Új privát üzeneted érkezett!

Vera, tényleg csak egy kis tisztítás kellett a kádnak. Tetszik nagyon, mert jó nagy, kényelmesnek is tűnik, úgyhogy ennél maradunk.

Tegnap sikerült licitálnunk álmaink babakocsijára az ebay-en. Ma már vissza is jeleztek, hogy postára adták :lol: Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt jön meg. Basszus, féláron elhoztuk, ami szerintem nagyon jó, pedig így is drága, de ez a babakocsi számomra mindent megtestesít.. :wink:

Kép

Ja és a kiskád ez a típus:

Kép

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Nagyon tetsz a kád meg a babakocsi is! :wink: Ügyes vagy!!
Basszus...most nézem hogy már 27 hetes vagy??Eszméletlen hogy megy az idő...emlékszem amikor pozitívat teszteltél...és mindjárt szülsz :shock:

A 30.hét után asszem van még egy vérvétel,36.héttől hetente CTG meg 1x még UH,és ahogy Vera is írta,sztem ragaszkodj feltétlen a Streptococcus szűréshez!!Nagyon fontos!!

Most nézem a táblit ,hogy Zsu és Röné is mindjárt szül...de izgi!! :wink:

Annus!

Csatlakoznék a többiekhez...kell pluszban a folsav,szedjed csak!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Wruska!
Jó a kád és a babakocsi is!Én is hasonló babakocsiról álmodozok...nagyon tetszik ez a fajta mózes!De lehet h én 2 kocsi közül is választhatok h melyiket szeretném kölcsönbe :lol:
Kivéve ha ikrek :lol: :lol:

Panny és a többiek!
Szedem a folsavat is pluszba!Hát hányinger az van...főleg ha éhes vagyok.Viszont kevés minden megy le....tegnap pl csak a szőlő és a körözöttes kenyér,szagokra is érzékeny lettem...délután végig a tv elött fekszem...amin van h elalszok :roll:
Remélem h odabenn sikeresen átvészelte Maszatka a betegséget....jövőhéten kiderül!!

annus11
 
 

 
 

Annus!

Biztos minden rendben van...A szagundorra én is emlékszem, én nem tudtam női tusfürdővel fürödni, mert mindegyiktől öklendeztem, így az apjáét használtam, nem csoda, pasi lett belőle :)

Wruska!
Jól néz ki a babakocsi!
Megkérdezhetem mennyi az annyi?

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Annus!

Én meg terhesség alatt öklendeztem a fogkrém szagától...minden egyes fogmosás egy kínszenvedés volt :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Wruska - nagyon tetszik a kad es a babakocsi is!!! En is valami hasonlo kombinalhato valtozatot szeretnek, de megmondom oszinten meg el sem kezdtem nezegetni. :roll:

Panny - fogmosas detto ugyanez. A hanyingeres rosszulletes idoszaknak mar vege (bar tegnap volt egy nagyon rossz napom), de a fogmosastol meg mindig minden egyes alkalommal oklendezem. :shock:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Folsavtemahoz meg csak annyit, hogy ugyanugy vizben oldodo vitamin, mint pl. a C vitamin :arrow: nem lehet tuladagolni, mert a felesleg naponta kiurul, viszont a szervezeted nem is raktarozza ezert minden nap szedni kell. Vigyazni inkabb a zsirban oldodo vitaminokkal kell, mert azokat tul lehet adagolni es pl. a tul sok A vitamin kifejezetten karos lehet a babara. Ezert nem ajanlott pl. majat es hasonlo magas A vitamin tartalmu elelmiszert enni terhesseg alatt.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Köszi lányok!Igen,azt tudom h a folsavat túladagolni nem lehet....csak annyi izét szedek már....szóval ez már nem oszt nem szoroz!
Amúgy olyan zizi vagyok,elfelejtek dolgokat...és alig tudok mit enni.Vhogy vagy nem kívánok semmit,vagy bármit megennék...de ez lehet azért is van mert beteg voltam.

17én doki!Addig szorítsatok!!!!!

annus11
 
 


Annus: az már csak egy hét, megy a drukk ezerrel.
csige-bige
 
 


Annus, naná hogy megy a drukk!

