Új privát üzeneted érkezett!

Hú Judit, tegyél képeket! a láncról különösen nagyon kíváncsi vagyok! de szupi ajándék! aztán jöhet az óráról is!
gyümitorta nyami nyami de már 15 óra elmúlt!
:cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Halihó mindenkinek!

BBJ marha jó lett a hajad! Hm... nekem sem sokszor volt rövid, de nagyon megbántam mindig. Vékonyszálú, semmi kis haj, rövidben kb. 14 évesnek nézek ki :wink:

De jó ezek az újszülött képek :lol: Ki gondolná, hogy ilyen gyorsan megnőnek...! Nekem is van köldökzsinóros, majd hétfőn beszkennelem.

Folyt köv, mert Csongi még nem vacsizott...

Évi és
Kép
csongianya

Most csak röviden:

BALWIN JUDIT: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

RÉKA BABÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!

Niki

Kép
Kép
csni

Kitten üzent:

Hazaértek!!! Nincs sok ideje, de ha lesz, majd jön és mesél! :) Mindenkit üdvözöl!

Évi! Naggyon frankó a cipe. :) Abban csalingázott már a nagyiéknál. :)

Judit! Nagyon tuti a hajad! Nekem nagyon bejön... Ilyenkor úgy sajnálom, hogy nekem sehogy se áll a nagyon rövid haj.

Dorka! Töltöm az albumba a képeket! ;)

Bébi fotók nagyon jók! Majd teszek én is, csak most 7végén nem leszünk itthon...
szilbee

Míg benne vagyok a mai napban..

Balwin Judit: isten éltessen szülinapodon! (nagyon gyerkőc vagy még... :lol: )

Jaimee: Boldog hófordulót Réka Popinak! Na azért az mégsem járja, hogy ennyire el vagy veszve... innen... tillárom!

Bbj: de jó lett a hajad... nekem is volt ilyen stílusú korszakom, de azt tényleg minden reggel kell szárítani, így inkább megnövesztettem.

Tök jók az újszülött képek...., de milyen az a köldökzsinóros? Én sem láttam a Bencéét... nem mertem én odanézni :roll: :oops: Meg akkor csak azt tudtam felfogni, hogy kint van. :oops:

Jelentem megérkezett a gyomorégés. De ez sokkal viselhetőbb, mint ami eddig volt. Már csak homorítva tudok ülni, mert annyira nyomja fel a kiskölök a gyomromat és a tüdőmet. És... holnapi nappal töltöm a 31. hetet... és kezdődik a 32. Hú de jó. És a jövőhéten lesz utoljára itthon velem Bence (ha minden jól megy), 22-től ovika.

Kutyafüle: jelentkezz, mi van Veled/Veletek?!

Kitten: üdv. otthon, gyere, ha tudsz!

Dorka: az jutott eszembe... hogy kifogtátok a fogzás leggázabb formáját (szegény Szabi), de pont ez adhat optimizmusra okot... valószínű, hogy Ketteske ennél rosszabbat már nem tud produkálni majd... :wink:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Balwin: Nagyon boldog szülinapot! Csibe vagy még! 8) 8) Hozzám képest is!

Kép

Kata: Nekem a hámozott mandula és a tej bejött gyomorégésre.
Nagyon jól nézel ki, én már ilyentájt olyan elgyötört voltam....

BBJ: Naggggyon jó lett a hajad!!! :P

Kittennek puszi!

Nagyon szépek a babafotók, tiszta nosztalgiát hoztok rám....

Köszönjük a hófordulós köszöntőket!

Jövő héten visszaolvasok szépen rendesen!

Puszi!
jaimee1

Reggelt!

Dobok pár képet tegnapról, aztán pakolok... mert indulunk anyumékhoz.

Levente itatja Szabit
Dávid és Szabi a játék polcnál
Az onokák
Szabi Olyan gyönyörűséges, nem?!

