Új privát üzeneted érkezett!

honey!
Nagggyon nagyon szép Flóra szobája :lol:
Az az idióta nők a fodrászatban meg mondjaaaanaaak leeeee...:lol:
Én emlékszem, hogy miből lett a cserebogár... :wink: szinte befeléfordulópocakodvolt... :)

szeder74

ezt most jól meg mondtam... hát remélem ki tudtad hámozni a mondanivalómat.. :shock:

szeder74

Köszönjük a gratulációkat!
Kicsi Reginánk immár egy hetes kicsi baba, aki ügyesen szopizik és alszik. Az időmet teljesen kitölti, ezért csak gyorsan bekukkantottam!
Pocakosoknak kitartást! Csoda vár rátok!
Babázóknak sok-sok tejet! Kép 1 hetes Regibaba
sz.sziszi

Sziasztok!

Humanka, Bejci!

Ezúttal nálam sem jött be a telihold, meg a kettős fronthatás sem! Mindenki nyugtat, hogy ne izguljak, közben tegnap már a védőnő is telefonált, hogy mi újság, szülünk-e már stb. Ma eddig hárman csörögtek rám emiatt! De könyörgöm, van még 9 napom 25-éig, hát hogy legyek türelmes, ha mindenki ezzel jön! Anyukám szerint rosszul fogom fel, mert örüljek, hogy mindenki értem izgul! Lehet, hogy igaza van!

Honey!

Csodaszáp a szoba, az éttermi részlegen jót nevettem! :lol: Hát Flóra sem lesz túl pici, a pocidból kiindulva!

Sziszi!

Regina nagyon szép kislány ás milyen érdeklődve néz!

Én is megyek ma dokihoz+ctg-re is, hát majd meglátjuk, bár attól a pár keményedéstől nem nagyon változhatott semmi! Este jövök majd!

Márti
borossné becz márta

Anyoooka most küldött sms-t: ma, 9.29-kor 2780g-mal és 49 cm-rel megszületett Ádám!
Anyoooka puszil mindenkit!

És a jelek szerint volt akire hatottak az időjárási jelenségek: a kórházban nagyüzem volt éjszaka!

Márti
borossné becz márta

sziszi!
Édes kis rózsaszín nyuszis Regibabád :) Olyan édesen néz, és olyan cuki a haja. Puszilom ezt a drágaságot!!

Márti!
Épp gondoltam rád, hogy mi lehet veled?? Hát jöhetne ez a pici lányka kifelé... itt több hely van.. és várja a kiságya :wink: no meg az anyukája!!! :)
Figyeld meg ez a pici lány máshogy fog jönni.. nem úgy, ahogy a fiúk.. nem lesz benne semmi hozzá fogható.. annnnnnyira szorítok értetek!!!

szeder74

Anyoooka!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÁDÁM BABÁHOZ!!!

szeder74

szeder,
igen, értettem... most nézegettem a régi "pocakos" képeket. :lol: Jót röhögtem rajtuk. Vicces hogy én már a 13. héten véltem felfedezni magamon némi pocakot... most bezzeg nem kell keresgélnem a képen a "kis dudort"! :mrgreen: :lol:

sziszi,
nagyon édi a kis Regina!!! Úgy imádom, hogy a babák mindig ökölbeszorítják a kis kezüket!! :D

márti,
csak nem pont a 4. gyerkőcöd lesz az, aki megvárat?! Sokat gondoltam rád a napokban... mert hogy ugye mondtad, hogy te a 39. hétig sosem húztad ki. hm... hát lehet ezúttal a kisasszony felrúgja a bátyók hagyományát?! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Hi!
Csak távirati stilusban.

anyoookáéknak nagy-nagy grat :)

beszéltem csibével, ugye 1 hete van "megfigyelés alatt" a Szt Imrében, ha szombatig nem indul meg a dolog, akkor megcsászározzák.

rólunk: begyulladt a jobb oldali cicim :cry: Nándorom ma kezdte az ovit és nagyon jól érezte magát (a helyzethez képest)

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Hello lányok!

Bocs, hogy most nem reagálok, úgy érzem muszáj gyorsan lefeküdnöm...