Vera:A kocsit megvettük 51.000Ftért (eredeti ára 99.000Ft) és itthon, ha nem lesz ebayen akciós, akkor a mózest 49.900ért a bébihordozót pedig 32.990ért tudjuk megvenni hozzá. Hát tudom, hogy nem olcsó, de apósék kifizetik, így ha tudunk, akkor nekik spórolunk. :oops: :oops: :oops:

A kiskádat kitisztítottam, egy két horzsolás van rajta, gondolom, ahogy a gyerkőc játszott valami műanyag játékkal a vízben, de ettől eltekintve olyan jó állapotban van, és olyan nagyon tetszik, hogy eldöntöttem, nem veszek újat. Inkább másra költöm azt a pénzt. Szerintem nem olyan gáz, ha nem új fürdőkádja lesz :oops:

Két napja Olivér kicsit kevesebbet mozog. Inkább mocorog, mint rugdos. Azért ma is megvolt az aktívabb időszakban a 10 bordarúgás, de olyan nagyon megváltozott most a mozgása, a napi ritmusa, hogy azért kicsit aggódtam/aggódok, bevallom. Igaz, én is olyan voltam ebben a pár napban, mint a sár. Csak feküdtem és aludtam egész délelőtt, és este is simán tudtam aludni, ahogy szoktam. Arra gondoltam, hogy esetleg már kicsi neki a hely, nehezebben mozog, illetve már nem olyan nagy fordulatokat tesz. Lehet ez? Vagy az időjárás készít ki mindkettőnket. Ja és most elkezdett a hasam is feszülni, mint a túlfújt lufi, szerintem megint egy növekedési periódusban lehetünk. :shock: Nem bánom, ha hőlégballon méretű leszek, csak neki legyen kényelmes :wink:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok! Anyukák segítsetek!
iszonyat volt már a második éjszakánk. Éjfél-fél egyig egyóránkánt szopi, de aztán nem alussza végig a 3,5-4 órát mint eddig, hanem csak 2,5-et és utána pedig óránként kel szopizni. Közben meg keservesen szenved, szerintem a hasa miatt!! Tekereg, nem marad meg az ágyában, fel kell venni, és sétálni vele 10-15 perceket és akkor jönnek a pukik, meg a büfik. Sajnos tegnap és ma éjjel sem büfiztettem éjszaka és hát nem aludtunk semmit emiatt. Szóval rá kell állnom, hogy minden szopi után legalább 10-15 perc séta büfizés.
Viszont azt nem tudom miért csinálja, hogy éjszaka egy óránként akar enni, de ugyebár nem eszik csak 5 percig, aztán bealszik a cicin és nem lehet beletukmálni több tejet. Viszont emiatt csak a szomját oltja, mert a zsiros tejcsit már benne hagyja és igy persze hogy óránként felébred hogy éhes......MIT CSINÁLJAK SZERINTETEK???
ma próbáltam a cseresznyemagos meleg párnát is, de nem úgy nézett ki, mint akit megynugtat a dolog....
A Gripe Watert meg azt hiszem csak egy hónapos kortól lehet adni nekik....
Az Infacol az elején jó volt, de szerintem most már nem hazsnál. Lehet,hogy az Espumisant kéne folytatni inkább?

fejni sem tudok minden szopi után, mert néha alig marad benne pár csepp, pedig jó lenne ha a hűtőben lenne a biztonság esetére néhány tasak tej....most elkezdtem az utricát szedni, hátha segít.
lei
 
 


Lei!

Próbáldd meg valahogy ébren tartani szopi közben (simized, finoman csipkeded az arcát), mert az 5 perc szopi kevés, ezért marad éhes és kel fel ilyen gyakran.
Próbáld meg megnézni, h. tejszívóval mennyi tej jön le...
A tej termelés növelésre egy másik fórumon a lányok dícsérték a more milk nevű szert, aminek a hátránya, h. nagyon drága, vagy neked kéne mellszívózni minden szopi után, mert az is serkenti a tejtermelést (nekem anno ez bevált), így a maradék tejet vagy neki tudod adni vagy le tudod fagyasztani (tényleg jó, ha van otthon jópár zacsival). Ha csak pár csepp jön le az is eredmény, de kitartónak kell lenni, mert jópár nap, mire növekedni fog a mennyisége.


