Új privát üzeneted érkezett!

petramama, mik ezek az E számok????? :shock: :shock: :?:

de ha már tapasztalatok, olyan esernyőkocsit tudtok-e, ami
1. könnyű
2. dönthető
3. állítható lábtartója van
4. olcsó

sok az igényem :roll: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

mit kap Petra?

Kép
Kép

mpatr

Pati! Nekem ezt ajánlották...

Dönthetö Esernyökocsi GIRAFFE CLUB UJ

Szállitási költség utalással 1000
utánvéttel 1400

-több fokozatban dönthetö fekvöfelület
-lábzsák
-esövédö
-ülőfelület (32 cm)
- levehető karfa
- kupola hátsó része lezippzározható
- vállra akaszthato
-bevávárlo kosár rész
-bolygosithato kerekek
-12 hó granacia

Kép
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Petramama!

Lehet előre is? Mert én se vagyok jó szülinapnévnapmegjegyzőészrevevő! :oops: :lol:
Holnapra boldog szülinapot Petrának!

Nem ér ám ma megmutatni neki! :lol:

Igen, pedig tényleg jók ezek a köszöntések.
Áron teljesen meghatódott, amikor megmutattam neki ki mindenki köszöntötte őt. :wink: :wink:
Jól elvolt a hozzászólások böngészésével. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="mpatr"]p írta:mpatretramama, mik ezek az E számok????? :shock: :shock: :?:

de ha már tapasztalatok, olyan esernyőkocsit tudtok-e, ami
1. könnyű
2. dönthető
3. állítható lábtartója van
4. olcsó

sok az igényem :roll: :oops:

Minden ülésen van egy narancssárga cimke és azon található.

Na, ilyen kocsi nem kapható. :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit!
Válogatós topiktársunknak ez nem jó!
Nem állítható a lábtartója, és az ára se látszik. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

ez 16000 Ft

ennyi fér bele ezért az összegért

Másik megoldás, tesz-vesz, vatera, használtan. Ki lehet fogni jókat...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

:idea: kapjátok be :!:

Kép
Kép

mpatr

Én meg az etetőszékek között toporgok virtuálisan. :lol: :lol:
Bár amennyit egyenlőre eszünk, még toporoghatok egy jódarabig. :? :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pumperka nekünk mezei ikeás van még gordontól.
nem is kéne más.
enni tud benne,tisztítható, később az aszrtalhoz tolható.
pöpec.

bocsi a hibákért szoptatom a harapóst és ballal verem.. a gépet :wink:

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Én kereskedő vagyok eredetileg...azért ez a duma...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

a zsiráfkocsi mennyibe fáj?

Kép
Kép

mpatr

már látom... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

ami meg leszek ha nagy leszek nem tudom mire lesz jó....

választhattam volna hangzatosabb szakirányt, szervezetfejlesztő projektmenedzser vagy mi - annak talán hasznát is venném, deeeeee niiiincs kedvem...........

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="juditkecskemet"]s írta:juditkecskemetzervezetfejlesztő projektmenedzser .....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

patti, sztem a legtutibb kiskocsi a perego aria, igaz nem állítható a lábtartója, nem esernyő, de könnyű, és egy kézzeé irányítható

etetőszékből nekem ez vált be:http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=HB3, bár nekünk pl.- nincs tá
lcája, de a fiúk a mai napig azon ülnek, rajzolnak, gyurmáznak az asztalnál.

potyka

Pár kép, ha nem baj...

elfáradtam
Kép
mamánál
Kép
Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

Zsu
Viko nagyon ügyes!!!!

Márti
Hol vettél céklát? Hogy csináltad?
Nálunk még nincs fogacska, de már előre félek mi lesz, ha kibújnak!

Kép
Kép
tündérmanó27

Juditk
Nimi is tegnapelőtt volt 6hós! Isten éltesse félévesen!

Na jól van mostmár megyek, mert amilyen ritkán tudok jönni, most ideszabadultam és csak írok....

Kép
Kép
tündérmanó27

Tegnap elmaradt, bocsánat!!!!

