Új privát üzeneted érkezett!

Kindertojás! Nagyon aranyos Máté baba, szép nagyfiú!
Nem sértődök meg a megjegyzéseden, nyugi. Mi is könnyesre nevettük magunkat rajta, amikor elmeséltük, a térdem meg már javul!

Jázmin aludt 20:30-05-ig és még azóta is! Olyan mennyiségeket megeszik, hogy csak lesek. Most már 4 óránként lesz igazán éhes és akkor megeszik 180-akat. Így leadni sem tudok már 3-4 dl-t, inkább 2-3 dl-t. De mindegy, a lényeg hogy ő jóllakjon!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Vagyok ám én is,csak lejárt a szerződésünk a net-szolgáltatónál,így most az akciós ár 3-szorosáért tudnánk netezni náluk,így felmondtuk.amíg viszont be nem kötik az újat,addig percdíjason pötyögünk. (amit muszály). az előző oldal elég gyorsan betelt,hála a sok képnek! :)
Sly!
A lényeg,h Jázmin jól lakjon,ha meg még fejni is tudsz,az extra jó!!(meg jó kis jövedelem :wink: ) Én mostanában állandóan,kismamákról álmodom!!!! Minden barátnőm volt már pocakos az álmomban! Vajon ez m it jelenthet???

Titi!
Nem semmi legény ez a Levi!8 órán keresztül nem kér enni!!! :shock: És nem fogy? Vagy még így is hízik?? Mert akkor biológiai csoda! :)

Réka!
Neked is csodagyereked van ezek szerint,nem beszél még? :lol: Nagyon édes a képeken!

Valaki közületek olvassa a suttogót? Én tegnap kaptam kölcsön,beleolvastam,bár a teszt szerint -kisangyal a kislányom (amit eddig is tudtam :lol: - azért hátha van benne 1-2 jó tanács!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia! Én nem olvastam a Suttogót, mert nincs meg. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy Jázmint melyik kategóriába sorolná. Nem tudnád bescannelni ide a kérdéseket, meg a kategóriákat? Vagy mi alapján sorolja be. Gondolom kérdéseket tesz fel, amire vannak lehetséges válszok! Nem,

Kép
szly27
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is vagyok, csak ritkán jutok ide...

Minden baba gyönyörű, Kindertojás, örülök, hogy te is jelentkeztél, nagyon aranyos Máté baba! :wink:

Titi!
Tényleg, hogy alakul a súlya a kislegénynek ilyen gyatra evés mellett? :shock: Engem is érdekelne, mit mond a doki!

Velünk minden oké, Vince is most kicsit sűrűbben eszik. Egy hét múlva megyünk a 3 hós oltásra, kíváncsi vagyok a súlyára is, mert én már nem mérlegelek! :)

Ovi is kop-kop alakulgat, talán visszaszokik most már!

Egy tegnapi fotó:
Kép

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Szia Évi! Nagyon cuki Vince baba! Jövő héten én is visszaadom a mérleget!

Ma voltunk könnycsatorna átmosáson! Szegény Jázmin annyira sírt, még levegőt sem vett és olyankor még a sírás is abbamaradt, de persze sírt, csak már a hang sem jött ki! :shock: Úgy sajnáltam, meg féltettem! De szerencsére átjárhatóak a könnycsatornái! Kaptunk szemlemosót és egy hét múlva kell menni! Hát kíváncsi leszek mit segít ez rajta! De tuti, hogy ha nem javul, 3-nál többször nem viszem, akkor elviszem Gyöngyösre és megszondázzák.

Egyébként egy angyal. Már majdnem egy hete átalussza az éjszakát. Fél kilenctől ötig. Nappal is a kiságyában szeret lenni. Ütögeti a macikáit, közben gőgicsél nekik, aztán bealszik.

A lábam még mindig fáj

:cry: És olyan furi szaga van, de már végre van rajta seb. Remélem meggyógyul hamar.

