Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pinkiné, boldog névnapot kívánok!

A betegeknek gyors gyógyulást!!!!!!

Köszi a pocidícséreteket. Engem igazán az idegesít, mikor közlik velem, hogy milyen nagy hasad van, jó nagy a gyerek, meg ilyenek. Hát akkora, amekkora, és az eredetihez képest szerintem nem is olyan nagy. Pont akkora, amekkorának lennie kell.

Tengap voltam szülésfelkészítőn, sajna egyedül, mert Zoli dolgozott. Szerdánként van 15 órától, úgyhogy ha Zoli jönni akar, akkor a melóhelyéről kell eljönnie. Azért már mondtam, hogy leközelebb próbáljon meg eljönni velem.

Aki az Istvánban szült, Nektek volt szülésznőtök fogadva? Én nagyon gondolkodom, hogy kéne fogadni egyet. Úgyis ő lenne ott velem, nem a doki.

Olyan fáradt vagyok, tegnap kifáradtam teljesen, hosszú volt a tanfolyam, hazafele meg akkora dugó volt, hogy +1 óra volt az út, és még nem pihentem ki magam.

Bocsi, hogy most csak magamról írtam, a pusz mindenkinek!!!!!!!!!

Nikó

Kép
nikóska
 
 


sziasztok!

nagyon jol erezzuk magunkat!!
Bridzsi

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Esztora, jó nyaralást! :) szuper lehet Spanyol.

Nikó, most látom,hogy te már hol tartasz időben...Szülésfelkészítőre én is jártam, nekem nagyon tetszett.

Mindenki úgy eltűnt... Hahó csajok! Hol vagytok?
szerika
 
 

 
 

SZiasztok! Én itt, de majdnem véletlenül csak, nem tudom, miért nincs mostanában időm. Lehet, h a frontok miatt több alvásra van szükségem? És nem is tesz jót nekem most az ősz. Próbálnék jó képet vágni hozzá, de egyelőre azt érzem, h pár napja már nme érzem olyan kiegyensúlyozottnak magam.

Nikó, én fogadtam, ha részletek érdekelnek, írj privit!

Esztora, szuper!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Halihó!

Bocsi továbbra is, de hasonló a helyzet, minden változatlan. Csongi már el-el engedi a kezem, ill. én el-el tudom engedni a kezét, és akkor nagy hiszti közepette gyönyörűen odasétál hozzám, mert már tökéletesen megy, csak a kezem nem akarja elengedni. Apa plusz munkát vállalt, most nagyon fárasztóak a napjaink.

Hoztam egy kis balatoni hangulatot!

Kép Kép Olyan hiszti volt, hogy muszáj volt megszoptatni... Kép az első csók...Csongi még a szemét is becsukta Kép


Voltak tesómék Nimróddal kontrollon. Sajnos minden változatlan a szivecskéjét illetően. Esztora, talán Te említetted, hogy van egy ismerős nővérke a kórházban. Azt mondják tesóm, mivel pesti nem alhat ott. Teljesen kivannak. 10 napig lesznek bent a kórházban, nyitott szívműtét... :cry: Fél év múlva esedékes a műtét.

Rossz kedvünk van :?

KépKép
KépKép
ragota
 
 


Nikó, a pocakod úgy jó, ahogy van. És nagyon csini vagy!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Sziasztok!
Beteg babók remélem azóta már jobban vannak.

Nikó: szép pocid van, akkora amekkora, igazad van. Ne foglalkozz okoskodó emberekkel.

Hajni: gyönyörűséges a kislányod

Dorka: én is állandóan fáradt vagyok, napokat tudnék átaludni ha tehetném.

Ágota: biztos lemaradtam, de nem tudtam hogy Nimróddal gond van. Nem lehet, hogy kinövi? Unokahugom is nyitott szívvel született, de azt mondták elnövi idővel.
Jók a Balcsis képek

Rólunk: kedden voltunk gasztrón. Hajnali 3/4 5-kor keltem, pár perc múlva ENci is ébredt, így nem kellett ébresztgetnem. Szegényke sírdogált, éhes volt. Próbáltam megmagyarázni neki, hogy csak vizet ihat, értelmesen hallgatott, aztán abbahagyta a sírást. Hamar összekészülődtünk, aztán ültünk is a kocsiba. A kb 1 órás utat jól bírta, próbált szunyókálni de nem igen sikerült neki, attól függetlenül csak néha sírdogált egy kicsit.
Az orvosra kb 1/2 órát várunk még (korán érkeztünk) de jól feltalálta magát, mindent feltérképezett, már nyoma sem volt éhségnek.
A vizsgálat alatt semmi gond nem volt, de a vérvételt elég rosszul viselte szegényem. A fejéből vettek 3,5 cső vért. már attól sírt ahogy kiterítve lefogták. Én nézni sem bírtam, csak fogtam a kezét, próbáltam nyugtatni, de Vele sírtam én is.
A drnő azt mondta első ránézésre nem gondolja hogy bármi allergia lenne, de eredmény majd 4-5 hét múlva várható.

