Új privát üzeneted érkezett!

Szezso! Én már 33, úgyhogy ez nem stimmel. :(

Gyöngyike! Nagy nehezen találtam egy jó nőgyógyit (legalábbis úgy érzem, bár állítólag ő csak a magánrendelésén normális), viszont ő meg nem csinál hsg-t, csak lapart. Na, remélem arra már nem lesz szükség... :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Gyöngyike, megkérdezhetem, neked hogy sikerültek a babák (illetve az egyik már nagyfiú, úgy látom). Még nem olvastam vissza, bocs. :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi mindenkinek!
Körmöket kéretik meghagyni,pozitív lesz a teszt,és kész. :D
Vendég

Nyulasz, ez jó hír!!!! Jól kezdődik, hármasikrek lesznek abból.

Halászné, tiramisu, jajj, de kívánom. Szerencse, hogy a rakottkrumpli már a sütőben van.

Kép
petne

Hohó!
Tudtam én, hogy jó helyre jöttem! Ennek babás topiknak kell lennie, ma esti szappanopera gyanánt beleolvastam a topik indulásába, az első pár oldalba, és olyan szép babucik teremtek, hogy ihaj-csuhaj. És mindjárt az első vagy második, de legfeljebb a harmadik oldalon van egy boldog nyuszika! Ez kell, hogy jelentsen valamit!!!

Katica? Teszteltél már vagy még heroizálsz?

Kép
kisbuta

Nyulaszom!
Hatalmas gratula a pöttömkékhez! Jelentem rágom tovább a körmöket, hogy kis drága harmadik nyulasz-palánta is felzárkozzék! És gigadrukkok hétfőre! Tudod miért várom a hétfőt :?: Mert akkor 14 napig nem tesztelhetsz :lol: :lol: :lol:
és Csibe tényleg jól megírta :lol: hisz ismer :D :D

Tobi!
Astra lesz, és apáé lesz...
Igazából azért örülök neki nagyon, mert annyira érzem, hogy szerencsét kell hoznia! Mondtam is, hogy csak ezzel lehet engem szállítani punkcióra, és beültire is! :)

Katica!
mikor tesztelsz?
mennek a drukkok továbbra is!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana!
bántó volt a dicsekedésem :oops: :?:
bocsánat... nem akartam senkit sem megbántani... nem akartam nagykékűnek tünni, azért örülünk nagyon, mert végre lecseréltük a régi astránkat... :oops: 13 éves volt... :(

Kisbuta!
már megdumcsiztuk, hogy babaeső lesz? nem :?: :!:

további pihegést mindenkinek
dezsina

Dezsi!
Nem volt bántó a dicsekedésed, NAGYKÉKŰNEK meg pláne nem tűntél! (esetleg nagyképűnek... :wink: ) Jaj,nehogy megbántódjál már, csak vicceltem!!! Magas labda volt, le kellett ütni! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Visszaolvastam... jó sokat írtatok megint.
Remélem nem hagyok ki senkit!

Nyulaszkám, alig várom, hogy visszakapd a babókat, és megszámoljuk a napokat, amit tesztelés nélkül kibírsz... :wink: drukkolok a harmadik pöttömnek is!!!!

Zsófi, jó a menü! Hová kell mennem, hogy ehessek belőle?

Dezsina, úgy örülök, hogy végre jön a kisautó! Klassz lesz, meglátod.

Szezso, boldog évfordulót kívánok nektek!

Csibe, Kata, akkor drukkolok az inszemhez!++++++++++ Tessék már babásodni!

Zsu, örülök, hogy ismét közöttünk vagy! Puszka!

Petne mami, további nagy-nagy gömbölyödést kívánok. Majd írj, hogy Julcsi milyen gyakorlatokat tud már elvégezni a vizi tornateremben... :wink:

Katica, sok-sok puszi!

Rana, neked fájdalommentes HSG-t kívánok! :lol:

Bella, neked rövid long-ot. :lol:

Kisbuta, te is mindjárt kezdesz! Kitartás!

skrisz72

Oké, Tobi és Alle maradt le!

Naszóval, Tobi csak ügyesen a szurikkal! Jó móka lesz a kutyulós...