Kellemes 7végét! 8)
szilbee

Jó reggelt,

Balwin, nagyon szép ajándékokat kaptál, fotó esetleg?

Kata :) :) Igen, Petinek is dettó ez az életfilozófiája: induljunk ki a legrosszabból, és annál már csak jobb lehet!!
Hát igen, bízom én már mindenben!
Gyomorégés: rennie? Nekem télleg hatott...

Szilbee, tök jó képek, a Retro gyerekszobában olyan jól elvan mindhárom onoka!! Szabi is már egyből mutogat felfelé, indulna fel a lelkem a lépcsőn a játszószobába!
Ahogy Levente itatta, annyira drága volt, oylan jószívű!!
Dév meg nagyon mozgékony!!!

Anna, hogy Nimi is milyen pöttöm édes kisbogár volt!!! Én ilyen "fiatalkori" képet nem láttam róla, kerestem a mostani vonásait, és hát (micsoda csoda), ott vannak!! :) Hasonlít magára! :)

Köldökzsinórt asszem én sem láttam.... A lepényre emlékszem, azt megmutatták...

hejehuja vigalom, ki jön Gulyásfesztiválozni???

Kép
Kép
dorkáék

Holle!

Mi megyünk ki a Gulyásfesztre fél 11-11 körül. Protokoll megjelenés... egyébként ebbe a viharos szélbe nem szívesen megyek ki.

Jaimee: épp azt vettem észre magamon, hogy ennyire fitt egész terhességem alatt még nem voltam. Futok, szaladok. (Lehet, már a célegyenesben vagyok... hetekkel... és még sok mindent el kell intéznem...)

Én a lepényt sem láttam... de valahogy szerintem nem is baj... :oops:

Menek reggelizni, aztán beindulunk....

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

(mi még most keltünk)

Szilbee!
jók a fotók!

Jaimee!
na de jó hoyg írtál már!

Kata!
5. -es korom óta rövid a hajam. csak az esküvőre növesztettem meg, ott mégis csak a konty dívott, aztán még hosszú volt össze-vissza 1-2 évig, de mindig csak az lett, hogy le vele. ezt tudom változtatni, egyik reggel így fésülöm, másik reggel úgy. a hosszúval azon kívül, hogy felkötöm, én nem sok mindent tudtam csinálni. viszont azt is mostam minden nap... ez már az én hülyeségem.

32 hét... hát már nem sok van hátra mire Bence beszokik van is új feladat.
méretileg hol tart babó?

mi is megyünk a tojásfesztiválra (Gréti elértette azóta ezt mondja) ha nem esik, ha nem lesz viharos szél, ha...

na megyek reggelit csinálni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Judit így utólag is nagyon sok boldog szülinapot!

Kitten:Hál Istennek már otthon vagytok.Ha lesz egy kis időd legalább egy képet dobj a kis Lara babáról(persze mesélj is.)

Dorka:Szegény Szabi hogy megszenved azokkal a fránya fogakkal.Gabó is fogfájós,de szerencsére nem ennyire.

A képek nagyon aranyosak,én is kedvet kaptam a nosztalgiázásra,majd megkérem apát segítsen képet felrakni.

Rólunk:Gabó még mindig taknyos,egy kicsit köhög is,de szerencsére láza még mindig nincs.(kopp-kopp-kopp).Tegnap óta az apja is beteg és már nekem is kapar a torkom.Szóval jól belefutottunk.Így mi ma kihagyjuk a gulyásfesztivált,de aki megy annak jó szórakozást!

Kép
pné rami81

sziasztok!

Tegnap óta itthon vagyunk! :D
Köszönjük a szorítást és a sok gratulációt!!!
Jól vagyunk, (volt egy-két aggodalmas percem, órám, de szerencsére úgy tűnik minden jól alakul) majd később írok részletesen a kórházi "élményeimről".

