Új privát üzeneted érkezett!

Lanta: koszi a vigasztalo szavakat … mar nem is merek panaszkodni. Ha ez a rohadt roka nem lenne, semmi gondom nem volna, dehat van. Most megint sokkal rosszabb let, de olyan szinte, hogy ma ejszaka felebredtem, es ugranom kellett az agybol, mert eppen hogy csak kiertem. Hihetetlen. A ferjem meg allandoan paniklo, hogy jaj-jaj, mennunk kell, mennunk kell? Szegeny, ha mar megmozdulok, rogton ebren van, es indulni akar. Akkor ti mar le is fixaltatok a 22-et? Az mar mindjart itt van: 1 het.

Gwini: a 10 oraig valo alvas az jo, legalabb tenyleg te is tudsz pihenni egy kicsit tibbet, csak igy tovabb

Sz.Sziszi: nagyon sok boldogsagot kivanok nektek a pici Reginaval !!!

Bejci: nem batorsag kell am az IKEA-zashoz, nekem az kell hogy be legyek zarva nehany napig, aztan mar megyek en akarhova, csak mast is lassak verge, ne csak a 4 falat. Tegnap meg vendegek is jotek hozzank: 6-an +egy bebi, ugyhogy meg nagy fozocskezesben is voltam, de nem esett nehezemre. Jol is ereztem magam, jot dumaltunk. Ha mar nalad is kezdenek erosodni, surusodni a fajasok, az mar jo !!! Nalam zero … lehet, hogy en leszek az elso a vilagtortenelemben, akinel bent marad a baba :D :D :D Szurkolok, hogy neked a telihold hozza meg Biust!

Petra: nektek is mennek a drukkok, hatha …

Holka: veletek mi van? Mert olyan aranyosan irsz, meg segitesz mindenkinek, de magatokrol egy szot sem irtal.

Monee: azt hiszem, ha lejar a terminusom, akkor en is bevetem a babakoktelt a te, meg Minyu jo peldajan okulva. Most meg azert varok  Akosrol varunk majd fenykepeket, ha tudsz hozni ;)

Konan: Annacska az elmondasod alapjan nagyon jo baba, es a fenykepen meg latszik, hogy csodaszep. Csuda aranyos, ahogy szopi utan beajult :D

Winona: mar te is nagyon a veget jarod, szurkolok, ohyg induljon el magatol a babocad, ne kelljen neki segitseg. Te nem gondolkozol a babakoktelon?

Marta: neked itt a telihold, mennek a drukkok, ja most jut eszembe, hogy te a koveto napon “szoktal” szulni, ugyhogy akkor holnapra mennek a drukkok ++++++++++

Kistiggrincs: szerintem palyazzunk ketten az utolso helyre, en is ugy erzem, sose bujik ki Benedek. Ketten konnyebben viseljuk ;)

Agi: ez a koldok koruli bor erdekes, mert nekem is neha hihetetlenul erzekeny, neha meg kutya baja. Neked folyamatosan rossz?

Netti: varunk vissza, hogy mit mondtak az nst-n

Bagzerka: kijavitottam a tablazatot. A szulestorteneted nagyon jol leirtad, jo ovlt olvasni. Azert vhol a szived melyen latszik, hogy neked az otthonszules volt a titkos almod, es be is teljesult. Minden almod igy valjon valora !!!

KépKép
Kép
humanka

Kép

KépKép
Kép
humanka

Ma csinaltam pocakos kepeket is, haaaat, eleg megdobbento .....

Tobbiek, meg egyben, hozzatok ti is, mert kivancsi vagyok, hogy most hogy allok pocakilag ?! :lol: Bar szerintem boven behoztam a lemaradast. Ez a fiu ugy no, mint a gomba az utolso hetekben :shock: Pedig kajalni tovabbra sem hagy, nem tudom, honnan serzi maganak a kajat, amitol igy no :wink:

Kép

nudis:

Kép

KépKép
Kép
humanka

Ági, KIstigrincs, Humanka, Honey: Ti ugyanúgy éreztek, ahogy én! :D Látszik, hogy a még pocakos kismamik mind azt hiszik, hogy az ő babájuk nem akar kibújni... én is így érzem, de szerencsére itt vannak az anyucik, akik megnyugtatnak minket, hogy ők is így voltak vele, aztán tessék: már babáznak!! :lol: Úgyhogy mi is fogunk!!!

Holka: Köszi, hogy bíztatsz a 16-ával... én tényleg örülnék neki, ha már hozhatnád a híreket.. de ez nem rajtam múlik. A tegnapelőtti fájások pedig csak a véletlen művei, tegnap nyoma sem volt semminek... sajnos

Konan: Nagyon szép baba Annácska! Gratulálok hozzá!

Humanka: SZépen megnőtt a pocid, az tény! Kíváncsi vagyok, hogy a szülés után hány kiló minusszal jössz ki a kórházból!