Alle, jó, hogy ilyen jó hírekkel jössz. Örülök, hogy rendben vagy. A családod meg elég vicces. De hát a rokonokat nem lehet megválogatni. :wink: Remélem azért ízlett nekik a kaja...

skrisz72

Rana!
nagy kő esett le a szívemről :) 8)

Skrisz!
látod,hogy megyünk mindjárt a konzira?
Felkészültél?
dezsina

Szia Dezsina!
Igen, igen, már alig várom! Fent vagyok msn-en is. Írtam neked. :lol:

skrisz72

...oké, oké, de azért is érdekes visszaolvasni, mert mindenkinek az aktuális vonalzója látszik. És ott van, aki szomorkodik, mint mi, hogy ez már megint nem jött össze, maga alatt van, mellette a mostani vonalzója, hogy a törpék már 2 évesek, vagy másfél, stb., szóval kicsit erőt ad az embernek, hogy még ha hosszú is alagút, egyszer végetér. Ez most megnyugtatott. Persze, még csak 6 oldalig jutottam, lehet, hogy hallok még nagy tragédiákról, de most bizakodni kezdtem újra, és ez nagyon fontos.

Katica!
Drukkolok! jó, jó, én elhiszem, hogy kibírod a 14. napig, de valami tünet esetleg? :roll:

Nyulasz!
Nagyon szorítok a kiskrampuszoknak! Lehet, hogy mégis rágjuk a körmünket, hogy helyetted aggódjunk, mert neked most nyugalom kell...

Dezsi!
Én nagyon is tudok örülni az autótoknak!
A mi korábbi autónk olyan volt, mint a Frédié és Bénié, akkor ment, ha vittük a karosszériát. :lol: Most aztán tavasszal végre beruháztunk egy Fordba, és össze nem lehet hasonlítani. Biztos jót fog hozni!

Lányok, ne hari, nem tudok mindenkit megszólítani mindig, mert akkor folyton csak az én hozzászólásaimat lapozhatnátok. De hát tudjátok, nektek is mennek a drukkok, előre is!

És még egy kérdés: mit tudtok, na apa nagyon óvatosan vezet és elfekszem a kocsiban, akkor szabad 160 km-t utazni a beülti napján?

Kép
kisbuta

Kisbuta, szabad. Csak kerüljétek a bukkanókat. Nagyon sokan Romániából jönnek beültire, reggel jönnek, este mennek. Képzelheted, az hány km... Szóval csak óvatosan, ne rázzátok össze nagyon a kicsiket. Nem tesz jót az autókázás. Utána is két hétig jobb, ha nem nagyon rázkódnak.

skrisz72

Krisz!
Köszi!
Nem is értem, hogy én erre miért nem gondoltam, mikor a szegedi kaáliban már románul tudó ápolónőt is alkalmaznak, és most már a szerbek is jönnek csőstül újabban...
Akkor nagy eséllyel anyukámnál fogom tölteni a beülti utáni 1-2 hetet. Vagy korai még tervezni?

Kép
kisbuta

a párom ma már Nagykanizsán alszik, holnap itthon lesz, utána jobb dolgom is akad, csak most még játszott szegény buta kis szalma egyet:

Kép

annak örömére, hogy többé nem iszok kávét, a babucik kedvéért.

Kép
kisbuta

Kisbuta! Szerintem is jobb, ha kerülöd a hosszú autóutat, bár van egy ismerősöm, aki két órát autókázott beülti után, és sikerült neki! (De ha már autózol, ne feküdj el, hanem rendesen ülj és kösd be magad!) A koffeinmentességhez pedig előre is gratulálok! (Illetve magához a döntéshez) :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt! (kicsit hűvös van kint)

Skrisz, melyik intézetbe jársz?

Dezsi, neked is itt van már a konzultáció!!!

Nyulasz, drukk a kicsiknek!

Kisbuta, miért is utaznátok 160km-t? :roll: És miért hagyod abba a kávét?

Katica, tegnap be voltál jelentkezve és nem írtál, miért??? Remélem a 2 csíkost dugdosod előlünk!

Ma megyek névnapozni, meg szülinapozni! :D

Kép
kata05

Sziasztok,

Nyulasz gratulálok a kis nyuszikhoz. Veled kapcsolatosan nagyon jó előérzetem van jövő év júniusára :wink: .

Katica????????

Kép

csibe
csibe32

Jó reggelit!

Kisbuta, nagyon jópofa a vonalzód. :lol: Komoly döntés ez a kávé dolog. Őszintén felnézek rád. Nagyon sok ember le se szarja, hogy mi jó a kicsinek. Képtelen feladni a szenvedélyeit.

