Tobi,
csatlakozom Hannához.
Az is lehet, hogy álmodban már egyszer végigcsináltad nem emlékszel magára az álomra, csak az érzésre.
Szerintem ez a 'dezsavű". Ahogy a párom mondaná: hiba a mátrixban!
/Nem is
/ informatikus a drága! Le sem tagadhatná!
Tobi, Skrisz,
ez a jó hozzállás amit Krisz mond.
Sz@rd le. Most igazán el kell dönteni, hogy mi fontosabb. ... szerintem ez nem kérdés annak aki ezeken megy keresztül amin ti is.
Megértem Tobi, hogy aggódsz, de ha rágörcsölsz sem job vagy rosszabb, nem? Attól nem fog megoldódni, ha netán lapátot kapsz.
Ne stresszelj olyan miatt ami még meg sem történt és nem is fog.
Ha szükséges a munkád akkor nem fognak elküldeni .... vagy akkor benyögöd, hogy LOMBIKOZTOK. A kismamás és lombikos védelem még szerintem még mindig él. Utánna kellene ennek is járni.
Ezért jó, ha a főnök valamicskét tud arról, hogy min mész keresztül. Úgy hogy lombikozik valaki a főnök keze meg van kötve. Nem tehet ki. Legfeljebb felkínálhat kevesebb munkával járó mmunkakört - persze a végzettségnek megfelelőt ... de ha az meg neked nem tetszik még mindig ott a betegállomány és ha babás leszel akkor meg a 'veszélyeztetett terhesség".
Én is így voltam otthon amikor 'megkértek", hogy ne jöjjek többet, mert kell a hely.
Szerencsére nem voltam veszélyeztetett, de a dokim 'azt mondta".
Hanna,
remélem gyógyulgatsz. Tessék nagyon vigyázni magatokrw ebben a g....ya időben.
Petne,
látom te már jobban vagy. Mikortól maradsz otthon? Lassan illő lenne, hogy Julcsi születése elött kipihend magad és élvezd mégjobban a pocakosodást.
Nyuszó,
bogyótapik 1000+1gyel!!