Szóval nst-n minden rendben volt, Biankám jókislány módjára mocorgott, -meg is dicsérték érte :wink: - fájásom egy szál se...
Dokibácsim megvizsgált, 1 ujjnyira vagyok nyitva, ami szinte semmi így pár nappal a terminus előtt. Bőrömre nem mondott semmit, a combim lilás színére meg csak annyit, hogy hát igen, pang benne a víz... Szóval várunk! Ja és megkérdeztem, hogy mire számítsak, ha Bius már a múltkori uh-n 3,6 kg volt és 94 mm volt a bpd-je, és azt mondta, hogy hát kb 4 kg-s gyerekre :shock: .
Ennyi a hír rólunk. Következő nst jövő kedden!
Vendég

sziasztok!
most csak gyors leszek, önzőzöm.
ricinust akartam venni, a patikus azt mondta h. felejtsem el, ekkora hassal ő nem ad......mondom csak 2cl kell belőle a bábakoktélhoz..stbb...nem nem.
dokitól most jöttem, tök zárt vagyok még mindig....felhívtam a szülésznőmet......és kikérdeztem a bábakoktélról.....azt mondta ne igyam meg mert nagy görcsöket fog okozni, de ha zárt vagyok akkor felesleges,mert h. ahhoz is nyitva kell h. legyek, úgy más lenne......na hát nem vagyok feldobva...... :cry: vas. estére mondják az indítást.....de nem akarom...
azt mondja szülésznőm, h. olyan ideges leszek már szombaton, h. be fog indulni..... :) hát nemtom.........bújjon már ki!!!!!

Kép
winona

anyoka nagy nagy grat!de jó Neked!!!
honey:nagyon szép Flóra szobája és szép nagy a hasid!
sziszi:regina nagyon szép baba!!
minyu:nem próbálod ki a káposztalevelet??
humanka:tök jó h. ily szimpi a helyettes dok, akkor nyugodt lehetsz legalább....

Kép
winona

winona :)
mit kell csinálni a káposztával?
bábakoktél: hát, nemtom, hétfön még én is atomzárt voltam, kedden ittam koktélt és valszeg az hatott. De az nem okozott nagy görcsöket. (bár gondolom, erre mindenki másként reagál)
furi, hogy patikus nem adott ricinust :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
minyu

Honey!

GYönyörű Flóra szobája,és milyen szép a gyep a kertben :)
Biztosan jól fogja magát érezni a birodalomban.
Az "éttermi részlegen"jót nevettem :lol: :lol: :lol:

Sz.Sziszi!
Aranyos a kis Reina baba.Hatlamas szemei vannak :D nagyon édes.

Kép
Kép
a.m.

Anyookának nagy gratula Ádámhoz!!!Gondoltam én is rá délelőtt!!!

Kép
Kép
a.m.

Ja Honey!
Tényleg szép nagy már a te babalakod is. A fodrászaban lévő nők meg menjenek a sunyiba... :evil:

Kép
Kép
a.m.

Eszike hol vagy???
Ugye csak a baba miatt nem tudsz jönni és nem azért mert depis lettél????

Kép
Kép
a.m.

Anyooka
Hatalmas gratula Ádámhoz!! Sok boldogságot Nektek!!

Szisz
Nagyon,nagyon édes Regibaba!!!!

Minyu
Melegvizes zuhany, és utána teljes kifejés és csomómentesítés!! Lázad nincs?
Gratu az ovis nagyfiúhoz!! Mi holnap íratjuk be Henit jövő év szeptemberére.

Honey
Csini pocak,szép Flóra birodalom,klassz kert!!!

Winona
Adj még időt a kicsi lánynak,gyorsan változhatnak a dolgok!

Starlark
Ha Emma éjjel szopizni ébred magam mellé veszem,megkapja a cicit és mikor felébredek (20 perc,1óra,másfél óra mikor mennyi) visszateszem az ágyába. Így már kellően mélyen alszik,hogy az ágyában is folytassa a köv 3 órában…

Szeder
Én komfortszopiztatom Emmát…jobb mint a cumi. Barátnőm kisfiának olyan ferde (görbe)lett a fogsora a pipától…ha nem muszáj és Adél kiköpi szerintem ne erőltesd.
holka

nálatok hány fok van a babaszobában?
holka

ANYOOOKA!

GRATULÁLOK A KICSI FIADHOZ!!!!!!