Hasfájásról: tudom mit jelent, nekünk 3 hónapig tartott, kipróbáltunk elég sok dolgot (espumisan, infacol, melegítés, Activátor), egyik sem jött be. A végén már csak kenyéren éltem, mert azt gondoltam hátha valami bántja a pocakját (az elején a tejes dolgokat hagytam el), ez sem jött be. Azt tudom mondani, h. kitartás, amíg meg nem tanul rendesen pukizni addig sajna ez lesz...

Aztán meg ha elmúlik a hasfájás akkor meg a foga fog jönni :wink:
(tudom, mi most ezzel szenvedünk és ezért nem alszunk).


Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Lei!

Hát igen...nagyon nem tudsz mit tenni csak azt ,hogy megpróbálod kicsit ébren tartani hogy tovább egyen...csípkedd kicsit a talpikát....de hidd el sztem ez csak átmeneti állapot...el fog ez múlni!!!

Hasfájással sajnos mi is szenvedtünk és mindent kipróbáltunk...egy-két nap után már egyik sem hatott,szal nagyon ne fűzz reményeket egyikhez sem...sajna ezt ki kell bekkelni,kinövik...nálunk 2 hósan kezdődött és masszívan tartott 4 hós koráig.Az Utrica nagyon jó,de annak sincs azonnal hatása.Légy kitartó és sikerülni fog!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Márkank boldog hófordulót!!Gratula a 7 hóhoz!!


Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

Wruska
Ügyes vagy!
Jó a babakocsi és a kád is!
Na és mi van ha van benne egy-két karc?
Úgyis Te fürdeted benne nem a szomszéd! :wink: :lol:

Vera
Apám Márk 7 hónapos! :shock:
nagyon megy az idő!

Lei
Nem is biztos,h azért kel fel éjszaka mert éhes!(merthát akkor biztosan enne.Zalán 9 hetes koráig 2 óránként evett,és mindíg megette az adagját)
Lehet,h megviseli az idő is!
nekem Alex is érzékeny volt, és Zalán is érzékeny rá!
Pl.Most már 2 éjszaka folyamatosan felkel!! :roll:
Amikor óránként kel nem lehet,h csak cumizni szeretne?
Vendég
 


Lei!

én a Laktoherb teát iszom, még mindig naponta-már annyira hozzászoktam :oops: -, csak mostrmár kevesebbet-napi kb 1 litert.
Tejserkentésre nekem a mellszívó vált be, a kórházban még szinte semmi tejcsi nem volt, már azt hittem tápszerezni kell, most meg már a fagyasztó egyik fiókja csurig van tejcivel, nem is tudom hova tároljak még :wink: Az elején minden etetés után ürítettem a mellet, most reggel és este.
Emci az elején lustán szívta, ugyanúgy belealudt, és ráadásul nem is sírt :roll: , pedig éhes volt. Én mellétápláltam pár hétig cumisüvegből lefejt tejjel,három hét alatt megerősödött, mostmár 10 perc alatt kiszipózza az adagját :lol: -és hála Istennek cumizavaros se lett :lol:
Kitartást!
és próbálkozz több módszerrel, valamelyik beválik! :wink:

pusz

Kép
kimma
 
 


Vera!
Gratulálok Márknak a 7 hónaphoz!
hogy telik az idő :shock:

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gratulákat, most már ott vagyok, h. na igen már megint eltelt 1 hó, nemsokára meg itt lesz az első tortánk is.. :D

Kimma!
Nekem a laktoherbtől fájt a Márk hasa, így csak az elején ittam...
Állítólag vannak babák akik erre is érzékenyek...

