Kata!
ha "csak" köhög, akkor stodalt. (homeós)
jaja, itt az ősz ahoyg vittem Grétit az oviba (neki csak reggel kell fújni az orrát, az még sztem belefér) 9 órakkor, 8 fokot mutatott a hőmérő!
Szilbee!
hol voltatok? azt nem írtad, hogy hova mentek, csak hoyg mentek! (vagy igen?)
Dorka!
hát a ma éjszaka sokkal jobb volt, egyik gyerek sem ébredt, egész éjszaka világított a sólámpa, még a végén hinni kezdek benne (a szórt fény miatt kapcsoltam fel, merthoyg lencse nélkül nem látok semmit, és ha Leti köhögne, meg nyeldekelne, esetleg ettől behányna, rögtön tudjak mihez fogni) én sűrűn fent voltam, néztem őket, de hátha ennyi volt.
ma reggel vittük a pisit kontrollra, holnap eredméyn, és úgy vissza du-án a dokinénihez.
VÖRÖS AURA
Életerőt, aktivitást, akaratot, szenvedélyességet mutat. Energikus, erőteljes tevékenységet végző, gyakorlatias, szexuális beállítottságú, izgatott, szenvedélyes, érzéki, vágyai által vezérelt, bizakodó, impulzív stimulációnak kitett, erős akaratú, versenyképes, győzni akaró, izgatott, közvetlen egyén jellemzője. A vörös az aurában kifejezhet stresszt, dühöt, haragot, vagy túlhajszoltságot.
a srác aki csinálta azt mondta, hogy a nagyon gazdag, és sikeres vállalkozók rendelkeznek vörös aurával úgyhogy még van remény, állítólag Fletónak is az de neki sztem hivatalból is annak kell lenni