Sziasztok!!
Enikő!!
NYUGALMAS NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!
Edit!
Én is alig hiszem el, h eltelt a várandósságom.....
Nagyon édesek a gyermekeid!!!
Gira!
Örülök,, h jelentkeztél! Megérte várni, Enéh tényleg csodaszép baba!
Köszi a bíztató szavakat, reménykedem..... Bence azt mondja:" ha eljön az idő, a kissárc meg fogja találni kijáratot. Okos gyerek, én csináltam"
Remélem sikerült a streptot kiirtani, elfogyott az antibogyesz... (Lehet, h butaság, de szinte végég a várandósságom alatt sötét volt a vizeletem. Jeleztem, de a védőnő azt mondta, tömény, keveset iszom.... amikor szedni kezdtem az antibogyót ez megszünt... szerintem összefüggott a dolog.....)
Engem is érdekel kinél szültél és milyen volt a gyerekágyon....
Timika!
Nagyon szép helyen jártatok!!!
Amiatt merült fel a programcsaszi, mert állítólag a prof. nem engedi a faros szülést.....
ha emlékszel rengeteg papírt iratnak alá miondenkivel, mindenhol, semmiért sem válal senki felelősséget. Ráadásul a BPD-nk szerint egy héttel idősebb a baba. Átgondoltam a dologot és jelezteM, h a BPD nem minden. Mivel a többi adat szerint épp a korának megfelelő. Mi családilag alapból nagyobb fejkerületűek vagyunk, így kértem ezzel számoljunk. Ez genetika és nem akarok emiatt elhamarkodott lépést.
Abban bízunk, h sima szülés lesz, valamikor október 7-14-e között.
A doki nem nyilatkozik, pár percre taliztam vele, amíg ránézett a CTG-mre.
KÖSZÖNÖM A BÍZTATÓ SZAVAKAT!!!!
K.L. Zsuzsi!
További nyugis pocakosodást kívánok!
Úgy tudom az Olajbányász téren hétfőnként bontanak bálát, ott kismamaruci is van....
Anna!
Örülök, h sikerült örömet szerezni!!!
Mi 8 hósan váltottunk ülésre, dönthetős, 9-36kg-s ra....
Szilcsi!
Ennyi rossz után csak JÓ JÖN!!!!!!!
MINDEN BABA ÉS MAMA NAGYON SZÉP, ARANYOS ÉS CSINI!!!
MI: A HELYZET VÁLTOZATLAN.......Bence ki sem látszik a munkából, összefolynak a napok. Nincs 7vége sem.... A kollégái csodálkoznak, h nem hisztizek, de miért is tenném, semmi értelme.... Tegnap délben kész lett egy tervvel, el kellett vinnie Szolnokra és Békéscsabára. Elkísértük, addig is együtt volt a család. laza 400km,. de nem volt gond. óránként pisiszünet, Ábel dumált, aludt, nézelődött..... Azért amikor hazaértünk kissé vizes volt a lábfejem, de valahol érthető.
Az október várandósok sokan görcsölgetnek, fájnak, nálam SEMMI.... igaz Ábival egy héttel a szülés előtt kezdtem keményedni-fájogalni , így van még időm. A gyomrom ég csak, vagyis a nyelőcsövem.....
Ábel jól van, csak náthás. Egyenlőre Fluimar, orsszívás, aztán meglátjuk....
MINDENKINEK A LEGJOBBAKAT!!!!