Sziasztok!
Mi tényleg nagyon eltüntünk, elismerem, most olvastam csak el mennyi mindent irtatok az elmult időben, hogy fejlődtek a picik, és milyen édesek, és milyen különbözőek! Ez mindig meglep, mert ugye nálunk első baba Ártemisz, és nincs kihez viszonyitani, olyan jó látni a többi picit, hogy már most mind kis egyéniség!
Szóval nekem 3 hete elutazott anyukám, aki a szülés óta itt volt velem és segitett, úgyhogy hirtelen "magunkra maradtunk", amit élvezek is, mert olyan jó "kettesben lenni", de persze az alvásidőket a házimunkával töltöm...Most pedig még itt vannak látogatóba a 80 év feletti nagyszüleim is, akik látni akarták a dédunokát
szóval velük is "foglalkozni kell".
Mi is nagyon szépen fejlődünk, kialakult a napirendünk is. Este 9-kor lefekvés, önállóan szépen kiságyban elalszik Ártemisz!!! persze ehhez az is kellett, hogy pár hete megtalálta az ujját, és azt szopizza, de csak alvás előtt, én nem bánom, az az igazság, hogy cumit nem adtam neki, és nem is akarok.
Reggel 5-6 körül van egy szopizás, de csak csendes cuppogással jelzi, nem sir, aztán visszaalszunk reggel 8-9ig. Akkor megint szopi, és indulhat a nap. Játék, majd nyügösködés, sirás, és alvás. 6x eszik.
Szerintem gyönyörűen fejlődik, a doktornéni szerint nem hizott eleget. Felbosszantott a doktornéni, de már nem idegesitem rajta magam. Itt Görögországban olyan erős a tápszerlobby, hogy minden baba előbb utóbb tápszeres lesz a kórházak, és a gyerekorvosok jóvoltából, szóval ehhez képest valóban lehet, hogy nem hizunk eleget...És hogy én csak kizárólag szoptatok, ettől mindenki el van ájulva, hogy micsoda nagy szám...no comment...
Még nekem sem jött meg egyébként. Amúgy mi lassan szeretnénk majd a kistesót is, (mostanhoz képest 1-2 hónap múlva már lehet a császár után), szóval én ebből a szempontból nem bánnám ha megjönne...De amúgy egyáltalán nem hiányzik!!
most ennyi, igyekszem mostmár többet jönni!