E heti hófordulósaink, sok-sok hófordulót Nekik!!!!

pepike Alíz 2008.03.15
tündérmanó27 Réka Petra 2008.03.15
aranykavics Szilveszter 2008.03.16
eszterxx András 2008.03.16
andee73 Dominik 2008.03.17
ódry Réka Petra 2008.03.17
cicuka78 Kristóf 2008.02.19
zsombi Luca 2008.03.19
Jim Martin 2008.03.20
mézgombi Johanna 2008.03.20
tand Gréta 2008.03.20
boszi30 Kíra 2008.03.21
Pumperka Zsombor 2008.03.21
linocs

köszi potyka, a graco mirage-m amim van, tökéletesen kiszolgál.
Gordonnal volt mellette esernyőkocsim is, azért szeretnék most is--- majd... egyelőre csak nézelődöm

Kép
Kép

mpatr

Gordonnak mondtam, hogy holnap lesz Petra születésnapja.
Kérdése: elmegyünk?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Petramama, én úgy hallottam,. hogy a 6, vagy 7 essel kezdődő számú ülések a jók. Most akkor melyik? Hol lehet ennek utána nézni?
Vendég

Tündérmanó, Édesek a gyerekek! Rékának Boldog 6 hót, az enyém Nimivel egyidős :P :wink: , ergó tegnapelőtt volt 6 hós.

Megyünk fürdeni!
Vendég

Kacika és Mindenki, akit gyerekülés téma érdekel:

http://totalcar.hu/magazin/kozelet/gyerekules/

Később még jövök...

Kép
Kép
Kép
petramama

Zsu, akkor látom a kanalazás nem csak nálunk kész kabaré!!! Ma délután pl. a Dzsungel könyvét adtuk elő Pankónak, teljes dal és táncrepertoárral :D Nagyon élvezte (az evést közben kevésbé)! Na ugye, mire nem jó egy színész apuka! :D :D
Ha egyedül vagyok vele kajcsizásnál - általában - akkor szívás, hasonló a produkció, mint nálatok!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Igen én is hallottam, hogy sok kisgyerek náthás, nem is csoda ebben a hektikus időben. Ma voltunk shoppingolni az Árkádban, venni akartam overált Marcinak, de még nem igazán lehet jókat kapni.

Pumperka: mi végül megvettük a Judit18 által ajánlott Peg perego Prima pappát. Hát nem túl olcsó, de nekünk is fontos volt, hogy dönthető legyen, mert Marci még egyáltalán nem tud ülni.
Zsu: milyen ügyes ez a Vikó boy, nagyon kis fürge, biztos jó lesz majd mindenféle sprotban.
Tündérke manóka: bocsánat, én is nagyon rossz vagyok ebben, szóval Rékának boldog felet, Ádámnak boldog nevet.
Petramama: Petrának is boldog szülcsinapcsit, igen én is nagyon rossz vagyok ezekben, de közben meg ha Marci vagy ln eszébe jutok valakinek, az persze nagyon jól tud esni. Viszont úgy néz ki, nem megyünk csütörtökön a Normafára, vagyis én meg a Judit mégsem érünk rá.
Linocs: ezt neked is elfelejtettük mondani. :lol: :lol: :lol:
Bmárti: engem is érdekelne, hogy hogy csináltad a céklát, mert a következő zöldségnek én is azt szeretném bevezetni.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

hú csak majd bírjam visszakeresni a sok infot amikor majd az esernyőkocsit meg ülést veszek...
Patti, te már Gordonnak veszel esernyőset?
ja és Gordon így bukik a szülinapi bulikra :) ?

mi most voltunk Eszterrel az első szülinapi buliján (mármint nem az övén) - 5db 1-3 év közötti üvöltözött és rohangált körbe-körbe - először megilletődött majd elkezdte túlüvölteni őket :)

Tündérmanó, boldog szülinapot a gyerekeknek!! Tényleg szép nagykislány Réka de látom nem husi, csak szép hosszú :)
és milyen cukin el bír aludni a kanapén... nálunk szigorúan csak ágybanalvás van (mármint Eszter csak ott hajlandó)

én is kíváncsi vagyok már Eszter hány cm, mi csütörtökön megyünk méreckedni, egy hónapja 65 cm volt

Kacika, Petrusnak is boldog szülinapot!