Most gyorsan két kép, többet még nem tudtam feltenni, mert nem találom a fényképező zsinórját.

Két napos sztárfotók: :D

Kép Kép

KépKép
kitten13

Kitten, de gyönyörű hajasbabátok született!! Nagyon formás, tündéri szép kislány!!
Kicsi Lara baba, még egyszer sok boldogságot, szép, hosszú életet kívánunk neked !
tudom, hogy most élménybeszámolózni nem sok időd-energiád lesz, de ha van kedved, mesélj a szülésről, otthonlétről!!!

Judit, élőben még frankóbb a hajad, mint képen!!! Nagyon jól áll neked! Gréti és Leti sztem nagyon hasonlított már picinek is egymásra!

Rami, jobbulást akkor az egész családnak, ++++

Kép
Kép
dorkáék

Hú micsoda szééééél :twisted:

Milyen volt a Gulyásfesztivál?
Mi végülis a szél miatt nem mentünk,na meg éjjel nem aludtunk nem tudom mitől,és elég nyűgösek voltunk mind a ketten!

Judit nagyon jó a hajad!!!!!!!!!
Én is rövidben gondolkodom,mostanság

Kitten!
Gyönyörű ez a leányzó!!!
Mintha nem is újszülött lenne,hatalmas hajasbaba

Dorka,Szilvi!
Nagyon hasonlítanak a fiúk egymásra,és persze nagyon cukik,főleg ahogy Levente itatja Szabit!

És ím itt a kép amiről beszéltek a lányok
Köldökzsinór

Kép

Kép
katlina

Kitten!
Lara baba nagyon formás, szép kislány, és van haja! (ami nekem csodaszámba megy)nekem sem újszülött, hanem már vagy három hónapos! :lol:

Majd ha lesz időd várjuk a szüléstörténetet, sé a mindennapokat!

Dorka!
köszi! most én is azt modnom, hogy ez a frizu nagyon el lett találva, és csodák csodájára meg tudtam csinálni úgy, mint a fodrász!

Katlina!
köszke Neked is!

nem volt oylan nagy szél az emberek között a fesztiválon. viszont a hídról majdnem lefújt! Láttam pár hónapos gyereket sapka nélkül!

megcsináltattam az aurafotómat. vörös vagyok, a csakra működésem hagy maga után némi kívánnivalót! :?

többiek mit csináltatok?

Judit,
Kép
Kép
bbj

NAgyon gyors leszek! Bocsánat!!!!!!!!!!!!!

BAlwin!!!

Így utólag is nagyon boldog születésnepot kívánok !!! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Judit!

Isteni a hajad! Annyira jól áll!

Kitten!

Csodaszép a kislányotok!!!
Az a hajszerkezet!! PAróka? csak vicceltem :D

phpBB: Kép
kati74

:cry: Engem senki sem hiányolt... :cry: :cry: :cry:
De visszaolvastam! Kedden voltam utoljára errefelé...

Nikolettek! Nagyon boldog névnapot nektek!

Balwin Judit! Boldog szülinapot kívánok én is!

Ildi! Üdv köztünk! Szurkolok nektek! Keddet írtál ugye, dokibácsohoz? Már mindjárt itt van!

Judit, Niki, Kata! Szupik az új frizuk!

Gulyásfesztiválon mi is voltunk. Babóval délre értünk ki (találkoztunk is Katáékkal), de apa reggeltől ott volt, főztek. Sajnálom, hogy Katáékon kívül senkivel sem találkoztam. :cry:

Gyerekem ennyit bírt (meg a visszaolvasást).

Sziasztok!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

na most már rajtunk is kijött a kórság! Leti, Gréti és én.a szomszéd néni csengetett este 10-kor, hogy vigye már be Misi a kórházba a lánya után, őt korábban elvitte a mentő (megijedtem, nem szeretem a késői csengetést, rossz érzésem támad) éjfélre értek haza, megvártam őket, aztán meg a takony miatt alig aludtam valamit. én nagyon rossz beteg vagyok, nem bírok aludni, ha nem szelel az orrom.

