Sziasztok!
Niki!
Boldog névnapot!
Jaja, fő a pozitív hozzáállás
Csilla!
Ha már stabilan ülnek a fiúk, mehetnek etetőszékbe szerintem. De vannak dönthető etetőszékek is így ez nem jelent gondot. Nekünk nem dönthető van, ezért egy-két alkalommal még a hordozóból etettem de minden trutyis lett így hamar átszoktunk a székre. Nekünk van asztalra tehető is, hááááát..... maradjunk a széknél
És ha már szék, szerintem a legjobb ha jó nagy tálcás, nekünk kicsi van és minden lerepül róla és a nagy tányér már nem fér el rajta
Szerintem üveges
A Ricsi a kezdeti pepecskajákat nem ette meg, csak az üvegest. Nagyon jók vannak, igazi kis menüket lehet levadászni a polcokról és van bió, sótlan, fűszertelen, sós, fűszeres, cukros és cukortalan, a kezdeti alma-krumpli variációtól egészen a fincsi menükig, jóéjtpapik, gyümik... Az átszokás a házikajára is simán ment, nem volt ezzel gond. A tesót is üvegessel fogom etetni amíg nem eheti a miénket...
A Ricsi sem evett egyből, először egy kanál, majd kettő és szépen ráérzett a lényegre, de sokszor volt hogy megmakacsolta magát és nem kért. szerintem próbálkozz, naponta fix program legyen pl. délben, leültök és jön a kanalas cucc és csak utána a tápi. Lehet pl gyümilevekkel kezdeni, vagy a tápot felütni gyümikkel-zöldségekkel. Anyatejes babáknál is van, hogy nem hajlandóak mást elfogadni mert ragaszkodnak a tejcsi ízéhez, ilyenkor javasolják az anyatejjel való főzést. Ja, és ha valami nem ízlik nekik pár próbálkozás után, tedd félre, próbálj meg mást és később újrapróbálni a nem ízlőt, ha akkor sem kell, hát nem kell. Mi nem is ettünk almát, banánt, csak most eszi a Ricsi eddig kiköpte
VAgyis almát sütve-főzve, úgy jó édes lesz
babakocsiból kidobálás
egyszer mi is hagytunk el játékot, mit össze nem kajtattam mire megtaláltuk, de meglett
azóta is rá van kötözve a babakocsira, tesó már így örökli
Hú, én baromi spórolós voltam e téren, nyakbafityegőre kötöztem a csörgőt azt meg feltekertem a karfára vagy flakonnal mászkáltunk (ugye Tesóka?
)
Szisz!
A rossmannban pont most hirdetnek egy nagyobb tányért evőeszközökkel.
a cba-ban is vannak műanyag tányérok, pár hete ott vettem egy waldisney-is lapostányért a Ricsinek, meg mi a micimacis újsághoz adott tányérokat használjuk
És végül, de nem utolsó sorban!!!
Gratula minden babának, nagyon ügyik, szépen fejlődnek! És milyen szépen beszélnek
a Ricsi még mindig szótagol, egykét szót mond (egyre többet azért
). sebaj, készülünk az irodalom órára, úgyis szótagolva fognak tanulni olvasni