Kisün, Dócit utólag is isten éltesse!!!
és kérek szépen képet a sünitortáról, mert annyira de annyira jól hangzik
és feliratkozhatok én is a szülésznős levlistádra?
Tinu, nagy gratula! jó egészséget és gondtalan pocakosodást Neked!
ez ám a motiváció a szakdogára
Ruzi, neked is boldogot!!!
Beni hogy halad a beszéddel? van az óviban torna?
sajnálom, hogy csalódás volt a Gekko, de legalább kipróbáltátok!
Szellőke, nővérednek +++++! nem szoktak ilyenkor vmi gyógyszert adni a dokik, hogy a beágyazódást+megtapadást segítse?
Barbi, annyira helyes a lányka és a kuty is édes!
megbarátkoztak már? nagyon kedveset írtál nekem
Monisa, képzeld, a Bilikönvy utánnyomás alatt van a Pagonyban, még kb 2 hónap, mire kijön
pedig a neten belenéztünk, és Istókot már nagyon érdekelte!
ha már meséknél tartunk, nekem a Boribon volt csalódás, nem ilyenre emlékeztem :X viszont Teszvesz Város rulez, akárcsak 25 évvel ezelőtt
Istinek is ez lett a kedvence!
Lindi, lééégyszi tegyél fel fotót az erősantóniás frizudról! anyukádnak sok ++++ és jóóó pihenést Nektek!
nálunk nincs sok újság, a héten már voltunk a waldorf játszócsoportban kamaraerdőn, fejlesztőben tornázni, nagymamánál ebédelni, ma itthon "pihenünk", kell egy ilyen nap is
Müllerre én a kézműves részleg miatt (is) vagyok nagyon kiváncsi!
Liliróza egész sokat jár már, egyik napról a másikra, Isti egyre többet beszél (persze még így is nagyon le van maradva), és most épp azon filózom, hogy a gyógypedagógus szerint már "lekéstünk" arról, hogy ösztönösen (saját igényből) alakuljon ki nála a szobatisztaság, így tudatosan kell elsajátítania (Isti és a tudatosság...), és kondicionálnom kell, tehát 2 óránként bilire ültetni stb. de valahogy ehhez nem fűlik a fogam
nem tudom, nem hiszem, hogy ez így kell működjön, szívem szerint megvárnám, mire "megérik" rá. valakinek tapasztalat, gondolat ezügyben?
Curse, na most jól meghívattam magam hozzátok
de szívesen megyünk, és megnézzünk Adél nagylányt és a Pocakbébit! priviben kapcsolatba lépek Veled
szorongással kapcs. egy tapasztalt idősebb barátném mondta már nekem többször is, hogy
nem kell a gyerek szorongását nekünk orvosolni. Ha folyton komfortáljuk, elvesszük tőle a lehetőséget, hogy saját maga birkózzon meg a SAJÁT problémáival
Persze ez nem egyenlő a ridegtartással, csak hogy sokan esünk abba a hibába, hogy csupa szeretetből meg akarjuk oldani a gyerekünk életét - ismerünk jópár ilyen anyóst is, nem?
minden gyengélkedőnek jobbulást!