Új privát üzeneted érkezett!

Nem jutottam még semmire. Még egy kicsit húzom az időt. Mint mindig. Amikor pedig végleg tele lesz a pohár lépni fogok. Remélem nem túl későn.

Igen a két vezetéknév + 2 keresztnév nekem is soknak tűnik.:D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Azért jól gondold meg mit csinálsz,nem szabad semmiképpen sem elkapkodni és elhamarkodottan dönteni,mert akkor rossz döntést hoz az ember :roll:
Én azért nagyon remélem,hogy mégiscsak sikerül megbeszélnetek ezt a dolgot :D

Én ma tojásos lecsót eszem,ugy megkívántam :lol:
Amugy is nagyon szeretm,de most terhesen többször ettem eddig,mint elötte a 2 év alatt összesen :lol:
Megyek is hamizni,megjött az étvágyam :D aztán meg eszem dinnyét nasinak utána :D

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Hmm, az fincsi. Én sajtós-sós palacsintát eszem ma. :D A dinnyét meg most megkívántam. :roll:

Ez a döntés minden lesz csak nem elhamarkodott.. Hónapok óta húzódik ez a dolog. Ha egyszer lépni fogok az már biztosan egy régóta fontolgatott döntés lesz. És a babának sem feltétlenül rosszabb egy anya mellett felnőni mint egy rossz családban.. Neked azért könnyű, a párod el tudott szakadni az anyjától. Az enyém soha nem fog.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszi lányok, jól vagyunk! Ma szépen aludt a kis Laura baba! Este 11 és reggel 9 között csak 2-szer kelt fel szopizni! :lol: Ez így jó lenne mindig! :wink:
Én már teljesen jól vagyok. A gátsebem már azóta nem fáj, hogy az 5. napon kiszedte a doki a varratokat. Mára már nem is érzékeny. A pocakom is szépen megy vissza. Már 10 kg le is ment rólam. :lol:
Na megyek, mert ébred a picúr.

gwini
 
 


Aida
A palacsintát én is imádom :lol:

gwini
Örülök,hogy jól vagytok. :D
Kész csoda,hogy már nem fáj a gát sebed :shock: nekem szülés után még 1 hónapig is nagyon fájt :?
Gratula a -10 Kg-hoz! Ügyes vagy.
Akkor már szinte semmi sincs rajtad :lol:

Nagyon irigykedem :shock: nekem is már olyan babázhatnékom van :lol: ugy szeretnék már a 38 héten járni legalább :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


gwini: örülök,hogy jol vagytok.ügyi vagy hogy már le ment az a 10kg :lol:

Ancsa: nem tudtam elhalasztani mert 2 hetente mennem kell a táppénzes papiromért,egésznap esett és busszal meg vonattal megyek.Tiszta gáz hogy végig állom a tömött buszt,nem?a sok pofátlan ember.na mind1.

Aida: remélem rendeződnek a dolgok.Miért lesz 2 vezetékneve a picurnak?

000kata
 
 


Mert kislány koromban megfogadtam magamnak és édesapámnak is, hogy tovább adom a családi nevünket. Most itt az ideje. Viszont párom egyértelmű hogy nem egyezik bele abba, hogy csak az én vezetéknevemet kapja. Pedig de szép lenne :roll: Szanyi Noel Olivér..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: de ha csak a te vezetékneved lenne az akkor szokott lenni ha az apa nem vállalja a kicsit.

000kata
 
 


Meg akkor ha mi így döntünk. :) Ez már a modern kor. Mindent lehet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy hiányoltok jól esik :oops: :D Most jöttem át anyuékhoz.Elég rossz idő van esik reggeltől az eső :cry: Mi jól vagyunk hál istennek :D A vérnyomásom is tökéletes :D Még mindig :lol: A görcseim is elmúltak amióta nyugalom van és a keményedések is :D Csütörtökön megyek a dokihoz.Reggelente nekem is szokott fájni a fejem,de hamar elmúlik.