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


eddig egy napja az jön be, hogy minden szopi után minimum 10 percig büfiztetem, és sétálok vele felalá. addig kijönnek a büfik egy része és igy most nyugpdtabb kicsit. Az éjszaka 3,5 órát aludt aztán szopi 3-kor, és megint aludt 5-ig. Közben volt egy felébredés, amikor azt hittem éhes, de cicire vettem és nem evett, aludt, szóval ekkor bevettem magam mellé az ágyba és ott még egy órát aludt nyugiban. Sajnos 5-től viszont apja nem tudott tovább aludni,mert érezte, hogy ottn van mellette az ágyban a kislurkó. de iyg is aludtunk legalább n4-5 órát, úgyhogy ez az éjjel léyeegesn jobb volt a tegnapinál...

k9szi a tippeket csajok :) próbáékozunk.
lei
 
 


Lei

Hát igen!
Kisgyerekes anyáknak már a 4-5 óra alvás is öröm!!! :lol: :wink:
Na majd ha nyugdíjasok leszünk..
Vendég
 


Ezt nézzétek, hát nem édesek?

Kép

Kép

Ja és a festésről is ígértem képet, egy kis bútor - összehatás ízelítővel

Kép

Ja és ez lesz az éjjeli fényünk, és megvettük Olivér első barátját Mukimajom már nagyon várja a fiatalurat :lol:


Kép

Kép
wruska
 
 


Wruska

Jók a rucik!
Én szeretem az ingeket :lol:
Zalánnak az első egy kockás ing volt 4 hónaposan! :lol:
Aztán 1 évesen a keresztelőn csíkos,igazi nyakkendővel!

Muki majom is jó! :wink:
Vendég
 


Csajok ezt ismeritek?
Tudom, hogy nem lehet az első időben orrszívót használni, csak karácsonyra gyűjti a rokonság, hogy mit vegyen a lurkónak. :shock:

Ez jó lehet, vagy inkább a hagyományos Csöpi porszívós orrszívó a nyerő? Csak az annyira brutál, nem?


Kép

Kép
wruska
 
 


Wruska

Nehogy vegyél ilyen elektromosat!!!!

Nekünk mindíg porszívós volt.
Aztán mikor Zalán először náthás lett,még egész pici volt akkor vettünk egy elektromos orrszívót.
Semmit,de szó szerint semmit nem szívott ki az orrából!!! :evil:
Többet szívtam ki a sima kézi orrszívóval.
Aztán visszavittük,és kicseréltük egy fülhőmérőre!!!

A porszívós csak első ránézésre olyan brutális.
Viszont egyedül az ami kiszívja a taknyát (bocsi) a gyereknek.

Bár mi másképp is használtuk.Mivel éjjel ugye a másik kettőt nem akartuk felébreszteni.
Az ötlet nem a miénk (a barátnőméké),és kicsit gusztustalan is első hallásra.
Szétszereled a porszívósat és úgy dugod össze,h csak az a rész ami az orrához kellés a cső.A végére nem kell semmi.A száddal szívod.Nem fog elmenni a szádig nyugi,mert akkora tüdeje azért nincs az embernek,h olyan erővel szívja!Viszont jobb mint a kézi,de csendesebb mint a porszi.

Hát kicsit undi :oops: ,de a gyerekért mindent!! :wink:

Amúgy a Ti porszívótokon is van nyilván fokozat állító!Nem?
Vendég
 


Ja igen, van fokozat. Nálunk nem áll fenn a veszély, hogy más gyereket felébresztünk, úgyhogy a szájjal szívás marad a második gyerkőcig, addig meg szerintem akár a gondolathoz is hozzászokhatok :lol:

Köszi a tippet, akkor ezt továbbítom jóanyáméknak :lol:

Ja és jó reggelt mindenkinek!

Kép
wruska
 
 


sajnos hasfájósok lettünk Csabikával......nagyon szenved minden kaja után, muszáj vele 20 perceket sétálni és büfiztetni, mert iszonyúan kepeszt és görcsöl a hasa minden puki és büfi közben.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudok érdemben segíteni neki! Már várom a hat hetet, hátha akkor változik a helyzet.
Pedig már alig eszem valamit, nehogy miattam legyen.
De szopi közben meg kapálózik, hol elerszti, kiköpi a cicit, hol sír miatta. Látszik, hogy habzsol és sok levegőt is nyel.
Infacolt használjuk, de nem tudok, hogy jó-e. A Gripe Watert akarom kipróbálni, majd holnap veszek.
lei
 
 


Lei! Augusztusiba már írtam,csak most láttam,hogy ide is írtál!