Kép
Kép
petra1980

holka!
én is vagyok úgy, mint Te.. elalszom .. és volt, hogy hajnal negyed2-kor keltem, hogy Te jó ég.. mit keres itt mellettem Adél... :roll: :D :D bealudtam.. mellettem meg Adél.. (de őszinte leszek, nagyon jó, hogy ott van mellettem, de nem tudok jót aludni..) én is alkalmazom az általad leírtakat.. :wink:
Cumi:
hát nem tudom Holka, hogy mi legyen.. most még oké, hogy "komfortciciztetjük" őket, de mi lesz később?? Most még belefér.. miért ne?? De azért 3-4 hónaposan már nem szívesen játszadoznék ilyeneket.. mi van, ha épp nem itthon, hanem mondjuk útközben valahol jut eszébe komfortciciczni??? Vagy elhagyják ezt a szokásukat??? Azért kérdezem, mert nekem a fiaim nem voltak ennyire "cicifüggők". Ők meg kajáltak, és annyi.. De Adélkám.. Ő mááááss .. :)
Neked Heni is ilyen volt???
Szobahő:
Nem tudom hány fok van, nem vettem szobahőmérőt.. :oops:
Viszont mi már tegnap óta bekapcsoltuk a cirkót .. mit ne mondjak??!! nagyon jól esik ez a meleg.. így kellemes a hőmérséklet mindenhol.
Nálatok megy a fűtés?? (hozzá teszem, hogy itt Solymáron, azért mindig pár fokkal hűvösebb van a hegyek miatt)

szeder74

Humanka!
Szerencséd van, hogy ilyen szimpi a helyettes doki.

a.m.!
Most nézem, már elmúlt 4 hetes mini Gyuszi? Hogy halad az idő!

Honey!
Milyen más formája van a pocakodnak az enyémhez képest. Szép az éttermi részlege.

Sz.Sziszi!
Nagyon szép Regi baba!

Anyooka!
Gratulálok Ádámhoz! Sok boldogságot és tejcsit.

Winona!
Sajnálom, hogy így jártál. De reméljük, szombaton beindul magától. Drukkolok értetek.

Én ma voltam nst-n. Kérdeztem a dokit, hogy mit mutat a görbe. Mondja, hogy készül a méhem a feladatra. Ugyanis elég erős kilengések vannak rajta. Mondta is, hogy kár, hogy pont akkor vették le a gépet rólam amikor, mert akkor kezdett el igazán látványos lenni. Így mehetek holnap megint. Ja, meg mondtam a szülésznőnek, hogy nem lehetne-e lazábbra venni a csatot amivel rögzítik a tappancsot, mert nagyon szorít. Erre ő, ez laza, csak keményedek. :roll:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Akkor én is teszek fel poci képet.
1221577119.2193.doc

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Anyoooka: Gratula Ádámhoz! :) Sok boldogságot és örömöt! :) Gyors felépülést a műtétből!

Honey: nagyon szép Flóra birodalma! Azokat a macikat a falra hol szereztétek be, nagyon jó pofik :)

Szoba hő: Most dühöngök. Pénteken direkt bekapcsoltam a villanykályhát hogy melegedjen be mire jön a hideg. Nem indultak el. Most kijött az e-onos szerelő, kiderült mikor az éjszakai áram vezérlőjét feszerelték nyáron egy kábelt elfelejtettek bekötni...
Szóval itt hideg van. Doncek jól beöltöztetve, sapiban nyomja itthon.
Estére remélem már felmelegszenek a kályhák vmennyire.

Amúgy ma már nappal is sikerül non-stop szopiztatnom. Ez így normális? óránként ébred cca 70-40-eket megeszik. A kórházban olyan szépen aludt 3-4 órákat.

Éjszaka: Sajnos én nem tudok fekve szoptatni :( mert fognom kell a cicit is és a gyereket is. Bent is irigyeltem a szobatársakat hogy ők tudnak. Így marad a tízszer felkelek lefekszem mutatvány. Megsportoltat a gyerek. Csak így hamarosan befordulok ha sokáig csinálja még ezt. Ma nappal se sikerült aludnom.

Kép

Kép
starlark

Honey!

Nagyon szép a babaszoba!

Ági!

Én is voltam ma nst-n, de nekem sajna nem voltak kiugró görbéim, bár olyan szabályos sem volt mint mondjuk 2 hete.
Szép nagy pocid van már!