Gröni:Hát igen kicsit mi is meg akadtunk rajta,hogy kerek 50 ezerrel kevesebb lett a fizetés és persze pont most :evil: De ma párom beszélt a főnökkel és mondták,hogy most szerdán készpénzben odaadják :D Hogy vagy?Remélem jól.

Kata:Sajna az össze-vissza ivás nekem nem jön be nem használ.De a párom nagymamijának a szilva lekvárja hatásosnak bizonyúl :D Akkor majd még megbeszéljük pontosan,hogy mikor is jössz és,ha jó idő lessz akkor elmegyek megint a kórházhoz :) Igen elég sokat pihenek :oops: :lol: Tegnap azért kicsit kimozdultam,de jól elis fáradtam.

lovaszkata:Örülök,hogy írtál már nagyon aggódtam értetek.De örülök,hogy minden rendben van :D

Ancsa:Gratulálok az 50.naphoz!!! :D Csak így tovább!!!!!Így utólag szeretnék a lányodnak nagyon boldog születésnapot kívánni!! :D Mi hozzánk nem jött ki a védőnő remélem majd csak akkor jön,ha már megszületett a kis drágám.Nagyon szépen köszönöm :D Tetszik!!Majd,ha már minden a helyén lessz akkor rakok fel képet. :D Sajnálom,hogy neked is ilyen rossz az anyósoddal a viszonyod :cry: Nálunk inkább parancsolgatni akar,de persze párom nem hagyja neki :D

t.maria:Nagyon aranyos a kislányod!! :D

Aida:Nagyon aranyosak a képek :D Mondtam,hogy nincs semmi baj :D Sajnálom,hogy ilyen rossz nálatok a helyzet.Remélem,hogy azért rendbe jönnek majd a dolgok.Tudom milyen,mert amíg anyuéknál laktam párommal itt is voltak elég durva helyzetek sajnos és én is kezdtem már kikészűlni.De hál istennek nálunk is megoldódott a helyzet.Remélem nálatok is így lessz.De nem biztos,hogy az anya otthon jó megoldás lenne.Remélem megtudod pároddal beszélni a dolgot.Vagy már megis beszéltétek.Else hiszem,hogy a párod 27 éves :shock: Tiszta röhej ahogy veled viselkedik.Ezekből amiket írtál nem hiszem,hogy ő tényleg akarta a babát. :cry: Az én párom 26 éves persze nálunk is hamar jött a baba,de persze szeret engem és a babót is.Én így meg kérdőjelezném,hogy szeret-e téged meg a babót :cry:

Gwini:Örülök,hogy jól vagytok :D Ügyi vagy,hogy már lement 10kiló :D


Remélem mindenki jól van!Vigyázzatok magatokra és a babókra!!!

Reni

Kép
Kép
reni_24
 
 


Aida
Mi sem vagyunk házasok,és soha nem is leszünk összeházasodva és bár tényleg ma már lehetséges minden, hogy akár az apuka is felveheti majdan a felesége nevét, meg lehet 2 vezetéknév is, nekem ez eszembe se jutott hogy nálunk is így legyen.
Mondjuk nálunk is hosszu lenne a 2 vezetéknév és elég hülyén jönne ki :)

000Kata
Minek mész 2 hetente a táppénzes papírodért?
:shock: Teljesen felesleges, elég havonta is elhozni és leadni a munkáltató felé. Én is havonta, hó végén hozom el és olyankor szoktam leadni is. :roll:

Reni
Én is Csüt. megyek, de nem dokihoz,hanem csak UH-ra az Sztk-ba :roll:
Örülök neki,hogy a különköltözéssel járó nyugalom ilyen jó hatással van az egészségi állapotodra! :lol:
Köszi a gratulációt! olvasta ám a kisasszony,ugyanis igazi kis nő :lol: mindent tudni akar, :lol:
Ha egyszer valaki össze-vissza tele helyesírási hibával ír, akkor az a kislányom lessz :lol: :lol:
Én is sajnálom a rossz anyós viszonyt,de nem miattam, a gyerkőcök miatt. Hiszen nekik is jobb lenne,ha ismernék az apai nagyszüleiket! De hát ez van.A szeretetet nem lehet kierőszakolni és nem is szabad. Biztosan ennek is megvan az oka, még akkor is ha nem is tudjuk mi is az az ok.
A képeket várjuk ! :D