Olga!
helló! igaz, hogy nem írtam, de feltűnt, hyog nem írsz! azt hittem apa megint oda, Ti pedig Debrecenben!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller :)

Kitten, de gyönyörű kicsi lány! Hajasbaba :D Sztem sem újszülöttes, szépen ki van simulva :lol:
Ez saját fotó, vagy a kórházas...nő készítette?...
Várjuk a szüléstörténetet! :)

Szilbee, nagyon édes a fiúcsapat a képeken :D

Judit, gyógypuszák a B. család nőtagjainak :(

Rami, nektek is jobbulást, továbbra is!

Olga, pedig hiányzottál ám :wink: :)

Köszönöm a köszöntéseket! Puszi.

Akkor pár kép a láncról, meg a tortácskáról :) A láncról sajna nem sikerült jól :oops: Mindegy, a lényeg nagyjából látszik...

Kép
Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
hú de jó ez a lánc!

a torta is nagyon fincsi lehetett, guszta!

Rami!
Jobbulást nektek is! megőrülök ettől a hülye időtől! biztos az hozta ezt a nyavalyát!

Judit,
Kép
Kép
bbj

balwin utólag is boldog születésnapot!

Kép
kbernadett

Drága Kitten! Hát gyönyörű babótok lett! Sőt, már hívhatjuk nyugodtan kis hölgynek! :D Gyönyörű haja van! Én is többnek gondolnám a fotó alapján a korát, márcsak azért is, mert Balázs ilyen "idősen" még japánokat megszégyenítő szemréssel tekintgetett a világba... Húgom meg is jegyezte, hogy nem cserélték el??? :roll:

Nosztalgiázáshoz: Babó hazaérkezése napján

Kép

Lehet már rosszul emlékszem, de mintha balwin Juditunk beszólt volna a szerelésünk miatt anno... :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Anna! Te kis csaló!!! Visszaolvastam a topik legelejétől, és láttam, hogy szerkeztetted az első oldalon a hozzászólásodat! :cry: Ejnye-bejnye! Így már nem az igazi!!! Ja tényleg... Végül nem Zobokinál szültél ugye?

Szilbee! Nálad meg azt mosolyogtam meg, hogy még apóséknál laktatok, és öcsike tervben sem volt...
:lol:

Esküszöm csajok ki kellene nyomtatni és olvasgatni... :D

Olga

Kép
juhaszolga

Szonjának Boldog szülinapot!
Kép

Olga!
tényleg jó visszaolvasgatni már egy csomó mindent elfelejtettem, mintha folyamatosan naplót írnánk, így mindenki.

Fanna!
mi csúnyát javítottál?
:wink: :lol:

Kati!
akkor már holnap bölcsiszokatás?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Holle!

A fiúk még alszanak...

Kitten: gyönyörű kislányotok van, én is csak ismételni tudom: nem egy 2 napos kinézetű :D Sajnos megcsapta a szemem, hogy Neked is voltak "élményeid", és nem csak élményeid. Hát ez a szomorú.

Olga: Én úgy megörültem, hogy taliztunk tegnap, tök jól néztél ki! (és én sem találkoztam mással)

Úúúú, ebéd után fél 2 előtt indultam fel majdnem a legvégéről a Tiszaligetnek Bencével... fél óra alatt értünk át a Tisza hídon az autóhoz, de az maga volt az örökkévalóság. Én is már dög fáradt voltam, Bence álmos, lehajtott fejjel húztam magam után.... szép látvány lehettünk. (apának protokollból még lent kellett maradni)

Balwin Judit: isteni jól néz ki a tortád.. kár, hogy ebből sem került a pocakomba :wink: Szép a lánc is ... apa külsője egy romantikus lelket takar...