Kép
Kép
petra1980

Szeder
Nemsokára egyre többet figyelgetnek majd,leköti a környezetük.
Pár hónap múlva már el lehet terelni a figyelmüket. Igen,Heni is komfortszopizott. Másfél éves koráig szopizott az utolsó félév már más se volt csak komfortszopi,viszont meg lehetett neki magyarázni,hogy buszon pl nincs szopi. Sose volt problémánk,hogy nyafizott volna a ciciért a bkv-n...Legtöbbször azon aludt el,5 perc alatt el ha én altattam. Ha nagyik vigyáztak rá náluk is simán elaludt minden nyaf nélkül,nem hiányzott a cici. szóval még olyan hátránya se volt,hogyha nem velem van akkor kétségbeesett volna a cicihiány miatt... nekünk bejött. Nem volt se cici,se ujjszopás.
De ezt csak utólag látom,hogy tök jó volt így!!! Mert mikor Heni 4 hetes volt és kicsit sírdogált én is kibontottam az addig originale cuminkat és megpróbáltam de nem kellett neki,kiköpte. Aztán nem erőltettem. Most Emmánál már biztosan tudom nem fogok adni neki cumit..
holka

Starlark
Heni pont ilyen volt mint Donátod. Pont 40-70et szopizott viszont másfél óránként, és legalább fél órákig volt cicin. Védőnőnk szerint Heni ilyen tipus aki csak csipeget... :D
Emma tök más típus ő 110-et eszik 3 óránként,ráadásul 10-15 perc alatt kész vele. Védőnőnk:ő egy tesóbaba érzi sietnie kell. :lol:
Szóval minden baba más. Lényeg legyen elég pisis,kakis pelus és heti 120-150 gr hízás.

Ági csini pocak :D

Holnap jön hozzánk a fütésszerelő. Nagyon várom! Nálunk most 21 fok van,de nincs melegem...
holka

Holka: és mikor hagyott először aludni? :)
Most is evett 70-et de fest nem hajlandó aludni.

Kakis pelus? csak az van :) akkorákat rotyizik hogy csak na.

A fűtésszerelő várást átérzem, holnapra már nálatok is meleg lesz :)

Kép

Kép
starlark

holka :)
sajna volt láz is, délben 38,6 :roll: holnap reggel kell mennem dokihoz, hogy megnézze. addig is szopiztatom, fejem, masszirozom, borogatom...
szobahö: nekünk sincs hömérönk :oops:

starlark :)
én se nagyon tudok fekve szoptatni. Csongi is sürün eszik, van, hogy óránként kér, bár legtöbbször 2 óránként, éjjel pedig 3-4 óránként.
sztem majd beállnak ügyesen.

honey :)
nagyon szép Flóra birodalma :)

Kép
Kép
Kép
minyu

köszi csajok, hát remélem kibújik, mindjárt jön a mai prédikációm hozzá!! :)
minyu:asszem csak a levéllel kell becsomizni a mellet, de az aug.i topikban olvastam róla asszem, ha gondolod ott kérdezz rá, biztos segítenek.gyógyulást!
ági:huhhh szép nagy pocó!

Kép
winona

minyu:még most olvastam disznózsírral kell bekenni a mellet, és langyos, meleg borogatás rá, állítólag jól leszívja a gyuszit....forrás:aug-i topik

Kép
winona

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, hát nagyon nem úgy tűnik, hogy a napokban szülünk! Babácska feje jó magasan van, kézzel nem is nagyon tudta kitapogatni, megnézte uh-on, akkor látszott! Méhszáj teljesen zárt, azt mondta, ebből kiindulva még simán mehetek a jövő keddi rendelésre, de mivel nem csupán a méhszájon múlik és mert 4. baba, bármikor bármi történhet!
Egyébként 3500g kb. és a BPD-je 95mm, akkora, mint a legnagyobb buksival született középső fiamé ennyi idősen!
Ctg is jó lett, de csak némi kóla után!

Szeder!

