Sziasztok!
Minden hófordulósnak milliónyi üdvözletet küldök! Pont úgy vagyok vele, mint Szilvánusz...... Sajnos nem vagyok elég figyelmes hozzá, hogy észrevegyem, de bezzeg amikor engem köszöntenek.......
Kérem, hogy ne ezért ítéljetek el és meg!!!!
Lánykám most aludt el...... Én meg köntösben ülök a gépnél és olyan depis vagyok, hogy legszívesebben magam mellé ülnék.
Szombaton esküvő..... Bálnákat nem hívtak, ennek ellenére a családnak szóló meghívás keretében meg kell jelennem. A menyasszony a világ legkarcsúbb nője, bár minden menyasszony szép, de ő különösen. Meghalni lenne kedvem, ha odaképzelem magam a fényképekre..... Ruhám az nincs, de nagyon venni sem tudok.....
Aztán lányom megint elromlott éjjelente. Egyre többször ébred. Az éjjeli 1-t mostanra szépen felnövelte éjjeli 4-5-re. Mint a mosott szar (sorry), olyan vagyok. És nem eszik, rácuppan a cicimre és elalszik rajta. Visszateszem, egy darabig oké, aztán emgint orbákolás. Mióta tud forogni, felébred valamire és azonnal elfordul a hátára, úgy viszont nem tud aludni, ordít. És hiába fordítom ám vissza..... Ja, hogy forduljon magának.... Áááááááááá, a szemét nem nyitja ki, annyira fáradt, csak tele torokból ordít...... A liba!
Az éjjel nem adtam neki enni. Képzelhetitek, mennyit aludtam. Párom a másik szobában kötött ki, a fiammal együtt. Ja, harapni nem harap, egyem a kisfogacskáját, csak keményen rászorít, és úgy szopizik..... Mintha a dörzsiszivaccsal dörzsölnék a bimbómat azon a helyen...... Marha jó....... (Höööö! Párás szemmel a dedjét szoptató, boldogan ringatózó édesanya képét elkergetni de rögtön, mert reflexből ütök.......)
Hát így ennyi...... A munkakérdés sem oldódott még meg, de rajta vagyunk az ügyön!!!!
Szar passzban vagyok, de már ,meg sem lepődöm rajta!
És ilyenkor nem tud feldobni Nóri egetverő és fülig érő mosolya sem. Rossz érzés, hogy nem tudok örülni annak, hogy egy ilyen boldog babám van.....
Áh. Nem is panaszkodom tovább!!!
A céklás recipét mentettem, ma van piac. Ha fel tudok öltözni, akkor megyek is talán majd!
Pá csajok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.17 09:03-kor.