Linocs, Szilvánusz, akkor a csütörtök elméletileg Almafa ? most néztem meg, hogy csütörtökön pont 11.40re kellene a dokihoz mennem 6 hónapos kontrollra, de majd holnap megpróbálom áttenni, hátha...bár már egy hónapja meg van beszélve

ja és Eszter egy kis tündér... ma reggel 8tól du 6ig mentünk ide-oda, csak a kocsiban aludt, de nem nagyon nyűgizett, majd aludt otthon egy órát majd már sikerült is letennem éjjelre...angyalka...
mondjuk örülök, mert Attila ma nincs itthon, nem tudom ki hogy van vele, de én olyan beszari vagyok, egész éjjel rettegek, hogy mikor törnek be...
mondjuk egyszer még az előző lakásban betörtek éjjel úgy, hogy otthon voltunk...durva volt

nekem is többször eszembe jutott Eszterxx és Andris ma, remélem minden rendben van náluk....

KépKép
judit18

Szilvánusz, de az Árkádban voltál ? :) :) mintha az Arénában láttalak volna....

Kmanna, színész az apuka??? tényleg nagy mázli lehet!
nálunk ugyanez megy - a legtutibb a kétszemélyes etetés - egy etető egy szórakoztató elemmel (ld én meg Attila...)

hol színész egyébként?

KépKép
judit18

csütörtökön Normafa helyett Almafa?? hahaha... na jó fárasztom csak magam...meg titeket...minek iszik aki nem bírja :) (egy Heinekent szopogatok épp...) ... inkább megyek 24ezni....

KépKép
judit18

Patti, természetesen Nortonra gondoltam az esernyőkocsi kapcsán...na tényleg lelépek

KépKép
judit18

Petramama, lánykádnak boldog szülinapot!

Anna, szerintem jól volt felöltözetetve Panka :wink:
Vendég

Judit 15!
Megédesítetted a reggelemet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz, Tündérmanó!
A céklás krumplit úgy csináltam, hogy feldaraboltam kicsi kockára mindkettőt, és megfőztem jó puhára, és összeturmixoltam.
Anyatejjel sűrítettem, hígítottam. Csínáljátok egy kicsit hígabbra, mert elég nyögve nyelős.
Ja és a céklát kb 30-40 percel hamarabb oda kell rakni, mert sokkal lassabban puhul meg, mint a krumpli.
Elsőnap megszívtam ezzel, mert egysterre raktam oda, a krumpli már szétmant a cékla mag még tök kemény volt!
Jó kotyvasztást!!!
Vendég

márti: köszi. kb. mennyi cékla kell hozzá? és azt meg kell még hámozni? bocs, de nem láttam még céklát egészben... :shock: :shock: :shock: :shock:
potyka: boldog névnapot kívánok neked!!!!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

szilvánusz!
én, 1 cékla (meghámozva igen) :D és 3 közepes krumpliból készítettem, és még a mai adagja is meg van.
Vendég

Potyka
Isten éltessen!!!!!!

Szilvánusz
Meg kell hámozni, 1 db szerintem elég méretétől függően. Nem is tudom mihez hasonlítsam neked.... :)

Márti
Köszi!!!!
DE HOL VETTED? Mert én a zöltségesnél nem találtam!

Kacika
Köszi!
Nektek is boldogságos 6 hót utólag!

Judit 18
Súlyával nő a hossza is szerencsére Rékának :)
Az ilyen elalvás azért ritka nálunk, annak is köszönhetően, hogy napközben alig alszik.Bár amióta hűvösebb az idő szokott napközben is szundítani.

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Minden hófordulósnak milliónyi üdvözletet küldök! Pont úgy vagyok vele, mint Szilvánusz...... Sajnos nem vagyok elég figyelmes hozzá, hogy észrevegyem, de bezzeg amikor engem köszöntenek.......
Kérem, hogy ne ezért ítéljetek el és meg!!!!

Lánykám most aludt el...... Én meg köntösben ülök a gépnél és olyan depis vagyok, hogy legszívesebben magam mellé ülnék. :(
Szombaton esküvő..... Bálnákat nem hívtak, ennek ellenére a családnak szóló meghívás keretében meg kell jelennem. A menyasszony a világ legkarcsúbb nője, bár minden menyasszony szép, de ő különösen. Meghalni lenne kedvem, ha odaképzelem magam a fényképekre..... Ruhám az nincs, de nagyon venni sem tudok.....