Wruska! Szerintem is az orszívó-porszívó a nyerő!
Csak a hangja nagy amúgy nem brutális és nagyon jól kiszedi!

Szép napot mindnekinek,most mennem kell!

Kép


Kép
ibm
 
 


Lei

nagyon sajnálom,h Ti is beleestetek ebbe a hasfájós "izébe". :cry:
Szerencsére Zalánnak nem volt semmi komoly,de tudom milyen,mert Alexel megszenvedtem anno,és akkor még nem is volt semmi "csodaszer".
Van akinek simán bejön az édeskömény tea.Gyógyszertári,cukor nélkül.Lehet,h az is jó ha Te iszod,hallottam már olyat.
Egy próbát megér.
Vendég
 


Volt sünink: Kép
Vendég
 


Panny???

Pumpóka????

Többiek????

HOL VAGYTOK???
Vendég
 


Képzeljétek: Olivér a napokban újat produkált: nyomja a tüdőmet fenemód. Érdekes, hogy ki lehet ilyenkor tapintani valamijét (olyan popó formájú, mert egy kis gömböc, és a feje az lent van, ez tuti, bár lehet a térde is..). Ilyenkor igyekszem lesimogatni, ez nálunk mindig bejön, ha nyomja valamimet. Mély lélegzet, egy kis simogatás, és rögtön elenged...Na persze sokáig nem. Akkor újra játsszuk. Kezdem azt hinni, hogy hülyít a gyerek. :shock: :lol:

Többiek, hogy vagytok, hol vagytok?

Kép
wruska
 
 


Itt vok
:wink:

Wruska!

Egyet értek a többiekkel,én is mint sajna tapasztalt orrszívós anyuka azt mondom h csakis a porszívós a jó.A többi egy kutya fülét nem ér,csak a lóvét szedik be érte...és tényleg nem brutál a porszívós...a férjem ki is próbálta mert addig nem hagyta használni(Ororszlánként védi a kölykeit:))és azt mondta egy cseppet kellemetlen de nem fáj . És tényleg tutira kiszív minden trutyit még hátulról is.Persze nekem már megvan a teknikám is:)....előtte Sterimar,és a szívás közben is többször Sterimar,egyik orrlyuk befog és közben a másikból szívás...profi vok már :wink: :wink: Ma reggel is ezzel indítottunk Olikának meg Krizsinek(kicsit benyeltek egy náthát)

A gatyó-ing csini.Én is ilyen vok..már 2 hós koruktól gatyeszban és ingben,pulcsiban öltöztettem a srácaim, igazi nagyfiús férfiként:) míg más ilyenkor még simán a ruginál tart.Anyum szokott is rajta nevetni:)

Lei!

Tényleg próbáld ki a teát is hogy te iszod,én is hallottam már h valakinek bejött.A Gripe Water nekünk egy hajszálnyit segített,remélem nektek is fog.Pont így volt velünk is...etetés alatt is tekergett és sírt a fájdalomtól,ki-be köpdöste a cicit...tul.képp idő kellett h kinőjje.

Panni


:wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

na ára is van egy cseppet sem vicces történetem. :evil:


Tegnap este épp Zalánt készültünk fürdetni amikor egyszer csak megszünt az árram ellátás a lakásban.Ill az egyik szobában volt.
A férjem elkezdte nézegetni a kapcsoló dobozt.de igazából nem jött rá semmire.A kisszobából kihúztunk egy hosszabbítót erre digtuk a fontosabb dolgokat.Egyszercsak ott is elment. :evil: :evil: :evil:


De lett a konyhába! :shock: De csak a csillár világít semmi más nem működik!
Sehol!! :evil: :evil: :evil:

Amit tudni kell:villany a sütőm és a főzőlapom.Villanybojlerünk van!
Tehát nem tudok főzni és nincs melegvíz.
Este sötétben elemlámpával fürödtünk.Ja és rázott a csap!!!
A hűtő és Tv úgy működik,h anyósomtól húztunkát hosszabbítót!
KIRÁLY!!!!!
A villanyszerelőt még nem tudta a férjem elérni,úgyhogy ez nagy valószínűséggel így marad ma este is!!!