Kép
szly27
 
 


Réka, a kakit nálunk is azonnal ki kell venni. Igaz nem kakál minden nap :) "genetikai lenyomat" :lol: Tüneményesek a kpek, megérte megtanuld feltenni! :wink:
Titi, az nem jó, ha éjjel felsír a gyerek a kaja miatt, de az sem, ha sosem sír :( De azért fejlődik? Remélem hamarosan helyreáll az étkezés nálatok!
Szly, én azért kell néha keltsem Csanádot, mert szept. 1-től járok napi két órát segíteni az egyesületbe. Azon a nap még szülői értekezletre is kellett mennem. Az enyém csak 130-160-at eszik egyszerre. Igen, asuttogóban kérdések-válaszok vannak, sajnos én már visszavittem a könyvtárba:(
Pat, én olvastam a suttogót :) Mi is kisangyalok vagyunk :) Mikor lesz igazi netetk?
Évi, Vince olyan okosan néz :P

Tegnap voltunk dokinéninél, Csanád 5,90 kg és 63 cm, vagyis három hónap alatt 1,40 kg és 12 cm a növekedés. Kaptunk beutalót, hogy kimossák a könnycsatornáit, mert még mindig nagyon könnyezik és a fény is zavarja. És tegnap éjjel jóvátette azt is,amit a napokban elkövetett: több mint 9 órát aludt :) Jól aludt az éjjel is, igaz kapott egy fél kúpot, mert 37,5 volt a láza az este.Tegnap oltást kapott.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Sly!A suttogó könyv nálam is csak kölcsönben van,nem saját. A scannaléssel (elég fura ez leírva :shock: ) az a baj,hogy a gépünkhöz nincs meg a hálózati kábel.. mi már csak ilyen hanyagok vagyunk!De ha neked az jó lefényképezem,és elküldöm e-mailben! amúgy 20 kérdés van,és 4 tipusú gyerek. Vagy 5! Meg egy kis jellemzés mindről! Én nem is tudtam,hogy Jázminnak át kell mosni a könnycsatornáját!Meg Csanádnak is!Szegénykék! Gyógyulást!!!!
Vince tényleg olyan kis okos-figyelmes,édi!
Többiek?????????????

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja, azt mondták 20-22!!!!!!!!!!!! nap és lesz netünk!De max 30!!!!!!! tök jó,nem? Ez a gyors ügyintézés!!!!!!!! :shock: :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Joli! Remélem hogy hamar rendbe jön Csanád szeme is! Rolinak vagy 6-szor mosták át és nem segített! :shock: Jázminnál nem várok eddig! Még max kétszer viszem el!

Patr! Emailem: kovacszi23@freemail.hu Előre is köszi!

Ma Jázmin is nagyon jól aludt: 20:30- 6: 45-ig. Ez több mint 10 óra. Akkor evett és most alszik tovább.

Viszont Roli 5:40-kor befeküdt közénk! Soha nem csinált még ilyet! Nem is akart visszamenni a helyére, de adtam neki kakaót, így hajlandó volt visszamenni! Remélem nem szokik rá! Nem szeretnék "családi ágyat" (Született feleségekből idéztem)

Kép
szly27
 
 


sziasztok!
elkezdtük a dévényt, egyenlőre 30 percre járunk, kímélő tornával, csak a végtagokra, a szeme miatt óvatosan lehet egyenlőre.

azt mondta a tornász csaj, h a nyakát sem tartja rendesen, a hátát is kell tornáztatni majd, meg a karját sem lehet felemelni a feje mellé, azt is kell tornáztatni.... ez van.

de találtam egy másik tornát is, arra is akarjuk hordani Sárát, ez is kontraktúra oldásra való: pfaffenrot manuális terápia.
jövő héten azt is kezdjük.

megyünk a Margitba fejlődés neurológiára is... meg kardio - kontroll.

szerdán voltunk koponya uh-on, 1 hónap után, nem nőtt a kamramérete, ez nagyon jó hír! egyenlőre nem kell hozzányúlni.

a szeme már 3 hetes, a jobbat műtötték, elvile úgy kéne látnia, mint egy 3 hetes babának.
de nem figyel engem, és nem követ tárgyakat... de nem adjuk fel.
inerke
 
 


Hát, ahogy olvaslak titeket, az én Nórim egy renitens, csúnya, rossz gyerek :lol: , mert ő bizony eszik éjjel 1-2 alkalommal, és szokott sírni is (nappal csak szerencsére), és bár nem mérem, de fix, hogy nem eszik 130 meg 160 miliket. De nekem mindez tök természetes egy 2 hónapostól. 8)

Kopogott a védőnő, mennem kell.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Inerke,
hát, ti aztán nem unatkoztok.
A látását mikor nézi meg doki?