Szilbee, Dorka: irigy vagyok, hogy a 3 fiú ilyen jó társaság egymásnak... és a rokonság is, amit alkottok... (sajnos nálunk közel-távol nem létezik ilyen)

Bbj: hát elég csalóka idő van... Nekem mondjuk sokkal jobban tetszik, mint ami előtte volt, de Bence beszívta. Eddig egy kicsit köhögött (életében először), de mára már az orra is folyt egy kicsit. Abszolút nem vészes az egész, csak egy hete már van ez a kicsit köhögés.... Igazából nincs is tapasztalatom köhögés gyógyítására...
Körkérdés: ki mit csinál, mit ad a gyerkőcnek, ha köhög? Meddig tart? (Fasza így ovi .. és milliónyi tervem ...előtt egy héttel) Komolyan már azon gondolkodtam, hogy jobb, ha tüszős mandulagyuszija van, mert arra 5 nap antibiotikum, láz lenyomás, de tutira kiszámítható..., de ez...?! És emiatt a barihimlő elleni oltását sem kapta meg még...

No felébredtünk....

Kép

Kép
szolkata

Kata!
köhögésre én stodalt, homeós, és jó száraz, és hurutos köhögésre is. ha már van cuccos, szóval köhögés után úgy "nyeldekel", akkor sinupret.

többiek? erre én is kivi vagyok.... most ugye mi pont benne, Leti már a nyeldeklésnél tart.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin! Isten éltessen sokáig! Nagyon szép ajándékokat kaptál!

Kitten! Gyönyörű a kislányotok!

Szonja boldog szülinapot!

Kép

Kép
ditke2007

szió,

Szoncsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! Mesélj, Kati, hogyan telt a hétévége? Volt hepaj?

Judit, nagyon szép a tortád és az ajándékod is! Jó volt anyudéknál?

Olga, de drága Balázs, igazi ősz végi baba, jól bebugyolálva!!! :)

Judit, jobban vagytok már????? Mesélj!!! Mit jelent, hoyg vörös az aurafotód?

Kata, Judit, mi Sinupret-et adtunk, sőt, én is bekapkodtam pár kanállal 2 hete belőle... Hmmm, Szabinak asszem segített, nekem viszont további 4 (!) üveg gyógyszertári köptetőt kellett lenyelnem. Az íze meg aztán rettenetes....
Több tapasztalat nincs....

Ditke, jól emlékszem, kedd fél 9?????

Kata, Bencének jobbulást, remélem gyorsan kikúrálod, és indulhat az ovi és a sok program!
A 3 onokát kicsit nehéz volt Mami ölében tartani, valamelyik mindig elkotort onnan... :) De én is örülök, hogy jó játszópajtásai egymásnak a 3 fiú. Hát még ha olyan 6-8 évesek lesznek... :) Húúú, asszem egy pár csínytevés lesz majd...

Nah, irány az ágy, apát leküldöm még az ügyeletes gyógyszertárba (szerencse, kb. 100 m-re van ma éjjel), új tápszert próbáltunk ki, de katasztrófa, reggelre be kéne szerezni a régiből egy dobozzal...

Kép
Kép
dorkáék

és beköszöntött az ősz... a 32. hétben... és Bence utolsó szabad hete velem...

Balwin Judit: egész éjszaka az volt az eszemben, hogy én is rettegtem attól, hogy mi lesz ha feléred újszülött korában :oops: ..azért jó, hogy másnak is vannak (voltak) ilyen félelmei.

Kati: Szonjának utólag is boldog szülinapot!

Betti: felhívtam a dokinőt? Mi újság szívügyekben?

Bbj: án olyan tanácstalan vagyok. Szerintem Bence nem nyeldeklősen köhög, ilyen csak 1-2 napig volt csak, akkor adtam neki Rhinovalt (véletlenszerűen vettem pont ezt). De kb. 2 napja meg csak úgy köhécsel... ezzel mit lehet kezdeni? Milyen homeos bigyót adsz (-tok) ilyenkor? Citromos mézes teát iszik, melegen tartom, c-vitamint nyomatom... annyira szerintem nem vészes a dolog, hogy komoly gyógyszerrel kezeljem... csak ki kell várni míg elmúlik?!