másnap bevittem drnőhöz mert hasmenése volt. Gyanítottam, hogy a foga, de féltem hátha a tej miatt van gond, inkább megmutattam. MEgnyugtatott a drnő, hogy a foga jön. Extra nyűgi is volt 2 napig, ma már talán jobban érzi magát, de nem enged belenézni a szájába.
vivi79
 
 


nem is mutattam még Nektek a legutóbbi művemet.(bár az előzőeket sem)

Kép

ez kb 40x50 cm es keresztszemes, amit hónapokig hímezgettem. Egy kb 2x3 cm-es képről próbáltam leszámolni, ezért Füles kicsit nyomott lett, nem maradt elég hely szegénynek.
vivi79
 
 


Sziasztok,

Ágota, jó, hogy benéztél! Szegény Nimród, elhiszem, hogy szomorúak vagytok... :( A képek viszont gyönyörűek!!! 8)

Vivi, remélem tényleg minden oké lesz Encivel! 4-5 hét, nem semmi várakozási idő...

Tapasztalt anyukákhoz kérdés: 4 éves kisfiú szerintetek örülne-e egy ilyesminek:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S19809351
vagy
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40100253

Elhatároztam, hogy megveszek mindenkinek minden ajándékot, még a hideg és a nagy roham (és a nagy pocak) előtt :D Játékot nem akarok már venni a kerifiamnak, mert abból Dunát tudna rekeszteni, és mindennel maximum pár napig játszik... :?

Kép
vickybabe
 
 


Vivi, nagyon szuper ez a falvédő, nagyon ügyes vagy! Nem is nyomi Füles! Én is tervezem, hogy kreatívkodom itthon, de aztán eddig még mindig volt valami sürgősebb...

Kép
vickybabe
 
 


Viki, a gyerkőcök nagyon szeretik az IKEA játszóban a fotelt is, a fam is bele-belebújt, a másik függő cucc meg kifejezetten fejlesztő hatással is van rájuk. Sztem tuti klassz mind a kettő.

Vivi, nagyon ügyes vagy! Kép lesz a falon? Mikor találsz időt a varrásra?
Örülök, h Enci jól bírta a tortúrák egy részét, és gratula, h túléltétek a kellemetlen részét! Drukkhegyek az eredményhez!

Hasmenés: megállapította a dokitok, h nem vírus? Sajnos nekünk vírusos lehet, mert nekem nem jött a fogam, tünetem mégis volt. :roll: (Amiben amúgy az a legrosszabb, h nem ehetek meg 10 fürt szőlőt, mint egyébként tenném. Hanem tejtermék.édesség-gyümölcsmentes diétát tartunk.Bár Doró bevágott tegnap egy kefírt, és nem lett baj, asszem őt már nem is fogom diétáztatni. Ő is imádja a szőlőt.)

Merivel mi lehet? Várom a boldog sms-t, és nagyon-nagyon drukkolok nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni, mi újság az oviban mostanában?

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Ágota, nagyon édeseke a képek!!! Tényleg nagyon szomorú, elhiszem, h kivannak Tesódék. Vhogy el kell intézni, h ott lehessen Tesód éjszakára, ez nem lehet így!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Viki, miylen ügyes vagy,h már vásárolsz! Lehet, h én is elkezdek, poci híján is, így olyan is lehet benne, amihez idő kell.

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Megvagyunk még egyben mi is. Csak az utolsó kapkodások folynak. Átpakoltam a kórházi csomagot, a szülőszoba csomagot, a hazajöveteli csomagot, és még van egy ha csak anyóséknál maradunk csomag. Jó, nem? Tegnap komoly derékfájásom volt, be is paráztam rendesen, mert azt hittük, hogy indulás van. De a dokim ma még konferencián van Szegeden, így nem szülhetünk.
Hétfőn hidegfront és telihold. Jók a kilátásaink. A vérnyomim egyre többet súrolja a kritikus határokat, jó ha hétfőig kibírjuk itthon. Áron sokkal kevesebbet mozog, mint aki jól beilleszkedett és ő már onnan nem helyezkedik, ha szólok vagy simizem reagál, de már nincsenek szétrugom a pocakod bulik. Ezek annyira fognak hiányozni, még ha sokszor fájdalmakba torkollottak is. Viszont cserébe gyomrozhatom kint. Így már mindjárt jobban hangzik. A házunk is szépen alakulgat, olyan jó nézegetni.

meriann
 
 


Jó reggelt!

Dorka, köszi a véleményt! Akkor ezek közül kapja majd valamelyiket! Karácsony: minden évben eltervezem ugyanezt, aztán valami úgyis kimarad és ugyanúgy rohangálok az utolsó pillanatban... :? na az idén nem fogok :lol:

Meri, nagyon drukkolok hétfőn!!!!!!!!! Hú de izgalmas!!!!!!!!!!!