Nagyon sokat jelentenek a soraid! Előbb-utóbb én is átélem majd ezt a csodát! Egyébként fura mód nem is vagyok türelmetlen, sőt, valami határtalan nyugalom van bennem, jó a tudat, hogy minden készen áll a kicsikém érkezésére,próbálok minél többet pihenni és remélem, azért a kicsi lány időben rászánja magát az indulásra, mert inditást nagyon nem szeretnék! Te már tudod, milyen az, a barátnőm szerint is sokkal jobban fáj és hát lássuk be, nem épp természetes módja a szülés indulásának, de, ha muszáj és az a baba érdeke, nyilván nem fogok ellenkezni! Tényleg, csak kiváncsiság: Neked nyitva volt valamennyire a méhszájad vagy teljesen zártra inditottak(bocsi a sok rövid i-ért, de ezen a billentyűzeten nincs hosszú)burokrepesztéssel?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Apóka volnék. (Tudjátok Ádámhoz nem cska anyooka kell :) )
Anyóka jól van bár egy kicsit több vért vesztett, mint azt tervezték. A ma esti pihenéstől sokat várok!
Megpróbálok ide is feltenni egy képet Ádámról remélem sikerül.

Puszi mindenkinek és köszönünk minden jókívánságot!
(Majd még jelentkezem de apóka is elfáradt! Sokkal többet stresszeltem, mint Dorkánál De azért minden rendben!)
Kép Ádám

Kép

Kép
anyoooka

szeder:nálad is indítás volt?leírnád?nagyon érdekelne....
köszi előre is

Kép
winona

Apóka!

Köszönjük a képet és nagy gratula a gyönyörűen sikerült kisfiatokhoz! Anyoookának pedig minél gyorsabb felépülést!

Márti
borossné becz márta

Kép

KépKép
Kép
humanka

Anyoooka: oriasi gratula nektek, Adam tunderi baba, koszonjuk Apokanak a fotot !

Esziket meg nem is lattuk viszont, miota megszuletett Noemi, en nagyon kivancsi vagyok rajuk, meg persze a tortenetukre is. Eszike, gyere, varunk vissza !!!

Minyu: kis kesessel, de boldog nevnapot kivanok en is. Nagyon sajnalom a mellgyulladast :cry:, remelem, sikerulni fog viszonylag gyorsan kikecmeregni belole.

Csibe: mennek a drukkok, hogy szombatig induljon meg magatol a kisManod ++++++++++++++

Starlark: remelem, a mostani ejszakatok jobban telt

Szeder: igen, van elet ezen a magassagon is :lol: de errol Honey is tudna meselni Es nagyon koszonom a jokivansagokat a szulesre, remelem, hatnak majd

a.m.: valoszinuleg a fiacskank is szep magas lesz. Eppen tegnap beszeltunk a parommal, hogy azt mondjak a 20. szazadban generancionkent atlagosan 10 cm-rel novik tul a gyerekek a szuleiket :shock: hat a mienknek mar nem nagyon van hova noni. Persze majd kosarasnak vagy vizilabdasnak adjuk :lol:

Honey: szep a jelenlegi es a jovobeni babakucko is :D Sikerult kinyomoznod vmit? Tudod mar, kik lesznek bent azokon a napokon, mikor nem lesz dokid? Kulonben igazad van, tenyleg nagy megkonnyebbules, hogy szimpi a doki, mert meg sem arrol van szo, hogy az orromhoz tart majd oda egy zsepit, amikor tusszentek … szoval en is nagyon orulok, hogy egy jo dokit kaptam helyettesnek. Kivanom, hogy neked is legyen ilyen szerencsed, es legalabb az egyik a fennmarado 4-bol jojjon be neked is (aztan meg lehet, hogy nem is lesz ra szukseged)

Sz.Sziszi: Regina gyonyoru kis rozsaszinu, csokos szaju baba

Bejci: akkor mi leszunk a sereghajtok a legnagyobb babakkal??? Hat nem a legjobb pozicio, de ha ez jut nekunk …. nincs mas valasztasunk. Kitartast neked is !!!

Winona: nem semmi ez a patikus, ilyet meg nem is hallottam :shock:. Kuld el a ferjed ricinusert!!!

Agi: csini a pocakod. Ezek szerint ti is keszulodtok …. ha mar az nst-n latszik.