Kép

Kép
szolkata

Betti: bocsi... Te felhívtad a dokinőt? :oops:

Kép

Kép
szolkata

Hall!

Tegnap megjöttünk... Hulla vok... az időjárástól fáj mindenem, úgyhogy most csak az ígért képeket hozom.

Bocsi...

Levente
Kép

Dávid
Kép
szilbee

Kata!
ha "csak" köhög, akkor stodalt. (homeós)

jaja, itt az ősz ahoyg vittem Grétit az oviba (neki csak reggel kell fújni az orrát, az még sztem belefér) 9 órakkor, 8 fokot mutatott a hőmérő!

Szilbee!
hol voltatok? azt nem írtad, hogy hova mentek, csak hoyg mentek! (vagy igen?)

Dorka!
hát a ma éjszaka sokkal jobb volt, egyik gyerek sem ébredt, egész éjszaka világított a sólámpa, még a végén hinni kezdek benne (a szórt fény miatt kapcsoltam fel, merthoyg lencse nélkül nem látok semmit, és ha Leti köhögne, meg nyeldekelne, esetleg ettől behányna, rögtön tudjak mihez fogni) én sűrűn fent voltam, néztem őket, de hátha ennyi volt.

ma reggel vittük a pisit kontrollra, holnap eredméyn, és úgy vissza du-án a dokinénihez.

VÖRÖS AURA
Életerőt, aktivitást, akaratot, szenvedélyességet mutat. Energikus, erőteljes tevékenységet végző, gyakorlatias, szexuális beállítottságú, izgatott, szenvedélyes, érzéki, vágyai által vezérelt, bizakodó, impulzív stimulációnak kitett, erős akaratú, versenyképes, győzni akaró, izgatott, közvetlen egyén jellemzője. A vörös az aurában kifejezhet stresszt, dühöt, haragot, vagy túlhajszoltságot.

a srác aki csinálta azt mondta, hogy a nagyon gazdag, és sikeres vállalkozók rendelkeznek vörös aurával úgyhogy még van remény, állítólag Fletónak is az de neki sztem hivatalból is annak kell lenni
:twisted:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Anyuméknál voltunk. (írtam) Kivi vok az eredményre!!! (pisiminta)

Majd próbálok visszaolvasni, de egyenlőre betemet a mosnivaló ruha. :roll:

Ebben az időben nagyon frankón fog száradni... hmmmm 2-3 nap, ha szerencsém van. :?

Dorka! Szabinak mikor lesz a köv. kötelező szuri? (15 hós)
szilbee

Dorka, igen, holnap fél 9!
Remélem, el tudunk menni és nem fog szakadni az eső :? Ha mégsem mennénk, hívlak úgyis. De nagyon remélem, mert ha holnap is itthon kell dekkolni egész délelőtt, az elég ciki lesz. Ti mit csináltatok ma?

Judit, szerintem ez a jellemzés tökre illik Rád!

Édesek a gyerkőcök! :D

Kép

Kép
ditke2007

Itt az én játékbabám:

Kép

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Kitten:Csodaszép Lara baba és már most kész hölgy.aztán ha lesz egy kis időd,akkor írj egy pár mondatot magatokról.

Köszönjük a jókívánságokat,de sajna még mindig dögrováson van a család.Remélem már nemsokára jobban leszünk,mert én sem tudok bedugult orral normálisan aludni.
Nektek is jobbulást BbJudit!

Kutyafüle:Mi újság veled?miért nem írsz?Hogy vagy?Meggyógyultál?

