállt, az első terhességnél is írtak ilyet, akkor 3 mensesnél szedtem és után terhes is lettem, bár az nem sikerült, de nem emiatt. Most Vendi előtt is szedtem, de már az első adag után sikerült, nem akartam görcsösen, elkezdtem szedni, nem védekeztünk, úgy voltam vele, hogy amikor jön jön a baba és sikerült.
Ez peteérést serkentő gyógyszer, és sokmindenkinek sikerült már tőle a baba.
Üdv.: Anikó

Kép
skoperdane

encike 2!

Gratula neked a pocaklakóhoz!!!!!
Már csak két hét és túl leszel az első 12 héten, ami vízválasztó lesz.
Bár én addig izgultam végig még meg nem mozdult a babóca, nekem már 18 hetes körül éreztem ilyen rezgő érzést, azt hittem képzelődök, de majdnem mindennap volt ilyen, úgyhogy az a baba volt.
Sok kitartást neked és nagyon szurkolok!!!
Sokat beszélgessél hozzá és akkor jobban fogja tudni és érezni, hogy nagyon szereted és nagyon várod, szükséged van rá!
Vendivel én is így csináltam, aztán úgy megkapaszkodott a kis "szarzsák", hogy aztán ki sem akart bújni, túlhordtam 3 nappal, de azt is úgy, hogy burkot repesztettek, mert még jól érezte magát. Pedig azt hittük koraszülött lesz, mert 27 hetesen befektettek vérnoymás miatt.
Minden jót neked és sok örömöt a várandósság alatt!!!!!! :wink:

Kép
skoperdane

Aniko: Igen sajna ismerem van két gyermekem és az elsö beültetésel sikerült a második a gyogyszerel. idén két spontán vetélésem volt ami spontán sikerült az elsö vetélés 20hetesen vesztetem el a másodikat 6hetessen és az ikrek letek volna. Talán igy egy kicsit könyebb megérteni a helyzetemet.de nem adtuk fel csak egy kicsit sok volt ez egyszerre.

Kép
v.e.judit

v.e. judit!

Nagyon sajnálom és megértelek. Nehéz feldolgozni, de tényleg ne add fel, sikerülni fog, csak higgy benne
Ha úgy érzed majd, hogy lelkileg is felkészültél, próbálkozz még a gyógyszerrel, közben foglald le magad, gondolj arra, hogy ha jön jön ha nem nem a baba, tereld el a figyelmed és hátha. Legalábbis nekem ezt tanácsolták, mert mi görcsösen akartuk és 3 évig nem jött, aztán mikor jött elment 7 hetesen. Aztán vetélés után 9 hónappal úgy voltam vele, hogy mostmár ha akar jöhet, ha várni akar, akkor még várjon és sikerült rögtön, bár a munkahelyem bánta, mert bár már nem voltam próbaidős, csak hosszabbítgatták a szerződésemet, mert nem volt még meg a státusz amibe felvettek és úgy voltam vele, hogy biztos úgyis soká esek megint teherbe, úgyhogy az sem baj, ha nem jön még, de jött hirtelen és nem bánom és nem is érdekelt, hogy elküldtek, mert ő volt a legfontosabb, hogy egészséges legyen.
Kitartás és sikerülni fog. Nagoyn szurkolok neked is!!!!

Kép
skoperdane

Aniko:Köszönöm az együtérzést és a jo tanácsot még uj dokit kell keresek de egyenlöre a tanulásba fordulok és a nagylányomat viszem mindenhova az ovi után külön orákra viszem és most ezzel elfoglalom magunkat.Ha lesz rolam valami hir akor irok nektek.
De addig csak olvaslak titeket.

Kép
v.e.judit

oké! Nagyon szurkolok! Jó hogy vannak gyermekeid már, akik boldogságot viszenk az életedben és ez a legfontosabb most, hogy nem vagy egyedül, a szeretteid veled vannak.
Egy jó tanács, de nem muszáj megfogadni! Időnként azért írhatsz is ide, leírhatod a gondolataidat, érzéseidet, hiszen itt értenek/értünk meg téged igazán. Én nem akarok most még babát majd később, mert nemrég szültem, de azért írok ide, mert ti tudjátok azt, hogy én is meg a sorstártsak is min mentek/megyünk keresztül.
Hova valósi vagy? Nem vagy szegedi vagy Szeged környéki véletlen? Mert akkor tudnák ajánlani orvost!
Minden jót nektek!

Kép
skoperdane

sziasztok!judit de jó hogy adsz jelet magadról!
én is csak azt tudom mondani ne ad fel..kapcsolodj ki ahogy szeretnél és utána ujult erővel belevágtok a babaprojektbe!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?