Új privát üzeneted érkezett!

És még laptető is! :roll: :lol: Na megyek, megnézem az álomszótárt, hátha Krúdy beleírta, mit jelent. :lol: :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi!
Remélem nem válnak valóra,mert én meg azt álmodtam,hogy anyuval a gellért hotelben akartunk aludni,és míg intéztük a bejelentkezést rosszul lett és mentőt kellett hívni.
Vendég

Zsófi,
köszi:)

Nyulasz
++++++++++++++++

Krisz,
látom Te is kezdesz nemsokára:)
Vendég

Sziasztok, szépséges napot mindenkinek!

Nyulaszbogyók kapaszkodjatooook!!!!:-)

Magamról: megdöntöttem minden eddigi rekordomat: ma vagyok a 11cn-on és még mindig barnázok, a pocim is fáj:-( A doki magánrendelése is pénteken van szóval most már elmegyek a Kaáliba aztán ha kiderül, hogy nem cisztától fájok ennyire akkor elmegyek a sotés doki magánrendelésre!

Zsófi, az álmok nem válnak valóra, azok csak a belső félelmeid kivetítése! Szép is lenne ha valóra válna; én olyanokat álmodok, hogy egy fantasy író milliókat fizetne a storykért! :lol:

Pussz!
Vendég

Nyulasz!
Húú, az se jobb! De miért akartaok ott aludni? Pesten alktok, nem? :roll: :lol:

Tücsök!
Az uram is ezt mondta. :lol: :lol:
Nem értem ezt a barnázást. Bár fogigátlótól lehet, azt hiszem. Mikor szedtem, nálam is előfordult ilyen. :roll:

KépKép
zsófikukac

Kukac, Szezso! Nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!!!
Vendég

Kedves ünnepelt Zsófiák! Isten éltessen menneteket!

Zsófi és Nyulasz! Csak azok az álmok válnak valóra, amelyeket nem fecsegünk ki, tehát no para!

Nyúlcsöppségek kapaszkodni! Tegnap vagy ma van a beágyikózás!!!!!!! :D

Kép
estike66

menneteket=benneteket, bocsi

Kép
estike66

Jó reggelt!

Tücsök! Én is barnáztam! Nekem 2 fogit kellett szednem utána/nap. Drukkolok, hogy nálad is csak ez legyen.

Nem olvastam vissza, mert termeltek ezerrel. :)
Nyomom az ágyat. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Igen,budán lakunk,én sem értettem miért ott alszunk :roll:
Tücsi!
Tényleg lehet a fogitól,jól mondja Zsófi.Már dereng is,hogy nekem is volt...
Vendég

Hanna!
Baj van???????
Vendég

Ja,most olvasom...jobbulást!
Kép
Vendég

Zsófiknak Sok Boldog Névnapot!

Kép

Nyulasz! Kicsikék kapaszkodni!!!!!!!!!
Nincs baj, csak taknyos vagyok. Nagyon köszi!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Nyulasz és Nyuszibogyók
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
tüsziknek++++++++++++++++++++++++++++

Hanna,
jobbulást!!!

[b]Zsófiknak Boldog Névnapot!!!!![/b]

Álmokról én is mesélhetnék......

KépKép
tobi

Szép napot mindenkinek!

Zsófiknak boldog névnapot kívánok!!!!

Hanna, itt is jobbulást.

Azálmok nem válnak valóra, főleg, ha elmondod :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Tobi! Alle! Köszi!

Na, kíváncsian várom az álmokat Csajok. :)

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Köszönöm a köszöntést! :-D Cukik vagytok!

Zsófi: autópályás-férjes sztori haláli :-D elmondtam Apának, jót mosolygott rajta :-D Boldog névnap!

Alle: neked még lógok egy Boldog szülinappal! :-D

Hanna: jobbulást! Lázad akkor nincs, ugye?

Skrisz: akkor hajrá november!!! :-D

Nyulasz: találtam képet a neten igazi nyúlbogyókról :wink: de nem teszem fel…

Tücsi: a csajok jól mondják...a gyógyszer alacsony hormontartalma miatt barnázhatsz. Én is vadakat álmodó vagyok :-D az egyik legdurvább álmom, hogy egy értekezleten halomra lövöm nyílpuskával a japán üzletembereket :roll:

Én már csizmában, sállal a nyakamban jöttem dolgozni. Most is úgy ülök itt.
A női WC jégverem, csak őrült sebességgel lehet pipilni, nehogy felfázzon az ember. :-)

Még azt akartam kérdezni, hogy Ti punkció/transfer után hogy voltatok/mennyi ideig/ táppénzen?

