Sziasztok!
Vagyok, csak megint kicsit el voltam havazva. Ez a sulikezdés-ovikezdés nem fehérembernek való...
Még egy füzet, még ez, még az és minden nap egy darab valamit még kérnek, igy minden áldott nap mászhatok el a papir-irószer boltba...
Közben kuksi-muksim belázadt és nem hajlandó újabban megenni a tápit!!!!
Már próbáltam izesiteni egy kiskanál tejpéppel, de úgy sem kell neki! Készen vagyok tőle, mert még napi 2x tápizik. Reggeli: tápi, tizórai: gyümi, ebéd: főzelék (zöldség), uzsi: tejpép, vacsi: tápi..... LENNE, HA az életem gyöngyöm kicsi lyányom megenné. De sziv belőle kb. 100ml-t és a többit köpi kifelé... jah és ennek tetejébe (vagy lehet, ezért?) felkel éjjel 2x!!!
és enni kér... már tiszta nyomi vagyok tőle, apája úgyszintén. Mi baja lehet? Miért csinálja ezt? Tök tanácstalan vagyok! Ilyet egyik fiú sem csinált már 5 hósan...
Más (hogy ne csak a nyügjeimmel legyen tele a hsz):
Annus!!!
Nagy gratula neked a bébihez!
Minden okés lesz és pár hónap múlva már ott lesz egy oázó törpid!!! Nagyon örülök nektek!!!
Lei! Örülök, hogy jelentkeztél! A lányok mindent leirtak, hozzátenni már nem tudok mit (a kajához)... Nagyon édes Csabi a vonalzódon!
Wruska! Csúcs a babakocsi meg a kád is!
A rucik éééédesek! Igazi kispasis az az ing!
És nagyon jó a szoba, mukimajom meg tökjófej!
Vera! Utólag is boldog hófordulót Márkucinak! Nagyon ügyi, hogy négykézlábazik ilyen sokat!
Alziza!
Sajnálom a villany dolgot! Hát igen, annak a szerelőnek kéne megnézni, aki csinálta, meg valszeg el lett tolva valami. Csakúgy nem ráz a csap és nem megy el egyszer itt egyszer ott a villany... nagyon bosszantó lehet!
Süni édi.... mi is fogtunk nyáron itthon egyet. Vagyis Zoli nyirta a füvet és csak azt látta, hogy vmi mozog a fünyiró előtt... leállitotta (szerencsére) és megnézte, hát egy kb. 10cm-es sünibébi volt az. Betettük kartondobozba és este engedtük el, amikor jött a nagysüni (minden este jön), hogy nehogy nappal a macskák (van 8 macska a kertben a szomszéd öregasszonynak) elkapják. És megtaláltuk az anyáját vagy apáját, mert odament hozzá.... tökédi volt!!!
Remélem, reagáltam, ha vkit kihagytam, bocsi!!!!!!!!