MOnee: Már azt hittem leléptél tőlünk... Ha tudsz, majd képet is dobhatnál a nagyfiúról!
Tegnap -elnézve a lilás, hólyagos bőrömet- elgondolkodtam a bábakoktélon, de aztán elhessegettem magamtól a gondolatot. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy megiszom és jön a baba... pedig tudom, hogy nem ártalmas és jönne.. na majd visszatérünk erre szeptember 25-e körül... :twisted:

Bagzerka: Már régen is sejtettem, hogy nem semmi csaj vagy, de a születéstörténet után már biztos vagyok benne. Azért örülök, hogy Neked bejött ez az otthonszüléses dolog... én ehhez nagyon gyáva lennék! De Ti ügyesek voltatok és ez a lényeg!!

Magunkról annyit akartam írni, hogy aranyosak vagytok, hogy viszketés ügyben így együttéreztek, de nem olyan szörnyű ám! Már aludni is tudok éjjel pár órát, napközben meg szinte el is felejtem, hogy bőrgyulladásom van. CSak a látványa nagyon ronda, azzal meg nem tudok sajnos mit csinálni.. :? AZért holnap ha megyek nst-re megmutatom a szülésznőnek meg a dokimnak, hogy néz ki a bőröm főleg a pocimon meg deréktól lefele...nem mintha tudnának vele mit csinálni... de hátha..
Vendég

Sziasztok!

Bejci!
Mi már a szept. 10-ét is kitűztük, de nem történt semmi :( .A következő dátum 18-a.

Humanka!

Nagyon szép poci, és neked már úgy látom lent van a babus? Mert nekem még mindig fönt.

Konan!

Annácska gyönyörű kislány!!!!

Bagzerka!

Én is ilyen gyors szülést szeretnék, mint neked volt.

Sajna én úgy megfáztam ebben a hirtelen jött hideg időben, hogy hajnal óta alig aludtam, csak a forró teát iszom, meg a mézet eszem. Nagyon fáj a torkom, meg a fejem. Hát ez nem hiányzott így a végére, de remélem nem lesz belőle baj.
Ma megyek dokihoz, majd őt is megkérdezem.

Kép
Kép
petra1980

Sz.Sziszi: Gratula a pici lányhoz! :) Sok boldogságot és örömöt! :)

Bagzerka: Köszi hogy leírtad a történeted. Nem semmi ahogy végigcsináltátok. Nagyon kár hogy a tapló mentősök belerondítottak a dologba, de nagyon sok szépre is tudtok emlékezni :)

Humanka: Nem irigyellek ezért a non-stop rosszullétekért, de a kissrác szemmel láthatóan nem szenved hiányt. :)

Úgy látszik csak az én gyermekem romlott el? A kórházban olyan szépen elaludt szopi után, most meg egyfolytában a cicin lógna, de ez így nem működik sajnos.
Monee: én is hagyom cuclizni miután végzett a kajával, kifordul a szájából, megbüfiztetem, leteszem még alszik de kb 5 perc múltán rájön hogy nincs ott a cici és neki áll látványosan szenvedni. Ezaz idő meg pont elég arra hogy visszafeküdjek persze.
Ma reggeli 6-os szopi után már csak a hagyjuk sírni 5 percig dolog vált be. 2 perc pici bömbi után elaludt, még most is alszik.
Csak annyira nem szeretem hallgatni ahogy sír... :(

Kép

Kép
starlark

most csak gyorsan!
minyu: légyszi bábakoktélt írd meg....pontosan...és mikor kell inni reggel vagy este??
vagy esetleg ha valaki még tudja......várom...

Kép
winona

Gyorsan írom a bábainfót a pocakosoknak, aztán elolvasom Konan történetét.
Szóval, állítólag a szülés biztos közeledtét a NYELV KÉT SZÉLÉN MEGJELENŐ, ELÜTŐ PIROSSÁG jelzi.
Tegnap este megnéztük a férjemmel, az övé pirosabb volt mint az enyém.
Őrület, hogy a front mennyire megemeli a születések számát!
Lehet, hogy mi (és a babánk) inkább a melegfrontra vagyunk érzékenyek?
A babázóknak továbbra is sok lelki és fizikai erőt!!!!!!!!!
agap

Sziasztok!

vagyok még én is...

Sziszi, gratulálok Regina babához! Hosszú, boldog életet kívánok neki és sok-sok tejcit!!!

Lányok, mindenkinek eljön az ideje, ki fognak bújni a babák!!! :lol: :wink: Lehet, jobb is hogy nem tudjátok, mikor, szívesen cserélnék Veletek, 3 napja kész vagyok attól, hogy holnap reggel megyek be és mindenféle fájás nélkül kiveszik a picikémet...

Humanka, ez igen, ez már poci!!! :) Szépséges!

