Adri: nem volt semmi gond, könnyű szülés volt, jó AGPAR, besárgulni is csak 3 nap múlva kezdett de minden értéke OK volt úgyhogy a kutya se nézett rá a bent töltött nem is tudom talán 5???? nap alatt... (nekem pechem volt, nagyon hosszú hétvége volt, alig volt bent pl. gyerekorvos)... Nekem akkor azt mondták, hogy ez itt így szokás... (Mi bemehettünk a csecsemős szobába amíg az inkubátorban napozott, nem vitték sehová csak én nem kaphattam meg néhány órán át... Mondjuk előtte 2 órán át velünk volt a szülőszobán szerencsére... lehet, hogy pont ezért vitték be melegedni? Kistesót nem engedem majd, ő majd szépen beköltözik egy kendőbe és majd úgy szépen átmelegszik)
Én mondjuk azért is találtam feleslegesnek a bent töltött időt mert én azalatt (ha jól emlékszem) egy dokit láttam csak bejönni a szobánkba aki a szobatársamnál kapásból meg akarta indítani a szülést - és szemmel láthatóan nem vette észre, hogy épp újszülöttet szoptat csak amikor a nővér figyelmeztette, hogy valszeg elnézte a szobaszámot (azóta is ezen röhögök... rég láttam dokit ennyire zavarban
). A vizit meg úgy nézett ki, hogy az ajtóból bekiabált egy doki, hogy jól vagyunk-e. A saját dokim is csak hétfőn (a hazamenetel napján)jött be, volt rám még 2 perce aztán már rohant is a műtőbe... (viszont hajnali 5-kor ébresztettek... plusz a szobatársam is úgy horkolt mint a fene, teljesen kikészültem a végére... otthon utána 2 hétig csak aludtam (alvás, evés, szoptatás plusz a Szökés 2 évadja...)... Most meg ugye erre már nem lesz lehetőségem.
Úgyhogy nekem nem is a szülést hanem a kórházat kéne túlélnem...
Jaaa... én a kórházba csak az ÉN szűk családomat engedtem be, a szüleimet azért mert ők hordták a kaját, a férjemet meg a gyerek miatt plusz mert ő hozta a somlóit
Az anyóst meg letiltottam. Nem tudom minek kell mindenkinek bezúdulnia a kórházba... hülye egy szokás...