Nekem olyan pocsék éjszakám volt :( hajnali 2-ig vergődtem az ágyban, jobbra-balra, és nem tudtam aludni. :?
Már kínomban ettem,ittam, fürödtem,filmet néztem és sehogy nem jött álom a szememre :? Reggel 05:30-kor meg csörgött az óra,ugyhogy jó kómás vagyok :(

Képzeljétek mostanában esténként vannak josló fájásaim :shock: Marha korainak tartom őket :(
Esténként, kb 1 órán keresztül jönnek ugy kb 5-10 percenként,némelyik elég kellemetlen is, aztán ugy kb 1, -1,5 óráig tart és elmulik :?
Bár állítólag van hogy szülés elött 1 hónappal is jelentkeznek már, de nekem még minimum 1 hónapot ki kéne bírnom valahogy egyben :( Na, meglátjuk hogy s mint lessz a végén

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Reni: öülök hogy jol vagy és hogy irtál.Majd irj hogy mi volt az orvosnál.Vigyázz magadra.

Ancsa: nemtudom nekem aztmondták hogy 2 hetente kell elhozni :cry: m
a is mennem kell a védőnőhöz ebbe a hidegbe :cry:
milyenek a joslófájások?

000kata
 
 


Hát nekem eszembe jutott. :) Kb. 10 éves voltam amikor először megfogadtam, hogy a vezetéknevemet tovább adom a fiamnak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ancsa,
neked a vonalzód az Uh szerinti szülés időpontjához van állítva, igaz? Szerinted én mennyire hihetek annak, hogy dec.17 az Uh szerint, nem pedig dec.28?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


000Kata
Nem tudom ki mondott neked ilyet,de teljesen felesleges 2 hetente menni a papírokért, elég havonta leadni,ugyanugy fizetik ki ,mintha 2 hetente adnád le a papírokat.
Pláne majd a legvégén nem fogod a hátad közepére se kívánni majd a sürün mászkálást,pláne a hidegben.
De te tudod, én csak jót akarok neked,azért szóltam,hogy ne mászkálj annyit feleslegesen

Josló fájások? :roll:
Szülés elötti hetekben szokott jelentkezni általában. /2-4 hét/
Olyanok,mint a mensi szerü görcsök,amik idővel sem erősödnek, csak fekvéstől vagy egy meleg fürdőtől elmulnak.

Ugyanilyenek az igazi fájások is,csak azok idővel fokozatosan erődödnek,rendszeressé válnak,mind sürübben jelentkeznek, és semmitől se múlik el :lol:

Aida
Igen, nekem ahhoz,mert én biztosra tudom mikor fogant a kisasszony,így hiszek annak a 3 dokinak akik ezt megállapítottták.
Mert ugye 1 ember tévedhet,de három? Már nem olyan valószínű,nem? :roll:
Másrészt nekem az UH-ás időpont szerint is vették le az AFP-ét is,mindent. :roll:
Csak a fogadott dokim ragaszkodik a mensi időponthoz :lol:
Azt mondd amit akar,én tudom mikor fogant a kisasszony és kész :lol: Ha betöltöm a 36 hetet,tehát 37 hetes leszek , és beindulna a szülés mondjuk, ő meg vissza akarná tartani ez miatt az 1 hét miatt,mert ugye öszerinte 1 héttel kissebb a babó, akkor azt nem engedném meg.
Ha eddig kihuztam és kihuzom még a 37 hétig, akkor már nem engedem hogy a dokim beleszóljon a szülésbe, utána ha jönni akar a kisasszony, akkor had jöjjön. :lol: Nem engedném visszatartani nekik,csak a 36. hétig :roll: de hát azért is eszem ezt a rengeteg magnéziumot,hogy ne legyen koraszülés belőle.
Amugy a 36 hétig kell szednem, utána már nem :D