Voltunk 4d-n tegnap, mindjárt teszek képeket! Levente már 650 gramm és gyönyörűségesen szép!!!!!!!!!!!! Egy dolog aggaszt, azt mondták, sok a magzatvizem :roll: eddig mindig átlagos volt :roll:

Kép
vickybabe
 
 


Ilyen formás, husis pofim van:

Kép

Kép

Kép

Csajok figyelem, a kukim is megnőtt!:))
Kép

Szoktam anyával jógázni (szinte végig ebben a pózban volt:)))
Kép

Kép
vickybabe
 
 


Agota hazaertunk kereslek majd a nover ugyben

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Viki, Levente gyönyörű! Nagyon édi a pofikája, és roppant meggyőző az a kukkancs is! :wink: Te is jógázol, Viki?
Ma ovisbuliban igen népszerű volt az az IKEÁs hinta. Apuka elmondása szerint napjában egyszer biztos beleül vmelyik gyerek. Szóval jól kihasználják. És ők fejlesztési célzattal is vették. Egyensúlyrendszert ingerli, és ez jó, problémákkal rendelkezőknek és nem rendelkezőknek is.

Meri, de kis aranyos vagy! Még ki sem bújt, máris hiányoznak a mozgásai! Drukk, drukk, drukk és így tovább sokáig. Sokat gondolok Rátok!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Dorka, köszönjük! Igen, kismamajógára járunk :D Te is jógázol? Doróval együtt? Hú de jó, hogy ilyen jókat írsz az ikeás fotelről. Akkor már csak szét kell néznem a "célszemély" szobájában, hogy hol férne el. :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Hajni, akartam már írni, Lilla nagyon-nagyon szép kiscsajszi!!!! Micsoda haja lett, mióta utoljára "láttuk" :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Dorka, nem dobsz pár friss Doró-képet?

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Köszi a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok.

Meri:
Nagyon közeleg a vége, sok kitartást még nektek. Hamarosan találkozol Áron babával.

Vicky:
Levi nagyon édes, a fütyiméret jól látható.

Ágota:
Kár, hogy nem tudsz sűrűbben jönni. Balatonért irigy, irigy. Csongi első csókja nagyon édesre sikeredett. Nimródnak gyors gyógyulást. A kórház egy nagy disznó, amiért nem engedi a tesódnak, hogy bent legyen.

Rólunk:
Petinek kedd reggelre elmúlt a hőemelkedése, de délutánig elég nyűgös volt. Azóta vidám és jókedvű, mintha nem is lett volna oltás, sőt! Úgy néz ki, kezdünk átállni a 4 óránkénti evésre, legalábbis az elmúlt 2 nap ezt mutatja. Ma a játszószőnyegen magától az oldaláéra fordult és látszott rajta, hogy baromira erőlködik a hasraforduláson. Tegnap volt szülőfelkészítős baba-mama-papa találkozó, jó volt, csak szegénykém totál elfáradt. Este úgy üvöltött, mint akit nyúznak.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziasztok!

Mosatnsag nagyon suru a programunk,de extran,raadasul Attila is raallt nagyon erre a reggel 6-fel7es kelesre,ami szamunkra brutal,mert ugye nekunk ejfelig tart a nap.....
Szoval nagyon faradt vagyok mostansag.

VICKY,
baratnomeknek van ilyen hintajuk,allati jooooooooo!Neki 3 gyerek a van, a legidosebb 2,5 eves,de mar o is regota hazsnalja es meg csak most jon a java!Sztem szupi!A masik fotel is allati jo sztem,ha elfer naluk,akkor barmelyik nagyon-nagyon jo ajandek!!!!!!!!!!!!!
En amugy a hintara szavazom :wink:
Levente gyonyoruseges!!!!!!!!!Igazan!!!!
Sztem a sok magzatviz miatt ne aggodj (mondjuk nem vagyok szakerto,csak eddig mindig azt hallottam,hogy az a baj,ha esetleg valakinek sokkal kevesebb-ha csak kicsit,akkor az sem baj)!!!!! Doki mit mondott?

MERI,
drukk ezerrel!!!!!!!Hat igen,furi ez,hogy hipp-hopp eltunik a belso rugdalozas...de olyan jooooo lesz a karodban tartani!!!
Sokat gondolok Rad!

Pinkine,
oerulok,hoyg Peti jol van es olyan hihetetlen,hogy mar ezekkel a mozgolodasokkal probalkoznak...Marietta is irta multkor....most szulettek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Esztora,
orulok,hoyg jol erzitek magatokat,bar nem is gondoltam mast! :wink: :wink:

Ragota,
nagyon jok a kepek,dragasag Csongor!!!!!!
Szegeny Tesodek,emlekeztem,hoyg anno ezt irtad...
Az sztem lehetetlen,hoyg megtiltsak,hogy ott legyen Tesod,meg kellene keresni a korhazban a betegjogi kepviselot (van ilyen ott,nem???) es o majd elmondja,mik a lehetosegek.
Jaj nagyon drukkolok Nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi,
szuper a keresztszemesed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon ugyes vagy!!!!
Enci nagyon-nagyon ugyi,hoyg ilyen jol viselte az egesz herce-hurcat!!!!!