A legszebb az az egészben,h teljesen új az összes vezeték!!
Vendég
 


Alziza!

Ez tényleg nem vicces...nagyon gáz!!:(

És másik villanyszerelő??

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Alziza!
:( sajnálom az áram dolgot, remélem estig azért megoldódik.
édes kis süni :lol:


Wruska!
nekünk is porszívós van, nagyon jó, csak én még nem merem használni :oops: a férjemet kérem meg :lol:
nagyon cuki rucik :lol:
alakul a babakuckó is :lol:

Lei!
sajnálom hogy hasfájós Csabika!
nem próbáltad esetleg korábban etetni Csabit, mint ahogy ő kérné?
lehet akkor nem enne olyan mohón :roll:

Kép
kimma
 
 


Azért próbálnánk ezt a villynyszerelőt mert ő kötött össze mindent!!
Vendég
 


Alziza!

Ha Ő kötött be mindent akkor igenis javítsa meg! Addig meg kitartást!

Wruska!
CSatlakozom a porszívósok táborába. Először nekünk a sima kézi labdás/pumpás/hagyomásnyos volt, mondván anyám nem engedte a gyerek orrát porrszívóra kötni.
Amikor meg már napok óta szörcsögött a gyerek és a pumpás látványától is üvöltött akkor elővettem a porszívósat, ami pikk-pakk kitisztította neki, ráadásul nem is üvöltött a manó.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Képzeljétek napokóta egyre többször vagyunk 4 kézláb!
Szerintem hamarosan el is fog indulni...

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Vagyok, csak megint kicsit el voltam havazva. Ez a sulikezdés-ovikezdés nem fehérembernek való... :lol: Még egy füzet, még ez, még az és minden nap egy darab valamit még kérnek, igy minden áldott nap mászhatok el a papir-irószer boltba... :twisted:

Közben kuksi-muksim belázadt és nem hajlandó újabban megenni a tápit!!!! :shock: Már próbáltam izesiteni egy kiskanál tejpéppel, de úgy sem kell neki! Készen vagyok tőle, mert még napi 2x tápizik. Reggeli: tápi, tizórai: gyümi, ebéd: főzelék (zöldség), uzsi: tejpép, vacsi: tápi..... LENNE, HA az életem gyöngyöm kicsi lyányom megenné. De sziv belőle kb. 100ml-t és a többit köpi kifelé... jah és ennek tetejébe (vagy lehet, ezért?) felkel éjjel 2x!!! :shock: és enni kér... már tiszta nyomi vagyok tőle, apája úgyszintén. Mi baja lehet? Miért csinálja ezt? Tök tanácstalan vagyok! Ilyet egyik fiú sem csinált már 5 hósan... :(

Más (hogy ne csak a nyügjeimmel legyen tele a hsz):

Annus!!! :D :D :D Nagy gratula neked a bébihez! :D Minden okés lesz és pár hónap múlva már ott lesz egy oázó törpid!!! Nagyon örülök nektek!!! :D

Lei! Örülök, hogy jelentkeztél! A lányok mindent leirtak, hozzátenni már nem tudok mit (a kajához)... Nagyon édes Csabi a vonalzódon!

Wruska! Csúcs a babakocsi meg a kád is! :wink: A rucik éééédesek! Igazi kispasis az az ing! :) És nagyon jó a szoba, mukimajom meg tökjófej! :D

Vera! Utólag is boldog hófordulót Márkucinak! Nagyon ügyi, hogy négykézlábazik ilyen sokat! :wink:

Alziza!
Sajnálom a villany dolgot! Hát igen, annak a szerelőnek kéne megnézni, aki csinálta, meg valszeg el lett tolva valami. Csakúgy nem ráz a csap és nem megy el egyszer itt egyszer ott a villany... nagyon bosszantó lehet!
Süni édi.... mi is fogtunk nyáron itthon egyet. Vagyis Zoli nyirta a füvet és csak azt látta, hogy vmi mozog a fünyiró előtt... leállitotta (szerencsére) és megnézte, hát egy kb. 10cm-es sünibébi volt az. Betettük kartondobozba és este engedtük el, amikor jött a nagysüni (minden este jön), hogy nehogy nappal a macskák (van 8 macska a kertben a szomszéd öregasszonynak) elkapják. És megtaláltuk az anyáját vagy apáját, mert odament hozzá.... tökédi volt!!! :)