Megintcsak gyógypuszi Sárának!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Pat, 30 nap? Azt hinné az ember, hogy kell a pénz nekik :o
Sly, Jázmin hogy viselte az átmosást? És Rolinak végül mitől jött helyre a szeme? Én is nézem a Született feleségeket :) Egyetlen sorozat, amire időt szánok :oops:
Inerke, örülök, hogy rendben van a fejecskéje Sárának! Talán a szemmel követés még ráér, ha azt veszzük hogy 3 hetes, nem? Biztosan rendben lesz az is! Jó sok programja van Sárának, remélem mindenik hasznos lesz!
Gabuska, nem rossz Nóri, csak nagyon akar nőni, azért eszik éjjel is :) És nem sír, tehát még ügyesebb is sok más babánál :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Gabuska!
4 perc alatt elintézted a védőnőt! :lol: :lol: Nem vagy semmi! :wink: Amúgy szerintem Mira sem eszi meg a 150grammot testsúlykilónként!!!Bár ma már 3-szor evett,pedig ő is fél 7-kor ébredt este fél 10 óta!!!!

Joli!
A pénz kell nekik... csekket biztos gyorsabban fognak küldeni mint szerződést!

Inerke!
Tudtad,hogy a Dévényes tornára lehet beutalót kérni,és akkor olcsóbb??? bár te mindenre fel vagy készülve (én csak tegnap olvastam). Ne félj a szeme is gyorsan helyre jön! Mindig annak kell örülni,ami épp pozitív!!!

Én is imádom a született feleségeket.Főleg Susan férjét :oops: :oops: (vazze nem jut eszembe a neve)...csak az új hangjával még mindig szokatlan!

Ja,meg BK fan vagyok,10 éve nézem!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Kép Megtaláltam az ujjam! :)

Kép A nagy bátyus vigasztalna, de nekem cici kell!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Pat, 10 év hűség nem semmi :lol: Mike nekem is szimpi, de a mostani gyógyszerfüggősége nem, remélem hamar visszatér a régi jó pasas! Nem is vettem észre, hogy megváltozott a hangja :oops:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Én még szeretem a Doktor Houset is, meg a Születetteket is, dde mindkettőt felveszem és úgy nézem, mert másképp nem tudom egyben megnézni, na meg olyan későn van, hogy akkor inkább alszom. A BK-t én is nézem mióta megy!

Inerke! Remélem minél hamarabb segít ez a sok torna. Egyébként ismerek olyat, akinek a kicsién már mi laikusok szabad szemmel láttuk, hogy valami nincs rendben nála és mégsem vitte sehova. Mert a házidoki azt mondta, hogy csak lassú. Most két éves és még nem tud járni, és úgy néz ki meg kell műteni a koponyáját! Csak arra akartam ezzel kilyukadni, hogy te nagyon lelkiismeretesen hordod mindenhova, ahova csak kell és ennek tuti meg lesz az eredménye. Sára szerencsés, hogy hozzátok született!

Joli! Édes Csanád! Szegény bátyus! :wink:

Gabuska! Mindegy mennyit esznek, az a lényeg, hogy elégedettek legyenek és szépen fejlődjenek!
Egyébként én kihasználom, hogy még egy hétig itt a mérleg és mérem a kajákat. Hát ma reggel is 190-et szopizott a drágám! Mostanában 150 alatt nagyon ritkán eszik!
De már 4 óránál hamarabb nem kell neki. Az éjszakát meg átalussza!

Kép
szly27
 
 


Ja! Joli! Jázmin üvöltött mikor átmosták a könnycsatornáját. Háromszor még levegőt sem vett, csak mikor már pont ezért abbahagyták. Azt mondták nagyon rázta a fejét, alig tudták lefogni, ami ugye nem hátrány ebben az esetben, mert egy hajlékony tűt dugnak a szemébe!