Szeri,
Balazzsal mi ujsag?Elmult a laz,ugye???

Angyalkrisz,
Csenge hogy van?????

Karacsony,jut eszembe!!!
Kitalaltam ajandekot en is mar karacsonyra!!!Megosztom Veletek,hatha valakinek meg adok otletet!!! :wink:
Ugye mar tervezem jo ideje,hogy mi is megyunk Attilaval fotoshoz,profi kepeket csinaltatni.Eloszor 1 eves koraban gondoltam,de azota huzodik....
Most kitalaltam,hoyg Karacsony elott megyunk majd,es akkor karacsonyi diszlettel is lehet,meg amugy is,rola is,meg csaladi fotokat rolunk is,es azt kapjak a nagyszulok!Sztem tok jo otlet,nem? :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Adri,
Gaborka hogy van???Szegeny,remelem mar sokkal jobban,es aludni is tudtok!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07
 
 


Arwen! Mi is képekre gondoltunk karácsonyra. Mi úgy gondoltuk, hogy kapnak profi képeket is, és általunk készítettet is, mivel már nagyon régen nem hívattunk elő. :oops: Ha találsz valami jó helyet, akkor szóljál. :D
Csenge úgy tűnik hogy meggyógyult, de tegnap még rekedtes volt a hangja. Egyébként nekem gyanús, hogy ez mégiscsak a 3 napos láz volt, mivel a 4. napon pöttyös lett, pedig semmi újat nem kapott enni. :roll:

Vicky! Nagyon édes a kis manócskád. :D

Ragota! Nagyon sajnálom tesódékat! Remélem valahogy ki tudják harcolni, hogy ott aludhasson.

Meri! Drukkok mennek! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Sziasztok, ha írtam, megyek és megnézem a fényképeket a közös galériánkban.
(Viki, azt hiszem, nem olyan rég tettem képeket. A helyzet azonban az, h azóta nem is fényképeztem. A fiam rá volt kattanva a fényképezőre, inkább én sem fotóztam, h ő is szokjon le róla egy kicsit.)

Viki, mesélj már még Levi babáról és magadról. Milyen érzés volt a 4d? Apa ott volt? Hogy reagált? Mit szól, h fia van?

Arwen, aranyos vagy, h a strapa ellenére jöttél! Sajnálom a korai kelést.
Klassz az ötlet, sztem odalesznek a nagyszülők. Nekem meg az jutott eszembe, h vm,i fényképes textíliát kapnak tőlünk, de még nem tudom, mi legyen. Olyasmi kéne, amit használni is fognak, nem mondják azt, h kímélni akarják. Ágynemű azt hiszem, ezért nem jó. VAn vkinek ötlete?

Pinkiné! Ügyes Peti baba! Jó, h már a hőemelkedés is a múlté.
Nálunk is, pedig még keddig lehetne ettől az oltástól. Remélem, megúsztuk ennyivel.

Krisz, örülök, h Csenge jobban van.

Nálatok is van sorgagyogás? Én neveztem el így, amikor Doró iylen kis sorokat beszélget, h "anya-apa-anya-apa-anya-apa" vagy újabban: "néni-mama-néni-mama", sőt: "néni-baba-mama-néni-mama".
Ma nagyon meglepődtem, azt mondtam, h "Edina", és utánammondta. De amúgy ilyen hosszúkat még nem szokott mondani. Új szavai a "ban"=banán és "papa"=papagáj.

Holnaptól jön vendégségbe Anyósomék cicája hozzánk. Én szorgalmaztam, h vigyázunk rá, míg elutaznak, de kicsit félek, nehogy elkódorogjon. Drukkoljatok lécci nekünk. :roll:

Na, jó sokat írtam, megyek is már! Puszi annak is, akinek, nem írtam külön!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Adri: nagyon boldog születésnapot kívánok!

Hajni: gyönyörű Lilla.

Csongi meg kész nagyfiú. Édes csók közben. Nirmódnak drukk és hátha sikerül elintézni, hogy a tesód maradhasson mégis vele.

Vivi: de ügyi vagy. Nekem nem nagyon van türelmem kézimunkázni.
A nagyikra hagyom.

Vikcy: sokat nőtt Levi. Érdekes, hogy a srácok rögtön mutatják mi lobog a lábuk között. Kire hasonlít? Szerintem már simán fel lehet ismerni a vonásait. Nagyon szép baba. Sajna nem tudok én sem okosat mondani a sok magzatvízről.

A fotók jó ötlet karácsonyra, biztos nagyon fognak örülni.

Nán-dorka: nagy élmény lehet amikor ennyi mindent beszél már Doró.

Esztora: klassz, hogy jól érezteték magatokat.

Pinkiné: hú, de rohan az idő. Még most vártuk Pinkit a fotókkal.

