Új privát üzeneted érkezett!

Ja, a kaja:
Marcinak általában főzök (bár már elég sokszor eszi azt amit mi, úgyhogy egyre kevesebb "gond" van ezzel) De mindig van itthon pár üveg kajcsi arra az esetre, ha pl. nincs időm főzni, vagy 40 fok van, vagy ha megyünk valahova akkor szoktam vinni magammal üveges bébi ételt. Meg úgy is szoktam, hogy veszek sima sütőtök pürét, vagy sima paradicsomos krumplit, stb, de a husit én teszem bele.
Tényleg a fiúk miket eszenek már?

Na, most már téynleg mennem kell vasalni :shock:

szisszka

:lol: :lol: :lol: :D

szisszka

Szisszka!
Ez a legnagyobb bajom, hogy semmit! Tápszert esznek (napi szinten 1 lityó), azok kívül semmit nem hajlandóak...
rnecsi

Sziasztok!

Niki!

Boldog névnapot!

Jaja, fő a pozitív hozzáállás :wink: :D

Csilla!

Ha már stabilan ülnek a fiúk, mehetnek etetőszékbe szerintem. De vannak dönthető etetőszékek is így ez nem jelent gondot. Nekünk nem dönthető van, ezért egy-két alkalommal még a hordozóból etettem de minden trutyis lett így hamar átszoktunk a székre. Nekünk van asztalra tehető is, hááááát..... maradjunk a széknél :wink: És ha már szék, szerintem a legjobb ha jó nagy tálcás, nekünk kicsi van és minden lerepül róla és a nagy tányér már nem fér el rajta :(

Szerintem üveges :oops: :oops: :oops: A Ricsi a kezdeti pepecskajákat nem ette meg, csak az üvegest. Nagyon jók vannak, igazi kis menüket lehet levadászni a polcokról és van bió, sótlan, fűszertelen, sós, fűszeres, cukros és cukortalan, a kezdeti alma-krumpli variációtól egészen a fincsi menükig, jóéjtpapik, gyümik... Az átszokás a házikajára is simán ment, nem volt ezzel gond. A tesót is üvegessel fogom etetni amíg nem eheti a miénket...

A Ricsi sem evett egyből, először egy kanál, majd kettő és szépen ráérzett a lényegre, de sokszor volt hogy megmakacsolta magát és nem kért. szerintem próbálkozz, naponta fix program legyen pl. délben, leültök és jön a kanalas cucc és csak utána a tápi. Lehet pl gyümilevekkel kezdeni, vagy a tápot felütni gyümikkel-zöldségekkel. Anyatejes babáknál is van, hogy nem hajlandóak mást elfogadni mert ragaszkodnak a tejcsi ízéhez, ilyenkor javasolják az anyatejjel való főzést. Ja, és ha valami nem ízlik nekik pár próbálkozás után, tedd félre, próbálj meg mást és később újrapróbálni a nem ízlőt, ha akkor sem kell, hát nem kell. Mi nem is ettünk almát, banánt, csak most eszi a Ricsi eddig kiköpte :) VAgyis almát sütve-főzve, úgy jó édes lesz :D

babakocsiból kidobálás :lol: :lol: :lol:
egyszer mi is hagytunk el játékot, mit össze nem kajtattam mire megtaláltuk, de meglett :D azóta is rá van kötözve a babakocsira, tesó már így örökli :lol: Hú, én baromi spórolós voltam e téren, nyakbafityegőre kötöztem a csörgőt azt meg feltekertem a karfára vagy flakonnal mászkáltunk (ugye Tesóka? :D ) :oops: 8)

Szisz!

A rossmannban pont most hirdetnek egy nagyobb tányért evőeszközökkel. :wink: a cba-ban is vannak műanyag tányérok, pár hete ott vettem egy waldisney-is lapostányért a Ricsinek, meg mi a micimacis újsághoz adott tányérokat használjuk :P

És végül, de nem utolsó sorban!!! :wink: Gratula minden babának, nagyon ügyik, szépen fejlődnek! És milyen szépen beszélnek :shock: :D
a Ricsi még mindig szótagol, egykét szót mond (egyre többet azért :P ). sebaj, készülünk az irodalom órára, úgyis szótagolva fognak tanulni olvasni :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok

voltunk a Szemklinikán és hát sok jot nem montak anyi ghogy a Kornélal smilyen szemkontaktust nem lehet kialakitani és folyamatosan bara nééz ezért beutaltak minket a tüzolzóutcai szemklinikára ahol VEP vizsgálatot fognak csinálni okt 1 én kell befeküdni vele . és pár napig vizsgálják a gyereket .

