Lányok!
Köszi a dícséreteket Noé nevében, a képeken látom én is (meg a ruhákon is, amikbe folyamatosan belenő), hogy igencsak nő!
tgabi!
A számom: 70/363-77-85 Nyugodtan írj sms-t ha bekerülsz, vagy ha már szülés után lesz erőd... szívesen megírom a lányoknak, babáról hozni jóhírt nagyon jó dolog!
Remélem feltöltődtetek Apával.....
Terhesség alatti szerelmeskedés: ha fáj a pocid, elhiszem hogy félted a babát... hogy Apa megérti az tök jó. Mi terh. alatt és most ugye 6 hétig hát hogy is mondjam "másképp" oldottuk meg a dolgokat, de egy kicsit félek is az "igazi" aktustól, Nekem annó vagy fél évig eléggé fájt! Most meg 6 hétig még a vérzés is eltartott....
Ha beindul a szülésed mennyi idő alatt ér ide a férjed? Hanyatt-homlok tud rohanni? (De izgi...)
Cica ügyben nem jutottak előrrébb
Szilvi!
Édesek a lurkók, Noé ugyanígy szenved a közös fotózáskor....
Még nem lehet menni az úszásra, majd jövő héten talán, de kis busszal járnak, szóval én kocsival-Noéval majd be akarok azért ugrani leskelődni, de Soma akkor nem igyekszik, szóval jobb ha nem vagyok ott...
Szalmonella: nem semmi! Jó hypozást! Nekem egyszer volt nem szalmonella, hanem az a gyakoribb másik ilyen kajás vírus... be kellett mennem Ántsz-hez kikérdezni, olyan szinten fostam (bocs), hogy iszonyat, lázam is volt és kijött a szám körül egy csomó herpesz, majdnem 1 hétig tartott! (mármint a fosás, nem a herpesz!)
Hát nem csak csirke lehet a ludas, nyers húsos kéz, vagy edény, villa,mosogató szivacs érintkezik készétellel,tányérral... de hát biztos tudod ezeket... Remélem már jobban vagytok és a lényeg a másik kettő meg Ti nem kaptátok el...
Sárberki bucsúra jöttök le majd?
Cseriviola!
Látom megint volt programotok... a sok almával mit csináltok, anyukádékhoz megy pincébe..........hm de jó sok almás sütit lehet csinálni belőle.
Diana étterem: köszi az ötletet, nem is hallottam róla, mi a Pikantót, meg a Tavernát ismertük, de egyszer kipróbáljuk!
Szülés előtt állók: (Ancsa,tgabi,xytimi):
Van egy bontatlan málnalevél teám (vajúdás megkönnyítésére), ha terveztétek, hogy vesztek,valakinek szívesen odaadom!
Szilvia1981!
Biztos nehéz lehet így hogy nehezen alszik el,de Én is így csinálnám, ahogy Te, nem bírom sírni hagyni... szóval nyugtasdd meg a férjedet, hogy ez el fog múlni! Egyébként szerintem ez a legnehezebb az első gyereknél: az ember nem tudja elképzelni, hogy egyszer elmúlik - bármiről legyen szó. Igaz jön helyette más, de mindenért előre aggódunk... Hidd el meg fog tanulni egyedül elaludni, mert ezt tényleg meg kell tanulniuk, de nem ilyen kicsinek!
Cirmike!
Tetszett ez a "papírzsepit nem ott tartjátok"-eset.... jót vigyorogtam. Nekem így nem is vigyáztak Somára sosem, ha vigyáztak, mindig elvitték!
Ancsa!
Most látom már mindjárt kezded a 33. hetet, ez tök jó, egyre közelebb vagy a célhoz, reméljük még egyben maradsz tényleg 3 hétig, ha csoda, ha nem!Te is írj ám üzit, ha valami történik a fenti számomra, ok? Gyerekeidnek kitartás, annál nagyobb lesz az öröm, mikor hazaviszitek a Picurt!
Ez az ősz hát nem gondoltam volna, hogy Noéra már ilyen hamar rá kell adnom a Somáról (télről) örökölt termo nacit+kiskabátot, pedig igen! Még a textil kiskesztyűt is ráhúztam ma a kezére, mert az enyém is fázott!!
Okt-ben meg lesz 20 fok tuti, mikor már fűtenek a tömbben...
Nem győzünk ablakot nyitni, meg fizetni....
Pár új kép (Soma és Apa a bányásznapi kilátó avatáson voltak múlt héten)
Erre a darura Soma nem mert felülni persze:
Kicsi Noé édesdeden alszik (még mindig jó sokat alszik napközben is)
Nagyon igaz a polófelirat:
Kicsit bokszolok: