Új privát üzeneted érkezett!

Hello lanyok!

Szilcsi: jol osszejott neked is minden...anyukadnak jobbulast!!!!!!!

Gira: Gyonyoru a kiscsajszi....oszinten csodallak, hogy birod 3 picurral!

Zituska: mar varom a kepeket....(amikor van idod), es persze az arat is!!!!

Lanyok: Itt mindenki 1 eves kor felett rendes normalis bocitejet ad a porontyanak (igaz leteznek a tapik is 3-as szammal megjelolve), te a dokinenik is a rendes tejcsit szorgalmazzal. Mi is azt isszuk, reggel vanilias kekszivel, du es este siman, es a poronty nagyon szereti, sokkal tobbet iszik belole, mint a tapibol anno...(sot egyes dokik 10 hos kortol ajanljak!)

pusza

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Kriszta! Hivatalosan itt is adható már 1 éves kor felett (előtte nem ajánlott), de akinek a családjában van tejérzékeny, annak szokták ajánlani, hogy várjanak a tehéntej adásával másfél-két éves korig. Mivel nagyon allergén élelmiszer, mi is vártunk vele jóval tovább, mint egy év, igaz Dini 2 évesen még igény szerint szopott a rendes evés mellett. Ha sok tejet vagy kakaót iszik egy nap, még így 2 és fél évesen is meghajtja.

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Timi :)
Mi Cybex ülést vettünk, szerintem jó, és Boti is szereti! :wink:
Ilyen:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =4&whid=25

Anna :)
Szerintem símán átteheted Nórit rendes ülésbe!
Elméletileg 9 kiló felett, és ha stabilan ül a baba, akkor lehet! :wink:

Kép
Kép
zituska28

SZilcsi!

És melyik ruhát vettétek?Majd tegyél képeket.Remélem jó időtök lesz.Kaja is lesz utána?Mi is használunk Huggiest,szerintem jó! sajnálom anyukádat,jobbulást neki!

Gira!
Nagyon édes Enéh!

Szilde!
Hanna gyönyörű kislány,szép kis szőke! :D Kevin is aranyos nagyon! :D
20140113113746

Én úgy tudom, hogy nálunk azért a tápszert - műtejet - faorizálják a szakemberek, mert a tehéntejben sokmindenből töb van, mint amire egy ilyen pici emberke szervezetének szüksége van, néhány fontos dolog viszont hiányzik. Ezért vannak olyan készítmények, amik nem is igazán tápik, hanem átalakított és felturbózott tehéntejből vannak. Én ezért e mellett tettem le a voksomat. Viszont főzéshez házitejet használok.

Kép
tita80

Tita! Jol irtad, igy van a tehéntejjel

Szilcsi! Sajnálom anyukádat, mielöbbi gyógyulást neki! És sajnálom a keresztelö igy alakul, de attól biztosan szép lesz!
Nekünk a du. sajnos nem jo, mire Norbi ébred megyek az oviba Orsiért, nem tudok akkor már beutazni, 5 óra késö nekem talira hogy időben lefeküdjenek este (8óra)

Timi! Nyaralás képek? Én sem tudom még Orsinak majd milyet vegyek ha Norbi megkapja a Trimaxot

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zsuzsi! :)
Tegnap elfelejtettem írni Neked, pedig akartam! :oops:
Örülök, hogy minden rendben a pocilakóval!! :D
Használt kismamaruhákat árulnak a Vasas Szent Péter u-ban, a rendelővel szemben! És egész jó válazték szokott lenni, legalábbis amikor én pocakos voltam, voltak jó cuccok...

Kriszta :)
Igyekszem képeket küldeni, de még nem jutottam ki az üdülőbe, rengeteg dolgom volt.. :(

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zsuzsi! :)
Tegnap elfelejtettem írni Neked, pedig akartam! :oops:
Örülök, hogy minden rendben a pocilakóval!! :D
Használt kismamaruhákat árulnak a Vasas Szent Péter u-ban, a rendelővel szemben! És egész jó válazték szokott lenni, legalábbis amikor én pocakos voltam, voltak jó cuccok...

Igyekszem képeket küldeni, de még nem jutottam ki az üdülőbe, rengeteg dolgom volt.. :(

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Kell majd nekem szalagavatós ruha vagy esetleg szabásminta,ha van valakinek ötlete vagy épp egy ruhája nagyon örülnék neki,mert egy alaklom miatt nem akarok beruházni rá....

36-ös méret kell.

Köszönöm előre is !

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Háj!

Hát a mai napunk ritka car volt. A kölkek extra hisztisek voltak/vannak.... Már kész voltam, gondoltam felmondok (de kinél is? :lol: ) Ráadásul a 2 kicsinek ömlik a takony az orrából (egyéb tünet nincs egyelőre) és ez a folyamatos ordítás kikészített.... na mindegy már lefektettem őket, csak a szomszédba nemrég költöztek új lakók és épp fúrnak :evil: :shock: Ha felébresztik őket felviszem nekik a kicsiket, hallgasság ők az üvöltést :evil: :twisted:
Bogi ma este a barátnőjénél alszik, a héten már 3x aludt nálunk a barátnője, mert náluk festés volt és én vittem reggel őt is oviba+mentem érte/tük. Egy élmény volt 4 gyerekkel 3 helyre menni hajnalban éhgyomorra :D

Timika: Köszönöm szépen a segítséged :)

Zsuzsi: Örülök, hogy minden rendben veletek :)

Ilcsi: sajnálom hogy anyud beteg :( Gyógyulást neki SOS-be! Holnapra jó keresztelőzést :D Jó volt dumcsizni tegnap, köszi az estét :D Szuperjó volt :wink:

Még akartam valamit, de már nem emlékszem mit..... :oops: ááááááááááááá

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kriszta turikba tökjó ilyen jellegű alkalmi ruhákat lehet találni!! Kilóra..... és mivel ezek általában könnyűek, párszáz forintba kerül....

ceniko
Szeged

Enikő: Köszi az ötletet...asszem holnap elindulok...valami egyszerűt keresni...

Köszönöm:-)

Ha van még ötlete valakinek szívesen fogadom.

:D

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

sziasztok

Kriszta
köszi a hiányolást! remélem lesz, hol laknotok!

otthon voltunk anyáéknál hétfőtől tegnapig. ráadásul api nélkül, mert ő külföldön volt. elég fársztó volt, mert ugyan segítettek, de már nem bírják a mi kézbentartós kiscsajunkat max5-10 percig tartani. meg nem ismerik, hogy mit hogy csinálunk, így mindent magyarázni kellett. ja, és még szarul is aludtam(és sajna tegnap itthon is :cry: . alig bírtam elaludni. a közelgő telehold monnyon le! :twisted:

szilcsi
anyukádnak jobbulást! szép keresztelőt! melyikben lesz?

szilde
ügyi vagy! meg csini is! Hanna gyönyörű kiscsaj! Kevinci meg szép nagy és nagyon cuki a secója :D

enikő
jó , hogy tetszik Viusnak az ovi. klassz lenne, ha tartósan is ilyen jó helye lehetne

sznanna
Nóri nagyon cúúúki. remélem megtalálják a problémádra a megoldást!

zsuzsu
na, látod tudsz Te pocakfotót tenni :wink: :D bár kicsit sokat kellett rá várni :D . testvériszeretet szép dolog(bár én időnként, ha a bátyámra gondolok, akkor... :evil: ...)

hajhullást én ollóval kezeltettem. azóta meg is állt a hullás :lol: legalábbis nem látszik annyira a világos kövön.

és ennyit tudtam megjegyezni a visszaolvasásból :oops: . bocsika a kimaradt dolgokért. de nagyon álmos(persze ilyenkor igen, aztán lefekszem és csak forgolodok fél éjjel) és még kell innom egy kis portoibort api javalatára, aki szerint attól majd tuti alszok.
ja és kocsit veszünk. pedig megfogadtam, hogy nem veszünk, mert környezettudatosság, meg bicikli meg vonat, de a MÁV kiborít minden alkalommal.
tud vki valamit a Hunday kocsikról vagy pontosan a Hunday Getz-ről? ezt néztük ki, hogy ez legalább kicsi.
na, megyek.
puszipá
toncsi

toncsi80

Kép
ildi10

Íme rólunk egy kép,puszilunk mindenkit!!!
ildi10

Ildi! Na végre, én meg sem ismertelek volna eddig.:) Nagyon helyesek vagytok együtt! NEkem sajnos közös képem nemigen van.

Kriszta! Mikorra kellene? Majd akkor fotózok neked, én most kaptam egy ruhát, hogy kell-e, nem járok el sehova de gondoltam elteszem hátha egyszer mégis kell.

Toncsi! Én nemrég vettem kocsit, itt néztem utánuk www.totalkar.hu Keress rá erre is, a tesztekre. Én akkor a Hyundai-t is olvastam, de már nem tudom mi volt benne, mert nem amellett döntöttünk.

Zsuszi! Örülök hogy jól vagytok és jó lett az eredmény is!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lanyok!

Szilcsi: Remelem anyukad jobban van...es jol sikerult a keresztelo!

Toncsi: Vegreee! A szulok nehezen birjak a kezben tartast...antyukam amikor itt volt a keresztelo, es a Teo csak 2,5 hos volt, sem birta (igaz o rokkantnyugdijjas), az anyosom, meg ugye egy kulon allatfaj.....
A hajhullasra nekem is az ollo jott be!
Remelem jol van a Mini!

Ceniko: mindig is csodaltalak.....hogy birod.....kitartas es ezer pusza, remelem a gyerkocok nem lesznek betegek!

Ildi: nagyon szep kis csalad!

itt szakad az eso....es hideg van naggyon!
Mi jol vagyunk, holnap ismet leveszik a labamrol a kormot....jo lesz nagyon!!!! Teo a bolcsit imadja, es azota jobban eszik itthon is.....es nekem is egy kicsit tobb idom van....
Lakasugyileg felmerult egy garzon a Kossuth lajoson...de meg nem, tuti....

Bocsi, most csak ennyi jut eszembe!

pusza Kriszta es Teo

sziasztok
matteo0808

Ildi: nagyon szépek vagytok :) Mekkora már Tina, hihetetlen hogy rohan az idő, mégcsak most született!!!! :shock: Milyen az ovi? Tetszik Sziminek??

Kriszta: Hú ha a Kossuth lajcsira jöttök akkor "szomszédok" leszünk :) Itt is nagyon hideg van, ma sapiba+kabátba vittem le a gyerekeket a játszóra, pedig én nem vagyok a túlöltöztetős anyatipus.... Egyszerűen csontig hatolóan fújt a hideg szél... Fél óra múlva már fel is jöttünk, mert a gyerekek fáztak :o
Mi történt a körmöddel?

Toncsi: Én nem értek az autókhoz, de ha vennék, akkor valami nyugateurópait választanék (magánvélemény volt :D )

Már megint brutál car icakánk volt. az összes apróság velem aludt a nagyágyon. A Zaza 10 percenként felsírt, éjjel adtam neki Cataflam cseppeket, utána 2 óra nyugi volt, aztán 6kor kelt :shock: És fosizik is már, szal tuti, hogy a foga! :(
Vius meg egy laza félórás földön fetrengős,remegős,sikítós, üvöltős hisztit nyomott, mert kivettem a vécékefét a kezéből :evil: :lol: Aztán a nagy hiszti közepetette megkérdeztem, Vius lemegyünk a játszóra? Mondta: jó, majd eldugult.... ménem előbb kérdeztem meg, úgy fél órával...:???? :lol: :lol:

ceniko
Szeged

ceniko: Nem lehetett egyszeru.... A kormomet most fogjak harmadjara lekapni, nem tudom miert a szules ota ez a helyzet, amint leveszik elkezd noni...es bele a husiba...igaz mostansag a Teo is besegit, amikor ,,setalunk setalunkat" jatszunk mindig ralep az ujjamra.... :wink:
A jovo heten derul ki a Lakas....es meg a Zitustol is varok egy viisszajelzest, igaz ha otthon is ennyire hideg van talan a nyaralo nem a legmegfelelobb....
pusza Te hos!!!

Dobok egy par kepet tegnaprol...sokleszek mint mindig, de olyan kis cukkker

pusza mindenkinek Kriszta es Teo

Kép Kép Kép

sziasztok
matteo0808

Kármen: Köszönöm....örülök,hogy jelezted...nemakarok sokat rá költeni,mert csak egyszeri alkalomra kell!

Várom a képeket..!!

Köszi!! :)

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Szilde!
te kérdezted a porszívót? majd megírom priviben.
Vendég

Sziasztok.

Mai napunk: a keresztelő után az étterem előtt (Szent István tér, Szt. István étterem) nagymamám rosszul lépett ki az autóból (vagy megvolt a 3. strokja) és elesett, a jobb kezét eltörte a felkarját keresztben 3 helyen, hosszában is végigtört a csont, bevitte párom anyuval a sürgősségire, 5 (!!!) óra hossza után kapott ágyat a traumatológián, nem engedték haza, az elkövetkező 48 órában derül ki, kell-e műteni. Iszonyat fájdalmai vannak. :cry:
Anyu lába teljesen kikészült. :cry:
Én alig voltam a vendégeinkkel, gyakoralilag csak megebédeltem és bent voltam a kórházban. Lali is kikészült, egész nap alig látott, de muszáj volt bemennem.
Az osztályon közölték, mivel ugye vidékről jöttek anyuék és se hálóinge, semmije nem volt maminak, hogy akkor Évakosztümben alszik, :shock: nincs hálóing. Végül kapott valahonnan. :roll:
A keresztelő jó volt, csak hosszú.
Lali ügyesen bírta, csak a hiányom viselte meg nagyonnagyon. Lelkifurim is van emiatt. :cry:
Viszont jó is történt ma: Lali mászik! :D
Elteszem magam, hosszú éjszakám lesz, már egyszer felsírt. Sok volt neki a mai nap, mint ahogy nekem is.
(bocsi a panasznapért... :oops: de hát ez történt ma)

Kép
szilcsi

Zozo!
Igen,én.Köszi.

Szilcsi!
Ez borzasztó!Kemény volt ez a nap nektek.
Kívánom forduljon minden jóra!
Lalinkó nagyon ügyes!!!

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zozo! Én kérdeztem, nekem is megirhatnád!

Szilcsi! Sajnálom ennyi baj történt veletek:( Gyors gyógyulást anyukádnak és a mamádnak! Lali nagyon ügyes!

Nálunk meg Norbi esett le vasárnap az ágyról, felállt és Orsi le akarta ültetni de meglökte, átesett a kanapé karfáján ahol támaszkodott. Felrepedt az arca a szemétöl (csak kevéssel a szemhéj alatt) a füléig, szerencsére nem mélyen, varrni nem kellett. A fején meg ne mondjam mekkora pup. Na most mi is orvoshoz mentünk, mert ilyen rossz esés korábban nem volt, de semmi baja

Delikátos zacsit senki nem tud adni, gyüjteni nekem? :( :( :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!
Nagyon sajnálom a tegnapi napotokat,mamádnak gyors gyógyulást.Lalinak gratula,nagyon ügyes.Azért képeket tehetnél a keresztalőről,ha lesz időd persze!

Kármen!
Én nem főzök,így sajna Delikátos zacsink sincs,de majd anyut megkérdezem!De ő sem főz Delikáttal asszem.

Kriszta!
A Teo nagyon helyes még mindig!

Zitus!
A múlt héten már tőletek ettünk! :D
20140113113746

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Nemrég költöztünk Szegedre, 32 hetes terhes vagyok. Nincs itt orvosom, Dr. Szabó Dávidot vagy Czank Zoltánt ajánlották nekem. Szeretném kérdezni, hogy ismeritek e őket? Mi a véleményetek róluk és hogy melyik dokit válasszam szerintetek?

S.O.S. kellene. Köszönöm előre is, priviben is írhattok!
makka28

Szilde, Karmen!
írok este, most rohanok.

Szilcsi!
jobbulást mindenkinek!

Én kedden majdnem eltörtem a bokám, de nem sikerült, mentő vitt be, azóta fájdalomcsillapítón élek, + péntek óta festünk, ajtó, ablak, minden, ma már jönnek haza a csajok is, de fele még hátra van, mától még érdekesebb lesz a dolog.
Vendég

Makka! Én ugy tudom Czank külföldre ment dolgozni. Nekem ez a Szabó nem jött be stílusilag, nem szakmailag.

Ne ezt a Delikátot nem értem. Van ahol a weboldalukon ugy irták hogy év végéig kell, most meg olvasom már megvan a nyertes, lezárult aug. a pályázat. De az ovi most kérte megint nyomatékosan tölünk, szóval lehet ök sem tudják vége? Vagy mégis tart? Utána kérdezek mielött bárki fáradna miattam

Kép

Kép

Karmen
karmen

Makka!
A Czank szerintem is külföldön van, A Szabót látásból ismerem, fiatal nagyon, vizsgálni nem vizsgált.
Ha fiatal dokit akarsz én tudom ajánlani a Márton Virágot, vagy a Fekete Zoltánt.

Gira!
Te végül kinél szültél?????

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
Köszönöm a sok szép dícséretet!
Ceniko:Szimi imádja az ovit,de most hasmenése van,ami még nem volt soha és itthon van. puszilunk
ildi10

Na megkérdeztem, gyüjtik a vonatlkódot ha jövöre is lenne megint promoció

Fekete Zoltán nekem is bejön

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Csak gyors bekukk és dobok pár képet, mert elég rosszul érzem magam :( Engem is elért a takonykór :evil:

Karmen :) Hú, ezt az esést még olvasni is rossz volt :o Autósülésre nem tudom, mennyit tudtok szánni, de ez tényleg jó, ami most van kuponakcióban.

Szilcsi! Bakker nagyon sajnálom, hogy most még a nagyid is... :cry: :cry: :cry: Jobbulást mindkettőjüknek!
Korábban kérdezted még a Huggies pelust, mi azt használjuk (igaz, már csak az alváshoz kell), nekünk nagyon bejött.

Enikő :) Szívesen :wink: És boldog névnapot kívánok! :D

Ildi :) Szépek vagytok! :)

Matteo :) Tündéri kis mosolygyáros a fiad :)

Zsuzsi :) Örülök, hogy minden rendben volt a 12. heti UH-n! :D

Zsuzsu :) Ti hogy vagytok?

Zozo :) Jobbulást neked!

Dobok nyaralásos meg tegnap készült képeket, bocs, ha sok lesz :oops: :oops:

A szállás:
Kép
Kép

diási strand:
Kép Kép Kép Kép

Szigligeten:
Kép Kép

Hajókázás Keszthelyen:
Kép
Kép

Tegnapi képek:
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Anett, lemerült a fényképezőgép a templomban. :? Nagyon ránkjárt a rúd tegnap. A keresztszülők fotóztak, majd ha átküldik a képeket, teszek fel. Az étteremben meg már annyira kész volt mindenki, hogy senki nem fotózott és nem is kameráztunk, pedig az is volt. :( Őszintén szólva örültem, hogy vége és elmentek a vendégek, és mehetek be a kórházba.
Ma kiderült, nem 4, hanem 5 törése van Maminak. :shock: :cry:

Lali kihagyta az ebéd utáni szopit és bealudt egyedül, cici nélkül. Nem is tudom, örüljek neki vagy szomorkodjak. :D

Zitus, képzeld volt ma Bea és ahogy látta, hogy Lali mászik, mondta rögtön, hogy csak két hét múlva jön, nem egy hét múlva. :lol: Végre elértünk idáig, csökken a gyógytornák száma! :D Hogy vagytok?

Karmen, sajnálom Norbi balesetét. :( Még jó, hogy nem lett komolyabb. Jobbulást neki!

Babakocsit most nem veszünk, meg kell vennünk az autósülést, bár Lali még nincs 9 kiló és egymaga még nem ül, csak ha van a háta mögött támaszték, de kinőtte a hordozót. :shock: Lelóg a lába és a feje is. Ezt néztük, gyógytornász is jóváhagyta:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=9

Ildi szépek vagytok! :lol: Jobbulást Sziminek!

Kép
szilcsi

Ja, Makka, üdv itt! Czank dr. már külföldön dolgozik, de róla nem sok jót hallottam.
A másik dokiról nem sokat tudok, csak a post operatív osztályon találkoztam vele - hát a vénámat nem nagyon találta meg :?
Nekem dr. Sikovanyecz János az orvosom, nagyon kedvelem őt, jó szakember és kedves is. :)

KépKép

KépKép
timika

Gyors bekukk:
Szilcsi:sajnálom a történteket!
Huggies pelust használunk mi is és nagyon jó, előtte próbáltuk a pamperst és liberót is, de Réka 4 hós kora óta a huggies a nyerő, bár mostanában néha veszek bogi-pelt is, az sem rossz!
Hajhullás: nekem is szülés után kb 3 hónappal lezdett el nagyon hullani a hajam és jó pár hónapig tartott, már azt hittem kopasz leszek...
Takonykor: na, mi rendesen benne vagyunk.Réka bölcsit kezdett aug.18-án, járt 3 hetet és most 1 hete tiszta takony, 3 napja hasmenés, láz is társul mellé, + kiderült, h tüszös mandulagyulája van!Fasza!!Este is 39 volt a láza, ma még egész nap lázcsillapítóztam, hűtőfürdőztem és most ment le kicsit a láza.Én is benne vagyok, antibogyót kaptam, mandulám nincs, de nyirokcsomóim brutál fájnak és dúzzadtak!

Kép
gyanixi

Szilcsi! Jesszum ennyi törés! Remélem hamar meggyógyul!

Timi! Köszi de egyelöre még nem kell ülés, csak nézelödök. De a Trimaxra sem sajnáltuk az árát, most sem fogunk olyat venni amit nem tartunk biztonságosnak. Norbi a hordozo után kapott egy ilyet, ez még jó neki egy ideig, biztonságosabb mint ha Orsiét kapná meg, ezért várunk:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=2&whid=9

Niki! Jobbulást Rékának is!

Nálunk Orsi lett tegnap estére nagyon taknyos, meg apa is kezdi.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok: még mindig munkát keresek!Ha valaki hall vagy tud valamit, ami tanítói végzettséggel betölthető, kérlek szóljatok!Plííz!

Kép
gyanixi

Karmen!
Szegény Norbika!Sajnálom nagyon.Orsi megijedt gondolom..

Timika!
De szép helyeken jártatok!
Merre van ez a Diás?

Szépek a gyerkőcök!!!
Jobbulást a betegeknek!!

Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok! :)

Megvagyunk mi is, csak nagyon carakszik a netünk, állandóan ledob... :(

Szilcsi :)
Jesszus, szegény mamád...... :( :( :( Remélem gyorsan meggyógyul!!

Szuper, hogy mostmár nem kell heti torna Lalinak! :) Nagyon ügyes!! :D
Noémi négykézlábra áll, és hintázik előre-hátra, és naggyon élvezi! :D

Karmen :)
Szegény Norbi! Jó nagyot eshetett! :(

Küldök privát üzit!

Bocsika, most többre nem futi, Boti beteg, piros a torka, hurutos, és lázas.. :(

Kép
Kép
zituska28

sziasztok

szilcsi
sajnálom a történteket.nagyidnak jobbulást!!!! képeket várjuk

Kriszta
itt is car az idő.azt sem tudom, hogy mit adjak a Minire. Teóka gyönyörű!!! októberben találkoznunk kell! kell nekünk ez a kispasi :wink: :D

timike
szép helyen voltatok. Krizsi szép nagyfiú!

Dénesnek, Orsinak, Rékának és minden betegnek jobbulást!

voltunk tanácsadáson- 63cm(1cm-t nőt) és 6480gramm(340grammot hízott))
a dokinéni szerint kezdhetjük a hozzátápit.szerinte krumpli, répával kezdjük. szerintetek??? :?: mindenki almázik meg barackozik, nem?és hogy kell? fözök krumplit és a főzővíz egy részével turmixolom, hogy folyós legyen egy kicsit? és szopi után ugye?és reggel, de, du, este??mikor?
nincs nagy kedvem :roll: kicsit olyan hülye érzés, hogy így szép lassan elvesztem az én kis ici-pici csecsszopómat :roll: bár tudom egyre inkább ez lesz....

akartam már rég kérdezni, hogy api kigondolta, hogy elmegyünk most szerdán a Százszorszépjátszóba Falovacskára(ez lehetett a régi ringató?) a délután ötösre. nem jön valaki? ja, és csak akkor megyünk, ha épp nem szunya a csaj(még mindig összevissza az egész nap)

puszipá
toncsi

Enikő
itt is boldog Névnapot!!!

toncsi80

Toncsi! Köszi. Én a fött krumplit, répát és a többi zöldséget is mindig anyatejjel higitottam. És elöször igen szopi után adtam, hogy ne helyette egye. Ha nem volt már tej akkor tápszerrel, én sosem vizzel.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Enikő!!
NYUGALMAS NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!! :lol:

Edit!
Én is alig hiszem el, h eltelt a várandósságom.....
Nagyon édesek a gyermekeid!!!

Gira!
Örülök,, h jelentkeztél! Megérte várni, Enéh tényleg csodaszép baba!

Köszi a bíztató szavakat, reménykedem..... Bence azt mondja:" ha eljön az idő, a kissárc meg fogja találni kijáratot. Okos gyerek, én csináltam" :oops: :lol: :lol: :lol:

Remélem sikerült a streptot kiirtani, elfogyott az antibogyesz... (Lehet, h butaság, de szinte végég a várandósságom alatt sötét volt a vizeletem. Jeleztem, de a védőnő azt mondta, tömény, keveset iszom.... amikor szedni kezdtem az antibogyót ez megszünt... szerintem összefüggott a dolog.....)

Engem is érdekel kinél szültél és milyen volt a gyerekágyon....

Timika!
Nagyon szép helyen jártatok!!!

Amiatt merült fel a programcsaszi, mert állítólag a prof. nem engedi a faros szülést.....
ha emlékszel rengeteg papírt iratnak alá miondenkivel, mindenhol, semmiért sem válal senki felelősséget. Ráadásul a BPD-nk szerint egy héttel idősebb a baba. Átgondoltam a dologot és jelezteM, h a BPD nem minden. Mivel a többi adat szerint épp a korának megfelelő. Mi családilag alapból nagyobb fejkerületűek vagyunk, így kértem ezzel számoljunk. Ez genetika és nem akarok emiatt elhamarkodott lépést.

Abban bízunk, h sima szülés lesz, valamikor október 7-14-e között.

A doki nem nyilatkozik, pár percre taliztam vele, amíg ránézett a CTG-mre.

KÖSZÖNÖM A BÍZTATÓ SZAVAKAT!!!!

K.L. Zsuzsi!
További nyugis pocakosodást kívánok!
Úgy tudom az Olajbányász téren hétfőnként bontanak bálát, ott kismamaruci is van....

Anna!
Örülök, h sikerült örömet szerezni!!!

Mi 8 hósan váltottunk ülésre, dönthetős, 9-36kg-s ra....

Szilcsi!
Ennyi rossz után csak JÓ JÖN!!!!!!!

MINDEN BABA ÉS MAMA NAGYON SZÉP, ARANYOS ÉS CSINI!!!

MI: A HELYZET VÁLTOZATLAN.......Bence ki sem látszik a munkából, összefolynak a napok. Nincs 7vége sem.... A kollégái csodálkoznak, h nem hisztizek, de miért is tenném, semmi értelme.... Tegnap délben kész lett egy tervvel, el kellett vinnie Szolnokra és Békéscsabára. Elkísértük, addig is együtt volt a család. laza 400km,. de nem volt gond. óránként pisiszünet, Ábel dumált, aludt, nézelődött..... Azért amikor hazaértünk kissé vizes volt a lábfejem, de valahol érthető.
Az október várandósok sokan görcsölgetnek, fájnak, nálam SEMMI.... igaz Ábival egy héttel a szülés előtt kezdtem keményedni-fájogalni , így van még időm. A gyomrom ég csak, vagyis a nyelőcsövem.....

Ábel jól van, csak náthás. Egyenlőre Fluimar, orsszívás, aztán meglátjuk....

MINDENKINEK A LEGJOBBAKAT!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Köszönöm mindenkinek a tápszerrel kapcsolatos válaszokat! Majd próbálkozunk… :roll:

Zituska: én se a színe miatt választottam, a használtak között nem a szín a legfontosabb szempont. :wink: 80ezret meg nem költünk egy babakocsira, akármilyen szuper. A fellépőt nagyon szeretjük, csak arra nem találtam semmi adatot, hogy hány kilóig lehet ráállni. :roll: Csak egyfajta Chicco kocsin látok ilyen fellépőt, máson nem.

szilcsi: nekem is elsőrendű szempont, hogy bolygókerekes legyen, anélkül nekem egy kínlódás tolni. Nekünk is Cam Apollo volt az első kocsink, én szerettem.

Karmen: a Karitászt gira írta. A hajvágás végülis családi összefogásban ollóval történt (végigüvöltötte Dóri), apa szerint a géppel kellett volna, szerintem így is szép lett. Ezt az autósülés-kód-dolgot hol olvastad? Majd megnézem a miénket is.

Ülés: A Maxi Cosi Priori nagyon jó ülés, jobb, mint a Trimax, de szerintem hamarabb kinövik.

timika: a fodrász se tudná különbül és kevesebb sírással levágni szerintem, nem elég éret még Dóri személyisége ehhez. :lol:

gira: Enéh tündéri. Gondolom, te is így gondolod, amikor alszik, mint a képen… :wink:

szilcsi: mi használtunk Huggies-t (akkor vettem, amikor kuponom volt hozzá), nekünk bevált, de nekünk minden pelus bevált eddig, kivéve a legolcsóbb fajta pelusdiszkontost. Kérdésedre válasz: örülj. :D A negatív történések pedig szűnjenek meg!!! :evil:

sznanna: mi mind a két lánnyal 11 hónapos koruk körül váltottunk ülést, hosszra nőtték ki a hordozóst.

Enikő: a takony nálunk is ilyen, más tünet nélkül.

toncsi: miért ne ehetne csak anyatejet féléves koráig?

Zsuzsu: sok szerencsét, és HAJRÁ!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri! Köszi, mindegy felhivtuk a Karitást, holnap viszünk pár adagot. Azután még én is szedek össze itthon is. Sajnálom a hajvágás ilyen élmény volt, nem lehetett volna lekötni a figyelmét hogy Marcsi játszik addig elötte vele? Orsi oda szokott Norbi elé állni ha kérem és akkor öt figyeli. Igaz nem hajvágáskor, mert az hagyja, hanem pl amikor nem akar enni.
http://www.nkh.hu/images/stories/kozerd ... ekules.pdf

Trimax nekünk még mindig jó, pedig Orsi már 111cm. És még nem tettük a legfelsö lyukba az övet. Szóval 6 éves koráig biztosan jó lesz. A régebbi modellje az alacsonyabb, tesomnak az van.

A Maxi Cosi Priori meg ez a kategória, hanem csak 0-18kg, nyilván hamarabb kinövik.

Zsuzsi! Ktiartás! Remélem nem lesz császár!

