Új privát üzeneted érkezett!

Ja értem, de szerintem csak értetlenkedtünk, mert nem találtunk rá semmit.
:wink:
Vendég

én találtam egy cikket, ami őstüszőkről szól, csak nem lombikkal kapcsolatban. Továbbgondolva az ott olvasottakat, az őstüsző serkentés akkor lehet fontos, ha valaki már közel jár a klimaxhoz. Szerintem Dezsinának még legalább 10 éve van addig, úgyhogy talán korai.

Pláne így: új autó, szélesvászon és még LAPTETŐ is!!! Minek ide bármi más? :shock: :lol:

Kép
kisbuta

[quote="hanna30"]N írta:hanna30yulasz! Nekem is így kezdődött. Elmegy az eszed. :wink:

... és vissza sem jön. :lol: Hiába szülsz meg. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bella!
átmelegedtél?
kérdeztem Tőled egy csomót... nem is válaszoltál :oops: vagy én nem láttam :roll:

Kisbuta!
:)
és laptetőm van... lehet, hogy mégsem kell januárig várnom...
dezsina

jaaa, és pénteken lesz meg az új autó :oops: :P Úgyhogy pénteken nem leszek, mert apa elvisz engem ide oda, beülünk ebédelni és csapunk egy igazi görbe napot, este otthon romantikus vacsora, meg miegymás :oops: Istenem, de várom már... :D
(elkéredzkedtem a dolgozóból)
dezsina

Italos, alkoholos témához:

Mint már annyiszor írtam és tudjátok Bogyika nekem egy italozós időszakomban fogant. :D
Addig mindig csak kóla, szénsavasüdítő, boroskóla, netán valami likőr volt. Aztán már 5 hetes lehettem Bogyival amikor a barátnőmnél lazultunk vagyis inkább egyedül iszogattam, mert ő akkoriban szoptatott még. Whiskeyztünk és pezsiztünk egy héten keresztül. Felváltva, egyiknap ez a másiknap az. :wink:

Szóval lazító hatása biztosan van a piának, de mint Bogyika bizonyítja ..... ja és makk egészséges a kiscsaj.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca! Ezt az uramnak nem mondom el. :lol:
Ő még bizakodik.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Én is bizakodtam. :lol:
Aztán lehet, hogy csak a kialvatlansg és a sokfeléfigyelés maitt maradt vissza. ... Amúgy régen nagyon jó memóm volt. Remélem azért a vizsgaidőszakra visszajön és marad is. :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Dezsi!
Szuper jó lesz neked pénteken!
Én is, én is akarok ilyet - persze nem veletek, hanem enyém-párommal...

és most jót tenne nekem is, ha leinnám magam, mert ennél alfább állapotba már nem tudok zuhanni, és még sok dolgom van mára... (De akkor sem iszok kávét!)

Kép
kisbuta

Dezsi,
azért nem válaszoltam rá, mert fentebb már írtam, de azt hiszem talán már neked is hogy 19-én lesz az UH, így a többi ennek függvényében lesz.
Vendég

Bella!
bocsi... :oops: ma tényleg szétszort vagyok...

Kisbuta!
én is szoktam alkoholizálni egy-egy gyengébb pillanatomban :oops:
dezsina

Dezsi,
ezt még valamikor tegnap írtam! :wink:
De no problem, azért ugrottam át valószínű a kérdéseidet!:)
Vendég

Tényleg nem jön vissza??? :roll: :D
Dezsi,még ez a laptető is :lol: ...most akkor mit akarnak nálad serkenteni :?: :?: :?:
Vendég

Ja,és péntekre én is irigy :oops: ...most hol tart a ciklusod?Mert csak egy lejárt vonalzód van. :? Miattam sztrájkolsz?

Rana!
Gyere már,hogy mi volt a dokinál :!: :?:
Vendég

Hajnoca! :lol: :lol: :lol:

Csajok! Alkohol... Úgy innék finom pezsgőt. :oops:

Kép
hanna30

Csajok!
Megnéztem az ősizé szaporítót,hát most rendkívüli akció van,aki venni akar,mos tegye,mert csak a készlet erejéig :shock: :lol: :lol: :lol:

http://olimpiqstemxcell-online.hu/shop_ ... nas_949244
Vendég

Hanna!
Kölyökpezsi? :D
Vendég

Nyulasz! Az nem olyan. :)

Kapszuláról:
http://www.bama.hu/index.php?apps=cikk&cikk=81595

Kép
hanna30

Hanna!
Nem hát...finomabb :lol:
Most senki nem nyaral közülünk,ugye?Mert az előbb visszalapoztam,és múlt hét kedden a 349.oldalon tartottunk :shock: .Szóval rizikós egy hét szabira elmenni :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz!
21. napon vagyok....mindjárt csinálok vonalzó. Mindjárt kezdek barnázgatni, szokás szerint.
dezsina

Hanna,
nincs valami alkalom aminek ürügyén ihatnál egy kicsit?
Én úgy voltam a terhesség alatt az ilyen kívánós illetve jólesne dolgokkal, hogy meg kell kapni a szervezetnek, mert addig úgysem jó amíg nem azt kapod amire vágysz.
Igaz ez nekem mostanra is.
Addig keresek kutatok amíg meg nem találom azt ami KELL! :lol:

Szerintem belefér egy kis pohárkával. ... sőt még lehet, hogy Zsebinek is jólesne. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz! Én maradok az igazinál. A nyaralóknak tényleg kemény lehet visszaolvasni most.

