Éva - jaj, nem lehetett könnyű ennyi ideig a kórházban, a szurik miatt pedig végképp nem irigyellek, pihenj sokat, amennyit csak tudsz. Amúgy a 10 napot mire értették? Még 10 nap és akár szülhetsz is?
Csak mert majdnem egyidősek vagyunk és én még nem vagyok felkészülve rá, hogy akár 10 nap múlva babaaaaa!!!
Andi - fúúúú, kemények ezek a fájások, én nem tudom, mit csinálnék, ha ilyen jönne, szerintem beparáznék, párom meg végképp és mennénk a kórházba
Lehet, hogy tényleg a vízben ázás okozta? Én mióta terhes vagyok, csak zuhanyzok, nem merek beülni a kádba, még sima meleg vízbe se.
János Kórházról semmit sem tudok, kivéve, hogy ott születtem
A
bábakoktélról én is olvastam a szeptemberi topikban, állítólag akkor kell inni, ha szeretnéd, hogy jöjjön a baba és ha a baba felkészült a kinti életre, akkor jön is. Én amúgy nem hiszem, hogy egy ilyen lötyivel bepróbálkoznék, max. ha már a túlhordást kerülgetném.
Peva - ha jól leszek, megyek a szülésfelkészítőre holnapután, majd írok róla, ha lesz fontos, érdekes infó, amit ott megtudok, bár sokat olvastam az uzsokis topikban is, de azért más ott hallani a dolgokat mondjuk az ottani szülésznőtől vagy nőgyógyásztól.
És hogy tetszett a szülőszoba?
Babanyomás alul - megnyugodtam, hogy másnak is van!
Esküszöm, ahogy Sensi írta asszem, mintha fejelne egyet alul, bugyiban és olyankor az olyan vészjósló vagy nem tudom, kicsit parás. Nincs még jóslófájásom vagy még nem tudatosult bennem, hogy ez az, keményedés néha-néha, de sokszor pl. nem tudom, hogy most tényleg keményedek vagy Lotti nyomódik ki megint, mert amúgy egész nap nyomódik, rúg, bök. Persze olyankor megtapizom a hasam felül is, alul is és egy-egy helyen kemény nagyon valahol meg puha, szóval gondolom, hogy ilyenkor ez tényleg ő.
Nyugtonmalac - milyen csomagod jött?
Nagyik? Nálunk egy van és az is egy családi viszály/összezördülés miatt nem tud rólam semmit, most tudta meg egyik távoli rokontól, hogy lány a baba, de ennyi, engem nem hív, én nem hívom, úgyhogy nem tudok nagyitéren nyilatkozni, nagypapáim pedig már nincsenek
Köszönöm a jótanácsokat megfázás terén Mindenkinek!!!!!!!!!
Sensi - esküszöm, tök ilyen a hasam, teszek fel majd képeket én is, ha hazajön a párom, lefotóztatom magam így, ahogy neked van és összehasonlítom
Autósülést pont olyat szeretnék, mint amit Marek vett, a Maxi-Cosi Citit, narancssárga virágos, csak még nem bírtam magam rávenni, hogy 30 e forintot kiadjak rá
Aztán meg mindig arra gondolok, hogy pont ezen nem kéne spórolnom.
Babakocsi??? Hát, most van egy kuponom, amivel olcsóbban tudnék venni Brendonban egyet, csak fene se tudja, hogy ez milyen, azért felteszem a linket, aki ismeri vagy van véleménye, várom, mert szemeztem vele, elég olcsó is, nekem viszont semmi tapasztalatom nincs kocsiügyben
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=202902
Ez az!
Dalma - de gáz lehetett ennyit várni a buszra
Én is megjártam ma a védőnőt és csomót gyalogoltam, mert nem volt kedvem várni és sz@rrá áztam, mert ugye itt esik reggel óta. Már nem nekünk valók ezek a túrák, esküszöm úgy elfáradok, hogy csak lihegek, mint egy kövér disznó
Macianyu - miért kell számolgatnod a magzatmozgásokat?
Nekem egész nap mozog, mint egy őrült, úgyhogy nem számolom, sőt, néha megsimizem és megmondom neki, hogy fejezze be picit, mert már nem bírom, most is, mióta elkezdtem ide írni, végig nyomódik oldalt fent.
Marek - a kuponos Tommee T. sterilizálót vetted meg végül? Mellszívót vettél? A Captivába hogy-hogy nem volt betét? Mi a Tommee T. márkát vettük és abban volt alapból
Viszont az jó hír, hogy most azt mondták, hogy lehet, hogy nem is kell császározni, nem???
Jaaaaaaa, lenne egy hülye kérdésem!!! A szoptatások között kell valamivel letisztogatni a mellet? Mármint egy-egy szoptatás között eltelik 2-3 óra, mielőtt újra szoptatnék, tisztítani kell a mellet? És ha igen, mivel, felírnak valamit, vagy sima víz vagy ... ? Csak mert szombaton mondta anyukám, hogy majd valami alkohollal kell, hogy tisztogassam, hogy a rászáradt tejet ne nyelje be a baba, mert ugye olvastam, hogy a sebes vagy fájós mellre jó, ha a tejet és a baba nyálát rajta hagyjuk, na de meddig? Úrég, olyan analfabéta vagyok ezen a téren
El is kezdtem olvasgatni a
www.lll.hu oldalt, hogy művelődjek
Megjártam a védőnőt, vérnyomásom megint alacsony volt (nála mindig alacsony, nőgyógyásznál pont jó
), súly ugyanannyi, mint nőgyógyinál (71!!!
), haskörfogatom 106!!! Legközelebb már ő akar jönni hozzám, kb. 2 hét múlva hív, nem tudom, miért kell most már ennyire túlbuzgónak lennie, nem igazán szeretném, hogy megint lakásra jöjjön, de hát basszus, ez van, mit mondhattam volna???
Megyek pihenni, totál lefáradtam!