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Szerintem így már a 25 hét körül nagy eltérések vannak a babák körül,hiszen egyikük pici sullyal a másik meg hatalmasan születik :roll:

Azt mondják az első 16-18 hétben egyformán nőnek,aztán alakulnak ki az eltérések közöttük.
Szóval könnyen lehet,hogy a te babád csak nagyobb a koránál, de nem biztos hogy időben is előbb fogant,csak lehet hogy mondjuk nagy babád lessz :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Igen ez lehet, de ő már a 12. heti Uh-n 5-6 nappal idősebbnek látszott. Nem tudom mire alapozzak. :) Aztán meg megszületik a 36. héten és koraszülöttnek titulálják, mikor már nem is lesz az..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Az már más :roll:
Nekem is a 12.+0 naposan mentem Uh-ra, aztán kiderült hogy 13+1 napos terhes vagyok, így megnézett még 2 doki is Uh-án,mert hogy akkor mi szerint menyjek AFP-re? :lol:
Végül mindhárman megállapították,hogy tényleg 13+1 napos terhes vagyok és eszerint kellett mennem AFP-re is, és a terhestanácsadóban pedig ehhez igazították a szüls dátumát,így lett a Nov.11 ből végülis Nov.4 :shock:
de a 18 meg a 20 hetes Uh-án is azt mondták nekem,hogy valóban a Nov.4 a szülés időpontja :roll:
csak a fogadott dokim akadékoskodik e téren,pedig lehet csak ő mérte el a 26 hetes Uh-án a babót. :roll:

Ha megszületik akkor már ne aggódj, észre szokták venni ha egy baba nagyobb a számítot terhességi hétnél :roll:
Így volt nekem a lányomnál is meg a fiamnál is,pedig náluk Uh-án nem is vették elötte észre,hogy nagyobbak, mégis mikor megszültem,akkor közölték velem, hogy a lányom nem 37,hanem 38 hétre született :roll: a fiam pedig nem 38, hanem 39 hétre született valójában :roll: Szóval észrevették,nálad is észre fogják venni,ha így van ,ne aggódj :D

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Nekem a fogadott orvosom ragaszkodik a dec.28-hoz, hiába az összes Uh eredménye, amelyen 5-6 (nem emlékszem pontosan) nappal idősebbnek látszik. No mind1, ha észreveszik, akkor nem probléma. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ilyet hímzek majd Noli fehér kis body-jára. Ez próba hímzés volt, mert nagyon régen hímeztem már, kb. 12 éves kislány koromban.. :roll:

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ancsa: köszönöm :lol: akkor nem fogok 2 hetente rohangálni ebbe a rosssz időbe.

Megjöttem a védőnőtől.Nézett szivhangot,olyan jo volt :lol:
jövőhéten aztnondta meglátogat.titeket látogat a védőnő?

000kata
 
 


Én még egyszer megyek a védőnőhöz az elviekben 35. héten és utána ő jön és csak akkor ha már megszületett a baba. Eddig nem volt nálunk.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Nálunk még nem volt kinnt a védőnő, eddig nem is említette hogy ki szeretne jönni, de lehet ugylessz mint az első 2 terhességemnél,hogy majd jön bejelentés nélkül :?
Amugy meg nekem végig járnom kell hozzá, mindíg elötte kell mennem,mint ahogy a dokihoz megyek terhestanácsadásra. :roll:
Szép lessz majd a 36 héttől, mehetek 1 csomót.
Mert ugye heti 1 nap védőnő, 1 nap a dokihoz, 1 nap Nst-ére a kórházba. :roll:
És akkor még az is lehet hogy én heti 2-szer is megyek Nst-re, így majd többet mehetek a 36 hét után,mint most eddig összesen :?
De persze azért ne szüljek meg előbb majd,de azt senki sem veszi figyelembe,hogy nekem nincs autóm így kénytelen leszek sokat menni és buszozni :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


dawn-nak írtam sms-t,hogy mi van velük,de semmi válasz nem jött :(

Remélem jól vannak

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa: hát igen nekem is busszal meg vonattal kell járnom az orvoshoz és töllünk majdnem 2 óra az út.Jó lesz majd a nagy hidegbe járkálni :cry:

000kata
 
 


Nekem is 2 óra az ut,mire átérek a dokimhoz :( na meg 2 óra vissza :( fogom élvezni,meg a zötykölődést is,ami nem kéne az én méhszájamnak meg pláne.
Na de legalább nem kell attól tartanom,hogy tulhordom a babát :lol: Ez a dolog jobbik oldala, ez is valami, hiszen már nagyon -nagyon várom a végét :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Elhiszem hogy várod ,én is .Már ugy babáznék csak ugy félek a szüléstől :cry: :cry: :cry:

000kata
 
 


kata:
Én is félek a szüléstől, de azért mégiscsak más az a fájdalom amiről tudod, hogy hasznos és jó, mint egy szimpla fájdalom az életben. :)

Nem reagáltatok a szép hímzésemre. :( Vagy nem is szép? :D Noli body-ja elég makacs anyag, nehezen hímezhető.

Jelentkeztem a cápák című műsorba és jövőhét hétfőre hívtak be castingra. :) Tök jó.

Megint vannak ezek a hülye menszi jellegű fájdalmak, de most nem a alhasamban hanem a derekamba sugárzóan érzem. Kíváncsi vagyok hogy ilyenkor tényleg a gyerek fekszik rá vmi idegre? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Miért félsz tőle kata?
Életed egyik legszebb napja lessz,majd meglátod. :D
Igaz,fájdalmas,nekem az volt mindegyiknél,maximális fájásokat mutatott a gép :shock: ennek ellenére mindkétszer 1 hang nélkül vajudtam,szültem.
De vannak olyan szerencsések is,akiknek nincsenek nagy fájásaik vagy egyáltalán nem érzik őket :shock:
Még az is lehet,hogy te is közéjük tartozol! :wink: Ki tudja,meglehet.

És mitől félsz nagyon? Mindentől?
lehet csak azért vagy feszült, mert nem tudod pontosan mi fog történni a szülés közben,nem?
Nem gondoltál arra,hogy utánaolvass ezeknek, lehet hogy megnyugodnál utána,nem?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Aida
Tetszik a hímzésed! :lol:
Jó az ötlet! :D
Én kötögetnék szívem szerint,de nem tudok szépen kötni :(

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


aida: nagyon szép a himzésed :lol: milyen az a cápák müsor?tök jo hogy behivtak :lol:

Ancsa: nemtudom mitől is félek valojában,a fájásoktol,én nem birom a fájdalmat :lol: olvastam sokat a szülésről és néztem videokat a youtube-én és lehet hogy ez volt a baj ott össze vissza ordibálnak a nők.rossz volt látni. :cry: velem bent lesz a párom :lol:
Az első szülésed hány óráig tartott?Te mit gondolsz az epidurál-ról?mondjuk és a tű gondolatától még rosszabbul vagyok.

000kata
 
 


de ennek ellenére alig várom hogy megszülessen :lol:
Kevin lesz a neve :lol: Szerintetek szép név?

000kata
 
 


ezek a nevek tetszenek még: Milán, Noel, Dominik

000kata
 
 


Kata, a Milán és a Dominik is tetszik nekem is nagyon! Régen úgy volt, ha fiam lesz Milán lesz. :) Meg még ugye az Olivér. A Kevin nekem nem tetszik annyira, mint ezek, de az sem rossz. Vezetéknév? Megmondom ahhoz szerintem mi passzolna. :D

