Anyoooka: oriasi gratula nektek, Adam tunderi baba, koszonjuk Apokanak a fotot !
Esziket meg nem is lattuk viszont, miota megszuletett Noemi, en nagyon kivancsi vagyok rajuk, meg persze a tortenetukre is. Eszike, gyere, varunk vissza !!!
Minyu: kis kesessel, de boldog nevnapot kivanok en is. Nagyon sajnalom a mellgyulladast
, remelem, sikerulni fog viszonylag gyorsan kikecmeregni belole.
Csibe: mennek a drukkok, hogy szombatig induljon meg magatol a kisManod ++++++++++++++
Starlark: remelem, a mostani ejszakatok jobban telt
Szeder: igen, van elet ezen a magassagon is
de errol Honey is tudna meselni Es nagyon koszonom a jokivansagokat a szulesre, remelem, hatnak majd
a.m.: valoszinuleg a fiacskank is szep magas lesz. Eppen tegnap beszeltunk a parommal, hogy azt mondjak a 20. szazadban generancionkent atlagosan 10 cm-rel novik tul a gyerekek a szuleiket
hat a mienknek mar nem nagyon van hova noni. Persze majd kosarasnak vagy vizilabdasnak adjuk
Honey: szep a jelenlegi es a jovobeni babakucko is
Sikerult kinyomoznod vmit? Tudod mar, kik lesznek bent azokon a napokon, mikor nem lesz dokid? Kulonben igazad van, tenyleg nagy megkonnyebbules, hogy szimpi a doki, mert meg sem arrol van szo, hogy az orromhoz tart majd oda egy zsepit, amikor tusszentek … szoval en is nagyon orulok, hogy egy jo dokit kaptam helyettesnek. Kivanom, hogy neked is legyen ilyen szerencsed, es legalabb az egyik a fennmarado 4-bol jojjon be neked is (aztan meg lehet, hogy nem is lesz ra szukseged)
Sz.Sziszi: Regina gyonyoru kis rozsaszinu, csokos szaju baba
Bejci: akkor mi leszunk a sereghajtok a legnagyobb babakkal??? Hat nem a legjobb pozicio, de ha ez jut nekunk …. nincs mas valasztasunk. Kitartast neked is !!!
Winona: nem semmi ez a patikus, ilyet meg nem is hallottam
. Kuld el a ferjed ricinusert!!!
Agi: csini a pocakod. Ezek szerint ti is keszulodtok …. ha mar az nst-n latszik.
22-en vannak a babas tablaban, mar kevesebben vagyunk ezen az oldalon, meg 2 in 1
Marti: lehet, hogy tenyleg igy lesz, hogy a lanykad fog megvaratni? Lehet, hogy a ferjed rogton rajon, ha nem jon a baba a “szokott” idoben, hogy ez most nem lehet fiu, mert akkor mar kint lenne ?!
Benedek semmi jelet sem adja annak, hogy szulinapot akarna mostanaban unnepelni, ugyhogy en tobbe-kevesbe nem is gondolok a szulesre. De –be kell valljam- nekem is kezd az agyamra menni, hogy annak ellenere, hogy meg siman van 10 nap a kiirt datumig, mar vannak emberek, akik minden nap hivnak, irnak, hogy mi van mar, a korhazban vagyunk:roll:? Szoval tenyleg kezd idegesito lenni