Kép
hanna30

Nyulasz!
azért nem ér kinevetni az őssejtes miatt... :? csak kérdeztem a véleményeteket és belebonyolódtam :oops:
és ha rossz leszel, meghagyom a vonalzóm és nem kell fejben számolnom :D :lol:
dezsina

Sziasztok csajok! Látom, dolgoztok ezerrel megint! :mrgreen: Annyit írtok, hogy nem tudok olyan gyorsan olvasni, hogy utolérjelek benneteket! :shock:

Én szamár utoljára: Doki kivételesen behívott a rendelőbe, mart telefonon nagy kegyesen megígérte, hogy "két szót" tudunk majd beszélni. :| No mindegy. A lényeg, hogy a röntgenesek megerősítették a diagnózist: átjárható vagyok! :) Persze ez lehet ideiglenes is, vagyis lehet, hogy csak a kontrasztanyag szakította fel a letapadásokat. Vérzés szerinte normális. Ebben a hónapban hanyagolni kéne a babaprojectet, a besugárzás miatt. Vérzés még ma reggel is volt, elég ijesztő. Azért mondtam apának, hogy ha éjszaka megbök és nem mozdulok, hívja a mentőket. Nem is aludt szegényke egész éjjel... :oops:

Petne: Örülök, hogy jobban vagy. Tudod hál' Istennek ez a doki nem a saját orvosom. Ez kicsit bonyolult (már egyszer részleteztem), a lényeg, hogy amelyik kórházban a sajátom dolgozik, ott csak lapart csinálnak, hsg-t nem. Bár úgy búcsúzott ez a doki, hogy akkor majd vár vissza, nem hiszem, hogy visszamegyek hozzá.

Tücsi: ciszta?? Remélem, nem. Mindenesetre a sok fehérje és sok folyadék (nem kóla!!) nem árt. Ezt a C-vitamin dolgot még nem hallottam... Hogy gátolja a beágyazódást? :roll: Ja és akkor most gratulálnom kéne a negatív teszthez? Ilyen se volt még ezen a fórumon! :) Ja, gránátalmalét én a múltkor vettem gyógynövényboltban. Nem olcsó, mert kis üveggel 2000 Ft körül volt, de bio, és gondolom elég belőle kevés egy nap. Tücsi milyen heterozigóta vagy te??????? Kérem nem a levegőbe beszélni, hanem pontos diagnózisokat bemásolni ide!!! :roll:

Estike! Jaj ez nagyon jó volt, káromkodásnak is beillik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz: A méhpempő bizti nem árt! Drukk, bár a nyúlbogyók amúgy is jól ragadnak! :lol:

Bella, a múltkor is vártalak az időjárásos fórumon, és nem jöttél! :lol: Ja, én egész stimu alatt lufi voltam, cicik mint a dinnye (na jó, csak sárga...) meg has-szurka. Doki azt mondta, az a jó! Működnek a műhormonok!

Kisbuta! Több százezren esnek teherbe kávéivás (meg cigi meg ki tudja mi) ellenére, de én is úgy vagyok vele, mint te: ne ezen múljon már!

Hanna: Olajradiátor???? Mi most fogunk venni egyet, nekem is hideg kezem-lábam.

Katica, :cry:

Alle: Boldog születésnapot kívánok neked én is!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi, sztem nem sokat tévedtél, hiszen az őstüsző is ilyen őssejt-féleség, nem? (Belőle lesz majd a tüsző...) :roll:

Hajnóca, azért nehogy Bogyikát is leitassad, ha megkívánja, azért ez nem teljesen így működik!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi!
Na,eltartott egy ideig,míg rájöttem,mi az öszefüggés a vonalzód és a számolgatás a tesztig között :lol: :lol: :lol: ...úgy láttszik tényleg nem vagyok formában :?
Rana!
És azt nem is tudják megmondani,hogy most tettek átjárhatóvá vagy az is voltál???
Vendég

Rana! Örülök, hogy átjárható vagy. A doki a vérzésre mit mondott?

[quote]O írta:lajradiátor????
Édes vagy. Van itthon, de én elő nem cipelem a gardrobe-ból. Marad a takaró. :)

Kép
hanna30

Nyulasz, doki azt mondta, átjárható vagyok. Erre én, hogy lehet ez attól, hogy a kontrasztanyag felszakította a letapadásokat? Doki: Lehet. Én: De akkor jobban fájt volna, nem? Doki: Passz. :roll:

Vérzés szerinte attól van, hogy a méhszájat buzerálta (nem ezt a szót használta). Mondjuk szerintem ez nem jöhetett csak a méhszájból, de mindegy. Még a héten elmegyek azért a saját nőgyógyimhoz, hogy kukkantson belém.