Kata, a pesti Kaáliba járok, Szmatonához.
Öltözz fel, mert megfázol. Én is kimentem reggel a kutyihoz, aztán jöttem is vissza polár pulcsiért. Ősz van. :?

Többieknek is szép vasárnapot!

skrisz72

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Csibe, hogyhogy mégis inszemed lesz?

Dezsi, meg vagyok lepődve, hogy Te, aki 2 lábon a földön jársz, hiszel abban, hogy a kocsi szerencsét hoz :? Azért változunk az idő előrehaladtával, ez látszik. Mindenki igyekszik mindenbe kapaszkodni... és ez így van rendjén. Hinni kell (bármiben), és az már fél siker.

Katica, gyere a hírekkel, kilyukad már az oldalunk.

Nekem sikerült megfáznom, az éjjel pár perc kivételével semmit nem aludtam, az orrom bedugulva, és elindult a hőm is felfelé. Forró tea nem segített, hajnalban gyógyszert vettem be, az kicsit segített... de ettől meg lelkiismeret furdalásom van. Szegény Julcsi, keserű gyógyszerekkel etetem szegénykét... de hát a láz sokkal ártalmasabb állítólag. Drukkoljatok most nekem is, hogy elég legyen ez az egy bogyó a végleges gyógyuláshoz.

Kép
petne

Petne, te Till-lel együtt voltál tegnap? Ő is megfázott, nyomja az ágyat. :wink:
Na komolyabbra fordítva a szót... sajnálom, jobbulást kívánok nektek. Julcsi majd jelzi, ha már unja a keserű bogyót.

skrisz72

Sziasztok! Csak bekukk (nehogy lemaradjak nagyon... 8) )

Nyuszi! Mennek a drukkok a kisnyusziknak! +++++++++++++++++

Katica???? Remélem semmi tragédia, csak sok izgalmas esemény vesz körül! Nagyon szorítok értetek! ++++++++++++++++

Bella! Longdrukk! ++++++++++++++++++++++
(Ugye long közben is megjön még egyszer piri? - csak mert nekem ez az első longom...)

Petne! Jobbulást!

Krisz! Már úgy 20 oldallal korábban akartam mondani, hogy jó anya leszel, mert a kutyussal is nagyon szépen törődsz. Nekünk sajna nem lehet kutyusunk egyelőre, főleg mert túl sokat és hosszan utazunk, gyakran, és nem tanácsos se otthagyni hónapokra, se 36 órás repülőutakra vinni egy kutyust. (és előre félek, hogy fogom ezt majd gyerekkel spékelve megoldani :shock: )

Kata! Neked is drukk! Neked inszemed lesz most, ugye? (szenilis vagyok...)
- Azért nem iszom több kávét, mert a kávé vízhajtó és gátolja a méhnyálkahártya épülését. A múltkori beültimnél 9mm volt a nyh, lehet, hogy épp ezen múlt. Semmi nem áldozat azért, hogy sikerüljön végre!
- És azért utaznék, mert ott él az én családom. A férjem családja nem tud a lombikról, meg egyébként is nagyon bonyolultak, az én családom meg tud róla, és akkor könnyebb lenne az a két hét, ha édesanyám és keresztanyám mellettem lennének végig. De még nem döntöttem, hiszen akkor meg a párom nem lehet mellettem végig, szegény apának való... :(

Most, ahogy ezt leírtam, asszem, nem utazom. A piciknek és az anyukájuknak az apa mellett van a helyük, nem a nagyinál...

Már megint sokat írtam! De nem baj, ma jön haza enyém-párom, és akkor majd visszafogom magam...

MINDENKINEK DRUKK, KISMAMIKNAK POCAKSIMI, HAJNÓCÁNAK MOSOLY.