Bejci, Te is a holnapra gyúrsz?! :wink: Megfigyeltem, hogy általában párosával születnek itt a topikbabák, én tuti leszek holnap, ki lesz a párom?! :wink:

Petra, te szegény! Te is jókor fáztál meg, remélem, minél hamarabb túl leszel rajta! Én már kifelé haladok, de így is egy élmény lesz a holnapi nap... :? :roll:

Márti, köszi! fültisztító pl eszembe nem jutott, pedig én is azzal tudtam rendesen alányúlni a köldökcsonknak!
Pléd helyett a szopispárnát viszem, de pl. textilpelust sem csomagoltam be eddig.
csaszi után ezek szerint nem változott a helyzet, 4 éve is így csinálták.
telehold van ma!!! :wink:

Bagzerka, ez a szüléstörténet annyira gyönyörű! Örülök, hogy úgy történt minden, ahogy szeretted volna! :lol: (mentősöket kivéve) :? :roll:

rólunk. Köszönöm a vígasztaló szavakat, azóta Apával átbeszéltük a dolgokat, szent a béke :)
Tegnap reggelre volt pár görcsikém, talán a veszekedés, idegesség hatására is, de abbamaradt, azóta semmi. Kihúzzuk holnapig.
Most pakolászok ezerrel, hogy mindent rendben hagyjak itthon. Piszok rossz, Dorka miatt leginkább... :(
Megyek, főzök egy adag töltött paprikát, anyuéknak legyen holnap mit enniük ha jönnek vigyázni rá. Visszanézek még.

Kép

Kép
anyoooka

Bocs Bagzerka, hogy összetévesztettelek Konannal. Elolvastam, megjegyeztem a neved, le a kalappal...
agap

Agap: hat most rohantam a fszobaba es nyujtogattam a nyelvem - a ferjem kicsit sem nezett hulyenek :lol: - de en nem latok semmit

KépKép
Kép
humanka

Anyoooka: Akkkor STIP-STOP!!!!!! ÉN VAGYOK A PÁROD HOLNAPRA!!!!! :wink: :wink: Bocs lányok! :wink:
Vendég

Anyooka!

Szorítunk holnapra!

Agap!

Én sem látok semmit a nyelvemen.

Azt hiszem én meg megpróbálok aludni, nem érzem túl jól magam.

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!

Na, akkor nem csak én szülnék már lassan szívem szerint :)

Sziszi7 nagyon el van tűnve, lehet már babázik!

Netti: várunk az NST-s hírekkel. :)

Humanka: oks :) Egyébként bábakoktélt én is max terminus után vetek be, ha elkezdenek indítással fenyegetni. Azt nagyon szeretném megúszni. Nálatok mennyit hagynak túlhordani? Pocid nagyon szép, majd próbálom párom rávenni este ha nem felejtem el, hogy csináljon egyet rólam. :)

Petra: jobbulást!

Anyoooka: igazad van, biztos fura lehet, hogy csak úgy kiveszik. Én annak örülnék, ha valaki megmondaná, melyik nap szülök :):):) de hát ezt ugye senki nem tudhatja :) Szorítok holnapra!

Bejci: részemről lehetsz Anyoooka párja, én a 17-ére vagy leginkább a 19-ére pályázom :D

Kép
kistiggrincs

Bagzerka: nagyon tetszett a szüléstörténeted, a bunkó mentősöket sajnálom!

Kép
kistiggrincs

bagz:reggel már bőgtem egy sort a történeten. nagyon klassz lehetett, és tök jó, h.így a titkos vágyad teljesült :lol:
humanka:szép nagy hegyes pocakod van!de de várom a bábakoktél leírását, de még nem küldte meg senki!!!! :(
petra:Te szegény, kúráld ki magad gyorsan.
anyokahűh én most irigyellek a holnap miatt!!!örülj neki, h. így lesz....supi lesz, már holnap anyuka lehetsz, oké már egyszeresen az vagy.

bábakoktél leírását még mindig várva, a pocakos, aki már sose fog megszülniiiiii!!(bagz után szabadon)

Kép
winona

Humanka!
Változó a bőr érzékenysége. Most lett megint az, mert sokat izeg-mozog megint a baba, és sokat is nő a hasam még mindig napról napra. Szerintem ezért. Sajnálom, hogy téged még mindig meglátogat ez a róka, majdcsak elmegy szülés alkalmával. Neked is klasszul nő a hasad, na erről beszélek.

Bejci!
Csak győzzük kivárni.

Petra!
Jobbulást!

Bagzerka!
Köszönjük ezt a nem mindennapi szüléstörténetet! Teljesen más lehetett így átélni egy szülést, ahogy ösztönösen a saját tested uraltad, mint kórházban.

Anyooka!
Sok drukk holnapra! Én szívesen csatlakozok hozzád!! Bejci! Én hamarabb vagyok tábliban. Én leszek a párja! Ok? De akár hárman is szülhetünk. Mit szólsz?

Agap!
Én is megnéztem a nyelvem. De oldalt hol kell pontosan nézni? Elől vagy hátul?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Bejci, Ági, azért össze ne vesszetek! :lol: Aztán a végén még Ti szültök ketten, én meg nem...