Aztán lányom megint elromlott éjjelente. Egyre többször ébred. Az éjjeli 1-t mostanra szépen felnövelte éjjeli 4-5-re. Mint a mosott szar (sorry), olyan vagyok. És nem eszik, rácuppan a cicimre és elalszik rajta. Visszateszem, egy darabig oké, aztán emgint orbákolás. Mióta tud forogni, felébred valamire és azonnal elfordul a hátára, úgy viszont nem tud aludni, ordít. És hiába fordítom ám vissza..... Ja, hogy forduljon magának.... Áááááááááá, a szemét nem nyitja ki, annyira fáradt, csak tele torokból ordít...... A liba!
Az éjjel nem adtam neki enni. Képzelhetitek, mennyit aludtam. Párom a másik szobában kötött ki, a fiammal együtt. Ja, harapni nem harap, egyem a kisfogacskáját, csak keményen rászorít, és úgy szopizik..... Mintha a dörzsiszivaccsal dörzsölnék a bimbómat azon a helyen...... Marha jó....... (Höööö! Párás szemmel a dedjét szoptató, boldogan ringatózó édesanya képét elkergetni de rögtön, mert reflexből ütök.......)

Hát így ennyi...... A munkakérdés sem oldódott még meg, de rajta vagyunk az ügyön!!!!

Szar passzban vagyok, de már ,meg sem lepődöm rajta!

És ilyenkor nem tud feldobni Nóri egetverő és fülig érő mosolya sem. Rossz érzés, hogy nem tudok örülni annak, hogy egy ilyen boldog babám van.....

Áh. Nem is panaszkodom tovább!!!

A céklás recipét mentettem, ma van piac. Ha fel tudok öltözni, akkor megyek is talán majd!

Pá csajok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.17 09:03-kor.
Vendég

Potyka!
Boldogot!!!!!

Petrának is minden szépet és jót!!!!!!
Vendég

Monácska!
A soraidat olvasva azt gondoltam, hogy ezeket akár én is írhattam volna. Ugyanezt érzem sokszor. Annak idején azt mondtam ha valaki azt mondja hogy boldogság az anyaság, rávágom úgy az ajtót hogy kitörjön az üveg...no komment....
Fel a fejjel, sokkal jobb lesz, ha már mennek, beszélnek. Addig meg valahogy csak kibírjuk...És ha nem szoptatunk már, akkor talán a kilók is megindulnak...
Mellesleg én is pont olyan vagyok hogy mindig másokat nézem másokhoz viszonyítom magam..Nem szabad...Mindig van szebb, okosabb, csinosabb, gazdagabb, boldogabb....Tudom, tudom de akkor is....
Mostmár hárman vagyunk betegek, Nimó, Levi, én. Képzelheted milyen hangulatban vagyok...

Petrának boldog szülinapot kívánok!

A Zsófikat is szeretettel köszöntöm...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mona: én láttalak, szerintem jól nézel ki!!! Tudom, tudom, voltál vékonyabb, de akkor is jól néztél ki, mikor az Ikeában találkoztunk. Egyáltalán nem egy bálnára emlékszem, mikor visszagondolok Rád, hanem, hogy milyen csinos voltál abban a szoknyában, és milyen jó volt az a szoknya!!! És hogy milyen magas vagy! Szóval a bálna egyáltalán nincs a jellemzőid között, amellyel visszaidézlek!!!
Szóval fel a fejjel!!! Amúgy biztos ez a rossz idő tesz rá egy lapáttal a kedvedre! Szervezd meg gyorsan a bulit Nálatok, és már megyünk is Hozzátok, hogy felvidítsunk!!!

Pati: Neked sem ér rosszkedvűnek lenni! Na jó, de... De aztán szedd össze Magad mihamarabb!!! Aztán tessék jönni, mert nagyon ritkán "látunk", és az meg nem jó ;)

Minden betegeskedőnek pedig: JOBBULÁST!!!! ++++++

Rólunk: megvan a vizeleteredmény (igaz, kb. 1 órán keresztül keresték a nem oly nagyon nagy rendelőben...), szóval negatív. Amit tudtam is. Szóval minden tutter!!!
linocs

Mire elvégeztem a délelőtti tennivalókkal, leültem a gép elé, és végigolvastam, felébredt a Kismackó. Mire leütöttem az első betűt, hazaért a férjem a vásárlásból. :roll: Szóval most csak annyit, hogy
Petramama, Petrának boldog szülinapot!
Potyka, boldog névnapot!

