Sziasztok!
Zazzy sztem ne rágd magad az uh-s szitun. Legközelebb max. adsz neki ennyit ha zavar, hogy ezután úgy érzed kéne. Én nem adnék. De ezen ne rágd magad. Inkább simózzd meg a csodás pocakodat.
Nemlajos nagyon szép lesz az új lakás! Gratulálunk! Mi épp eladnánk ezt és újba mennénk, már elvileg megvan, de ezen nehéz túladni sajna. Pedig jó lenne, mert 2. emelt lift nélkül, régi bérházban, kemény. Még jó, hogy Botka már lépcsőzik. D a tesóbabakocsi nem lenne könnyű. Már maga a kosi is 13 kiló+Villő.
Nemlajos, tudod az a gáz, hogy sokakat nem kérdezel meg, akkor is mondanak árat. Mondjuk én akkor váltanék. Anno a dokim megkérdeztem óvatosan, annyit mondott, nagyon megtisztelem, ha szeretném, hogy bent legyen a szülésen, és erről többet ne beszéljünk, bent lesz. Szval nekem sosem mondott árat.
Rszg most nézem Kaposvári vagy? Tegnap a Kaposvári kh-ban szülte 2. babáját egy előző topicos bnőm. A szeptemberibe már van kép Majáról.
Most épp szopiznak.
Te milyen alternatív módszerre gondoltál? Engem mondjuk ez nem vonzott. Csak labdát akartam.
Aztán az annyira kellemetlen volt nekem, hogy mire hazaértem, leeresztettem az itthonit is. Azóta el van rakva.
Tessza abban egyetértek, hogy a betegek teszik tönkre az orvosokat. Ha tényleg nem adnának, nem lenne hála pénz. Bár én szülés utánit nem annak gondolom. Azért a doki cak készen áll bármikor bejönni. akár a kisfia szülinapján, stb.... Ez azért sztem nagy áldozat. Még ha tudja is, hogy kap érte.
heheni nektek aztán lesz kelengyétek.
Mi el sem férnénk ikrekkel.
vica78 reméljük előre vesznek vérvételen egy gyermekkel legalább. Örülök, hogy nem csak én vagyok zizi. Már bocsi.
:):) A fizetésre gondoltam.
Szia
Katka! Csak meglett a vonalzó.
Én ii sokat szenvedtem vele. Gratula a babácskához!
hgh gratula! Tutira megmondták? Ez annyira jóóóó! 90g, mekkora már? Kis édes!!!!!
Nemlajos, mi anno 3-an szültünk egyszerre a topciból a Szt. Imrében. Jó buli volt.
Igaz 2 lány váltotta egymást, így ebből én jöttem ki jól. Azóta is szoktunk együtt játszózni a környéken.