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Nem vagyok most irigy. ( a hideg miatt)

Én a punkció után ittthon voltam, majd a beülti után 2 nappal mentem dolgozni. Nem feküdtem.
Most is melóznék, de nem lehet az előzmények miatt.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Boldog Kukac- és Szezsó napot kívánok!

Tücsi, remélem, a barnázás semmi rosszat nem jelent, és tényleg a fogigátló miatt vavn. Majd jelentkezz, mit mondanak a Kaáliban.

Nyugi csajok, egy csomó álomnak éppen az ellenkezője történik (azt pl. pontosan tudom, hogy ha valakinek a halálát álmodjuk, az hosszú életű lesz) Szóval no para!

Hanna, nagyon együtt érzek! Gyors gyógyulást. Még én is ágyban vagyok. Ha nem lenne Julcsi, holnap már biztosan mennék dolgozóba, de így még maradok legalább 1 napot. Lázam már 3. napja nincs, de nem akarom kihívni a sorsot magam, de főképp nem Julcsi ellen. Hanna, lázad is van?

Kép
petne

Zsófiknak boldog névnapot!

Engem éjszaka többször is megmart egy ronda nagy zöld kígyó és nem tudtam elkapni a fejét, illetve elugrani sem tudtam előle. Aztat nem tudom, hogy életben maradtam-e vagy sem.
Vendég

Szezsó, szerintem erre mindenki mást fog válaszolni. Én punkció után még mentem dolgozni, de beülti után 2 hétig (vérvételig) itthon voltam. Nem feküdtem, csak az első 2-3 napon, utána sétákat tettem ugyan, de pihentem, és nem stresszeltem magam a melóhelyen.

Kép
petne

Petne! Vigyázz is Julcsira!!!! Remélem, gyorsan meggyógyulsz!
A meló meg megvár.
Lázam nincs (még). Szóval, tea ezerrrel.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nyulasz!
ragacsok :arrow: :arrow: :arrow: bogyóknak :wink:

Szezsó!
én egyáltalán nem voltam táppénzen.
Az első lombiknál: két hetet vettem ki a punkciótól (dög unalom, állandóan csak magammal foglalkoztam)
a 2.3. lombiknál csak a punkció napján nem mentem, utána igen, majd a beülti napján és még 2 nap. utána meló :D :D :D
dezsina

Hanna, örülök, hogy lázad nincs. A megfázás önmagában biztosan nem árt Zsebinek.

Kép
petne

Ja,én is boldog névnapot kívánok a Zsófiknak
Kép
Vendég

Szezsó :lol: :lol: :lol:
...én mindig itthon voltam punkciótól,nem olyan a munkám,ami kismamáknak jó lenne.Sok-sok autózás,pakolás...és nagyon jól elvoltam itthon:
Kép
Vendég

Nyulasz!
Drukk a kicsiknek! +++++++++++

Zsófik! BOLDOG NÉVNAPOT!

Hanna és Petne! Jobbulást!

Bella, neked is drukk!

Meg mindenkinek.

apa reggel teljesen fel volt háborodva, hogy neki folsavat kell szednie. Szegénykém, nagyon fél az ilyesmitől, még az asztmás fúvókáját is csak akkor használja, ha már majdnem meghal. Azért bevette. Csak egy szemet persze, mert szerinte a 3mg is túladagolás...

Kép
kisbuta

http://www.origo.hu/tudomany/20080916-v ... hibak.html

ezt a linket a hetero és homó csajoknak :lol:
Vendég

Szezsó!

Elsőnél a punkció napjától pihiztem, beülti napjától 3 napig feküdtem, vérvételig otthhon voltam.
Másodiknál másnaptól dolgoztam. Most még nem tudom hogyan is lesz, mert melóhelyen nem tudják. Miután a körzeti (baráti) dokimmal is erős nézeteltéréseink vannak a lombik miatt, most az Ő orrára sem kívánom kötni. A legvalószínübb, hogy a beülti után 1-2 napot otthon maradok, aztán dolgozom. De itt csak ülök, bár tudom az sem jó. De tudod mindíg arra gondolok, hogy volt már több terhességem és semmi sem ezeken a hókusz-pokuszokon múlt. Ha velem akar maradni, velem marad(nak). Apa most sokkal jobban készül, mint eddig bármikor, és féltem, hogy túlontúl beleéli magát, igyekeztem kicsit visszahúzni a földre. Azt mondta ne izguljak, Ő teljesen egy felsőbb erő, ha úgy tetszik Isten kezébe helyezte kis családunkat, ha nem sikerül az Ő bölcs döntésének fogja betudni. Hát...., lehet, hogy erre kell nekem is ráállnom. :)

Kép
estike66

Na jó napot! Amikor megnézem mennyi a mai termés, mindig azon röhögök, hogy asszem Nyulasz írta egyszer, hogy ő nem ír a kaális topikba, mert az túl pörgős neki.... :lol: :lol:

Nyuszikáknak babaragi!!!!++++++++++++++++++++

Hanna drága, jobbulást!

