Vikike,
látom már nagyon készültök Andriska fogadására!!! NAgyon szuper mindkét ágy és a szoba is!!! Bár ezt láttam mikor ott voltam!!! Levi várja már a kistesót? Nem fura neki, hogy más fog aludni az ágyacskájában? Szép pocakod van!!!
Sajnálom, hogy nem jöttök csütörtökön!!!!!! de majd összehozunk egy közös randit és akkor jóóóól megdögönyözzük egymás gyerkőceit!!!
Enikő,
boldog névnapot neked!!!
Igen, vihettek cd-t és mp3-at is, mindkettőt lejátsza a masina. Van központi zene is, de van egy cd lejátszó, az mobil és viszik be hozzád, ha kéred. Meg van mécsestartó is, de mi üveges gyertyát vittünk
(fincsi illata volt az elején, utána nálam lila köd volt
)
Csuszka,
remélem azóta már tudtál valakivel beszélni, és rendeződtek a pici szemei!!!!
Szilvi,
boldog szülinapot neked!!! remélem hamarosan már itt gombolyítod a fonalaidat!!!!
Lányok, honnan tudjuk, hogy ma van Szilvi szülinapja???
Tündike,
csak nem hozzáláttok a "fészekrakáshoz"???? Végre, végre!!!! Most szabi, s utána még a jövő hét melő és vége??? jaj de jóó!!! tudsz legalább pihenni egy kicsit!!!!
Ildi,
kitartás, valószínű az idő az oka!!! Bence meg hol nagyon nyűgös, hol nagyo aluszékony, de csak rövid időre alszik el (mint pl most is).
Vicuska,
örülök, hogy jelentkeztél!! Már 5 hét sincs hátra és oda ez a fránya émelygés és jön a legcsodálatosabb része a terhességednek!!!!!
Andesz,
mi volt a suliban? Kaptál új oktatót??? Fiúk jobban vannak???
Kata,
szuper, hogyj öttél!!! Milyen színű lesz Geri szobája??? Nagyon kíváncsi vagyok rá!! És már Gerire is, ősidők óta nem láttam!!!! Kérünk képet!!!!
Ani,
miket tudtál még meg a hölgytől? Pl nekünk ugye kényelmes ruhába kell menni? szerinted lehet ott szoptatni? Ismered azt a helyet??
Hú, itt vannak a hidegek én kész fagyosszent vagyok... KÉrek szépen tanácsot, hogy ti éjszaka pl miben szoptattok?? Vagy napközben?? És hogyan??? Nekem lefagy a derekam, de rendesen!!! Sőt, ha éppen pihizik Bencus még a cicim is fázik
S ti ugyanott öltöztetitek, ahol fürdik, vagy a szobában? A szobában 21 fok van, ami aludni jó, de vizesen szerintem fázik
És éjszaka mit adtok rá???? Bence állandóan kibújik a takaró alól. Van rajta body, hálózsák, de arra gondolok, hogy nekem is kevés lenne egy hálózsák a csupasz lábamra - de túlöltöztetni meg nem akarom
Kérek szépen tanácsokat, ti hogy csináljátok!!!!
Köszönöm!!!!
ébredezik kicsi Manó, majd még lehet hogy jövök!!!
Ja, mi pár perce már befűtöttönk
nem semmi, pár napja még csurgott rólam a víz