Hívtam a dokimat, még nincs meg a műtéti beosztás, majd 4 körül csörögjek újra :? :roll:
Rákérdeztem, hogy a nátha mennyire kizáró ok, először csak hímelt-hámolt, megkérdezte hogy mennyire vagyok náthás. Mondtam, hogy már a leszálló ágben, péntekről szombatra volt a tetőpont, lázam nem volt, erre már azt mondta, hogy nem hinné hogy kizáró ok lenne. B@sszus, nem tudom, mit csinálok, ha holnap bemegyünk és hazaküldenek hogy kúráljam ki magamat előbb...

Tiggrincs, akkor legyen Tiéd a 17 vagy 19! :wink:

Petra jobbulást, kúráld magadat!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Winona!

Bábakoktél:
2 cl ricinusolaj, 1 korty valamilyen pálinka, 2 dl narancs/grapefruit lé. Összekever, ledönt. Kb. 6 óra alatt hat, ha készen áll a baba.
A helyedben úgy tervezném, hogy ne éjjelre essen a 6 óra lejárta, mert nem egy álom félkómában vajúdni egész hajnalban. Nekem így jött össze...
Csajok! Csak terminus vége közelben vagy után, illetve ha indítással "fenyegetnek".

Bagzerka!

Hú, nagyon vártam már a történetetket! :D Fantasztikusak vagytok, hogy nem ijedtetek meg. Illetve asszem inkább Te, hogy ilyen nyugalommal végig tudtad csinálni Dani születését és nem veszítetted el a fejed! A mentősök jöhettek volna 15 perccel később is, ha már ennyit késtek. :(
Ina May rám is nagy hatással volt, én a fájások közben mondogattam, hogy "ki akarok nyílni, kiengedem a babát" és úgy tűnik tényleg hatásos volt, hamar meglett Ákos. Hiába, tudnak ezek a bábák valamit... Ha mások lennének a körülmények itthon Magyarországon, Ákos is itthon született volna... Jó lenne, ha itthon is lenne egy Farm. Örülök, hogy Neked sikerült az álmod! :)

Anyooom!

Megy a drukk holnapra! Nyugodj meg kérlek! A holnapi a Ti napotok. Örülj Ádámnak, mint anno Dorkának. :wink:
((()))

És akkor a kép.
A legjobb dolog a világon :D :
Kép

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

winona :)
Én is hasonlóan ittam, mint monee, talán picit több volt a ricinusolaj, és sárgabarcklét ittam, ja meg vodkát, a pálesz helyett. Én fél 11 körül ittam meg, és kb fél 3-kor kezdett el menni a hasam. Bélgörcs nem volt, csak rohanás a wc-re :D

monee :)
Naggggyon tuti kép :D

anyooka :)
Holnapra mennek a drukkok.

Humanka :)
Hüüüüü, jól megnövesztetted te is a pocót. Szegény, azért nem semmi, hogy igy végig rosszul vagy, én az elsö 3 hónaptól kikészültem annó...

képek rólunk is:
mai bocis-orrvakarós:
Kép

A nagyom és a kicsim:
Kép

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu

Szióka mindenkinek!

Óriási a hétvégén szült anyuciknak és babuciknak!!!
Igazi babaeső volt.

Bejci!
Gyönyörű a a babasarok. Biztosan széepekt fog ott aludni a kicsi lányod!

Türelem kismamik tudjátok: "repülő fönt,baba bent még nem maradt" :D Fel a fejjel.

Kép
Kép
a.m.

Én nem kívánok türelmet a kismamiknak. Emlékszem még rá, milyen nehezen viseltem a várakozást. Sokkal jobb, hogy Ákos itt van. Bocs, de tényleg.
Túlélés. Ezt kívánom inkább. A születéssel szuper dolgok kezdődnek a Ti életetekben is! :wink:
Mindenkinek ++++++++++!!!

Megyek készülni. Ma ismét városozásra adjuk a fejünket. Csak nagyon meg kell szokni, hogy előtte illik előre fel- és elkészülni. Nekem pl. a következő szopi teljes harci díszben fog menni, és Ákos kimenős ruháit is össze kell szednem még. :D Szopi előtt pelus csere, ruha csere, gyerek szájába cici belök és ha kifulladt a szopizásban, akkor roham tempóban indulás, hogy a következő szopi már a mamánál érjen minket. :D Tök furi így tervezni a napot. :D

Páááá mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

monee, minyu:köszi-köszi beszerzem az olajat.remélem gyógytárba vagy bioboltba lehet kapni.
bébik változatlanul cukor-falatok!!
megyek veszek bébimnek meleg kinti zsákot, mert olyanunk még nincs, azt hittem még a melegbe kibújik!