Szezso, én pénteken voltam punkción, így szerencsére szombat-vasárnap kipihentem magam. Pénteken persze nem dolgoztam. A beültinél meg reggel bementem dolgozni, délután beültették, onnan pedig két hétig otthonról dolgoztam. Én sem akartam a melóhelyen stresszelni magam.

Zsófikáknak nagyon boldog névnapot kívánok!!

Tobi, Kisbuta, Lola szépen együtt fogtok haladni! Csak ügyesen lányok!!! Óriási babaeső lesz!!!

skrisz72

Sziasztok!

Gyors bekukk, megyünk a Kaáliba.

Petne, Hanna, Gyógyulást!

Fórumzsófik, BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Álom,
nálunk változás van a melóhelyen, új főnökök, új struktúra...és még kitudja mi :roll: Álmomban egy szűk kis helyre tettek, kaptam egy pici asztalt és még a virágaimat is elvették, amit úgy kellett visszalopkodnom. Szó se róla stresszelek a változások miatt, kitudja mi lesz és éppen most vettünk fel építési hitelt (nem is kicsit) és mi lesz ha fenékbe billentenek, persze lehet ennek pozitív vonzata is de most sztem ezen parázok (és sikerül is gombócot csinálni a torkomban-ezt tuom, hogy a stressztől van, minden reggel munkába jövet alakul ki és ha hazamegyek eltűnik) :?

1-2 lombiknál otthon voltam beülti utántól 2 hétig
3 lombiknál jöttem dolgozni de jó stesszes időszak volt (új rendszer bevezetése) de nem hiszem, hogy ezen múlott
most itthon leszek és tervezgetem majd az új házba a dolgokat :)
Aszem megmarad a baba ha akar minket, ha dolgozunk ha nem. És Apus is azt akarja, hogy maradjak otthon, azért mégiscsak a 4. lesz.

És az mivel tudjátok megmagyarázni, hogy folyamatosan az az érzésem, hogy volt már októberben lombikom, pedig nem (március, szeptember, február). Olyan fura. Az az érzésem, hogy már egy októberit végigcsináltam, csak nem tudom mi lesz az eredménye.
bocs, hogy sokat írtam :oops:

KépKép
tobi

Köszi Csajok a köszöntést és a válaszokat!

Azt hiszem legfőképpen az fog dönteni, fizikailag hogy viselem majd az egészet :-)

Dezsi: én is ettől félek egy kicsit, hogy a nagy semmittevésben csak magammal foglalkoznék, meg a netet bújnám, keresném a tüneteket, meg sokkolnám magam...

Rana: tudod mi a közös? :-) 5 év házasságban, 3 év "bébiprojektben"…

Kisbuta: mondd meg Apának, hogy a folsav vízben oldódik és nem lehet túladagolni :wink: én is 3 mg-ot szedek már jó ideje, és élek!!! :-D

Bella: ez nagyon érdekes álom, érdemes lenne megfejteni :-)

Hanna: a blogodat szabadon lehet olvasni? :oops:

Petne: én már a héten otthonmaradnék a helyedben. Keveredj csak ki rendesen a megfázásból :-)

Estike: lehet, Apa érez valamit?? Valami jót??? :-D Nekünk is baráti a dokink, vagyis az asszisztense. Szerintem kiírnának, akár végig a terhesség alatt is. De ezt csak akkor szeretném, ha tényleg indokolt.

Nyulasz: milyen édes kosorrú oroszlánfejű törpenyúl :-D csak tegnap óta ismerem fel :lol: Érdekes a cikk :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó!
és pont ez történt velem is. iszonyúan nehezen ment el a két hét. Viszont, amikor visszamentem dolgozni, akkor röpült! :wink:
dezsina

Tobi! Most sikerül!!!!!!

Szezso! Igen. Szabadon olvashatod. :wink:

Kép
hanna30

Tobi, a stressz az szar. Én is pont azon gondolkodtam, hogy október 15-től egy nagy projekten fogok dolgozni. Biztos örülni fognak, hogy 5 percenként UH-ra kell majd mennem... :? De nem érdekel. Nekem a gyerek az első. Beveszem a leszarom tablettát!

skrisz72

Tobi,
csatlakozom Hannához.
Az is lehet, hogy álmodban már egyszer végigcsináltad nem emlékszel magára az álomra, csak az érzésre. :)
Szerintem ez a 'dezsavű". Ahogy a párom mondaná: hiba a mátrixban! :lol: /Nem is :lol:/ informatikus a drága! Le sem tagadhatná!

