000Kata
Szerintem szép név
nekem tetszik
Elárulom én se bírom a fájdalmat
Tű a geriencembe?
SOHA. akkor inkább a fájdalom
Első szülésem? Gyakorlatilag már reggel elkezdődtek a fájások,csak én nem vettem észre,hogy azok már igaziak
hát hiába,első szülés,tudatlan voltam persze
Aztán délbe,már erősebbekkel lettek és sehogy sem multak el
ettem-ittam-fürödtem, sétáltam,lefeküdtem,de csak nem mult
Délután 3-kor már nagyon fájtak és rendszeresek voltak, így a nőgyógyászaton,mivel ott feküdtem,,megvizsgált a doki,de Nst-ét nem nézett persze a marha,
azt mondta semmi,nem nyíltam ki jobban,ezek csak josló fájások.
Jól bexartam én is,gondoltam ha ez ennyire fáj,mi lessz a szülésnél?
Aztán 5-kor már 2 perces fájásaim voltak,minden kismama mondta,hogy ez bizony a szülés,ne higgyek a dokinak,mennyek le a szülőszobára,mert még a végén megszülök a kórház udvarán,ugyanis ott sétálgattunk a párommal kínomba
Hallgattam rájuk,felmentem a szülőszobára és kiabált az orvos,na nem velem, hogy ki volt az a marha aki azt mondta nekem,h nincs itt semmi szülés,amikor már bő 4 ujjnyira vagyok nyitva,mindjárt baba lessz és megszülhettem volna tényleg az udvaron.
Na jött a gyors beöntés, Nst ,burkot repesztettek és 18:15 kor 2 nyomásra már kinnt is volt a lányom
De összességében az igazi vajudásom délután 3-6 ig tartott,
Fiamnál reggel 9:30-kor elfolyt a magzatvíz, nem voltam nyitva egyáltalán és ennek ellenére 2 óra alatt kitágultam teljesen, és meg is szültem 11:30-kor
Ezért parázok én most,ha az első 2 ilyen gyors volt,lehet a 3. még gyorsabb lessz
én meg félek nagyon hogy nem érek be a kórházba,mert mifelénk is ha kihívod a mentőket van hogy 1 óra is,mire kiér vagy több
plussz mire észbekapok,hogy tényleg megindult a szülés, lehet már késő lessz
És akkor még ha itthon vannak a gyerekek, félek,velük mit csinálok akkor,ha apa éppen dolgozik és nem ér haza hamar
Azért reménykedem,hogy hétvégén indul majd meg a szülés,amikor apa is itthon van