Halihó!
Jó soká el voltam tűnve, de sorolom az okokat (már ha nem gond)
1. Marcinak (is) állandósulttá váltak az éjszakai felkelések, már nagyon kész vagyok tőle, időnként nem is számolom már, hogy mennyinél járunk egy éjjel
Nappal olyan vagyok, mint egy zombi
Így a tecsós energia ital jó ötletnek tűnik, legfeljebb infarktust is kapok
EGyébként az az érdekes, hogy nappal tök jó a gyerek, éjjel meg tiszta "dilis", tiszta skizó
Szóval tegnap éjjelre a párom eljutott arra a szintre, hogy hagyjuk "kifejlődni a dolgokat", így a gyerek kb. egy fél órán át bőgött, kisebb megszakításokkal. Engem már úgy kellett fognia a páromnak, h tarsak még ki egy kicsit, még egy kicsit,stb. Szegény aztán elfáradt és mint egy zsák, ülésből eldőlt és elaludt. Reggel fél nyolcig nyomta a szunyát ébredés nélkül
Nem tudom ma mi lesz, szerintem hasonló, mint tegnap, de majd tudósítok, hogy mire jutottunk "terror" szinten
2. Mi már egy ideje elég szépen tudjuk a kis drágám fütyijén húzni a bőrt, és így már a makkja is kilátszott neki. Ekkor vettük észre, hogy a bőre alatt pár fehér, érett pattanás-szerű valami van. Elvittük dokinénihez, mondta, h igen, van ilyen néha, vmi váladék van berakodva, döntsük el, h felhúzza-e jobban a bőrt és akkor le lehet törölni v. várunk még vele, de akkor (ha sokáig várunk) begyulladhat és műtét
Így mondtunk, h akkor tisztítsa ki. Megtörtént. Gyerek üvöltött, én majdnem bőgtem, nem voltam hajlandó részt venni a kínzásba, a védőnő fogta le Marci lábát+apja. Szépen kijöttek a trutyik, a kukija még aznap és másnap pisiléskor is fájt, így mindig sírt szegény keservesen, hosszan, amíg tartott a pisike
( Annyira sajnáltam, h többször is vele bőgtem, miközben vígasztalva ringattam. Apa meg vigasztalt mindkettőnket. Fájdalomcsillapítónak a Nurophen semmit nem ért, ráadásul Marci ki is pöttyösödik tőle, nem tudom miért, de már többször is tapasztaltuk. Így nem adom neki többet. A kúp viszont jól bevált. Mára már semmi baja, a duzzanat is lelohadt, hétfőtől újra lehet neki húzigálni, kíváncsi leszek, h lesznek-e rossz emlékei.
Tök genyónak éreztem magam miatta, h így megkínoztuk
Sz@r érzés volt. Már az is felmerült bennem, h nem is kellett volna elkezdenünk az egész húzigálósdit. Szerintetek?
Konkri:
szegénykém megértem a dilemmádat a szopi-nem szopi ügyben!! Az sem jó, ha teljesen csak cicizik a gyerek, bár állítólag tényleg érzik azt, h mikortól értek meg arra, h mást is egyenek. A délutáni "lepasszolás" jó ötletnek tűnik, így szoktak az éjszakai cicizésről is leszoktatni babákat (ha sír, akkor apát küldik be, mert ő nem kötődik a cicihez). Ja, egyébként ha terhes leszel, akkor szerintem magától is elválasztódik Marcell
, legalábbis azt mondják, h megérzik a babák!
Ndombi: Marci is azóta eszik jobban, amióta pépes kaját eszik napi 3-4×, tápszer csak ímmel-ámmal megy.
Marcsi: boldog névnapot, ha most tartod!! Szegény Ádám, nagyon rémisztő lehetett a kórház és a kis beteg teste!! Én is nagyon félek az ilyesmitől
Cég perlése: HAJRÁ, megnyered, a mu.ügyi bíróság tuti a javadra dönt!
Tegnap Marci akkorát zakózott a kiságyban, hogy nekem is fájt. Elindult lelkesen felém, csak elfelejtett kapaszkodni a kis drágám és eldőlt, a fejét meg becsapta az ágy szélébe
Az arcán most egy nagy, kék pukli van. Olyan, mintha bokszoló lenne
Gyanítom, hogy ha elindul lesznek még durvább dolgok is, de én ehhez elég gyönge lelkű vagyok, asszem