Vikike, a kiságyban levő szettet nem a bababörzén vetted?? Szemezgettem ugyanezzel... de nem vettem meg...
már megbántam...
Jó lett a gyerekszoba! Levinek tetszik az új ágy?? Lehet kapni az IKEA-ban kuckót hozzá, mindjárt keresek képet róla.
http://www.teszvesz.hu/item437649777_ik ... otban.html
Mi vettünk az unokaöcsémnek, és imádja.... Nem egetverő összeg. Persze csak egy ötlet. Szerintem ez arra is jó, ha éjszaka Andriskához felkelsz, akkor nem világít a lámpa Levi szemébe. Ha gondolod szívesen keresek neked ilyet, lehet kapni kb. 2000 Ft-ért!
Geri is nagyon nyűgös volt ma, gondolom az idő miatt. Érdekes, hogy néhány baba nyugodt lesz, és alszik, mint a bunda, néhány meg nyűgösködik, és nem lehet vele mit kezdeni...
Amúgy mi is befűtöttünk, Geri miatt is, meg a falfestésnek száradnia kell. Zöld
színűre festette apa a falat, megdicsértem, szépen megcsinálta
majd teszek fel róla képeket. Néhány embert sokkolni fog a látvány... erős zöld lett, nem halványka
Éjszaka Gerire bodyt, meg rugit adok, meg 2 pléddel takarom be. Csak akkor rúgja le magáról, ha ébren van, de akkor én is ébren vagyok
(most a estés alatt egyébként nálunk alszik a szobában - én nagyon élvezem, mert látom
) Nekem nem szokott fázni a derekam, mert elöl gombos hálóing van rajtam, úgyhogy nincs kint a derekam.
Nati, a fürcsi nálunk a fürdőszobában van, ahol télen be szoktunk fűteni hősugárzóval. Én ott öltöztetem fel, és ha végeztünk, akkor kinyitjuk az ajtós résnyire, így folyamatosan hűl le a fürdőben a levegő, és 1-2 perc múlva kiviszem. Régen (újszülött korában, illetve amíg fűtés volt, adtam rá egy vékonyabb sapit is.
Te, a kistesó lehet hogy hamarosan kopogtat nálatok?????
Vicuska, ez életed "legfincsibb" émelygős időszaka!!
Gondolj mindig arra, hogy végre émelyeghetsz!! És nem azért, mert rosszat ettél...
Sokszor voltam úgy az elején, hogy VUK
után kipirosodott szemekkel és arccal álltam, és csak mosolyogtam, hogy VÉGRE, én hánytam, és azért, mert lesz babánk!!
És élvezd ki
ezt az időszakot, mert lassan elmúlik!! Pocak képet kérünk! Hogy legyen mihez viszonyítani!! És tessék jönni, mesélni!!
Hisz rajtad a topik szeme!!