Amúgy a Cápák nem rég indult a TV2-n, fél 6-től adják minden hétköznap. A lényege, hogy 3 játékos játszik, kérdésekre kell válaszolgatniuk, egyhangú válaszokat kell adniuk. Jó válaszokkal gyűjtögetik a pénzt, rossz válaszokkal buknak. Aztán ha vége a játéknak vagy megállnak és nem 0 Ft az összegyűjtött összeg, akkor ezt elosztja a műsorvezető 3 nem egyenlő részre, legnagyobb, középső és legkisebb összegre. 100 mp alatt dűlőre kell jutnia a 3 játékosnak, hogy ki melyik összeget viszi haza. A 100 mp alatt végig csökken mindhárom összeg és a végén 0 Ft marad, tehát ha nem sikerül megegyezni, akkor nem visz senki, semmit. Nagyjából ennyi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


000Kata
Szerintem szép név :D nekem tetszik :D
Elárulom én se bírom a fájdalmat :lol:
Tű a geriencembe? :shock: SOHA. akkor inkább a fájdalom :lol:

Első szülésem? Gyakorlatilag már reggel elkezdődtek a fájások,csak én nem vettem észre,hogy azok már igaziak :lol: hát hiába,első szülés,tudatlan voltam persze :lol:
Aztán délbe,már erősebbekkel lettek és sehogy sem multak el :? ettem-ittam-fürödtem, sétáltam,lefeküdtem,de csak nem mult :?
Délután 3-kor már nagyon fájtak és rendszeresek voltak, így a nőgyógyászaton,mivel ott feküdtem,,megvizsgált a doki,de Nst-ét nem nézett persze a marha, :shock: azt mondta semmi,nem nyíltam ki jobban,ezek csak josló fájások.
Jól bexartam én is,gondoltam ha ez ennyire fáj,mi lessz a szülésnél? :shock: :lol: Aztán 5-kor már 2 perces fájásaim voltak,minden kismama mondta,hogy ez bizony a szülés,ne higgyek a dokinak,mennyek le a szülőszobára,mert még a végén megszülök a kórház udvarán,ugyanis ott sétálgattunk a párommal kínomba :?
Hallgattam rájuk,felmentem a szülőszobára és kiabált az orvos,na nem velem, hogy ki volt az a marha aki azt mondta nekem,h nincs itt semmi szülés,amikor már bő 4 ujjnyira vagyok nyitva,mindjárt baba lessz és megszülhettem volna tényleg az udvaron. :shock:
Na jött a gyors beöntés, Nst ,burkot repesztettek és 18:15 kor 2 nyomásra már kinnt is volt a lányom :shock:
De összességében az igazi vajudásom délután 3-6 ig tartott, :shock:

Fiamnál reggel 9:30-kor elfolyt a magzatvíz, nem voltam nyitva egyáltalán és ennek ellenére 2 óra alatt kitágultam teljesen, és meg is szültem 11:30-kor :shock:

Ezért parázok én most,ha az első 2 ilyen gyors volt,lehet a 3. még gyorsabb lessz :shock: én meg félek nagyon hogy nem érek be a kórházba,mert mifelénk is ha kihívod a mentőket van hogy 1 óra is,mire kiér vagy több :shock: :oops: plussz mire észbekapok,hogy tényleg megindult a szülés, lehet már késő lessz :oops:
És akkor még ha itthon vannak a gyerekek, félek,velük mit csinálok akkor,ha apa éppen dolgozik és nem ér haza hamar :oops:

Azért reménykedem,hogy hétvégén indul majd meg a szülés,amikor apa is itthon van

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Aida: tök jó :lol: szolj ha benne leszel a tvbe mindenképp nézni fogom és drukkolok :lol: A vezetéknév Somogyi

Ancsa: dejó ilyen gyors szülés,én is ilyet szeretnék.Visszatérve az epidurálra én is nagyon félek a tűtől főleg a gerincbe :shock: uhhh....Hát nemtudom akkor inkább fájjunk. :cry: Apás szülés lesz?
és neked Aida?

000kata
 
 


Ti lányok fogadtok szülésznőt?ez hogy van?