Kép
szly27
 
 


Jáááj, szegény Jázmin! Olyan rossz, mikor egy pici babán valami orvosi beavatkozást kell csinálni. :(

Én is nagy Béka fan vagyok. Nézem az elejétől. (Béka = BéKá, csak nem á-val a végén) :lol:

Joli,
köszi szépen, ari vagy. :)
Épp azért írtam, amit írtam, mert úgy vettem ki, hogy szomorúak vagytok, ha a babák időnként ébrednek éjjel, de szerintem az ekkoráknál még simán belefér. :wink:

Tök jó a kép a két tesóról! Milyen ügyesen fogja a nagyfiú a kicsit!

Jövünk az oviból
Kép :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szly, most elkeserítettél :( Ilyen rossz az a beavatkozás? Nem lehet valahogy elkerülni? Én anyatejjel szoktam mosni, azt mondták az jó, de eddig nem használt.Roli hogy jött helyre? Nem írtad.
Gabuska, te aztán meg vagy pakolva rendesen oviból hazamenet. És gondolom reggel is. Testvérfellépős babakocsi esetleg?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! A könnycsatorna átmosáskor egy hajlékony tűt szúrnak a könnycsatornába és nyomják bele a folyadékot. Ha nagyon gennyes, mellett jön ki a genny. Ekkor el van dugulva a könnycsatornája. Ha átjárható, az már fél siker! Ekkor bejut az orrába a folyadék, amit belenyomnak. Szerencsére Jázminnak átjárható. Rolival anno kb 6 szor voltam átmosáson. Annyit értek el vele, hogy átmosás után átjárható let az egyik könnycsatornája, a másik még azután sem. Persze mire egy hét múlva megintmentünk, megint el volt dugolva mind a kettő. Ezt én megelégeltem és elmentünk Szolnokra ahhoz a dokinőhö, aki még engem is kezelt gyerekkoromban. Ő megszondázta Roli szemét. Ez hasonló, mint az átmosás, csak addig és olyan erővel nyomják a folyadékot, míg valami hártya ki nem lő az orrán, mert állítólag ez a hártya okozza az egészet, mert nálunk nem lyukadt át. Na ezt átlyukasztják. Kicsit véres, meg ijesztő, de ezután Rolinak még kb 4 napig kellett csepegtetni a szemébe és teljesen rendbe jött mind a kettő.

Mivel most Jázminnak nem olyan súlyos, megpróbáljuk párszor az átmosást. Ha nem használ elviszem Gyöngyösre, mert ott is csinálnak szondázást. Sajna ezt nem mindenütt csinálják, mert ez egy régi eljárás. Az új nézetek szerint ilyet nem kell csinálni, majd kinövi a gyerek. Sajna aki rolinak csinálta, már nem dolgozik kórházban és ezt csak ott lehet.

Hát ennyi kb.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Mi tényleg nagyon eltüntünk, elismerem, most olvastam csak el mennyi mindent irtatok az elmult időben, hogy fejlődtek a picik, és milyen édesek, és milyen különbözőek! Ez mindig meglep, mert ugye nálunk első baba Ártemisz, és nincs kihez viszonyitani, olyan jó látni a többi picit, hogy már most mind kis egyéniség!

Szóval nekem 3 hete elutazott anyukám, aki a szülés óta itt volt velem és segitett, úgyhogy hirtelen "magunkra maradtunk", amit élvezek is, mert olyan jó "kettesben lenni", de persze az alvásidőket a házimunkával töltöm...Most pedig még itt vannak látogatóba a 80 év feletti nagyszüleim is, akik látni akarták a dédunokát :) szóval velük is "foglalkozni kell".

Mi is nagyon szépen fejlődünk, kialakult a napirendünk is. Este 9-kor lefekvés, önállóan szépen kiságyban elalszik Ártemisz!!! persze ehhez az is kellett, hogy pár hete megtalálta az ujját, és azt szopizza, de csak alvás előtt, én nem bánom, az az igazság, hogy cumit nem adtam neki, és nem is akarok.
Reggel 5-6 körül van egy szopizás, de csak csendes cuppogással jelzi, nem sir, aztán visszaalszunk reggel 8-9ig. Akkor megint szopi, és indulhat a nap. Játék, majd nyügösködés, sirás, és alvás. 6x eszik.
Szerintem gyönyörűen fejlődik, a doktornéni szerint nem hizott eleget. Felbosszantott a doktornéni, de már nem idegesitem rajta magam. Itt Görögországban olyan erős a tápszerlobby, hogy minden baba előbb utóbb tápszeres lesz a kórházak, és a gyerekorvosok jóvoltából, szóval ehhez képest valóban lehet, hogy nem hizunk eleget...És hogy én csak kizárólag szoptatok, ettől mindenki el van ájulva, hogy micsoda nagy szám...no comment...

Még nekem sem jött meg egyébként. Amúgy mi lassan szeretnénk majd a kistesót is, (mostanhoz képest 1-2 hónap múlva már lehet a császár után), szóval én ebből a szempontból nem bánnám ha megjönne...De amúgy egyáltalán nem hiányzik!!

most ennyi, igyekszem mostmár többet jönni!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adrien! Akkor jó sok elfoglaltságod lett hirtelen! Nem is tudtam, hogy ott ennyire tápszerpártiak! Itthon meg a szoptatás mellett lobbiznak. Nagyon merészek vagytok a kistesóval kapcsolatban. De egyébként így is lehet, hogy nincs meg, csak nem tudod kiszámolni, mikor kéne hozzáfogni!

:lol: Egyik ismerősömnek ugyanígy első hónapban összejött! De furi! Amúgy irigyellek egy kicsit. Szívem szerint szeretnék még babát, de már nem lesz. Elég lesz a kettőt tisztességgel felnevelni!

Jázmin este fél kilenctől alszik! Igaz már hallom hogy mocorog, de még nem kelt fel igazán!

Na lépek, mert megyünk piacra!

Kép
szly27
 
 


Jó reggelt!

Miért vagyunk merészek, hogy ilyen hamar? Most úgy "benne vagyok" a babázásban, akkor legyen meg a kettő egyszerre (legalábbis közel egymáshoz). Meg hát nem vagyok már "húszéves" sem, hogy várjak olyan sokat.. És szeretnék majd dolgozni is ha már kicsit nagyobbacskák lennének, de már úgy, hogy ne kelljen abbahagyni. Meg hát nem csak szeretnék, hanem kell is, mert egy fizetésből ugyebár nem könnyű megélni...Szóval ezek az érvek :)
Szóval Nektek már megvan a kettő, úgyhogy nekem kell téged irigyelnem :) (és fiad is van, amit meg a férjem irigyelne, bár ezt csak mondja, mert imádja a lányát :) )

Ma reggel nálunk is rekord dőlt meg alvásban. Általában este fél 9-től alszik reggel 5-6ig. Ma magamtól ébredtem fél8-kor és lélekszakadva rohantam megnézni, hogy miért nem ébresztett már!! Persze már fent volt, de csendben nézelődött meg cuppogott csak...gondolom nem csak én vagyok ilyen "aggódós", van hogy éjszaka "megpiszkálom", hogy lássam, hogy mozog, hogy nyugodtan tudjak lefeküdni én is...

na most megyek, mert alszik, addig gyorsan egy kis teregetés.. :roll:

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Néhány kép rólunk
Kép [img]
puszi
Kép
nevetés
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.1142.jpg[/img]
mesehallgatás
Kép
meztelenkedés :)
Kép
nagyi vállán alvás

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adrien! Először is nagyon nagyon édi és milyen szép Artemisz! Azok a szempillák! Nagyon cuki!

Hát a merészséget arra értettem, hogy ugye még Artemisz pici. Cipelni kell, kelni hozzá éjszaka, lehet hogy most nem, de hidd el lesz még rá példa. A terhesség vége felé már görnyedve kézen fogva kell járkálni vele. Vagy rohanni utána ha már elindult. Aztán ha ezeken túl vagytok, lesz egy kicsi és egy pici. (mint mondjuk nálunk, de azért Roli már nagyobb). Másrészt viszont én sem akarnék és nem is akartam nagy korkülönbséget. Én is cipeltem Rolit, mondjuk csak akkor, ha muszáj volt. Szerencsére éjszaka már nem kellett hozzá kelnem. De azért még most is van, hogy mind a kettő egyszerre sír és azt sem tudom melyiket fogjam, mert mindkettő csak engem akar. Esti fürdetés egyedül elég nehéz! Valakinek mindig várni kell. Szerencsére ilyen ritkán van, mert apa fürdeti Rolit! És két pelenkás gyerek anyagi csőd! Szerencsére Rolinak már csak éjszakára kell.

