Sziasztok csajok! Látom, dolgoztok ezerrel megint!
Annyit írtok, hogy nem tudok olyan gyorsan olvasni, hogy utolérjelek benneteket!
Én szamár utoljára: Doki kivételesen behívott a rendelőbe, mart telefonon nagy kegyesen megígérte, hogy "két szót" tudunk majd beszélni.
No mindegy. A lényeg, hogy a röntgenesek megerősítették a diagnózist: átjárható vagyok!
Persze ez lehet ideiglenes is, vagyis lehet, hogy csak a kontrasztanyag szakította fel a letapadásokat. Vérzés szerinte normális. Ebben a hónapban hanyagolni kéne a babaprojectet, a besugárzás miatt. Vérzés még ma reggel is volt, elég ijesztő. Azért mondtam apának, hogy ha éjszaka megbök és nem mozdulok, hívja a mentőket. Nem is aludt szegényke egész éjjel...
Petne: Örülök, hogy jobban vagy. Tudod hál' Istennek ez a doki nem a saját orvosom. Ez kicsit bonyolult (már egyszer részleteztem), a lényeg, hogy amelyik kórházban a sajátom dolgozik, ott csak lapart csinálnak, hsg-t nem. Bár úgy búcsúzott ez a doki, hogy akkor majd vár vissza, nem hiszem, hogy visszamegyek hozzá.
Tücsi: ciszta?? Remélem, nem. Mindenesetre a sok fehérje és sok folyadék (nem kóla!!) nem árt. Ezt a C-vitamin dolgot még nem hallottam... Hogy gátolja a beágyazódást?
Ja és akkor most gratulálnom kéne a negatív teszthez? Ilyen se volt még ezen a fórumon!
Ja, gránátalmalét én a múltkor vettem gyógynövényboltban. Nem olcsó, mert kis üveggel 2000 Ft körül volt, de bio, és gondolom elég belőle kevés egy nap. Tücsi milyen heterozigóta vagy te??????? Kérem nem a levegőbe beszélni, hanem pontos diagnózisokat bemásolni ide!!!
Estike! Jaj ez nagyon jó volt, káromkodásnak is beillik!!!!
Nyulasz: A méhpempő bizti nem árt! Drukk, bár a nyúlbogyók amúgy is jól ragadnak!
Bella, a múltkor is vártalak az időjárásos fórumon, és nem jöttél!
Ja, én egész stimu alatt lufi voltam, cicik mint a dinnye (na jó, csak sárga...) meg has-szurka. Doki azt mondta, az a jó! Működnek a műhormonok!
Kisbuta! Több százezren esnek teherbe kávéivás (meg cigi meg ki tudja mi) ellenére, de én is úgy vagyok vele, mint te: ne ezen múljon már!
Hanna: Olajradiátor???? Mi most fogunk venni egyet, nekem is hideg kezem-lábam.
Katica,
Alle: Boldog születésnapot kívánok neked én is!