000kata
 
 


Nekem lesz fogadott szülésznőm, az orvosomtól már el is kértem a választottam telefonszámát.
És naná, hogy apás szülés lesz. Hiába mondom neki, hogy sok vér, kín és fájdalom, nem tágít. :D

Somogyi Kevin egész jó! Somogyi Milán nem cseng nekem vhogy össze, viszont a Somogyi Noel isrendben van. Dominik semleges nekem ezzel a vezetéknévvel. De gondolom a Kevin már eldöntött. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ancsa, amikor a terhesség vége felé már joslófájásai vannak az embernek akkor azok is olyanok mint a keményedések csak fájnak is mellé? Azaz a méh össze is húzódik vagy csak fájdalmat érzel?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: köszönöm az ötleteket.Sokat filóztunk és Kevin lesz.Szerinted lehet valahogy becézni?
Találkoztál már a szülésznővel?és ez pénzileg hogy van ?

000kata
 
 


Okt. 7-én találkozunk. Remélem még ráérek. :) Kb. plussz 30ezer körül.

Kevint becézni? Kevcsi? :D Viccelek. Vini? :D Najó, befejezem. Sztem nem igazán. Így jó hogy Kevin.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


holnap megyünk elintézni az apaságit.Ti már elintéztétek?miből áll?

000kata
 
 


Aida: becenevek :lol: :lol: :lol: ezt a szülésznő mondta?ő mondja hogy ennyit kér?

000kata
 
 


aida: hogy csináltad a képed?én nemtudok képet rakni mert hol nagy meg minden baja van :cry: nem csinálod meg nekem,ha elküldöm a képet?

000kata
 
 


Igen,nálunk apás szülés lessz :lol:
Márha eltudja időben rendezni a gyerekeket, és ő is beér persze,ami ugye az én esetemben lehet hogy kevés ideje lessz :oops:
Remélem összejön,mert nekem nagyon jó volt,hogy ott volt mellettem,foghattam a kezét a nehéz percekben és jólesett hogy valaki szólt hozzám,mert se a doki,se a szülésznő le se szart egész idő alatt :?
Remélem szerencsénk lessz, nekem is jó lenne és ső is szeretne ott lenni :D

Szülésznőt én nem fogadtam, bár szerettem volna,de a doki+ a szülésznő, hát így együtt nagyon sok pénz lenne :? az meg nekem nincs :?

Apaságit mi sem intéztük még el,pedig nagyon időszerű lenne :wink:
Csak a dokimtól kértem el az igazolást hozzá.

Igen aida,olyasmi mint a méhkeményedés,de már kellemetlen,húzódik is a has vagy az alja,kinek hogy persze és jobban inkább mensi szerű görcsre hasonlítanám, de annál azért kicsit kellemetlenebb is, legalábbis nekem az volt. Némelyik még kicsit fájt is.
Általában 10-30 másodpercig tartanak.
És többnyire szabálytalan időközönként jönnek.Legalábbis nekem ilyen tapasztalataim vannak.

Az igazaiak is így kezdődnek,csak azok idővel erősödnek,egyre fájdalmasabbá válnak és szabályos időközönként jelentkeznek,majd egyre sürűbben és sürübben,pl:30perc,20 perc aztán már 10 és 5 percenként. és így tovább.
Ezek a fájások már eltartanak 40 mp-ig, vagy akár 1 percig is.
Nekem ez a tapasztalatom.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Tehát a jósló és az igazi fájásoknál is keménynek érzed a méhed? Mint mikor keményedsz? Tehát ha odarakod a kacsód kődarab van a pociban?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ne haragudjatok csajok, hogy önző leszek, csak leírom mi van! Kinyílt a belső méhszájam és a varrat is enged! :cry: 24 órából 24-et feküdnöm kell, így nem leszek addig míg meg nem szülök! Ha van valami Ancsának üzenek! Nagyon féltem a babámat! :cry:

Puszilok mindenkit és vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
gröni
 
 


gröni: :( Drukkolok hogy maradjon még bent egy picit a kicsi!

Ancsa, Te mikor mész legközelebb dokihoz vizsgálatra?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Elteszem magam holnapra, unatkozom.. Apa mióta haza jött a gép előtt gubbaszt és dolgozik tovább. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?