22-en vannak a babas tablaban, mar kevesebben vagyunk ezen az oldalon, meg 2 in 1 :D

Marti: lehet, hogy tenyleg igy lesz, hogy a lanykad fog megvaratni? Lehet, hogy a ferjed rogton rajon, ha nem jon a baba a “szokott” idoben, hogy ez most nem lehet fiu, mert akkor mar kint lenne ?! :lol:

Benedek semmi jelet sem adja annak, hogy szulinapot akarna mostanaban unnepelni, ugyhogy en tobbe-kevesbe nem is gondolok a szulesre. De –be kell valljam- nekem is kezd az agyamra menni, hogy annak ellenere, hogy meg siman van 10 nap a kiirt datumig, mar vannak emberek, akik minden nap hivnak, irnak, hogy mi van mar, a korhazban vagyunk:roll:? Szoval tenyleg kezd idegesito lenni

KépKép
Kép
humanka

Ja, lanyok!

En meg akartam irni, hogy en szivesen latnek a mar babasoktol is "utolso" pocakos kepeket, mert ott mar azt is lathatnank, hogy mekkora pocakbol mekkora baba keekedett elo :lol: :lol: :lol:

Ugyhogy rajta-rajta, mindenki rakhatna fel kepeket !!! :wink:

KépKép
Kép
humanka

Szép Jó Reggel! :)

Humanka: Köszi a jókívánságot:) Jelentem bejött:) Doncek most éjjel csak egyszer kelt akkor is evett majd aludt :) /vki kicserélte a fiamat :)/

Apoooka: Jó hogy jelentettél :) Ádám gyönyörű lett :) Anyoookának gyors felépülést!

Márti: Nekem is indítottak. 2111-es volt a méhszájam a 36. héten /úgy hogy semmit se görcsöltem vagy keményedtem volna./ Burokrepesztés volt, de arra semmi se történt majd jött az oxitocin infúzióban arra a vége felé jöttek görcsök már 2-3 percenként de tágulni egyáltalán nem sikerült bébi meg fent rugdosott továbbra is, így lettünk mi császárosok. De ugye ez 36+4-nél volt 40+-nál csak beindul tőle...

Kép

Kép
starlark

Jó reggelt!

köszönöm a szoba dícséreteket! :D A fűre vonatkozó dícséreteket átadtam a férjemnek, ugyanis szegénykém totál pázsizfüggő lett mióta itt lakunk. :D kb úgy dagadt a büszkeségtől a melle a sorok hallatán, mintha már a gyerkőc kapta volna a bókokat. :lol:

márti,
ez hihetetlen, hogy még nálad sincs nyoma a babónak. Pedig inkább a csajok szoktak előbb jönni, vagy pontosak lenni.
Az indítás miért rosszabb mint ha magától indulna?

anyook,
nagyon cuki baba Ádám!

humanka,
kinyomoztama az ügyeletes dokikat. sőt le is nyomoztam őket a neten. Mindegyikről találtam infót fent a babaneten. Mindegyik nagyon rendben van!! Sőt annyira, hogy 2-nél kifejezetten szivesen szülnék!! :D
Szóval lehet, hogy most mégsem kérek a dokimtól másik nevet.
A másik meg, hogy Flórát szugerálom, hogy 22-én bújjon ki! :D

Lehet, hogy elfogult vagyok, de itt a topicban mindenkinek olyan szép babája van!! :) Pedig amúgy én a legritkább esetben szoktam szépnek látni az újszölötteket!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

hu... valaki kérdezte,hogy honnan van a dekoráció ( bocsi de lusta vagyok visszaolvasni ) a www.decofun.com oldalon fent van a teljes kínálat. de amúgy a szentendrei úton vettem egy tapéta boltban. Kifejezetten babás dolgokra vannak ráállva! az ő oldaluk a www.decofun.hu
A jó benne az, hogy könnyű feltenni és bármikor le lehet húzni a falról, úgy hogy a festés nem sérül! :)

Képzeljétek, nagyon komoly illegális szerencsejáték folyik itt a házban és a baráti körömben! :lol: A téma: MIKOR SZÜLŐK... ? :lol: :lol:
A hülye barátaink komolyan, különböző tétekben fogadtak, hogy Flóra mikor bújik elő! :mrgreen: :lol:
De ráérnek.....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok csajok!

Anyoooka, Apoooka: Gratulálok Ádám babához! Nagyon jól sikerült gyerek! :wink: Sok tejcit és gyors felépülést kívánok!

Honey: SZép és egyedi Flóra kuckója! És látom nálatok sem a rózsaszín dominál! Drukkolok Neked 22-ére, ha már nekem nem jön össze!! A topic-babákkal kapcsolatban osztom a véleményt! Én is úgy látom, hogy minden baba szép. Sehol egy gyűrődés az arcon, egyik babának sincs meggyötört buksija... szóval csak így tovább babák-mamák!

