Sziasztok! Csak bekukk (nehogy lemaradjak nagyon...
)
Nyuszi! Mennek a drukkok a kisnyusziknak! +++++++++++++++++
Katica???? Remélem semmi tragédia, csak sok izgalmas esemény vesz körül! Nagyon szorítok értetek! ++++++++++++++++
Bella! Longdrukk! ++++++++++++++++++++++
(Ugye long közben is megjön még egyszer piri? - csak mert nekem ez az első longom...)
Petne! Jobbulást!
Krisz! Már úgy 20 oldallal korábban akartam mondani, hogy jó anya leszel, mert a kutyussal is nagyon szépen törődsz. Nekünk sajna nem lehet kutyusunk egyelőre, főleg mert túl sokat és hosszan utazunk, gyakran, és nem tanácsos se otthagyni hónapokra, se 36 órás repülőutakra vinni egy kutyust. (és előre félek, hogy fogom ezt majd gyerekkel spékelve megoldani
)
Kata! Neked is drukk! Neked inszemed lesz most, ugye? (szenilis vagyok...)
- Azért nem iszom több kávét, mert a kávé vízhajtó és gátolja a méhnyálkahártya épülését. A múltkori beültimnél 9mm volt a nyh, lehet, hogy épp ezen múlt. Semmi nem áldozat azért, hogy sikerüljön végre!
- És azért utaznék, mert ott él az én családom. A férjem családja nem tud a lombikról, meg egyébként is nagyon bonyolultak, az én családom meg tud róla, és akkor könnyebb lenne az a két hét, ha édesanyám és keresztanyám mellettem lennének végig. De még nem döntöttem, hiszen akkor meg a párom nem lehet mellettem végig, szegény apának való...
Most, ahogy ezt leírtam, asszem, nem utazom. A piciknek és az anyukájuknak az apa mellett van a helyük, nem a nagyinál...
Már megint sokat írtam! De nem baj, ma jön haza enyém-párom, és akkor majd visszafogom magam...
MINDENKINEK DRUKK, KISMAMIKNAK POCAKSIMI, HAJNÓCÁNAK MOSOLY.