Bemásolom mi ez a vizsgálat nem olyan ilyesztőnek tünik .

A VEP vizsgálat azt jelenti, hogy kis fényingerrel megvilágítjuk a szemet és megnézzük elektródát a hajas, fejbőrre a látókéregnek megfelelő területre helyezzük, és figyeljük az aktiós potenciál megjelenését ( Mint ahogy ezt EKG-nál is láthatjuk a szívvizsgálatakor)

na szoval ere kel felkészülnünk :?
anha

Lányok!

Nem szeretném, ha tolakodásnak vennétek, de nézzétek meg a teszveszen a dolgaimat (ugyanazok sokszor :wink: ), és ha tudtok uszítsatok oda minél több embert... Tudjátok hogy van ez: drága a pelenka és a tápszer... :oops: :oops:
Név: Csocsi
rnecsi

Barbi!
Mivel láttam, hogy nem válaszoltál a még addigra a levelemre így nem mentem zavarni, de ezek szerint jól tettem! :lol:

Encu!
Átviszem neked az egészet szívesen és ha végignézted visszaadod! :wink: (de jó ha szólsz a nagyiknak, mert lesem tudsz majd kattanni róla! 8) :lol:

Csilla!
Milyen felhasználónéven vagy a tv-n?Szólok ismerősöknek is!

Csajok!!!!
Aki csak teheti maradjon otthon a bébijével 3évig, mert én ma padlón voltam és totál kibuktam a bölcsitől.Most nem mondok semmit ,mert újra feldühítem magamat, de Flóra nem önmaga! :evil: :x :cry:

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Csilla!

A konakiont megállítanád? :wink: :D

Gabó!

Mi történt? :shock:

Zsuzsa!

Drukk a vep-hez, remélem kiderül, hogy mégsem olyan rossz a helyzet....

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt! (Márakinek jó ez az esős reggel...)

Móni!
Természetesen megállítom, ha kell neked! :wink:
Sőt! Már meg is állítottam! :lol: :lol:

Encu!
Remélem valami szép napsütéses helyre mentek és küldtök nekünk egy kis napfényt!

Gabó!
Remélem semmi komoly baj nincs Flórával se és veled sem! Elmeséled mi történt?
Csocsi a felhasználónév. Főleg harisnyavirágot, egyedi könyvjelzőt tettem fel. (Persze még gondolkodom, hogy mit lehetne...)

Szisz!
Lehet, hogy én is befogok próbálkozni a rendes kajával (már amikor tudok főzni a két manótól...). Nagyon szeszélyesek, mert pl. a banán-őszibarack pépet eddig megették, tegnap nem kellett nekik... :roll: :roll:

Zsuzsa!
Hol voltatok a szemklinikán? (Mi a II. szemklinikára járunk a Mária útra.) Bálintot is be kellett vinni a VEP vizsgálatra a Margit kórházba. Mi itthonról mentünk és egész éjszaka nem hagyhattam aludni a gyereket! Szörnyű volt, de kibírtuk. Persze sokkal okosabbak azután sem lettünk...
rnecsi

Csilla

Mi is a Máia utcába voltunk szemvizsgálaton a Vámos Rita dr nél nagyon aranyos volt ö intézet idöpontot a tüzöltó utcai gyereklinikára
anha

Csilla!

Köszi szépen! :D :D

Szerintem tegyél fel mindent ami nem kell nektek, amit kidobnál mert felesleges, kacat.... én még a libresses betéttartót is el tudtam adni :wink: :lol: :lol:

Azt hiszem rájöttem mi lesz a Ricsi ha nagy lesz :lol:

Kép Kép menőmacsóüzletember :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Napfényesebb reggelt mindenkinek! :wink:

A hétvégi üzeneteken nagy nehezen átrágtam magam, így most ismét belelendülhetek a hétfői dolgokba... :lol: :lol: :lol:
A hétvégénk kicsit sűrű volt, mert itt voltak a szüleim. Minden és mindenki a gyerekek körül forgott, őszintén szólva néha sajnáltam őket! :roll: :roll: :roll:

Zsuzsa!
Utólag is boldog szülinapot Lívinek! Nagy bulit csináltatok?

Encu!
Jó volt a hétvégi kikapcsolódás? Nem fáztatok?

Móni!
Ricsi milyen üzletágban fog tevékenykedni? ... csak hogy tudjuk jó előre, hogy milyen esetben fordulhatunk hozzá! :wink: :lol: :wink: :lol:
rnecsi

Sziasztok!

Nálunk is itt volt anyósom, meg sógornőm, szóval nekünk sem volt éppen pihenés :wink: 8)

Milyen hideg van :shock: Még szerencse, hogy Vince második gyerek, így volt mit ráadnom, míg megjártuk az ovit...

Móni! Ricsi nagyon helyes kispasi :)

Kép

Kép
sbarbi

sziasztok

Csilla Köszi nagy nem lesz de lesz belöle 3
tegnap mi tartouk most hétvégén a sogornömék . elvvileg

aztán 2 hét mulva meg az osztálytársak .
anha

Nem tudtok valami jó gyógymódot a hisztire? Dávidot nem tudom letenni a kezemből, mert akkor belemászik a hisztipók! :roll: :roll: Szerintem semmi baja nincs, mert ha felveszem szinte azonnal elhallgat, de mikor meglátja a kiságyat újra kezdi. Most betettem az ágyába, de már 10 perce visít mint a kismalac... :oops: :oops: :oops: Szegény Bálintot sajnálom, mert őt sem hagyja aludni... :cry: :cry: :cry:
rnecsi

... ja, és ha abba a szobában teszem le, ahol én vagyok az sem jó, ha leülök vele az sem jó! Kezd tele lenni a tudatom!!! :x :x :x :x :x :x :x :x
rnecsi

Nem bírtam tovább hallgatni, kivettem Dávidot a kiságyból... :oops: Nagyon helytelen módon az ölembe aludt el. Visszacsempésztem az ágyába, és mire megmelegítettem az ebédemet felébredt Bálint... :roll: :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Enci!
Boldog névnapot!
rnecsi

Csilla! Kitartás!!! Most kaptam egy mailt az egyik babás netes portálról és pont arról volt szó, hogy nem babák, hanem kisgyerekek már. Tehát hisztiznek és akaratoskodnak. Ha gondolod/játok bemásolom. Jópofa :D

Lányok, jó hely ez a Kolping Hotel, ajánlom. Most megyek, kicsit pihegek, aztán még jövök.

Gabó, köszi a felajánlást, élnék vele :D

Niki! Köszi a köszöntést ;) :D :D :D

Kép
Kép
encu

Encu!
Kérném a cikket! Talán kicsit kikapcsol...
rnecsi

Encu! Ott voltatok a Kolpingban? Szerintem is felülmúlhatatlan... Én már lefoglaltam a jövő nyárra...biztos ami biztos :wink: Boldog névnapot!!! :D

Csilla! Kitartás! El tudom képzelni, hogy milyen nehéz lehet 2 gyerekkel! Én sosem bánom, ha rajtam alszik Vince, aztán olyan hamar elszáll ez az időszak...és már puszit is úgy kell kikövetelni :wink: :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!
Az a gond, hogy Dávid már természetesnek veszi, hogy kiságyon kívül alszik el. Egy gyerek mellett nem gond, de pl. ma Bálintnak is rossz napja van, őt is sokat kellett ölben tartani. Egyedül, a két közel 7 kg-os gyereket nagyon nehéz megnyugtatni, ha Dávid állandóan a kezembe van és ott kell 1/2 óráig altatni...
rnecsi

Csilla! Íme! :)

Még baba vagy már kisgyermek?

Sok szülő még a másfél éves gyermekét is kisbabának tartja, miközben a pszichológusok szerint a kisgyermekkor már 8-11 hónapos kor körül megkezdődik. Honnan tudhatod babádról, hogy már átlépte a kisgyermekkor küszöbét?

Egyre akaratosabb Olykor már hisztizik is, ha valami nem az elképzeléseinek megfelelően alakul. Követelőzik. Játék közben, ha valami nem sikerül neki, bosszankodik, sír.

Fix alvásideje van Általában már csak naponta egyszer alszik, de ha az alvásidő elcsúszik, lerövidül vagy kimarad, akkor nyűgös lesz. Minden programot ahhoz kell igazítani, mikor alszik a gyerek, különben gond van.

Nem lehet vele étterembe menni Meg úgy általában semmilyen olyan helyre nem lehet bevinni, ahol nyugton kell maradni, mert erre már nem képes. Most már nem lehet a figyelmét lekötni valamilyen játékkal, új helyen azonnal felfedezőkörútra akar indulni és fel van háborodva, ha ebben korlátozzák.

Folyton rohangálni kell utána Mert mindent megnéz, kipróbál, megfog, szétpakol, újra és újra bajba keveri magát. Percről percre újabb meglepő ötleteket tartogat, mindig valami olyat csinál, amire nem számítottál volna.

Állandóan nemet mondasz neki Mert úgy tűnik, szinte csak rosszat tud csinálni, csak olyasvalamit, amivel kárt okozhat magában vagy másban, vagy a nagymama porcelán étkészletében.

Mindent tud Naponta többször megdöbbensz azon, hogy pontosan tudja, minek hol a helye, hogyan működik, hol kell bekapcsolni, mit szoktunk csinálni vele.

Utánoz A gyerek utánozva tanul, a kisgyermek pedig még inkább utánozva tanul. Ha fésülködsz, akkor ő is fésülködni akar. Veled takarít, veled főz, ő is tolni akarja a bevásárlókocsit a boltban.

Megérteti magát Talán még nem beszél, de pontosan el tudja mondani, mutogatni, hogy mit akar. Felemeli a kezét, ha azt szeretné, hogy vedd fel, rámutat arra az ételre, amit meg szeretne enni, arra a játékra, amit meg szeretne kapni.

Barbi! Tényleg nagyon jó hely., nagyon bababarát! ;)

Kép
Kép
encu

... egyébként tudom, hogy hamar elszáll... Jóformán időnk sincs (főleg Viktornak) élvezni a két gyerek csecsemőkorát! Sok szépsége van az ikreknek, de rengeteg negatívuma is! Nekem nincs annyi időm babusgatni a gyerekeket... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
rnecsi

Csilla! Barbi! Nektek is köszi! :D

Kép
Kép
encu

... szóval, Barbi ne érts félre, nekem is boldogság, mikor a gyerekem a kezemben alszik, csak mikor reggeltől estig nem tudsz szinte elmenni wc-re se anélkül, hogy zengjen a ház egy idő után kicsit idegesítő! :oops: :oops: :oops: :oops:
rnecsi

Merre-merre többiek? :P

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!

Sok boldogságot!

Ez a cikk :shock: :shock: egy az egyben a napjainkat írja le ! Pontosan ezek történnek nálunk is, még azt hittem hogy rossz a Ricsi pedig ezek szerint teljesen normális :D :D :D

Csilla!

Kitartás!
:roll:

Jön a Ricsinek a 17. foga! :D Éééés 3. trimeszter! 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Livinek is nagyon sok boldogságot kívánunk!
Utólag is :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla! Te se érts félre, én nem akartalak megbántani, el tudom képzelni, hogy ikreknél teljesen más, mert nyílván nem babusgathatsz kettőt...és nekem is van olyan napom, amikor nem megy a játszás, meg a babusgatás, meg Vince is egész nap üvölt, hisztizik, szóval akkor én is kiborulok, kettő lenne egyszerre, még belegondolni is nehéz...

Egyébként nekem egyik gyerekem sem aludt nappal a kiságyban...állítólag ez szoktatás kérdése, nem tudom , én nem bírom hallgatni a sírást. Most pl. éjjel ordított vagy 1 órát Vince a mi ágyunkban, nem bírtuk megnyugtatni, semmi nem volt neki jó, ez volt már a 2. ilyen éjszakánk. Egyébként taknyos, és valószínű ez volt a baja...

Encu! Jó a cikk, már ránk is igaz :D

Kép

Kép
sbarbi

Mi sem kiságyaztunk nappal :roll: általában a nagyágyban aludt nappal a Ricsi és még most is ott alszik nappal. 8)

Két 24 órás gyerekkel nem lehet egyszerű :shock: :shock: Ha a Ricsiből kettő lenne ráadásul egyszerre, tuti többet nem szülnék :oops: :lol: Bár állítólag csak a kezdet nehéz utána jól elvannak egymással az ikrek, de mivan ha két irányba futnak vagy két szekrényre másznak fel két külön szobába egyszerre... :roll: :lol: durva :oops: :shock: kemény meló ikres anyukának lenni

Barbi! Jobbulást Vincének!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Egy átlag 3 éves gyerek hány kiló?

Már a 3. hinta törik szét a Ricsi alatt rövid időn belül pedig nem kalapáljuk vagy hasonlók :shock: A papírjára az van mindegyiknek írva, hogy 1-3 év közötti gyereknek, de kiló nincs rajta :twisted: A 13-14 kiló az ugye még nem 3 éves súly???????? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni! Én csak azt tudom, hogy Szilárd 15 kiló volt, szerintem ő átlagos volt :roll: Jó súlyban van a Ricsi :wink: Azért ne aggódj, neked is majd párszor ketté kellene majd szakadnod, majd meglátod :wink: De nem riogatni akarlak :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Lányok, csak hogy legyen elképzelésetek a mindennapjainkról mostanában: Dávid próbálkozik a felállással, legtöbbször sikerül is neki (nadrágomba kapaszkodva, fakockás dobozon, fűtéscsövön, stb). Tegnap Bálintnak tele volt a gatyája, mindkét gyereket a hónom alá fogtam és átvonultunk a gyerekszobába. Bálint kibontott, kakis fenékkel feküdt a pelenkázó tetején, miközben Dávid nagy próbálkozásában hátraesett és beverte a fejét! Én álltam a kettő között és nem tudtam, hogy Bálintot pelenkázzam és Dávidot hagyjam sírni (már többször elesett és a foga is vérzett) vagy Bálintot hagyjam a pelenkázón/tegyem a kiságyba és "rohanjak" megnézni mi van Dávidnak a fejével...
rnecsi

Móni!
Azt mondta az összes orvos, hogy nyugodjak meg, csak az első 2 év nehéz! :roll: :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Csilla! Tényleg nem könnyű! Viszont nagyon ügyes Dávid, gratula neki :D

Többiek, mit csináltok ebben a hidegben? ( mi már 2 napja fűtünk...)

Móni! Köszi, Vince csak náthás, de nem igazán javul...Szilárdnak már elmúlt, még reggelente egyet köhög, de ennyi. De nem igazán parázok egy kis náthán, csak komolyabb ne legyen...

Viszont akkorát aludt éjjel Vince, beájult fél 8kor, még az esti szopi is elmaradt, fél5kor felkelt szopizni, aztán aludt fél8 ig. Ennyit még életében nem aludt, remélem csak ki kellett aludnia a rossz éjszakákat :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csilla!

Hű, hát tényleg nem lehetett egyszerű a helyzet :shock:

Dávidnak hatalmas gratula, nagyon ügyi :D

Elős 2 év??? :shock: Lassan túl leszel akkor a felén :wink: :)

Barbi!

Mi is fűtünk! Szólt a Ricsi hogy fázik, ki sem tudtunk menni, annak ellenére hogy téli kabátot adtam rá, 10 perc után közölte hogy menjünk be mert fázik a keze. Mi lesz vele télen? :lol:

Sajnos egy kis nátha is megviseli a babákat :( De az szupi hogy tud szopizni Vince :P Még hányszor szopik egy nap?

Nem ilyeszgetsz, már most is ketté kell szakadnom :wink: Apának is vannak elvárásai, a Ricsinek is, és ez csak "rosszabb" lesz ha megszületik a következő pasi a családban :lol:

Jöhetne már a jobb idő, megáltunk a munkával...ilyen hidegben nem lehet ablakot cserélni meg fűtést csinálni :evil: remélem jön még jó idő :shock:

Tegnap voltunk dokinál, nem sok jót mondott...ma meg az Anna sem volt elájulva a eredményeimtől. A vérképem pocsék, épp hogy határértéken belül van. A doki szerint nagyon nagy esélye van, hogy újból kialakul a toxémia és előbb is mint a múltor :( A doki szerint sokat nem tudok ez ellen tenni, azon kívül, hogy nem hízok sokat (ami eddig megy, csak +3 nál tartok, kezdethez képest még mindig -1), mert a szervezetem termel valamit (hormont vagy nem tudom mit, mondta de elfelejtettem) amitől elkezdi saját magát mérgezni. Persze nem 100% hogy gáz lesz, de nagy az esély rá. Ráadásul a drága, mikor akar szabira menni, novemberben és még dec elején egy konferenciára egy hétre lehet hogy elmegy de majd időben szól, hát köszi :evil: Mindenesetre még egyszer kell mennem a 31. héten 4 hét múlva és utána jönnek a heti ctg-k a 35. től :shock: :D Nagyon telik az idő, és még a melóhelyemen nem is szóltam hogy megint szülök :shock:

Ha esetleg érdekel valakit, megint rákérdeztem a pneumos oltásra, állítólag két hét múlva kezdik kiszállítani de még több infójuk nincs sem a dokiknak sem a védőnőknek. De ha minden igaz októbertől oltják és kötelezővé is akarják tenni. Anna szerint a pici már kötelező oltásként fogja kapni :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla! Kitartás! Nem lehet könnyű, az biztos...néha még 1 gyerek is sok ;) :lol:

Tesóka! Neked is hasonlókat és tessék szépen rendben kihordani a kölkincét :P :)

Barbi! Nálunk is betegség van, tegnap este majdnem 39 fokos láza volt Karcsikának... :( De ma jobban van, csak hisztisebb a megszokottnál.

Na, mennem is kell, mert úgy döntött, hogy rám nő :)

Gabó! Köszi a sorozatot, máris rá vagyok kattanva, a többit meg megbeszéljük személyesen! ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Móni! Hát drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek! Ne is mondd, ennyi pasit :wink: :lol: :lol:

Encu! Jobbulást Karcsikának!!

Ma voltam fogorvosnál, azóta megint fáj a fogam, mert csak ideiglenes tömést rakott bele...anyum vigyázott Vincére, hát nagyon hiányoztam neki, teljesen össze vagyunk nőve.
Fent ott az Irinyi mögött csináltak egy új játszót, nagyon szuper, van hajó, meg kisebb csúszda, nagyobb mászóka, hinták, még igaz nincs teljesen kész, de azért kipróbáltuk...kár, hogy itt Füreden semmi sincs :(

Kép

Kép
sbarbi

Szia Barbi

kár hogy nem látalak mi pont ott lakunk máor ugorjatok frl ha erre jártok
.
anha

Sziasztok!

Szerencsére jobban vagyunk, csak az orra folyik még nagyon a gyereknek, de azért megyünk ma dokihoz...

Végre egy napsütéses reggel!

Ki merre és mit? ;) :D

Kép
Kép
encu

Zsuzsa! Akkor tudod milyen szuper az a játszó, szerintem még járunk arra :wink:

Encu! Majd írj, hogy mi volt a dokinál, remélem semmi komoly...
Vince is náthás még, szerintem majd májusig :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Lányok! Karcsikának mindkét füle be van gyulladva... :( De érdekes módon nem szenved annyira... Kapott antibiotikumot és antibiotikumos orrcseppet. Szerdán kell visszamennünk.

Micsoda idő van...egyik perceben gyönyörű napsütés, aztán meg eső, majd szél... :shock:

Merre vagytok? Tekergők??????

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!

Karcsikának jobbulást! Szegényke! :cry:
Már előre félek a téltől a Ricsi nagy fülfájós, volt kitől örökölnie :(

BArbi!

A fogadnak is jobbulást :wink: Remélem már nem fáj... :)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Milyen lehangoló egy idő van... nem? Ki merre? Gabó, Niki, Szisz, Zsuzsa! Rég írtatok.... :roll:

Mi jobban vagyunk, bár ma reggelre nekem fájult meg a torkom, de én nőből vagyok és bírnom kell ;)

Kép
Kép
encu

Merre vagytok?? :shock:

Kép
Kép
encu

Lányooooooook!!!!! :?: :?:
:!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Én csak olvasó-üzemmódban működök mostanában, mert Marci nem nagyon hagy több időt nekem :?

Encu
Reemélem Karcsika jobban van már! Neked is jobbulást!

Mennem is kell... :?

szisszka

Lányok!
Nincs valakinek bevált receptje a gyors gyógyulásra, ha meg vagyok fázva? Szegény gyerekek eddig csak annyit láttak ma belőlem, amikor etettem őket. Be vannak téve a kiságyba, mert nem akarok túl sokat a közelükbe lenni, de egészen jól tűrik! ... bár az előbb Dávid kiabált, hogy anya, mire odaértem, akkorra meg felállt a kiságyban...
rnecsi

Sziasztok!

Tesóka, jobbulást!

Csilla, C-vitamin jó sok csak ne forró teával vedd be mert hőre érzékeny a c-vitamin! Én ha beteg vagyok napi 2-3 ezer mg-ot simán megeszek és hatni szokott általában.

Na most nekem is mennem kell....

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?