Remélem, reagáltam, ha vkit kihagytam, bocsi!!!!!!!! :oops:
Vendég
 


Tudom, mit akartam kérdezni még....
Akinek nem távfütése van, bekapcsolta már? Nagyon filózok rajta, mert a héten 3-4 fokokat mondanak éjjelre... :roll:
Őrlángon már mehetne a fütés nem? (nekünk gázkonvektorunk van) Vagy nagyon korai még bekapcsolni???? Help! Félek, hogy Zsófi megfázik esetleg... :roll: én már póló + pulcsiban vagyok itthon!
Vendég
 


Hét én is bekapcsoltam ma a fűtést, mert 19 fok volt ittbent a lakásban, kint meg 8 :shock: Úgyhogy 22 fokra felfűtöttem, de jó is, így embernek érzem magam, nem egy agyonöltözött hóembernek :wink: Amúgy sem túl komfortos a kissé szűk ruháimat felvenni :lol:

Köszi az orrszívós tanácsokat csajok. Biztosan belejövünk majd, mindig az eleje a nehéz.

Képzeljétek, ma megjött a babakocsink. Álomszép! Tegnap pedig fent voltunk Pesten és az outletben megvettük hozzá a hordozót is, mert aciós volt.. Egyszóval ezzel is megvagyunk :wink: Kiságy november 7re megérkezik.

Már csak magamnak kellene vásárolnom, mert se hálóingem nincsen, se téli gatyóim, úgyhogy ha ez így marad, be fog fagyni a seggem odakint :roll:

Kép
wruska
 
 


Szasz Pumpi!

Jó h jöttél:)
Nem tom miért nem kéri a lyányod a tápit...sztem próbálj meg egy másik márkát,hátha azt eszi majd...vagy lehet h fogzik??Amúgy mást eszik nappal??

Én is gondolkodtam a fűtésen...végülis nem fűtöttem be mert a házunk elég napos,nem hűlt le 22 foknál lejjebb.De Olikát már egy melegebb zsákban altatom.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Tényleg, az orrszivós cuccokhoz akartam irni...
Énis orrszivó-porszivó-s vagyok! Mindháromnál azt használtuk. Atisnál először a kézi pumpást vettük, de egyhósan keményen benáthásodott és nem tudtuk kiszivni vele. Unokatesóm mondta, hogy vegyünk porszivóst, mert az a legjobb. Brutálnak tünt, de miután kb. annyit visitott a gyerek, mint a kézinél, hát inkább azt. Mindent lesziv!
Énis kipróbáltam, addig nem dugtam a gyerek orrába.. :lol:
De nagyon tuti! Szerintem nagyon sokszor köszönhettük neki, hogy nem lett a gyerekeknek arcüreg-gyulladásuk.... néha még most is leszivom nekik, ha nagyon taknyosak, mert még olyan erősen nem tudják kifújni az orrukat és jó szolgálatot tesz!!!! :wink:
Vendég
 


Panni!
Most már két hónapja lassan, hogy ezt eszi (Nutrilon prémium 1) és szerette nagyon! Igy nem gyanitom, hogy az izével lenne gondja... Mást eszik rendesen napközben. A gyümi, főzi, tejpép csúszik ezerrel, csak a tápiból hagyja ott minimum a felét mindig és csak csámcsog rajta meg harapdálja a cuclit... :roll: Nem tudom, hogy lehet-e a foga, mert nem látom az inyét bedagadva. Sokat rág mostanában, az tény és való. Nyálzik, de veszettül és visz a szájába mindent. Lehet, már a foga?? Annyira nemtom, mikor kezdődött a fiúknál... :roll:
Jah és éjjel próbáltam már, amikor felkel, hogy nem tápit adok, hanem teát, de azt is nyomja kifelé egy idő után... nappal megiszik néha egy kicsicumisüvegnyit egyszerre.... :roll:
Vendég
 