Kép
kisbuta

Drága lányok, ne haragudjatok, hogy most nem reagálok semmire, de teljesen kétségbe vagyok esve!! Ha valaki használt már pregimax Plusz terhességi tesztet: a T vonal szabadszemmel látható (a férjem is látja), de nem rózsaszín, ez azt jeleni hogy ott kéne lenni a csíknak és mivel sz@r minősségű a tesz így akkor is látható ha nincs terhesség? Nem tom' mennyire vagyok érthető, sajnos a fényképezőgéppel nem tudom lefotózni:-( Segítsen valaki mert nagyon félek: 1 hete szedem a fogigátlót, azért csináltam tesztet mert csak 1 napig menstruáltam azóta viszont folyamatosan görcsölök szurkál a petefészkem és barnásozom:-(

Pusz, Tücsi
Vendég

Nyulasz,
nagyon szorítok hétfőre
Vendég

Tücsök!
Jajj, nagyon aggódom érted! Én sajnos sosem használtam ezt a fajtát. Szerintem megérné venni egy másik fajtát egy ügyeletes patikában, vannak nagyon érzékenyek, amiket nem csak reggel lehet használni.
De ha görcsölsz és barnázol, lehet, hogy inkább menj be ügyeletre valamelyik klinikára vagy kórházba, nem tudom, felétek hova lehet, és nézesd meg.
És akkor talán most hagyd ki a fogigátlót amíg nem tisztázódott, hogy mi van!

Kép
kisbuta

Tücsi, most mi vaaan?? Lehet, hogy terhes vagy? Szaladjatok el egy rendes tesztért. Fogigátlót meg hagyd abba, holnap menj dokihoz.

skrisz72

Bocsánat, ha rátok hoztam a frászt, de én is nagyon félek, mert egyszer már jártam úgy hogy 2 hete szedtem a fogigátlót (a 4-ik lombikra készültem)akkor is folyamatosan görcsöltem és akkor még ahová jártam ott nem kellett 14-ik napon UH-ra menni, de mivel ennyire szarul voltam elmentünk a dokimhoz: ott láttak valamit a méhemben, de azt mondták ha terhesség is volt akkor magától felszívódik (akkor ott pisiltem egy tesztre és akkor is csak nagyon-nagyon halvány volt a teszt az egyik dokim az idősebb azt mondta, hogy ő nem is látja...)
Most néztem megint ezt a hülye tesztet és szerintem a teszt nem jó, mert az a csík amit látunk az egy "mélyedés", szóval tuti hogy csak "átázott" a T csík helye... :roll:

Nyulasz drága, holnapra nagyon drukkolok neked!!

Katica, mikor tesztelsz? nagyon izgulok érted is!

Minden új lányt szeretettel üdvözlök itt!

Rana, az értékeim:

cukor:
0 perces: 5,3
60 perces: 12,1
120 perces 5,8

inzulin csak 0 percest néztek: 7,59
Vendég

Tücsi, nagyon drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!

Katica????

Kép
petne

Sziasztok.

Tücsi:én is remélem hogy minden rendben lesz.Szerintem is egy másik teszt kéne!

Kisbuta:te is Szegedre jársz? Kihez?

Nyulasz:de jó! Minden rendben lesz.Mindet visszakéred ugye? De jó nektek.Én szombaton kaptam volna vissza őt de......
melánia

Csak bekukk nyuszika miatt, bazi gyors olvasás.

Nyulasz! Nagyon jó hírekkel jöttél, gratula és nagyon szorítok! A körmeimet nem vagyok hajlandó rágni, de egy vegyértékemet folyamatosan lekötöd, ez tuti!

Raena, Tobi!
Szar TSH mellet volt 5 terhességem. Igaz nekem ellentétes volt, tehát túlműködöd, de soha senki nem foglalkozott vele. Mindennek én jártam utána, olvastam, erőszakoskodtam. Igaz a Ft3 és 4 mindíg normál tartományban tanyázott, ez mázli.

Csibe! Valahol lemaradtam. Azt hittem lombikozni fogtok. Hiszen neked már volt, vagy mégsem? Mindegy, ha így döntött a csapat, akkor neked az inszem a nyerő!!!!

Szezsó! Boldok évfordulót(kat)!!!!

Kisbuta! Érthető az aggodalmad, de nagyon sok a vidéki , többek között én is, tehát marad a hosszú autó (vonat ) út. Tanár Úr szereti elmondani az egyik sikersztoriját. Az egyik lányzó beülti után, miközben kapta a papírokat kérdezte, hogy mi van ha ő most elutazik Debrecenbe, mert versenytáncos és este fontos versenye van. Tanár Úr mondta, hogy meg nem tilthatja, de nem is támogatja, különösen, hogy csak egy petesejtet sikerült visszaültetni. Ikrei születtek. Szóval csak a jó ég tudja, hol dölnek el a dolgok, de nem azon múlik, amire mi földi halandók gondolunk.