De mindenki maga tudja és utána nagyon szépen összenőnek! :lol:

Kép
szly27
 
 


Adrienn,
nagyon szépek vagytok! Hajrá kistesó! Meg hajrá szopi! A tápszert meg igya meg a doki! :twisted:
(Livi is tápis volt, nem azzal van bajom, csak ha van tej, akkor nehogymá tápizzon a babó...)

Joli,
testvérfellépő nem jó, mert kipróbáltam, nagyon nehéz az eleve 16 kilós babakocsit úgy tolni, hogy benne a picúr, a cuccok az aljában és a 13 kilós nagylány még rajta áll. (47 kiló vagyok... :( ) Meg a járdaszigetről le/fel tolni sem lehet fellépővel. A nyakban cipelés nem rendszer, ha Livi kéri és olyan hangulatomban talál :lol: , akkor felveszem pár percre.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Adri, úgy örülök, hogy újra jöttél! És még képeket is hoztál :) Nagyos lett Artemisz mióta nem láttuk! Nálunk a nagyok között két év 8 hónap van, szerintem ideális :)
Szly, egyre jobban félek ettől az átmosástól. Lehet ha kellene várjak, hogy kinőjje?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Gabuska, úgy már más :) Mert a 47 kilóddal cipelni sem könnyű :)
Ma elég nyűgös volt Csamád, lehet ha érzi, hogy jön a hidegfront ?!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli, én is épp a fronton agyalok, mert Nóresz egész este szopizna (nem eszik, csak cumizni akar), amíg a nagyot altattam, olyan visítást levágott, hogy ihaj. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép Kép
Nóri :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Livi

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hűha Gabuska! Mintha egypetéjű ikrek lennének!

Joli! Azért csak vidd el szerintem! Majd látod, hogy mennyit használ. De én a szondázás mellett vagyok leginkább. Ez az átmosogatás nem olyan hatékony, de hátha. Viszont 6-szor nem viszem az tuti!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok Lányok!!
Nagyopnnagyon szépek a babák, öröm nézni őket!!

CSak egy dolog miatt jöttem, látom téma volt a szem átmosása. Dalminak is állandóan váladékozott a szeme, volt hogy 1-2hétig nem de mindig visszajött. Én nem akartam kitenni egy ilyen kellemetlen procedúrának és a dokim is azt mondta, hogy ha van türelmem sokat mosogatni a szemét akkor várjak! Fél évesen egyik napról a másikra abbamaradt! Azóta sincs kutya baja!! Az a baj az átmosással, hogy egyrészt fáj is nekik, másrészt még csak nemis igazán hatékony...legtöbb gyereknek sokszor kell átmosni mire meggyógyul...(mire amúgy is kinőné...)
Joli rágd át a dologot majd te is. Nem okoskodni akartam, csak leirtam nálunk mi volt és mit tapasztaltam.

EGy kérdés lányok,
Kinek hányszor eszik a babója? Mi 5ször eszünk, de néha úgy érzem 4is elég lenne neki. CSak ez aanyira kevés szerintem....
Vélemények?
Vendég
 


Joli,
ja és van egy módszer ami hatásos lehet!Naponta párszor pár percet maszirozd neki mindkét szemem és orra közti részt körkörösen. Pár hét alatt javulni fog!
Vendég
 


GAbuska,
aztaa most nézem csak...én azt hittem Nóriról van mindkét kép... :shock: :shock: :lol: :lol: Döbbenet!!
Vendég
 


Bacilivi! Jázmin is ötször eszik. Most reggel pl 200-at szopizott. Szerintem egyszerre sokat esznek és akkor elég nekik ennyi. Egyébként ha akarnám sem tudnám többször etetni, mert nem fogadja el ha nem éhes. Úgyhogy szerintem ne aggódj, ha Bendi éhes, akkor azt tuti jelzi. + ha szépen fejlődik, egyen annyiszor, ahányszor akar.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Neirda!
Én is örülök, hogy jöttél te is, Artemisz gyönyörű kislány, hajrá kistesó! :wink:

Szopi: Vince is 5x eszik, én nem mérem már, de tuti, hogy nem 200-at, annál jóval kevesebbet. De én úgy gondolom, hogy ő most leáll, hiszen már 7 kg, és most kompenzál a szervezete. Majd csütörtökön megyünk méreckedni, és megkapja az oltást is, a kötelezőt, meg a Rota másodikat.
Este 8-kor és 5-kor eszik, de egyetértek Gabuskával, az is teljesen normális, h. éjjel felkel, esetleg többször is!