Hu na itt!
Na egyenlőre csak a fűtés témához tudok szólni :lol:
Nálunk idebben még mindig 24-25 fok van,annak ellenére h most is bukóra van nyitva az ablak!Szerencsére itt nem kell sokat fűteni,tavaly(bár nem is volt hideg tél)mindössze 6700 Ft volt a hőköltségem,és 23 ezer Ft 1 évre a melegvíz felmelegítése.Tehát gázra 1 év alatt,beleszámolva a telet is 30 ezret költöttünk!Szerintem ez elég jó!
It saját kazánja van a háznak,a lakáskban nincs is gáz,csak a kazánhoz.Osztanak szoroznak és kijön h fogyasztás alapján kinek mennyit kell fizetni :lol:
De ha egyszer kertesbe megyünk....

annus11
 
 


Annus!

Húúúúez iszonyat kevés pénz a fűtésre!!!Szerencsések vagytok!!

Ahogy vesszük nekünk se annyira eget verő a gáz számla, mert nagyon jó lett a házon a Dryvit és a szomszéd-barátunk a gázrendszert is nagyon hatékonyra csinálta.Szal a legnagyobb hidegben is max.10.000ft volt a gázszámlánk a 160nm-es házra(!),úgy h mindig jó meleg volt.

Pumpi!

Simán jöhet már a foga.Nekem a srácaimnak későn jött(Márknak egy évesen,Krizsinek 8 hósan)szal Olikánál se várom korán...de a márciusi topiocban már rengeteg babának rég kibújt egy-két fogacska.

Alziza!

Áram helyzettel mizu???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Írtatok a fűtésről: én is erősen gondolkodtam rajta, de a lakásban még 24,5 fok volt, de a manó tüsszögött egy kicsit meg köhécselt meg nyügi is volt ma reggel, remélem nem megfázott (a másik tipp a foga).

Pumpi!
Jó hogy írtál...
:lol:
tápiról: mi legalább 3-4 fajtát kipróbáltunk már, egyedül a Mildi B vált be, a többit kiköpte. Ma már ott tartunk, h. néha azt veszem észre rajta, szívesebben megissza ezt a vacakot, mind az anyatejcsit (viszont délután, estére muszály volt már pótolni neki, meg amióta tápizunk azóta jobban alszik este is).

Panny!
Írtad, h. Márknak és Kristófnak későn jött a foga (az első foguk jött ki 8-12 hósan?)
Nyugtass meg légyszi, mert mindenki a környezetemben már fogacskákról beszél, nekünk meg még sehol...Bár lehet én vagyok csak türelmetlen.

Csatolok pár képet:
Időnként így alszunk:

Kép
Kép

Vigyázz harapok!
Kép

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Na megjöttem!!!
Hihetetlen de van egy 8,9 mm babócám és dobog a szive is!!!!Nagyon szépen megnőtt,a doki is megdícsérte!Alig tudtam elhinni,csak kamilláztam ott.A villamoson meg majdnem bőgtem,bizti néztek is hülyének :lol: Legközelebb 3-4 hét múlva kell csak mennem,kúpot még a 11.hétig kell dugdosni.Na és itt a 2.sztárfotó Maszatkáról!Másnak is ekkora a petezsák?

Kép

annus11
 
 


Annus!
Nagyon örülök, hogy ilyen jó hireket hoztál!!! :) Naaaaagyon szoritottam ám!!! :wink:
Én csak azt tudom mondani, hogy nekem 12 hetesen 5,7cm volt a babus... Hogy a petezsák mekkora volt az első uh-n, sajna arra már nem emlékszem... :oops: de lehet, lesz a lányok közt, aki még igen! :)

Vera!
Csúcs pasi Márk!! Az utcsó kép vmi zabálnivaló! :wink: A foga miatt ne izgulj, hogy még nem jön, nem baj, minden baba más! Semmivel nincsen elkésve a kiscsávó! A fiúk egyébként is általában mindent később csinálnak! :wink:
Vendég
 


Annus, juppijé! Gratulálok! Már most látszik, hogy gyönyörű ez a gyerek :wink: Megértem, hogy el voltál érzékenyülve. Apa hogy reagált?

Mesélj!

Kép
wruska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?