Még szerencse, hogy ebédszünetben be tudtam hozni a lemaradásomat a fórumolvasásban! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, holnapra kaptam időpontot a Kaáliba. Doki bát szembesítem azzal a négy tonna irathalmazzal, ami az elmúlt hónap vizsgálatai során keletkezett. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz!
akkor mi legyen a vonalzóval... akarsz számolgatni?

Rana!
jó hírek! Gratula!
dezsina

Dezsi, kegyetlen vagy Nyulasszal. :) De szerintem is hagyd meg a vonalzódat, így nem kell számolgatnunk. :mrgreen:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi,szerintem csinálj magadnak rendes vonalzót!!!
Rana!
Jó határozott volt a doki... :roll: és holnap Kaáli???Az tök jó :D

Krisz!
Már konzultálsz????
Vendég

...ezzel ki tudlak engesztelni?Hmmm???

Kép

elneveztem rólad egy ladikot :D
Vendég

Rana, látom te is kifogtál egy "kellemes" dokit! :?

A dokiról jut eszembe, lányok nem ismeritek véletlenül Paragi Péter a 2-es klinikán? 1x voltam nála a műtétem után (kismedence gyulladásom volt) és nagyon kedves volt, gondoltam visszamennék hozzá, de csak annyi infóm van róla, hogy már nem a klinikán rendel péntekenként hanem van magánrendelése, erről szeretnék több infót... :roll:

Rana! :lol: MTHFR gén heterozigótaságom van! vagy hogy kell ezt írni! :oops:

Dezsi, szerintem is köze van az őstüszőnek az őssejthez végül is a tüszőben jó esetben sejtek vannnak+ beírtam a google-ba azt a csodaszert és valaki a lombik alatt szedte!
Vendég

Nyulasz!
na jó :D nem bánom... kiengeszteltél 8)

Rana!
láthatod, hogy megpróbált megvásárolni a egy hajóval.... kénytelen vagyok levenni vonalzót. nehogy már ezen múljon :)
dezsina

Krisz azt mondta reggel konzultál, jöhetne már a hírekkel! :roll:
Vendég

Kép
Vendég

Nyulasz!
megint jól elnevettem magam :D :lol:
jó lesz a vonalzó? hajókázós...

Tényleg!
Krisz! hol vagy már? :?: :?: :?:
dezsina

Házitücsök!
én sajna nem ismerem ezt a dokit.... pedig a Sote II-re jártam, még csak nem is hallottam róla
dezsina

...és találtam neked egy jó cikket is :lol: :lol: :lol: :
Kép
Vendég

...szuper a vonalzód,és jó a duma is :lol:
Vendég

Tücsi,
ezt találtam

"én a II.NÖI KLINIKÁRA MENTEM VAN OTT EGY NAGYON ARANYOS DOKI HA GONDOLOD SEGIT NEKED NEKEM IS EZT TETTE ÉS TEJESEN MEGNYUGTATOTT KIVIZSGÁLT ÉS KAPTAM GYOGYSZERT AMITÖL MEGOLDODTAK A PROBLÉMÁK .! A NEVE :) DR.PARAGI PÉTER 06-20-585-84-26.HIVD FEL NYUGOTAN MOND HOGY ÉN ATAM A SZÁMOT TUDNI FOG ROLA NE AGODJ NAGYON KEDVES ARANYOS DOKI SEGITENI FOG "
Vendég

Nyulasz!
ezt még visszakapod :lol: :lol: :lol:
dezsina

Hol van már Krisz.... :roll:

Nyulasz!
fogok én még mulatozni, amikor nem tudod, melyik babához rohanj... na akkor gondolj az őstüszőkre :twisted: :twisted: :twisted:
dezsina

Mi az hogy nyaralni nem mehet az ember lánya? Még két órára sem léphet le!!!

Kép
kisbuta

Rana,
a lényeg, hogy te rendben vagy ezek szerint.

Kép
kisbuta

Tücsi,
ez nagyon izgi, a leleted. De mit jelent?

Kép
kisbuta

Bella, köszi! Hm, nyah most bizti én vagyok hülye, de nekem olyan furi úgy hívni a dokit a mobilján, hogy nem ő adta meg a számát...már megint túlvariálom a dolgokat, lőjjetek le!!!

Nyulasz, a címlapos képtől teljesen kész vagyok! :lol: :lol:

Dezsi, összekevertem én is a dolgokat: a csajszi nem szedte csak együtt adta ki a gugli a gyógyszerei nevét+ a mellette megjelenő reklám csíkban szereplő kapszula nevét, azt mondjuk nem értem hogy tudta így összehozni! :shock:
Vendég

De nekem csak kettő lesz,na ki fog jobban mulatni:
Kép
Vendég

Kisbuta, hát hogy az egyik szülőtől hibás gént örököltem meg egyébként gőzöm nincs, remélem a Kaális dokim megmondja! :P Én csak elmentem Leiden meg trombózis szűrésre aztán ezt dobta ki a gép!;-)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?