Arwen: remélem azért sikerül pihenned is, én nagyon rosszul viselem ha kimerült vagyok. Képes vagyok belázasodni is egy idő után.

Örülök, hogy Csenge jobban van.

Köszönjük a drukkokat előre is. Elég rendesen fáj a hasam és derekam, de jó is lenne ha hétfőn meg is születne Áron.
Valószínűleg ez az utolsó jelentkezésem egyben. Úgy izgulok.
Vigyázzatok Magatokra! És jelentkezem, ha tudok valamit. Puszi!

Még egy táblát beszúrok mindjárt.

meriann
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann
 
 


Delelott indulunk Nagyimhoz,csak beneztem...
Bucsu van naluk,szoval utazik az egesz csalad.
Jo hideg van mindenesetre.... :?

Meri,
nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!++++
Jaj de joooooooooooooooooooo!!!Ez a derekfajas azert jelezhet am valamit.....
Latom,nem megy az alvas.... :wink:

Orulok,hogy a kis lazasaink jol vannak!!!!
Remelem Gaborka is!

Angyalkrisz,
gyanus,hogy a 3napos volt,ha meg pottyok is jottek,de ugyanakkor ha meg piros volt a torka,akkor az meg kizarja...
Attilanak legalabbis nem volt piros a torka,semmi mas baja nem volt a lazon kivul.Nala nem jottek utana pottyok,de ez nem jelente semmit,mert van akinel jon potty,van,akinel nem.
A Brendonnak van egy fotostudioja (nagyon cuki hatterek vannak,nezd meg a honlapon),en azt nezegettem eddig (de majd meg belemelyedek) ,de meg kacerkodunk az egyik barat fotossal is,szoval meg nem tudom...de van lehetoseg boven.
Ha Te talalsz vmi jot,Te is szolj :wink:

Nandorka,
Edina :wink: :lol:
Nem semmi,hogy mar menniyt beszel Doro,nagyon ugyes!
Attilanak van par bazis szava,van,amit csak en ertek,meg van,amit neha mond,de ennyi.
De mindent megmutat,amit akar,olyan edes,es tok jo,hogy mar ki tudja magat fejezni.

Kepzeljetek,talaltam Attilaban (fule mogott) egy icipici kullancsot,de meg nem furta bele magat,mikor megfogtam es levettem,meg utana is elt es maszott,es csak tuhegynyi volt....szinte lathatatlan!
Remelem nem lesz semmi baj,most jol beparaztam.... :cry: :cry: Csak telen kezdjuk a kullancsoltast....... :roll:
Valakinek tapasztalat ebben?????

Na pusz,megyek,Attila ma fel 7kor kelt,mar ez is feludules :wink:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Ez pedig Adrie:

Kép

NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07
 
 


Adri!

Nagyon Boldog Szülinapot!

Meri, mennek a drukkok ezerrel! :) A derékfájás jót jelent, nekem is így indult :)

Arwen, reméljük Attilának nem lesz semmi baja attól a kullancstól! A fene enné meg Őket.
Nálunk anyósom kutyáját kezelik éppen agyhártyagyulladással. Elvitték fedeztetni, pár órára ott hagyták a kannál, majd pár nap múlva a kutya bágyadt, étvágytalan, lázas lett. Állatorvos és kiderült, hogy megcsípte egy kullancs, agyhártyagyulladást kapott. Most antibiotikum kúrán van, de úgy néz ki, felépül. :roll:

Tegnap itt volt tesóm és talán ma is jön. Olyan jó volt.
Képzeljétek, úgy néz ki külön mennek a menyasszonyával (7 év után), mert a csaj kijelentette, hogy esze ágában sincs gyereket szülni :evil:, a tesóm pedig szeretne babát. A csaj azzal védekezik, hogy erről nem beszéltek a kapcsolatuk elején. :shock: Mellesleg tesóm kb. 2 éve mondja, hogy szeretné, ha lenne gyerekük. Idáig ment a "talán, lehet", aztán pár napja a csaj kategórikusan kijelentette, hogy Ő nem akar gyereket és kész. :shock:

Mondjuk szerintem nem is való neki. :?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Új képek a galériánkban Doróról.

Arwen, ügyes vagy, h hamar klasszul kiszedted. Én mindig arra gondolok, mikor kullancs van bennünk, h a férjem gyerek- és fiatalkorában 6-osával szedte ki magából kirándulások után. Ne aggódj, nem lesz semmi.

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Kép

Adrinak, sok szeretettel!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


sziasztok,

Köszönjük szépen a dicséreteket, átadtam Nagyfiamnak :lol:

Merire sokat gondolok ma, mi lehet velük?????????????

Adri, nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!