Tobi, Skrisz,
ez a jó hozzállás amit Krisz mond.
Sz@rd le. Most igazán el kell dönteni, hogy mi fontosabb. ... szerintem ez nem kérdés annak aki ezeken megy keresztül amin ti is.
Megértem Tobi, hogy aggódsz, de ha rágörcsölsz sem job vagy rosszabb, nem? Attól nem fog megoldódni, ha netán lapátot kapsz.
Ne stresszelj olyan miatt ami még meg sem történt és nem is fog.
Ha szükséges a munkád akkor nem fognak elküldeni .... vagy akkor benyögöd, hogy LOMBIKOZTOK. A kismamás és lombikos védelem még szerintem még mindig él. Utánna kellene ennek is járni.

Ezért jó, ha a főnök valamicskét tud arról, hogy min mész keresztül. Úgy hogy lombikozik valaki a főnök keze meg van kötve. Nem tehet ki. Legfeljebb felkínálhat kevesebb munkával járó mmunkakört - persze a végzettségnek megfelelőt ... de ha az meg neked nem tetszik még mindig ott a betegállomány és ha babás leszel akkor meg a 'veszélyeztetett terhesség".
Én is így voltam otthon amikor 'megkértek", hogy ne jöjjek többet, mert kell a hely. :( Szerencsére nem voltam veszélyeztetett, de a dokim 'azt mondta". :wink: :D

Hanna,
remélem gyógyulgatsz. Tessék nagyon vigyázni magatokrw ebben a g....ya időben.
Petne,
látom te már jobban vagy. Mikortól maradsz otthon? Lassan illő lenne, hogy Julcsi születése elött kipihend magad és élvezd mégjobban a pocakosodást.
Nyuszó,
bogyótapik 1000+1gyel!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Álmokkal kapcsolatban még:
Nekem már többször volt olyan érzésem, amikor ébren voltam, hogy már jártam azon a helyen, már megtörtént velem ez stb.
Vendég

http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladte ... adas/2484/

Mindjárt megkeresem, hogy van-e friss.

hajnoca
Dunakeszi

Szerintem is attól függ, milyen munkát végzel. Ha nem stresszes és nem fizikailag megterhelő, akkor nem azon fog múlni. Nekem egyébként azt mondta a dokim, hogy normális életet élhetek a beültitől kezdve, csak extrémet ne csináljak.

Hajnóca, október végéig dolgozom, remélem, mielőbb meglesz az utódom, és ha átadom a munkámat, akkor már nyugodt szívvel jövök el (akár korábban is).

Kép
petne

Hanna,
:P

Skrisz, Hajnoca
odáig megy is, hogy beveszem a leszarom tablettát, meg nem idegeskedek olyan dolgokon, ami meg sem történt és vhogy nem tudom ezt mégsem magamban lerendezni. Ma megyek egy relaxációs jógára, hátha azzal könyebb lesz, legalábbis jobban tudni majd kezelni ezeket a dolgokat.
Főnököm beavatva ( a lüke azt mondta segít mindenbe..., mondtam köszi, megoldjuk). Bejelentettem neki, hogy 2 hétig nem leszek.
Köszi a hozzászólásokat! :)

Bella,
Hajnóca párjának szavaival élve, nekem is rengeteg ilyen a "hiba a mátrix-ban" élményem van.

KépKép
tobi

Lányok, köszönöm szépen, megnyugtattatok!!!

Ééés, úgy érzem kaptam egy jelet, és ez most sikerülni fog!Beírtam a kalkulátorba, hogy mikor jön meg a mensim, és teljesen ledöbbentem, pontosan a 35-ik szülinapomra írja, hogy akkor fogom betölteni a 12-ik hetet! :D :

Fogamzás: 2008, Október 18.
Szervképződés... 2008, November 8.
Fontosabb szervek... 2008, December 13.
...12 hét: 2008, December 27.
...23 hét: 2009, Március 14.
...27 hét: 2009, Április 11.
...40 hét - SZÜLÉS: 2009, Július 11.
Vendég

Köszönöm mindenkinek a köszöntést! :lol:

Szezso!
Én családi vállalkozásban dolgozom, így annyit fogok bejönni, amennyit nekem tetszik. Valamennyit muszáj is, és nem akarok 2 hétig otthon csak magammal foglalkozni. Bár már kinéztem egy jó kis regényt, amit akkor szeretnék kiolvasni. :wink: Az majd elterelei a gondoltaiamat. :lol:

Estike!
Én meg azt hittem akkor válik valóra, ha elmondom. :lol:

Hanna!
Jobbulást! :wink:

Szezso!
Boldog Névnapot! :lol: Urad nem gondol ilyeneket? Vagy pont azért nevetett?

