Barbi,
Neked is köszi a szülésznőajánlást!
Lindi,
Új frizkóról képet kérünk
És az ovi a képek alapján nagyon tuttinak tűnik
Bajni csúzdázása nem semmi
Kata,
Tök jó, h ennyire tetszik a csana, ez a lényeg
Gekkoval nincs személyes tapasztalatom, de én hallottam ilyet is olyat is. Volt akinek nagyon tetszett és volt akinek nem az ár-érték arány miatt.
Macs,
Fülidet imádom a telivigyora miatt
Meddig dolgozol még? Bírod a munkát?
Zsanci,
Srácaid is nagyon helyesek, annyira egyformák, h már megint csak Memét ismertem fel, őt is a nagysága miatt
Gabi,
Nálatok is nagyon szuper a közös kép, végre kaptunk ilyet is
Bulást Nektek!!!
Nuk,
De jó, h jól éreztétek magatokat
Remélem ittál helyettünk is
Képek szuperek, nagyon szép család vagytok!
Votiv,
Ne viccelj, bármikor bárkit szívesen látunk
Egyeztessünk majd!
És szuper, h LiliRóza már ügyesen járkál
A szobatisztaság meg hát, szerintem el fog Isti is arra a szintre jutni. Nem hinném, h csórikát így kellene kondicionálni, főleg, ha egy-két dolgot Isti eleve később csinált, akkor bizti kell még neki idő
Bulást Nektek!!
Fibi,
De jó, h tettél fel képet Ábelről
Annyira szép szeme van és bár én nem találkoztam még pároddal, de tökre rád hajaz Ábel
És az szerintem soha sem baj, ha egy pasi szeret főzni
Deni,
Ovi miatt ne aggódj, biztos, h egy idő után Bálint is be fogja vállalni az ottalvást
Bulást Nektek!!! És tök jó, h a lelet is okés, gondolom a doki azóta már meg is erősített benne
Mi is vagyogatunk, csak Adél múlt héten taknyolt, aztán meg van most itthon mit csinálni. El vagyok mindennel maradva
Móni,
Szerintem én is elvenném azt a dolgot, amin összevesznek a kőcök
De nagyon tetszett a kézösszekötés is
Babszem,
Sajna én nem tudok segíteni.
Szrek,
Hajrá- hajrá költözés!!!
Egyébként még nálunk sincs minden a helyén, meg még lenne ötletem, csak hát moni nincs. Szóval megértem, h türemetlen vagy, de relax, minden szép lassan úgy fog kinézni, ahogy szeretnétek
Rylie,
Itt nagy Lenkei imádat van Érden, van egy centrumuk is. Nekem nagyon nem szimpi. Egyik este az m1 Este c. műsorába meghívták ezt a Lenkeit és hát a stílusa sem igazán jött be, de ami meg aztán pláne nem, h bizonyos vitaminjainak a forgalmazását betiltották és ő ennek ellenére továbbforgalmazza azokat. Borkád gyöngyörűséges
Az a haj!!!
Remélem már teljesen jól vagytok. És gratula a hintázó Kamilládnak!!!
Johi,
Utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!
És köszi Mindenkinek a rám gondolást!!
Aranyosak vagytok!!!
Neet,
Jaj, szegény Párodnak sok ++++++++++, h túlélje azt a kórházat!!!!