Lanta: koszi a vigasztalo szavakat … mar nem is merek panaszkodni. Ha ez a rohadt roka nem lenne, semmi gondom nem volna, dehat van. Most megint sokkal rosszabb let, de olyan szinte, hogy ma ejszaka felebredtem, es ugranom kellett az agybol, mert eppen hogy csak kiertem. Hihetetlen. A ferjem meg allandoan paniklo, hogy jaj-jaj, mennunk kell, mennunk kell? Szegeny, ha mar megmozdulok, rogton ebren van, es indulni akar. Akkor ti mar le is fixaltatok a 22-et? Az mar mindjart itt van: 1 het.
Gwini: a 10 oraig valo alvas az jo, legalabb tenyleg te is tudsz pihenni egy kicsit tibbet, csak igy tovabb
Sz.Sziszi: nagyon sok boldogsagot kivanok nektek a pici Reginaval !!!
Bejci: nem batorsag kell am az IKEA-zashoz, nekem az kell hogy be legyek zarva nehany napig, aztan mar megyek en akarhova, csak mast is lassak verge, ne csak a 4 falat. Tegnap meg vendegek is jotek hozzank: 6-an +egy bebi, ugyhogy meg nagy fozocskezesben is voltam, de nem esett nehezemre. Jol is ereztem magam, jot dumaltunk. Ha mar nalad is kezdenek erosodni, surusodni a fajasok, az mar jo !!! Nalam zero … lehet, hogy en leszek az elso a vilagtortenelemben, akinel bent marad a baba
Szurkolok, hogy neked a telihold hozza meg Biust!
Petra: nektek is mennek a drukkok, hatha …
Holka: veletek mi van? Mert olyan aranyosan irsz, meg segitesz mindenkinek, de magatokrol egy szot sem irtal.
Monee: azt hiszem, ha lejar a terminusom, akkor en is bevetem a babakoktelt a te, meg Minyu jo peldajan okulva. Most meg azert varok Akosrol varunk majd fenykepeket, ha tudsz hozni
Konan: Annacska az elmondasod alapjan nagyon jo baba, es a fenykepen meg latszik, hogy csodaszep. Csuda aranyos, ahogy szopi utan beajult
Winona: mar te is nagyon a veget jarod, szurkolok, ohyg induljon el magatol a babocad, ne kelljen neki segitseg. Te nem gondolkozol a babakoktelon?
Marta: neked itt a telihold, mennek a drukkok, ja most jut eszembe, hogy te a koveto napon “szoktal” szulni, ugyhogy akkor holnapra mennek a drukkok ++++++++++
Kistiggrincs: szerintem palyazzunk ketten az utolso helyre, en is ugy erzem, sose bujik ki Benedek. Ketten konnyebben viseljuk
Agi: ez a koldok koruli bor erdekes, mert nekem is neha hihetetlenul erzekeny, neha meg kutya baja. Neked folyamatosan rossz?
Netti: varunk vissza, hogy mit mondtak az nst-n
Bagzerka: kijavitottam a tablazatot. A szulestorteneted nagyon jol leirtad, jo ovlt olvasni. Azert vhol a szived melyen latszik, hogy neked az otthonszules volt a titkos almod, es be is teljesult. Minden almod igy valjon valora !!!