Én erről lemaradtam, miért kell átmosni a babók szemét? Hogy vettétek észre?

Gabuska!
Tényleg nagyon hasonlítanak, mellesleg enyémek is! :wink: Pedig még a nemük sem egyforma!
Kép Viola
Kép Vince

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Livi,
a szakirodalom szerint bizti kevés ennyi idősen a 4-5 evés, de Szlynál az igazság, ha nem akar többet enni, akkor elégedett annyival is. És ez a legfontosabb. Gondolom gyarapszik rendesen, így szerintem nem gond. :wink:

Nálunk ma keresztelő volt, de egy fotó sem sikerült, tiszta homály mind. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép Kép

Na melyik melyik? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nahát, most látom csak Évi hsz-ét. Igen, igen, már többször akartam is mondani, hogy ők is nagyon hasonlítanak! Sőt, Vince a mai Violkára is hasonlít, Nóresz meg sztem csak a pici Livire, a három évesre már nem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska! Évi!
Mintha mindkettőtöknek ikrei lennének! Döbbenet!!!! :shock:

Livi!
Mira 6-szor eszik naponta,szinte pontosan 3 óránként. Nemrég még volt,hogy a 4 órát is elérte,de mára már örülök,ha kibírja a hármat!! Az evése max. 5-7 perc,és hiába lenne még tejcsi,(evés után még tudnék belőle fejni,ha lenne időm/kedvem) de megunja és kiköpi,bármit csinálok!!!! Viszont állandóan mosolyog,jókedvű ezért úgy gondolom elég neki amennyit magához vesz!

Adri!
Jó,hogy megint vagy! Átérzem a helyzted,mert nálunk ugyan fordítva volt,mert én voltam a szülőknél,de nagyon fura volt a 6 hét kiszolgálás után egyedül csinálni a dolgokat!!!! A kistesóval pedig hajrá!!!

Ami meg a tápszer-lobbit illeti, a Suttógóban is az a rossz,hogy szinte érveket hoz fel a tápszer mellett!!!

Joli!
Nekem ma délelőtt volt nyűgös a babóm,neked megnyugodott Csanád? Én valahogy jobban szeretem a melegfrontokat! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Gabuska!

Felső kép Livi az alsó Nóri! Hm???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Talált. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabuska, Évi, milyen egyformák a gyerekeitek! Nálunk azért több a különbség :) Igaz, azt mondják, hogy Csanád hasonlít a nagyobik bátyjára. Csak sajnos amikor a nagyok voltak kicsik, még nem volt digitális fényképezőgép.
Évi, Csanádnak majdnem mindig könnyes vagy csipás a szeme amióta megszületett, azért küldenek átmosásra.
Szly, még tűnődök egyet rajta, aztán meglátom, elviszem-e. Hátha valamitől helyrejön.
Livi, mivel mostad a szemét?talán nekünk is használna.
Pat, nekem annyira megnyugodott Csanád, hogy estefelé több mint három órát aludt egyhuzamban :) Persze aztán este fent volt. Általában hatszor eszik, de van, hogy ötször vagy hétszer. Sajnos nem mondható el rólunk, hogy lenne napirendünk :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Nagyon arik vagytok lányok, jól estek a bíztató szavak!!!! Sajna őspara vagyo szopi ügyben, mindig félek, hogí úgy járok mint Dalmival(keVÉS IDEIG VOL CSAK TEJEM)
BEndi tuti nem eszik 200at, max 150et,5x mostanában méregettem... és tényleg hipergyorsan 5 perc alatt végez, aztán már csak köpi ki pedig a tej még folyik. Amúgy 7 kilók vagyunk mi is. MEnnyi a heti hizási minimum? 100??

Joli,
kamillával mostam neki, filteressel kell. A szemmmaszirt is próbáld ki, nagyon jó!!