KépKép
zsófikukac

Hajnóca,
köszi, megnézem a linkeket!

Petne,
nekem is azt mondta a doki, hogy mehet a normális élet. csak stresszes a melóm bár nagyon szeretem csinálni. Tehát ha összejön és minden klapfol akkor jövök dolgozni (legalábbis ez az elképzelésem, aztán, hogy mit hoz a sors....kitudja)

KépKép
tobi

érdekes ez a normális élet és pihi. Én nem bírok egyhelyben feküdni. Illetve bírok, de ha muszáj lenne, akkor tutti csak azért sem megy. De Apa azt mondta, ő már a múltkor is a megőrülés határán volt minden megmozdulásomra, és most azt akarja, hogy két hetet feküdjek.

Továbbá valahol okt. 15-én Bp-re kéne mennem, szakma, az már lehet, hogy beülti után lesz 1-2 nappal. Most fáj a hajam miatta. Egy idősebb kollégával kéne mennem, de vonattal tuti nem vállalom be, és nem tudom, hogy hajlandó-e autóval menni. Igazából fontos lenne, hogy ott legyek.
Ha addigra még csak a punkció lenne meg, akkor biztos mennék, de beülti után?
Mit tanácsoltok erre?

Kép
kisbuta

Tobi,
tapasztalatból mondom, hogy segít a külső segítség, de ... magadban kell lerendezned és megtalálnod a megoldást.

Leírom, hogy miként 'változtam": Nem kioktatásból.
Én anno úgy voltam amikor 6 év várakozás és próbálkozás után a családomban jöttek a gyerekek, hogy irigykedtem. Volt, hogy a saját nővéremre. ... míg egy csúnya napon éjjel kaptuk az smst, hogy be kellett menniük a kórházban, mert szivárgott a magzatvíz. Sajnos mire beértek a baba feje a szülőcsatornában volt ... pedig még csak 25 hetes volt. Életben volt, de esélye sem volt arra, hogy életképes maradjon. Nem volt még kifejlődve. Kislány lett volna. A nővérek elnevezték Erzsikének, mert a nővérem nem akarta látni. Érthető volt.
Ekkor értékeltem át mindent. Azt, hogy az a kismama aki épp pocakos vagy a babáját tologatja vagy épp a sógornőm ... nem tudhatom, hogy neki min kellett keresztül mennie azért, hogy úgy legyen ott, ahogy. A voltsógornőmnek sem volt akkoriban egyszerű az élete. Főleg, hogy tudták, hogy babát szeretnénk. El sem merték mondani nekünk, hogy babás. Főleg karácsonykor.

Szóval, megpróbáltam más szemszögből látni a dolgokat és megváltoztatni a hozzáállásomat. Sikerült.
Lehet, hogy ennek jutalma Bogyika?
Nehéz volt, de sikerült és azóta is így állok hozzá dolgokhoz. Persze néha elkapa harciideg, de ... tudom, hogy nem ér annyit az ami miatt idegeskedem, hogy én vagy az egészségem rámenjen. Amúgyis rgen gyomorbajos (sok volt a savam) voltam.

Remélem segít valamennyire a tapasztaltom.

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta,
a 'szigorú" fekvés sem tesz jót. A méhednek kell a vérellátottág. (erre szedik az Aspirint)
Szerintem annak nincs értelme, hogy kockásra és zsibbadtra üld a feneked. Ha kell mozogj, menj, sétálj.
Ha muszály ott lenned, menj. ... csak a mozgás sebességéből vegyél vissza. Mindent óvatosabban tessék csinálni.
Se az ha fekszel, se az ellentétje nem garantál babát. Mondjuk jobb ha kap vért a méhed. Amúgy ha csak ülsz akkor nem kap annyit, mivel az ereket is nyomod.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca,
ezek érdekes dolgok, én pl. nem irigykedem másokra, vagy igyekszem talán nem is foglalkozni vele és ezt így küzdöm le
de például sohasem álmodtam eddig még a lombikkal és azt sem tudom elképzelni, hogy hogyan nézne ki a kisbabánk, pedig állítólag ez is számít
Vendég

Mint meséltem már költözködtem a 3. emeletre, cipekedtem és sokáig fent voltam, reggel mentem dolgozni ... és mégis itt van Bogyika. :D

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?