Kép
pné rami81

Ditke, holnap kétséges, Szabinak ma 5x ment a hasa, du. viszem dokinénihez, de sztem nem megyünk így, ne fertőzzünk meg senkit. :(
Én is megyek holnap háziorvoshoz, oda meg fél 10-re kaptam időpontot, szal ha mennénk, akkor csak fél órára.
Majd estére írok, mi lesz!
Ma de. nyűglődés volt leginkább.... gondolom a hasa is csak rossz neki, szal alig várom, hogy du. levihessem levegőre...
És ti??? Mit csináltatok??
Zsófi is kis drágabogár!!! :)

Szilbee, majd mához egy hétre megyünk 15 hósra, remélem megkaphatjuk.Jó volt anyudéknál?

Judit, remélem akkor alakulnka a dolgok! Hmm, ez a vörös aura nagyon jól hangzik! :wink:

Kép
Kép
dorkáék

Szebb napot Mindenkinek!

Annyira úúúútálom ezt az időt! Ömlik az eső, hideg van, fúj a szél...
És nekünk mindenképpen ki kellett mozdulni, mert nem volt Jázminnak teljesen zárt cipője. Végülis egy csini kis málnakrém Siesta mellett maradtunk.

Balwinnak és Szonjának boldog születésnapot kívánunk!

A kis és nagyobb betegeknek pedig gyors gyógyulást! Hozzánk holnap jön a doktor bácsi a 18 hós oltással. A 15 hósnál szinte semmi hangja nem volt, remélem, ennél se lesz nagy gond...

Kitten! Lara baba egyszerűen meseszép! Csodás az a hajköltemény! Jaimee, Rékának volt mindig ilyen tüneményes a haja! :lol:

Nekünk jól telt a hétvége és még az idővel is szerencsénk volt. Azt hiszem, Dorka, Te kérdezted: ebéd után indultunk és a két nagyot vittük magunkkal, Jázmin maradt a naygszülőkre és a kedvenc óvónéninkre - felváltva.

Pénteken vidámparkoztunk, majd a Don Pepe pizzáriában vacsiztunk, de önző módon azt mondom, hogy a legjobb az volt, hogy este 10 után a barátnőmmel beültünk egy teázóba és hajnali 1-ig dumcsiztunk...

Másnap irány Visegrád, a bobpálya. A férjem és a gyerkőcök nagyon élvezték, én 12 éve, a nászutunkon voltam utoljára, s most is csak nagy könyörgésre, legutoljára ültem fel, de borzalmas volt... Eleve tériszonyom van, s mellé még ez a dőlöngélés... Nekem minden bajom volt.. :roll: :oops: Utána egy indiai étteremben vacsoráztunk, aztán este még itthon egy levezető szaunázás. Mmmm ...na, ez nagyon jó volt.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kutyafüle???? Vki nem tudja mi van vele?/velük?

Kata! Bence?? Hat a Stodal? Én is csak jókat hallottam felőle, bár mi még nem próbáltuk.

Dorka! Jesssus.... miféle virnyákot kapott el Szabi?! Remélem semmi komoly. Vigyázz te is magadra, te se nyerted még igazán vissza az erőd a múltkori vacak kórság óta.

Babókat megnézegettem... MINDET! :D Édesek mind,,,, mind....

Ja igen...

Hát őszintén szólva, mi szerintem lemegyünk du-án, ha esik akkor is. Max. pocsolyázunk. (Mármint Levente.) Dávid meg szerencsére még jól elszórakozik a babakocsiban, ha látja a tesóját rohangászni az esőben.

No fene... Dávid rágja a kanapét. A csudába! :twisted: Jaegybként most már tök pöpecül mászik... alig kúszik. Hétvégén meg anyum legnagyobb meglepetésére töbször is próbálgatta az önálló ácsorgást... no csak egy szempillantásra ugyan, de hát már az is vmi.
Levente meg elkezdett mondókázni. Nála ez elég meglepő dolog... mert ugye megkésett a beszédfejlődése.