Kép
winona

:) :)

annyira edesek a babak!!!

monee,
ismeros a szitu :D nagyon szep, kerek a picid!!!!

minyu,
annyira meghato, ahogy simogatja Nandi a kicsit!!!! gratula hozzajuk!
tenyleg, hogy viseli a "konkurenciat"????

na megyek, kezd sarkanyozni Dani :) (hoborges, morgas, death metal hangnemben... -leginkabb, ha ehes)

KépKép

KépKép
bagzerka

winona :)
Én gyógyszertárban vettem ricinust, bizti lesz!

bagz :)
Csongival nagyon gyöngéd, simogatja, néha óvatosan megpuszilja, ha felébred, megy a szobájába, és ahogy mi szoktuk kérdezni töle mondja: Jó reggelt, mit álmodtál? :) Velünk szemben viszont kissé harcias lett, vagyis nagyon változó a kedélyállapota és néha visit, mint egy kismalac, és nem tudjuk, miért :oops: Szóval, minket büntet a kialakult helyzet miatt.
Death metalos Dani :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
minyu

Bagzerka
Arra én is gondoltam már hogyha a szülés előtti napon nem derül ki az észrevétlen 4 centis tágulásom akkor én tuti nem megyek be akkor éjjel a kórházba mert jó-jó fájdogáltam de nem volt se kimondottan rendszeres se erős… reggel 7és 11 között pedig minden!!! fájásom megszűnt!! Ennek ellenére koradélután 1-kor mégis a kezemben volt Emma! De nekem is ilyen rohamszülésem lett volna mert a normális fájások nekem csak a szülés előtti utolsó órában kezdődtek!! Eddig én se értettem,hogy nem ismeri fel valaki,hogy ez már a szülés de most én is megtapasztalhattam!!! Henivel teljesen egyértelműen zajlott a vajúdás... Emmával meg se éreztem,hogy már vajúdok...
Én örülök,hogy végül kórházban szültem de ha neked ez volt az álmod akkor jó,hogy így valósult meg.

Petra
Naponta egy tabletta 1000mg-os C-vitamin(ha nincs vesebetegséged) gyorsan helyre ránt pár nap alatt!!!

Konan
Annácska nagyon szép kiscsajszi!!

Humanka
Jaj,te szegény…ez a hányás tényleg végigkísérte a babavárásod!
Szép nagy poci!

Mi jól vagyunk. Emma már második éjjel óta fél 12-től 7-ig alszik egyhuzamban.
(kihagyja a fél4es ébredést!!!) Ügyesen szopizik,már hízott 840grammot, már nem olyan kis picuri kezd masszívabb lenni és egy pici babatokát is növesztett. Egyre többet nézelődik.
Henikém pedig továbbra is nagyon ari. Kicsit tartottam tőle,hogy a kezdeti lelkesedése alábbhagy a tesó iránt és jön „az oké jó volt,hogy itt volt de mostmár vissza lehet vinni” mondat. De nem jött!! Emma már 4 hetes lesz és Heni imádja nagyon, egyetlen negatív megnyilvánulása nem volt csak hihetetlen finom mozdulattal és szeretettel fordul felé!

Ákos olyan tüneményesen alszik!!
Csongor és bátyusa is nagyon édes!!!
holka

Sziasztok!
NST-m jó lett, csütörtökön kell újra mennem, akkor már nézi a magzatvizet is. Most nem vizsgált, ha jönni akar, úgyis jön...

Itt egész nap szakad az eső, nagyon elegem van belőle. Balu itthon van, mert mindketten náthásak vagyunk. Én nem szedhetek már be semmit, dokinéni azt mondta, hogy napi 1500 mg C vitamint javasol. Hallod Petra, nyomasd a C vitamint te is!

Bagzerka, nem semmi történet! :shock: A mentősök elég bunkók voltak.... nekem mondjuk nincs merszem itthon szülni. Jobban biztonságban érzem magam a kórházban a dokim és a szülésznőm közelében... :oops:

Humanka, szép poci... tényleg nőtt!

Minyu, nagyon édesek a gyerkőcök!!!

Holka, remélem Balu is ilyen szépen fogadja majd a kistesót, mint Heni Emmát. Most egyenlőre rengeteget simogatja, puszilgatja a hasamat, énekel neki, de nagyon kíváncsi leszek, mi lesz, ha tényleg itt a tesó! :shock:

Kép
Kép
netti77

Anyooka, én is szívesen betársulnék holnapra :D . VAgy akár most is indulnék... már teljesen mindegy, csak meglegyen, mert nagyon nyűgös és türelmetlen vagyok.... :(
Egyébként megvan a beosztás? Tényleg holnap lesz a nagy nap?

Winona, látom te már eljutottál a bábakoktélig is! :D Ha addig nem történik semmi, lehet csütörtökön én is beszerzem a ricinust.... a többi van itthon is.

Tigrincs, szorítunk, hogy összejöjjön a 17 v. a 19..... ha már nekünk Ágival nem jött össze a 10.-e :(

Bejci, neked pedig főleg drukkolok! Nem lehet kellemes ez a viszketés dolog! :?