Humanka: Igen, úgy néz ki, hogy a végére maradunk... A nagy babáink még nagyobbra akarnak bennt nőni... :wink: Nem csodálom, mindent megkapnak, jól vannak tartva.. én sem szívesen cserélném fel a jó kis helyemet, ami 9 hónapig bevált!

Márti: Akkor Ti is "várakozó állásponton" vagytok még? :? Eddig azt hittem, hogy nekem lennt van a pocim, de tegnap rájöttem, hogy ez még bizony fennt van... ráadásul az én kislányom sokat mocorog, úgyhogy még elleszünk így 2 in 1 egy darabig. Neked mi is a terminuszod?

Nekünk jóslófájás tegnap nem volt, csak a lábam dagad nagyon, de már kibírom. Apa ha hazajön átmasszírozza a vádlimat is, így legalább fel tudok kelni, de megmondom csajok az őszintét, nehezemre esik a sétálás. Nemhogy nehéz, hanem fájdalmas, úgyhogy én csak napi max 2-szer fogok jelentkezni, mert nem akarok kórházba menni, ehhez viszont fekvő üzemmódba kell kapcsolnom. Azért néha felkelek, elolvasom mit írtok... csak huzamosabb ideig nem tudok ülni a gép mellett! Ja, és biztos a sok jókívánság hatott, de kezd helyrejönni a bőrgyulladásom. Már megy az éjszakai alvás is, és egyre kevesebbet vakarózok. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Remélem, ma bekopogtat valakihez a gólya... :wink: :wink: :D :D

Minyu: nagyon sajnálom, hogy begyulladt a melled.. jó meleg vizes borogoatás, és masszírozás .. masszírozás közben egy kicsit fejd a melled kézzel.. nekem is volt begyulladva Bence fiam születése után.. és lázam is volt.. csak ez segített.. és bármennyire is fáj masszírozni.. muszáj!!! Puszi

Márti! Wiona!
Nekem mindegyik fiamnál idnitás volt, és most Adélnál is.. tehát én nem tudom, hogy milyen a normál szülés megindulása .. :roll:
Leírtam a szüléstörténetemet.. vissza kellene keresni.. ha lesz időm megnézem hányadik oldalon van, és megírom.. mert most nincs időm... most kelt Adél..
megyek is, de napközben jövök!

szeder74

Apók!
Nagyon köszönjük a képet!GYönyörű Ádám!Ugyan olyan hajas bab,mint az én kicsi fiam.

Ma lett mini Gyuszi 1 hónapos!!!MÁR!!! :shock: ,azért nem bánom,hogy a kezdeti nehézségeken túl vagyunk,összeszoktunk és minde rendben van. kb. 2 nap múlva elérjük a bűvös 4 kg-ot is :)
Honey!
Örülök,hogy férjednem is szereztem néhány kellemes pillanatot a gyep dicsérettel :D

Kép
Kép
a.m.

Minyu!
Sajnálom,hogy begyulladt a melled. IYlenkor a tejcsit azért megkaphatja a baba abból a mellnől is??,bocsi,de tudatlan vagyok :oops:

Kép
Kép
a.m.

szeder, márti: 187 oldal szeder szül.története!
szeder:oké, burokrepesztéssel kezdték, de akkor gondolom már nyitva voltál kicsit nem?és a két fiadat is burokreppel indították?nálam tágítót raknának fel, mert h. zárt vagyok....gondolom az akkor más.....

Kép
winona

Honey: szuper, hogy jok a helyettes dokik, akkor sem lesz gond, ha esetleg megsem akarna Flora kibujni :wink: De meglatjuk, milyen bocsi vagy, hat-e a szugeralas a 22-ere.