JEvi,
akkor kell átmosni ha folyamatosan erősen csipás a szeme, összeragad , gyulladt. Úgyhogy ne aggódj, ha nem tudsz róla nektek bizti nem kell :wink:

Lányok, most hogy ilyen hideg van rájöttem, hogy alig van meleg cuccunk.... Ráadásul mindent kinőtt BEndi most 68-ast hordunk. HA van valakinek ötlete, hol lehet szép rucikat kapni jóáron :wink: az irja meg :)
Vendég
 


Sziasztok!

Láynok! Ezek a babák, mintha ikrek lennének! Szerintem nálunk azért nem ilyen nagy a hasonlóság.

Újabban megint felkel 3 körül Jázmin! De nem bánom, legalább a tejcsinek is jót tezs. Mostanában kevesebb van, szerintem pontosan az átaludott éjszakák miatt!

Bacilivi! Ruha ügyben nem tudok neked segíteni!

Most Jázminra is 68-ast adtam és pont jó. Már nem sokáig tudom ráadni!

Tegnap voltak itt barátnőmék! 6 hetes a kisfiuk, és akkora mint Jázmin:

Jázmin és Tomika:

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Tegnap teljes katasztrófa lett itt, délelőtt még 30 fok körüli hőség, és hirtelen délben egy hatalmas vihar jégesővel, lehült 10 fokot a hőmérséklet, és azóta is szinte folyamatsoan esik. Tegnap délben a viharban elment az áram és éjfél után jött vissza...gyertyafényes fürdetés és szopi volt este :) .
Szóval itt is vége a nyárnak és hirtelen nem is tudom, hogy most mi lesz? Rájöttem ,hogy nekünk is alig van melegebb ruhánk, és mi lesz a levegőztetéssel? Eddig egész nap szinte kint voltunk a teraszon, délután hatalmas séta, és most hirtelen beszorultunk a lakásba...Ti sétáltatjátok a piciket a rosszabb időben is? Esőben ki szoktatok menni?

Mi egyébként 6x eszünk és kb. 20 perceket szopizik Ártemisz. De mi csak 5100 grammok vagyunk, nem 7 kg!!! Ha 7 kg lenne Ártemisz egy percig sem aggódnék ám, hogy hányszor szopizik!

Gabuska és Évi!! döbbenet a hasonlóság!!! Igy most még nagyobb kedvet kaptam a kistesóhoz :D Mert lehet, hogy hülyeség, de néha arra gondolok, hogy a picit fogom tudni-e majd ugy szeretni mint most Ártemiszt, aki szerintem "tökéletes" (anyai elfogulatlanság... :lol: ) De ha ennyire fog rá hasonlitani, akkor biztos :D

Szly, tudom, hogy nehéz lesz két gyerekkel biztos, hogy mindkettő pici, stb stb. De sokan megcsinálták már :) Biztos nekünk is menni fog :D

Pat! Nem tudod nekem is elküldeni emailen azt a bizonyos részt a Suttogóból, hogy milyenek a babatipusok? jokutia@yahoo.com

Gabuska! Gratulálok a keresztelőhöz Nórinak!!!!

most ennyi, már igy is jó sok volt :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adrien! Ilyen gondolatom nekem is volt, hogy fogom-e tudni úgy szeretni Jázmint mimnt Rolit! Mindkettőt imádom! Ha éppen Rolit szeretgetem, úgy érzem, nem szeretek nála jobban senkit, ha pedig Jázmint, akkor meg ugyanezt érzem Jázminnal. Még magam sem tudom eldönteni, melyiket szeretem jobban, valószínűleg mert egyiket sem szeretem jobban a másiknál! Szóval ezt elég nehéz leírni, meg megmagyarázni, mert azért nem egyforma a kettő. Na midegy, nem is hablatyolok itt!

Esőben mi nem sétálunk, de a hideg nem akadály!

Kép
szly27
 
 


Köszi Pati a Suttogót. Megcsináltam Jázminra, Kisangyal jött ki, de szerintem inkább a Mintababa illik rá.

Kép
szly27
 
 


Szly! olyan jó, hogy ezt irod a testvérekről. Ezek szerint nem csak nekem jutott ez eszembe :) (mármint, hogy tudom-e majd a másodikat is igy szeretni).
Egész délelőtt vártam, hogy elálljon az eső, de nem tudtunk sétálni. Most már nem esik, de aludt a drágám, remélem délután fogunk tudni levegőzni egy kicsit.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?