Mi holnap hajnalban utazunk a kötelező és már lejárt vizsgálatainkat elvégeztetni.

Kép
estike66

Tücsi, remélem, minden rendben lesz nálad! Másik teszt mindenképpen jó ötlet és egy plusz UH se lenne butaság talán...az előzmények ismeretében meg pláne! Majd gyere a hírekkel!!!!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jajjj,Tücsi,ez nagyon izgi :shock: ...vettetek másik tesztet?
Katica!
Ha tudsz valamit,nem ér ám nem megosztani velünk :wink:
Petne!
Jobbulást kívánok!Remélem az egy bogyó elég volt.
Melánia!
Igen,mindet visszakérem.Nyugi,az őszi csapatban még te is megpocakosodsz :wink:
Dezsi!
Holnapi konzira nagy drukk.Uhu is lesz?Vagy csak megbeszélitek a kezdést?
Estike!
Melyik vegyértékre gondolsz?Hajrá vizsgálatok!
Kisbuta!
Szeretgesd meg jól apát.Ha meg vele maradsz beülti után,bizti úgy lesz jó :wink:
Csibe!
Ne izgass már,mi lesz jövő júniusban :?: :?: :?: :roll: :D
Skrisz!
Számolgasd csak a napokat,meglátod milyen erős leszek :roll: vagy mégsem :roll:
Bella!
Megy a gonál?Mikor mész uhura?Tüszőnövelő drukkok mennek!
Kata,Rana,Alle és Mindenki,köszi a drukkokat :D
Vendég

Tényleg Dezsina, már csak egyet kell aludnod! Jaj de jó! Nekem meg kettőt! :lol:

skrisz72

Nyulasz, mi lett végül a harmadik petikéddel? Megtermékenyült?

skrisz72

Krisz!
Fogalmam sincs,majd csak holnap derül ki.Tegnap azt mondták,mára lehet bármi,de mivel tuti a hétfői transzfer,ma már nem hívtak,és én sem őket.Remélem összeszedte magát,egyszer már volt ilyen,mondjuk akkor jobban izgultunk,mert akkor csak egy petesejtem lett,és másnap mikor hívtam a biológuskat,akkor azt mondták,mintha elindult volna,másnap reggel hívjam őket megint,és ha osztódik,akkor aznap délután beülti.Szóval akkor volt min aggódni,és végül 8 sejtes volt a harmadik napon,ami nem is olyan rossz.Szóval még behozhatja a lemaradást :D
Vendég

Nyuszi,
szerintem az lesz a legvirgoncabb miután megszülettek! Onnan fogod felismerni! :D

Krisz,
azt hiszem, tényleg hős vagyok :oops: :oops: , mert nagyon fáj a fejem az elvonás miatt jelenleg, de mindent kibírok! Mire elkezdem a Suprefactot, már vége is lesz a fejfájásnak, és lehet koncentrálni a bébikre.

Meláni! Igen, a doktorúrhoz járok.

Estike, :D , ilyet én is hallottam. Apa olyanról is hallott, hogy valaki a beülti napján elment aerobikozni, és mégis sikerült. No, én ilyet nem. Reménykedem, hátha elég vastag lesz a mnyh, és akkor abból nem tudnak csak úgy kiszökni a csibészek!

Kép
kisbuta

Kisbuta!
:lol: ...úgy legyen!
Próbálj meg kakaót inni reggel,szerintem az is segít,mert az agy már ráállt,hogy csak kávé után van ébredés.Hátha be tudod csapni.Én is kávézom,nem tudtam,hogy nem szabad :oops: és nekem is fáj a fejem,ha nem iszom,mondjuk vv-kor,vagy punkciókor,elég alacsony a vérnyomásm is,de az üzemi orvos egyszer azt mondta,a kávé csak a pulzust emeli,a vérnyomást nem.Akkor viszont nem tudom,hogy mitől fájdul meg a fejem.Asszem én is kipróbálom,vagy a koffeinmentes nescafét vagy a kakaót.
Vendég

Nyulasz!
Attól fáj a fejünk, hogy a koffein függőséget tud okozni. Csúnya drogosok vagyunk, az az igazság. De azért ezt nem olyan nehéz letenni, mint a heroint, úgyhogy bízom benne, hogy külön elvonó nélkül is menni fog. (Egyébként egészségügyi okokból kávét csak migrénekseknek ajánlanak, sokkal ritkábban lesznek rohamaik, ha rendszeresen isznak kávét.)
A kakaót ki fogom próbálni! :D