Pinkiné, durva a tesód menyasszonya. Nekem is van egy hasonló barátnőm, bár ő állítólag "majd" akar gyereket, de a férje már vagy 5 éve szeretne :roll:

Arwen, ha nem volt belefúródva a kullancs, akkor tuti semmi baj nem lehet, nyugi!!! Jó ötlet ez a karácsonyi fotózás! Na majd jövő karácsonyra én is bevetem :lol:
A dokimmal nem beszéltem még magzatvíz-ügyben, gondoltam megvárom a terheléses cukor eredményemet aztán azzal együtt megyek vissza hozzá, mert ha azzal probléma van (de persze nem lesz :wink: ), az is okozhatná pl.
Nekem is a hintás tetszik jobban,csak ahhoz csekkolni kell, milyen a födém a lakásban, mert párom szerint nem biztos, hogy megtartja...

Dorka, hogy mennek a dolgok a cicával?
Jól vagyunk, köszi kérdésed! Apa imádja simogatni a pocimat és a legelső kivételével az össze UH-n bent volt! Minden nap elmondja, hogy vigyázzak Rá, ha hív telefonon is mindig megkérdezi, hogy van a Kiskincsünk :D Szerintem nagyon jó apuka lesz, jobbat nem is kívánhatnék Levinek :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Adri! Boldog szülinapot! (így utólag is)

Encinek boldog névnapot! :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Sziasztok!

Csak azert ugrottam be,hogy Enikonek nagyon boldog nevnapot kivanjak!!!!!

Kép

Es,hogy esetleg Meriekrol van-e vmi hir!Jaj nagyon sokat gondolok Rajuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma delutan 4 (!!!) gyerekes leszek,egesz delelott takaritottam,meg mostam,agyat huztam,ilyesmik..... ma egesz nap itthon vagyunk (el sem hiszem),nem kell sehova rohanni. Na de estere garantalt,hogy hulla leszek.
Az ido pocsek....
Vegre ma reggel fel9ig aludtunk!!HIhetetlenul jooo volt! :lol:
Azert neha Attila sem birja ezt a korai kelest,es beiktat egy kesobbit :wink: Ilyenkor legalabb ujult erovel indulok a dolgoknak :lol:

Vicky,
baratnomek egy bazi oreg tarsashazban laknak,es naluk ott van ez a hinta....szoval ha az elbirja,akkor sztem barmilyen fodem elbirja.
Holnap megyuk Ikeazni,uuugy varom :lol:
Biztosan nagyon jo apa lesz a ferjed!!!De aranyos!Az enyem is ilyen,ha felhiv,mindig kerdezi,hogy mi van Attilaval,es imadjak egymast!!!!!Ok szoktak kozos programokat csinalni,es iszonyat imadat van koztuk!JO rajuk nezni!

Nandorka,
tudom,en is erre gondolok.Semmi nem latszik,nem lett piros vagy vmi.De bele sem furodott,mert siman a kezemmel "lesodortam".Persez kicsit bele volt akaszkodva,de erted,nem volt benne a feje vagy ilyesmi....csak azert aggaszt marhara.... :(
Raadasul tegnap nagymamamnal az udvaron megint elesett Attila a betonon,most felul az inye verzett...... :( Ezeket en nem birom megszokni........
Cica?

Pinkine,
orulok,hogy tesoddal ujra jo a helyzet.Sztem ez a lany nem is valo hozza,hisz ha ilyen nagy dologban nem erteneke egyet,akkor az hosszu tavon nagyon nem lenne jo....

Tobbiekkel mi ujsag????

Na megyek,gyujtom az erot a delutan tovabbi reszehez...

Kép

Kép
arwen07
 
 


Meritől tegnap 16.30-kor:
"Ma még maradunk egyben, csak holnap lesz laboreredmény, addig anyóséknál dekolunk. Remélem, holnap már többet tudunk. Puszilok Mindenkit! Meri"

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


dekkolunk
bocs, csak Doró kalimpál itt.
most is egy elegáns Esc-lenyomással letörölte, amit eddig beírtam... :roll:

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


a lány most is készül vmire...
de azért próbálkozom...

Cica jól van, köszönjük, tegnap szobacica volt, mert nem akartam esőben kint keresgetni, ha elkószálna. Fiammal remek jókat játszanak, Doró is egész ügyesen simogatja már, bár néha jön panaszkodni.

Viki, nagyon klassz. Biztos, h nagyon jó apuka lesz a férjed!

Pinkiné, nekem már gyanús volt ez a kapcsolat, amikor régebben írtál róluk. Tesódnak most biztos nehéz, de még mindig jobb, mintha ez a lány a házasság érdekében bevállalt volna egy gyereket és akkor derül ki, h semmi sem működik. Belegondolni is rossz.
Érdekes amúgy, egyre több ilyet hallani, h nem akar gyereket. Vajon mi lehet emögött?
Tesód nagyon kivan?

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Arwen, milyen volt négygyerekesnek lenni? :wink: Kedvet kaptál hozzá? :wink:
No de tényleg, mesélj! Sokat játszanak már együtt? Miket?
Hurrá, h Atti néha tovább alszik! Doró meg legalább hamar elalszik de., ha korán kel. Pl. most a szopiban... azért írok ilyen sokat hirtelen... :)

Enci baba, sok szeretettel köszöntünk!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Sziasztok!