Starlark: orulok, hogy jol sikerult az ejszakatok :lol: Akkor vegre most te is egy kicsit kipihnetebb vagy :P

a.m.: KicsiGyuszi szepen no. Mi ha jol belehuzunk, akkor mar kapasbol 4 kilosan szallitjuk a babainkat :shock: :wink:

Bejci: en a babaink helyeben bizony felcserelnem a helyet, mar eleg szukos lehet odabent :wink:

KépKép
Kép
humanka

Önző módon rólam:
Most még minden napot kihasználunk párommal, hogy meglátogassuk és megünnepeljük a rokonsággal a szüli és névnapokat, így tegnap este is így tettünk. Már ott éreztem, hogy szinte folyamatosan keményedik a pocakom, de még eléggé mocorgott Dávidom. Úgy tudom, addig, amíg nagyon mocorog a baba, addig nem bújik ki.
Ma éjjel 4-től 6-ig szabálytalan időközönként jöttek a nagyon erőstől a közepes erősig a fájások, de végül 6-kor bealudtam. Közben megint volt mocorgás, igaz, már nem olyan gyorsak és élesek. Ma reggelre nagyon le is ment a hasam.

Az lenne a kérdésem lányok, hogy nem jósló fájásoknál, hanem vajúdáskor is mocorognak a babák picit? Amikor írtátok, hogy már szabályosan jöttek pl. 5 percenként az erős fájások, és elmúltak idővel, akkor mennyi időre rá jöttek újra, és született meg babátok?

Holka, te is írtad, hogy 7 és 11 között volt minden, majd elmúlt, de 1-kor már kezedben tartottad Emmát. 11 és 1 között mi történt? Te mikor kezdtél el megint görcsölni, milyen időközönként; és tudtad, hogy ebből már baba lesz? Bár te már nyitva voltál akkor, én nem tudom, hogy még mindig zárt vagyok-e. 2 hete még az voltam, de azóta nem nézett meg a doki.

Hamarosan megyek megint nst-re, kíváncsi vagyok, mit mutat ma a görbe, és mit mond a doki. Majd jövök a hírekkel.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Honey: azt akartam irni, hogy milyen "boszi" vagy ... azt hiszem, mar faradt vagyok :roll:

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Na, egyelőre úgy tűnik 17-én nem szülök :) Vagy legalábbis semmi jele :)

Monee: Ákos továbbra is tündéri :)

Minyu: szépek a gyerkőceid és a bocis orrvakarós kép nagyon tetszik :) Mellgyulladést sajnálom :(

Bagzerka: Detah metalos Danira kíváncsi lennék :)

Holka: tök jó, hogy Heni ilyen jól elfogadja Emmát :) AZ meg főleg, hogy Emma hagy éjjel aludni. :)

Honey: nekem se volt ma egy fia méhkeményedésem se az NST-n, pedig eddig mindig volt. Úgy tűnik Zalán bebetonozta magát, esze ágában sincs kijönni :) Helyes a pocakod, nálunk a fotózás sajna két személyes feladat lenne, mert nincs egész alakos tükör. A Flóra lak is nagyon jól néz ki!

Humanka: örülök, hogy szimpi a helyettesítő doki!

Szeder: tök jó, hogy Adél ilyen nyugis kislány :)

Sz.sziszi: Regina baba is nagyon gyönyörű!

Anyoooka: Gratulálok Ádámhoz! Nagyon szép baba!

Bejci: én semennyire nem vagyok nyitva, doki szerint nem is kéne nyitva lennem, a szülés alatt ráérek kinyílni.

A.m: fura belegondolni, hogy MIni Gyuszi már 1 hónpos, mi meg még meg se szültünk :)

Winona: sajnálom, hogy nem jön össze a bábakoktél, :( ha szombatig esetleg kinyílsz mi lenne, ha párodat küldenéd el ricinusért? Jah, és a ricinus ha jól sejtem vény nélül adható, a patikus köteles kiadni, ha nem, kérjétek nyugodtan a panaszkönyvet vagy a patikavezetőt. Nem az ő dolga eldönteni szvsz.

Cumi: Szerintem mindenki döntse el maga, hogy kell-e vagy nem. Nekünk egyikünknek se volt, viszont 2 öcsém is nagyon sokáig szopta az ujját (elalváskor, 8-9 éves korukig). Fogszabályzó mind a kettőnél, szóval ha elfogadja a gyerek a cumit nálunk bizony lesz. De ráerőltetni nem fogom.

Ági: ha jól látom Nálad kezd izgalamassá válni a helyzet! :)

Magunkról: Méhszáj hétfőn C1000, majdnem teljesen elsimult, de teljesen zárt, Zalán továbbra is fejvégű, igaz kiügyeskedte a berögzült koponyáját, de majd visszahelyezi. Egyelőre ennyi.

Kép
kistiggrincs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?