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

Norus
keveslik a hízást. szerintem sem elég már neki a tej(bár szerintem már picikora óta éhezik :? ) azért ennne még , ha lenne mit. egy nap legalább 10×szopizik . és újabban éjjel kétszer kell enni egy helyett. meg nagyon érdeklődő. meg api is szeretné már meg....nemtom

karmen
nekem kb összvissz 3dl tej van lefagyasztva. ez is 15 adagban :shock: nem vagyok/voltam egy tejcsárda, sajnos.

csajok!
harisnyát picire hol lehet kapni? és milyen méretezés van? cúúúki csíkosat vagy mintásat szeretnék!

és van Pampers kupon pelusra meg kendőre.tesco-rossmann. jumbócsomagra 400Ft kendőre 200ft kedvezvény. akinek kell írjon pü-t és postázom.szept 30-ig jó

puszika
toncsi

toncsi80

Toncsi!
Mi tavasszal jártunk Ringatóra/Falovacskára nagyon jó volt,most is fogunk,hogy rosszabb lett az idő és nem lehet annyit kint lenni,de a héten nem,és jövő héten sem,mert sulis vagyok,de utána megyünk,hogy melyik nap nem tudom még,de ha mentek szólj,csatlakozunk!

Szilcsi!
Szegény mamád,sajnálom,gyógyulást nkei!Örülök a gyógytornászcsökkenésnek! :D Hozzánk még hetente jön,amíg nem jár maga Málna stabilan!De már kapaszkodás nélkül áll 1-2 pecig,úgy hogy maga áll fel guggoló helyzetből!

Betegeknek jobbulást!

Enikő,Edit sok boldo névnapot kívánok Nektek!

Timika!
Nagyon szép helyen voltatok, és Kristóf nagyon helyes kislegény(még mindig) !
20140113113746

Akartam kérdezni,hogy piros levest (borsó,krumpli,bab) mikortól ehet a gyerek?Még csak húslevest kapott eddig,de én már adnék krumplilevest is meg ilyeneket!
20140113113746

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehetne nyitott aljú hálózsákot rendelni? Tudom, hogy láttam itt valahol a neten, de most nem találom. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Elegem van a pocsék időből, felmondok! :) Pontosabban családilag elutazunk pénteken Horvátországba egy jó hosszú hétre, Split (pontosabban Brac szigete) eléggé lent van, remélem jó idő lesz... Ha ott is esik, érdekes lesz az 1 hét tengerpart... :(

Zituska, Sznanna, Zsuzsu! Köszi a kismamaruha tippeket! A Vasasban voltam tegnap, vettem is felsőket! :)

Timika! Jók a képek, Krizsi nagyon édes! :):) Jobbulást!

Minden betegnek jobbulást!

A babák gyönyörűek! :):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Szia mindenkienk!

zituska: privi ment! Jobbulast a nagyfiunak!!!!!

Karmen: Remelem Norbika jol van...a nagy eses utan.....gyogypuszak!

Szilcsi: Hat ez tenyleg egy horror, nem irigyellek. Nagyidnak is jobbulast! Ancid hogy van????
Gratula a maszashoz...es mostmar nincs megallaaaaas!!!!

Toncsi: en is alig varom mar, hogy talalkozzzunk....oszinten megvallva te vagy az egyik kedvencem.....ha gondolod nezek a csajodnak harisnyanacit....

Eniko es Edit: nagyon sok boldog nevnapot nektek!!!!!!!!

Zsuzsu: orulok, hogy jol vagy.....m,ar nem sok van hatra, kitartast!!!!

klzsuzsi: Nagyon cukker a kisfiad...es azok a szemek!!!

Anett: Malna kep.....?????

Mi tovabbra is jol vagyun, es az ido tovabbra is egy nagy....
Igaz a tegnapi nap is egy nagy....du mentunk a gyerekorvoshoz, mereckedni, edes kicsi fiam sem a hosszat sem a sulyat nem volt hajlando megmutatni, a vegen meg a palust sem engedte, hogy visszarakjam. Hosszas harcok utan vegre feloltoztettem...rolam folyt a viz....mar csak a szeldzseki hianyzott, ahogy kimentunk a varoba, felkeszultem a kovetkezo menetre....a kicsi fiam meg a kis karjat is nyujtotta nagy mosolygas kozepette....a kis huncut!!!!
Este meg ugye a kormomet kellett volna, hogy lekapjak, mar uton voltunk (egy masik varosba), mikor felhivtak, hogy a doki lebetegedett.....most akkor hogy vegyek fel cipot.... Nos ez volt a tegnap!

Mindenkinek minden szepet es jot!!!!

Kriszta es Teo a rafkos

KépKép :wink:

sziasztok
matteo0808

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?