Monee, ez a kép... :lol:

Egyébként az anyukák ne csodálkozzanak, ha ma "elromlanak" a babáik.... telihold lesz, ami nem csak a szülésekre van hatással, hanem mindenkire, de főként a picikre. Nálunk ez Balunál nagyon érezhető volt. A mai napig rosszabbul alszik telihold környékén (amúgy én is) :shock:

Kép
Kép
netti77

Sziasztok, bocsi hogy beleirok a babakoktel miatt teszem
winona, en vodkaval ittam meg este7kor mikor betoltottem a 40 hetet es ejjel f3kor elfolyt a viz 3 kor indultunk a korhazba. De este 10kor ereztem mar a derekamat, de nekem nem volt semmi hasmenes semmi ilyen csak szulni mentunk :)
Hajra Lanyok!!!

Udv

Kép

Kép
cirkuszka

Monee, ez a kép annyira szép!!! Ákos meg...Igazi kispasi! :wink:

Minyu, édes a két gyerek együtt! Nagyon várom már, hogy itthon legyünk és Dorka is tudjon babázni! :)

Netti, gyere, társulj! :wink:

Márti?! Nagyon hallgatsz ma... :wink: Talizunk?!

Megvan a beosztás, mi leszünk az elsők! 7-re kell bemenni :shock: előkészítenek és remélem 9-re meg is lesz Ádám!

náthát újra átbeszéltük, azt mondta a doki, hogy ha esetleg valami baj van és altatni kell akkor lehet gond az intubálásnál. De szerinte nem lesz akadály.
Jujj, most kezdek izgulni!
Megyek Dorkázni :)

Kép

Kép
anyoooka

bagzi,
hihetetlen volt a történeted!! Gratulálok mindkettőtök lélekjelenlétéhez!
Bevallom, azon túl, hogy elérzékenyültem, én nagyon felhúztam magam a mentősökön!!!! :evil:

monee, minyu
naaaagyon cukik a babák!! És monee, le a kalappal, hogy ilyen bevállalós vagy, hogy máris nekiindulsz Ákoskával!!

Holka,
nem semmi hízás ennyi idő alatt! :D Jó kosztos a kiscsaj! Én is ilyen jó babát szeretnék!!

anyooka,
hajrááá!!! Mindjárt babázhatsz!!

wiona,
látom nálad most fogyott el a cérna... és a türelem. :lol:

Én ma voltam NST-n. A szívhang tökéletes, ellenben az eddigiekhez képest egy fia keményedés sem volt! :shock: Pedig múlthéten már szabályos, 5 perceseket tudtam produkálni. Mondom én, hogy visszafelé halad velem az idő.....
Ami viszont szerintem nagyon furi, hogy nem kell mennem többet NST-re! :shock:
Amit azért nem értek, mert pont ilyenkor a végén kell sűrűbben menni. Ehhez képest, én jövőhét péntekre a terminusom utolsó napjára kaptam még NST időpontot.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Monee!
Ok,igazad van.Lehet,hogy nem gondoltam át és valószínű,hogy nem is tudom annyira átérezni,mint mondjuk te,mert Gyuszika 15 nappal hamarabb jött. Nekem megmondom őszintén azt volt nehéz feldolgozni,hogy ennyivel hamarabb jött és az ágya+pelusozó még nem volt meg :( ezt napokig tartott mire megemésztettem,de a végén mindent elintézett a párom mire hazamentünk.
Nagyon aranyos Ákos!

Bagzerka!
Nagyon megahtó volt a szüléstörténet (kivéve a mentősöket :twisted: )Le a kalappal előttetek,hogy ilyen harmóniában végig csináltátok. Nagyon édes Dani baba.
Végülis ti voltatok a hiradóban????

Minyu!
Nagyon megható az a tesós kép. Tündérek így együtt :D Büszke lehetsz a kcsi fiaidra!!!

Humanka!
Szép nagy pocit növesztettél ár te is! Az a Vuk meg elmehet a sunyiba,de mindjárt itt a vége... :wink:

Anyooka!
Nagyon szorítok neked holnapra. Mi 6 körül értünk a korházba és 7:01-kor már "meg is született" Gyuszika.Bár engem altattak,gondolom az EDA másként működik,de 9-re biztosan meg lesz a babád :wink:

Kép
Kép
a.m.

Köszi lányok az aggódást, megpróbálom kikúrálni magam.

Netti!
Nektek is jobbulást!

Monee, Minyu!

Gyönyörűek a fúcskák!

Anyooka!
Holnap reggel gondolok rátok!

Én most jövök az orvostól, még mindig zárt a méhszáj, bár azt mondja fel van puhulva. Ha hétvégéig nem jön a babó, hétfő-kedd irány a kórház.

Kép
Kép
petra1980

Minyu, Monee: Nagyon aranyos képek! :)

Anyoooka: Szintén megy a drukk holnapra :) Nekem spinállal ment a császár. Nekem bejött, jó volt hallani ahogy felsír és látni.
Azért is megy a drukk hogy a migrén is elkerüljön utána.

Kép

Kép
starlark

cirkuszka:köszi az infót!!!akkor úgy láccik ez mindenkinél hat.....jó lenne :)

honey:persze h. érdekel a bábakoktél, mert tudod vas.ig van haladék......inkább én indítom meg magamnak.....holnap veszem meg az olajat, és majd jól kigondolom, h. mikor hajtsam fel....... :) jajj annyira izgi.......remélem nem fogom kihányni!majd eszem utána valami finit!azt remélem lehet.......monee,minyu????ugye az nem befolyásolj a hatást?

petra:nálatok nem várnak semmit????rögtön indítás????

anyoo:nagy drukk Neked holnapra!