Enci Drága! Sok szeretettel köszöntünk mi is!

Meri, nagyon izgulok ám értetek! :)

Arwen, izgi lehetett a 4 gyerkőccel :) Én néha még ezzel az eggyel sem bírok :) Bár most is a kiságyában gügyörészik a plüssöknek, néha meg nagyokat kacag. :)
Olyan nagy fiú már :roll:

Dorka, hát ahogy láttam, eléggé el van keskenyedve szegénykém. :( Olyan rossz lehet neki, mert egyébként szereti a csajt, csak hát ebben a kérdésben nem értenek egyet. Már pedig a tesóm nem akarja gyerek nélkül leélni az életét. S hát azt hiszem, ezt itt mindannyian megértjük. :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Meritől 11.41-kor:

"Szia! Elnapoltuk a dolgot. Minden eredmény jó és Áron még maradni akar. Puszi! Meri"

Csak annyit , h nagyon örülök, h jók az eredmények, és további megadrukkok repülnek Felétek!!! :D

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


ADRI! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

ENCINEK PEDIG NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Bocsánat, hogy így el vagyok maradva és tűnve, de a lakás dolgait intézzük, megy a munka ezerrel. Most épp azon is agyalnunk kell, hogy hova költözzünk még egy hónapra, ugyanis innen el kell menjünk, de az új lakás abszolút nem beköltözhető még :roll:

Ragota, sajnálom nagyon Nimródot, szegénykém... remélem majd minden jóra fordul és rendbe jön. Mikor műtik?
A képek nagyon szuperek, főleg a csókos tetszik, hogy sikerült lefényképeznetek?

Arwen, köszi az érdeklődést, Balázsnak már nincs láza, két napig volt, meg pöttyök is jöttek rajta és az alvása is teljesen meg volt kavarodva, szóval mi minden 15 hós szuris tünetet produkáltunk.

Vicky, nagyon édes a bébitek, szerintem rád hasonlít :wink:

Merinek nagyon drukkolok!!!!

Mennem kell, Balázs felébredt, 11-től aludt. Addig főztem, mostam, vasaltam...

Írjatok sokat, olvasni szoktam jönni.

Puszi Mindenkinek!
szerika
 
 


Haza értünk ma délelőtt!
Nagyon jól sikerült a nyaralás akár holnap indulnánk vissza
jövök majd képekkel beszámolóval de fáradt vagyok (5előtt keltünk szívattak a reptéren ...)

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Meri neked is nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!!! :D

Esztora, üdv itthon. Jó időtök volt? Majd mesélj!
szerika
 
 


Sziasztok!

Adri, boldog szülinapot, Encinek és Merinek pedig boldog névnapot kívánok így megkésve is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágota, sajnálom, hogy Tesódéknál maradt a műtét, de reméljük a legjobbakat, biztos nem lesz semmi gond, és a bent alvást is össze tudják hozni valahogy. Ha más nem, nem tudnak valahova bejelentkezni addig, hogy ne Bp legyen a lakcím? Nagyon jók a képek!

Komolyan mondom, az összes gyerek itt a topicban, soha nem volt csúnya, de egyre szebb mindegyik! A miénk a szép gyerkők topic.:)

Meri, nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most így kicsit belegondolok, hogy már nekünk sem sok van hátra.:) Most kicsit beparáztam, de tudom, hogy ez elkerülhetetlen, ha már idáig eljutott az ember, és azt is, hogy könnyű szülésem lesz, s remélem Merinek és Vickynek is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky, 4d-en nekem is azt mondták, hogy sok a magzatvíz, bár a terheléses cukrom határon volt, a 4d-s doki azt mondta, hogy legalább több helye van a gyereknek, max a mamának kellemetlenebb, mert jobban feszül a pocak, az én dokim meg nem mondott rá semmit, valószínű nem talált semmi problémát, mikor megvizsgált.

Dorka, írtam privit.

Esztora, mesélj!

Ma lenne megint szülésfelkészítő, de valószínű nem tudok elmenni, fáradt is vagyok, meg 6-ra fodrászhoz megyünk, amit már nem akarok halogatni, így is már több mint 2 hete kaptam ezt az időpontot, nem akarok még 2 hetet várni. Relaxációról lesz ma szó, úgy vagyok vele, hogy 6 hét múlva újra ez lesz az előadás, úgyhogy ha szükségem van rá, akkor 6 hét múlva még egyben leszünk, és el is tudok menni. Holnap kismama torna, olyan jól esett a múlt héten, hogy megyek innentől kezdve, sőt még lehet, hogy itthon is ráveszem magam. Meg is lepődtem, hogy milyen jó kondiban vagyok. A védőnéni, aki nem is terhes, rosszabbul bírta mint én. :)

Milyen etetőszéket vettem? Csak a huzatot kell másikat varrni rá, azt anyósom bevállalta. Kép Kép

Tudom még korán van hozzá, de 1500 Ft-ért nem hagyhattam ott.:)

Pinkiné, biztos nem könnyű a tesódnak. Bár én is nagyon sokáig azt mondtam, hogy nem akarok gyereket. Én kb 28-29 évesen jutottam el odáig, hogy majd egyszer mégis, és 31 múltam, amikor úgy gondoltam, hogy itt az ideje, és kezdtünk el komolyabban is foglalkozni a dologgal. Lehet, hogy a lány is így van vele. Ő hány éves?