És azért elújságolom nagy örömömet: az éjjel fél 10-től reggel 5-ig aludt Vikó, és utána még fél 7-ig!!! :lol: :lol: :lol: Tudom, másnak ez nem újság, de nálunk ez volt az első alkalom! (Remélem nem az utolsó! :? :roll: )
Vendég

Mona!

Point ugyanazokat gondoltam, amit Linocs is írt. Mi először az Ikeában láttunk, így ismertünk meg, és bennem se keltet semmiféle bálnabenyomást a megjelenésed. Igen a szoknya az nekem is rögtön szemetszúrt. Nem igaz, hogy én nem találok semmi nekem jól állót, de Te magas is vagy, így nagyon is előnyös volt az öltözeted.
Időnként rám is rám tör a nem akarok emberek közé menni érzés, de aztán muszáj túllépni rajta. (mert muszáj emberek közé menni, ha meg már ott van az ember próbálja magát tartani, sőt jól érezni....) :wink: :wink:
Nórinak mindkét foga kint van alul? Mert, ha nem akkor bizti a másik jön, ezek mindig gyorsan követik egymást. :wink: :wink:

Zsu!
Képzeld nálunk is most volt egy jólalvós éjszakánk. Hipp-hipp hurrá.
Szerintem hibernálta magát a gyerek, mert olyan hideg volt éjszaka. :lol: Reméljük megkezdték részleges téliálmukat! :lol:

Potyka!
Boldog névnapot!

Petrácska!
Lásd tegnap!!!!!

Pepikének akartam már régebben írni:
Igen Bergon a kocsi. Csak egyetlen kocsinak én se vettem meg, ezért nem cuppantam rá terhesen.

Panny!
Igen a honlapról gondolom már kibogarásztad, a rendezvény célja, hogy a gyerekek megtalálják a számukra ideális mozgásformát, vagy csak úgy lazuljanak egy jó bulin. :wink:

Szilvánusz!
Sok- sok finom hamizást az új etetőszék mellett.És mert tudom szereted a kreatív dolgokat rakok fel egy két zöldségszobrot amit a hétvégi egészségnapon készítettünk. :wink:
Persze más is megcsodálhatja!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zöldségszobrokra még epekedve várjatok, mert öltöm az aksit a fotómasinába. (mind le van merülve :evil: )

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zsu, sok-sok ilyen éjszakát még!

Juditk, Mona, fel a fejjel!!!!! Gondoljatok azokra akiknek nem lehet gyerekük és nagyon szeretnének, vagy akiknek fedél nincs a fejük felett....máris szebb a világ ugye?
Én ilyenekre szoktam gondolni, ha magam alatt vagyok, vagy valamilyen helyzetemmel, állapotommal nem vagyok megelégedve.

Potyka, Nagyon boldog névnapot!
Én Zsófinak szerettem volna hívni a lányom, de a férjemnek egyszerűen nem tetszett. :evil: Nekem a kedvenc női nevem :D
Vendég

Köszi a köszöntéseket, rém meg vagyok hatva, de komolyan. Épp gondolkodtam, meglepem magam néhány cserép krizantémmel, mert a petúniák a szülés körüli eseményeket nem tűrték olyan jól, és eléggé lehangoló képet mutatnak. :lol: :lol: Most a Ti hatásotokra van hozzá indokom is, hát névnap is, meg meg is érdemlem. :lol:

Mona, depi jön, és reméljük megy ezerrel, normális hogy gyakrabban ébred, én ezért veszem magam mellé, mert így nem kell hozzá FELkelni a szó szoros értelmében.

(sőt, mostanában hárman ébrednek, mert Marci bekapott vmit, amitől fullad, Tot meg együttérez a másik kettővel, Dani a legjobb fej, ő cska egyszer kel, akkor eszik, és horpaszt tovább).

potyka

Akkor a zöldségszobrocskák (ha nem gond):

Kép Kép Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kölyök!
Halihó, csak neked:
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kacika, én is arra szoktam gondolni, hogy másoknak sokkal rosszabb, de ez valahogy nem dobja fel a kedvemet... :? Csak esetleg kevésbé sajnálom magamat. :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?