Kép
winona

sziasztok!
bocs a hívatlan bepofátlankodásért, de én is ősszel szültem, és kinőttünk egy pár téli cuccot. egy klikket megér:
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/Elad#
Köszi, és jó babavárást/ babázást! :D

Kép
an°°di

Ma nem maradt el a 4 órás szopi...

anyooka
gondolunk rád ma nagyon, nemsokára kezedben lesz a kisfiad! :D
És bármennyire is sokat gondoltam Henire míg a kórházban voltam,jónéhányszor eszembe jutott de jó,hogy kapok 3 napot míg csak fekhetek és kistestvérrel foglalkozhatok!! Utána hazajöttem és pihiről szó se lehetett az én kis örökmozgóm mellett..max déli alvásakor. Dorka ügyi lesz és te is!!! Ne izgulj!
holka

Bocsi, ma nem olvastam vissza, ugyhogy csak magamrol irok onzo modon.

Bar Anyookara emlekszem, hogy ma erkezik hozzank Adam, ugyhogy mennek a drukkok, es varjuk a hireket :wink: :lol:

Telihold persze Benedekre semmi hatassal, ugyanolyan virgoncul rugkapal ma is, mint tegnap idebent. Eppen ma mondtam vkinek, hogy nem is ertem, miert nem kaar kijonni, kint sok hely van, jo kaja (a jelenleg biztos nem izlik neki, hiszen kulonben nem kuldene vissza), szep jatekok, szep, napsuteses tavaszi ido, meg ugye tok jo tarsasag :P. O meg odabent kuksol a sotetben, szkos helyen ... nem is ertem :lol:

Ma taliztam a helyettesito dokival. Tudjatok, az en dokim szabira ment most 2 hetre, 27-en jon vissza, addig a helyettese gondjaira bizott. Szimpatikus volt, sokkal emberkozelibb, mint az enyem. Az enyem egy fiatal halkszavu, olyan kis tavolsagtarto tipus. Ez a doki meg idosebb, nagyhangu, kozvetlenebb. 3 perc alatt kikerdezett minket, honnan jottunk, mit dolgozunk, otthon mit csinaltunk, a csaladunk hol el, szeretunk-e itt lenni, es miert nem vizilabdazunk (mert hogy a magyaroknal az a nemzeti sport) A “rendes” dokim nem kerdezte meg ezeket, amik nem is olyan fontosak, csak mas a hangulat. Kitapogatta Benedek buksijat, es mondta, hogy rakjam oda en is a kezem, hogy erezzem. Utana kitapogatta a likat a feje es a szulocsatorna kozott, es oda is odatette a kezem, hogy erezzem, hogy nincs meg bent, es mekkora a res. Persze azt is mondta, hogy ez semmit sem jelent, mert egyik pillanatrol a masikra valtozhat.

Aztan elkezdtem kerdezgetni a meretrol … haaat, nagyon nem lepett meg. Azt mondta, hogy erezhetoen nagyobb, mint egy atlagos gyerek, dehat ki masnak lenne nagyobb gyereke, ha nem nekunk (en ugye 180, a parom 200 centi). Es hat vegul is igaza van … (En egyebkent a fejet is baromi nagynak ereztem) Mindenesetre a ferjemnek annyira bejott az uj doki, hogy mondta, hogy szerinte majd gondolkodjunk el ketteskenel, hogy nem akarunk-e inkabb nala szulni. De szerintem ugyis minden ezen a szulesen mulik, hogy melyik doki fogja es hogy levezenyelni. Ha elegedettek leszunk, maradunk, ha meg nem, akkor ugyis valtunk.

Mennek a drukkok mindenkinek, es kivancsi vagyok, hogy vegul hozott-e babat nekunk a telihold???

Marti?

KépKép
Kép
humanka

Hello lányok!

Csak egy gyors bekukk, jelentés, mert megyek nst-re...:

Nálam sem hozta a telihold az "elvárásokat".. :wink: SZóval tegnap 5-től voltak jó kis 15 perces fájásaim, elmentem 9-kor tusolni, erre elmúlt... :?
11-kor újra el kezdődött "valami", akkor már 10 percenként jöttek, de az is elmúlt... úgyhogy 1-kor nyugovóra tértem, és volt egy újabb fájásmentes, kicsit viszketős, de már alapvetően alvós éjszakám!
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami nst-n...
Vendég

MINYU: BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Humanka: Jó ha tetszik a helyettes doki :) Ez a jobbik eset, így nyugodtan mehetsz szülni bármelyik is legyen.