Na próbálok még visszaolvasni... ha Dávid is engedi!
szilbee

Kitten! Nagyon szép Lara! :D Nem értem hogy nem kaptam meg az mms-t. :(

Judit! Vörös aura?! Hja ezt megmondtam volna én is neked! :D Kiváncsi vok az enyém milyen lehet... :|

Szonja! Boldog Születésnapot!! :D
szilbee

Judit! Nagyon szép ajádékokat kaptál! Egyébként mit takar a "babás csomag"?

Na rámmászott Dávid ...f... jqjj b n
szilbee

Áve.

Most értünk haza, szoka szerint egyelőre csak egy gyors becsekk :oops:

Olga, neeeeeeemá, én bizti nem! Még nem is voltam köztetek, amikor Balázs megszületett (2007 január közepén-végén gyüttem) ...hacsaknem később is feltetted... de én ilyen beszólogatós vagyok?! :( :) Mosmán utánanézek!

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali,

na, valami vírus szalad(t) át Szabin, már du. nem volt semmi gond, de azért kaptunk hasfogót. Kedve egész jó, csak a bezártság kezd egy kicsit kiütközni, lehet rajtam jobban....
Új szavunk a béka, azaz bíka... :) de már nagyon sokmindent utánoz (bim-bam, húz-húz, dir-durr, és mindennel bepróbálkozik, amit hall, nagy dumás Törpi) :)

Ditke, így holnap nem megyünk, ha ti mentek, szólnál Ildikónak? És kérsz jövő hétre új időpontot? nekünk bármikor jó!

Judit, a babás csomag az én figyelmemet is felkeltette! Mi az???

Szilbee, de ügyi Dév babó, lassan nem lesz megállás!!! :)

Még nem is válaszoltam, Szabi feje 48 cm volt 1 évesen, most már talán nagyobb, nem tom pontosan.
Ja, igyekszem vigyázni itt midnenféle betegségességgel, még minidg köhögök.

Szami, tartalmas napjaitok voltak, ott is aludtatok?

Többiek???

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Dorka!
mi volt a dokinál? fogtól? gyógyszertől? kajától?

Megjött a cuccos! szupi a tietek is, hibátlan. csütörtök angol előtt?

Kutyafüle!
tényleg mizu?

Szilbee!
Jön a foga, bár ez hülye kérdés valahol biztos jön, vagy jóízű a kanapé :wink:

Gtratu a mondókához! melyiket nyomatja?

Judit!
tényleg a babás csomagot én sem értettem! mi az? csak nem?????

Szami!
akkor végigettétek a nemzetközi konyhát! :lol:

holnapra ++ az oltáshoz!

Ditke!
játékbaba, de jó! tényleg olyanok, mint a babák!

Judit,
Kép
Kép
bbj

na közben választ kaptam.... sokáig ültem már megint a gép előtt, megyek gyorsan porszínyózni vacsi előtt....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Druszám, csak nem :mrgreen: Még nem :(

Ez egy 11 darabos csomagocska, egy nagyobb maci alakú perselybe van belerakva még 10 darab hasznos babaholmi. Pl. cumisüveg, itatópohár, babakés, babavilla, csörgők, előke, sötöbö. Aranyos, csak szerintem egy kicsit picikék a cuccok :) De játszani kíváló lesz :)

Nyah, visszaolvasok...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Üdv. Mindenkinek! :D

CSak szeretném megköszönni a szülinapi köszöntéseket!

MAjd jövök és beszámolok.

kati74

Judit, csüt. nem lesz jó, jön egy tanítvány fél 6-tól...
de hétvégén a Kolomposon???
Elvileg megyünk, ha nem leszünk betegek!

Kép
Kép
dorkáék

Sztem mi is megyünk a kolomposra, 99%, ha mégsem, beugrotok érte.

Jaimee!
jövő hét van! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?