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Hajrá nyuszis kakaó,ez lesz a megoldás :D
Vendég

sziasztok!

köszi a drukkot, és a hiányolást.
3 napja vérzek, a doki emelte az utro adagot. mai teszt is nega. holnap még reggel kell egyet tesztelnem, és hívnom utána a dokit. de valószínűleg ez a lombik sem sikerült. :cry: :cry: :cry:

katica
katica30

Katica!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Küldök neked egy nagy meleg ölelést, és azért még drukkolok tovább, reménykedni ér.

Kép
kisbuta

Katica!
3 napja hogy vérezhetsz?Ez még nem korai mensinek?Én rettentően drukkolok!
Vendég

Katica+++++++++++

Nyulasz mi lesz júniusban? Hát szülni fogsz :wink:

Kép

csibe
csibe32

Te Csibe,és azt nem látod,hogy mennyit?Egyet-kettőt-hármat?És te nem tartasz velem?Két hét lemaradást simán belehet hozni :D
Vendég

Lányok,most megyek,holnap jelentkezem ha hazahoztuk a kölköket.
Vendég

Katica! :cry: De a vérvétel a tuti, nem???

Tücsi! A Clearblue a legérzékenyebb állítólag (20-as), azt vegyél!!!

Kisbuta! Igyál még egyet, és fogd rá a Nyuszira! :lol:

Nyulasz, holnap írj, amint tudsz!!!! (És azért ne aerobikozz még :) )

Csajok, lehet hogy hülyeséget kérdezek: röntgenes HSG-re ugye nem kell üres gyomorral (és üres belekkel) menni? Vagyis lehet reggelizni??? :roll: (Hátha van itt még valaki így vasárnap este)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
nagyon drukkolok neked holnap. Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, ilyenem sose volt. (Én azt tartanám logikusnak, hogy lehet enni, mert nem altatnak. Az altatásos műtéteknél nem lehet enni, mert visszajönne minden félkómásan, mikor épp kezdesz magadhoz térni...)
Hány órára mész?

És kire másra is fognám rá, mint a Nyuszira, hiszen ő beszélt rá! Igaz, nem kellett soká győzködni... ;)

Kép
kisbuta

Ja, tényleg, akkor valszeg lehet enni. Meg a doki se mondta a telefonba, hogy nem lehet (bár igaz, semmit nem mondott, mert annyira sietett :( ) Holnap reggel 8ra kell menni. Úgy érzem, totál nyugodt vagyok, de közben most délután nagyon szarul lettem (szédülés, kézremegés, hányinger, hasmenés), ami még most is tart, úgyhogy biztos pszichoszomatikus, és talán mégis izgulok nagyon. :( (Vagy csak a kínai kaja nem volt okés délben... :roll: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! :-D ma folytattuk az ünneplést családilag...

Kati: azért még drukkolok, nagyon!!! Vérvétel nem kellene? Inszemes topikban is volt egy csajszi, lombikozott, negatív teszt, de ugyanaznap 32 körül volt a HCG-je, és sikerült megtartani a babát!

Rana: lehet reggelizni :-) Egyél is, nehogy emiatt ájulj el...

Nyulasz: nem kispályáztam, levágtam tövig az összes körmömet :-D
hajrá holnap!!!

Petne és Till: jobbulást kívánok!

Skrisz és Dezsi: ez olyan lombik-indítós-megbeszélős konzultáció lesz? :roll:

Tücsök: van valami fejlemény?? Én már hallottam olyanról, hogy szellemcsíkos teszt...de inkább legyen baba és jó helyen és minden oké...

Csibe: Te is beleférsz a júniusba Nyulasz mellé :-D

Kisbuta: nem is tudtam, hogy migréneseknek kifejezetten jó a kávé :-) de kis buta vagyok :lol:

Csajok, én erre nem is gondoltam, hogy a méhnyálkahártyára hat a koffein. Mondjuk nem iszom sokat, 1 tejeskávé reggel, de én is el fogom hagyni.

Akit kihagytam, azt csókoltatom! :-D

Mennem kell teregetni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jaj, Petne, de bunkó vagyok, pedig akartam írni :oops: : JOBBULÁST!!!!
Till, neked is!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?