Bejci: Nyugi jön az a bébi, már erősen készülődik :)
Éjjelre kölcsönadnám az enyim :) /na jó azért nem...:)/

Holka: Donát se hagyta ki a 4-es szopit :) de ő olyankor non-stop raplizik fél6-ig. Éjjel végülis kétszer kel de akkor ez minimum egy másfélórás program nála. Szopizik, bealszik, leteszem, bömbi, újra szopizik, bealszik, leteszem, bömbi, pelus nézés, újra szopi, bealszik és talán aludva is marad... :evil:

Bezzeg most 20 perc alatt benyomott 70-et és egyből bealudt...

Kép

Kép
starlark

Anyooka!!! Remélem már a kezedben a kis csöppséged :)

szeder74

Sziasztok!

sz.sziszi!
Szívből gratulálok az édes pici babádhoz!!!

Ha jól nézem, azóta nem született baba, amióta nem voltam.. , de remélem, hogy anyoooka már babázik :wink:

Monee!!
Jaj.. mintha Adélt látnám.. hihetetlen !! Ez a cicimánia :wink: Nálunk este 9-től 11-ig csak így van el.. napközben "csak" evésre használja.. de este.. csak úgy bújik hozzá :D

Bejci!
Már nincs sok hátra, de jó nektek pocakosoknak.. pont tegnap este gondoltam rá, hogy úgy hiányzik a mocorgás, amit kismamiként éltem meg.. de persze már nem cserélném el ezt az állapotot.. de akkor is ooolyan jó volt, amikor a pocimban volt. Úgyhogy élvezd ki.. (bár tudom, hogy már inkább teher, de hidd el nekem, hogy egy csoda, amiben vagy jelenleg)

Minden pocakos anyukának nagyon szorítok!!

Rólunk:
Nálunk helyzet változatlan :wink: Adél még mindig nagyon nyugis kislány. Egyre többet van ébren, ha megunja a nézelődést, akkor nyüszög.. és kell neki a cicihami.. ezt tegnap délután 5-től este fél 9-ig csinálta felváltva.. nézelődés.. és cicihami.. de nem azért, mert éhes, hanem mert "az" neki jó.. ezért is gondoltam, hogy lehet adok neki játszócumit.. no... azt az öklendezést.. olyan érzésem volt, hogy undorodik tőle.. de nem adom fel.. még majd próbálkozom.
Gyakorlatilag végig alussza az éjszakát.
Este 11 után alszik és reggel fél 8-ig fel sem kel.
Ennek ellenére én nem tudok aludni ennyit, mert olyan kis diló vagyok, hogy mindig ébredezem, és várom, hogy keljen..
:roll: :oops: jó lenne leszoknom erről a rossz szokásomról.

szeder74

Humanka!
Nagyon örülök, hogy a helyettes doki is ilyen nagyon szimpi nektek!
Szorítok, hogy nála szülessen a nem éppen pici babátok :) Ahogy írtad, hogy milyen magasak vagytok.. csak pislogtam :roll: van "élet" 165 cm felett is ?? :D :D :D Minden jót Nektek!! GYors, élményekben gazdag szülést kívánok!!!

szeder74

Humanka!

Én is örülök,hogy szimpatikus a helyettes doki is. Így bármelyiknél is fogsz szülni biztosan jó kezekben lesztek! :D
Hú nem semmi,jó magas család vagytok :lol: Biztosan a kislegény is örökli ezt :wink:

Kép
Kép
a.m.

Szeder!
Nekem is átalussza az éjszak anygját a kicsi fiam és eleinte én is felkeltem hozzá egy csomósor. Mostmár attól függ,hogy milyen fáradt vagyok :) ,mert én is jobban bealszom...

Kép
Kép
a.m.

humanka,
de jó neked, hogy szimpi a helyettes dokid!!! Az nagy mekönnyebbülés lehet.
Én most próbálom kinyomozni, hogy kik lesznek az ügyeletesek 27-28-án, és attól függően kérem meg a saját dokimat, hogy javasoljon valakit, aki elvállalna, amig ő nincs itt.

Amúgy most derült ki, hogy az Imrében csak 5 olyan doki van (köztük az enyém is ) , aki hajlandő szülést levezetni az IKEA szobában!! :shock: A többiek nem vállalják! Pedig én már azt néztem ki magamnak!

Mivel Flóra képekkel még nem szolgálhatok, ezért küldök pocakosat, meg Flóra szobájáról képeket. :)
Aki még 2in1 van, annak lehet ám csatlakozni!! Kép 38+6 nap

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!
Hihetetlen nagy a pocakod! Illetve Flóra baba :wink: mert rajtad változatlanul sincs szinte semmi felesleges kiló!!

szeder74

Flóra - Lak

Flóra "éttermi részlege" :D
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder,
pedig ismét megkaptam múltkor a fodrászatban, amikor mondtam, hogy milyen sokat csuklik a babó, hogy "Ó akkor már csak 1-2 hónapod lehet hátra!!" - :evil: ja wazze, 1 hetem.... mire ismételten felsikongattak a körülöttem ülők, hogy jé milyen pici hasam van.
Mondjuk mostanra már totál nem érdekelnek ezek a megjegyzések. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?