Akinek nem írtam, annak is sok puszi, Nikó

Kép
nikóska
 
 


Lesz beszámoló ígérem de próbálom utolérni magam...

Nikó én ezt az etetőszéket nagyon utáltam (bocsánat ez magánvélemény :wink: )
Nagyon kicsi a tálcája aminek pereme sincs így semmit nem lehet rátenni,Nyunyi hátra vágta a fejét és koppant a farészén,beszorult a lába
vettünk inkább egy PP-t használtat amit a mai napig nem bántam meg

Ágota melyik kórházban lesz a műtét???

Meli a GOKI-ban van

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Akkor egy kis beszámoló:
Kedden 2kor indultunk itthonról Nyunyi a gép indulásáig 5óra randalírozott a reptéren aztán egy pillanat alatt elaludt és végig aludta az utat.
megérkeztünk és kaptunk reggelit viszont a szoba csak 1 óra körül lett kész addig mászkáltunk nyűglődtünk
a napok nagyjából ugyanúgy teltek 8 körül felkeltünk reggeli, séta,majd pedig strandolás kb 4-5 óráig majd Nyunyi aludt egyet vacsora előtt még mászkáltunk és utána is.Pénteken Ricsi elment Barcelonában stadion nézőbe mi meg mászkáltunk Nyunyi kicsit náthás volt
aztán szombat hajnalban nagyon rosszul volt így dokihoz kellett vinni (aranyos Luka dokibácsi volt angol -német- spanyol nyelvtudással) írt fel antibiot ,köhögés csillapítót meg adott egy kúpot (biztositásunk volt így a gyógyin kívül semmi mást nem kellett fizetni azt majd utólag itthon kifizetik)
vasárnapot végig aludta szószerint néha pár percre felébredt aztán aludt is vissza estére már jobban volt hétfőn pedig már sétáltunk is
hazafelé szívattak minket a reptéren volt 8kg túl súlyunk ok kipakoltunk de még mindig 4kg Niki az idegenvezető próbálta
mondani a csajnak hogy család vagyunk gyerekcuccok engedje már el de nem vegyünk ki még 4 kg vagy fizessünk 40 Eurot így még kiszedtünk (2 nejlon zacsi +1 szemetes zsák ááááááááááááááááá) nagyon taho volt a nő aki megjegyzem kismama volt!!!
volt olyan akinek 2 bőröndje volt az egyik 10 kg a másik 15 és a 10 kg-ba átpakoltatott hogy egyforma súlyú legyen....
amúgy én nem értek ehhez de ha valaki leül és elmagyarázza nekem mi a különbség hogy ezt a 8kg feladom vagy felviszem kézipoggyászként komolyan elfogadom ha reális oka van....

Képeket talán holnap már tudok feltenni!

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Halihó!

Köszi Esztora! Hát akkor izgalmas volt ez a nyaralás... Csongi is megfázott, köhécsel, így a gasztrót eltetettem, mert így nem akartam kitenni még egy ilyen vizsgálatnak is.

Holnap megkérdezem tesómat, hogy hol lesz. Köszi még egyszer!


TEjóég, Meri kórházban van már?????????????????? Úúúú, de izgulok! Dehát még van ideje annak a kicsi Áronnak!

Újra elkezdtem a numerológiával foglalkozni. Először arra gondoltam, hogy a Ti neveteket megnézem szívesen, már akit érdekel, és aztán a lurkókat. Így meg tudjuk nézni, mennyire működik ez a dolog.

Szépen lassan tudom ezeket megnézni, mert ugyi mire gépközelbe jutok...ráadásul még a gépbe be is kell írni. Nem mindenkinek tudom a nevét pontosan, szóval akit érdekel, az küldje el ragoka@enternet.hu címre.

Képzeljétek, veszünk egy autót, Ketteskét. egy suzuki splash-t. Újra elkezdek járni asztrológiára, meg hát most már jobban ki tudnánk mozdulni Csongorral. No és ha tervezzük a tesókát (majd csak tavasszal), akkor a kórházba elmenni meg ilyenek. Apuék is Pécelre költöznek, szóval az innen 10 perc, így könnyen át tudunk majd menni, le tudom passzolni Csongort :lol:

No megyek csicsikálni.

Pusza Nektek!

Ág

KépKép
KépKép
ragota
 
 


hello Ág, Meriről írtam, sztem Rólatok beszél Estora

Kép

Kép
nán-dorka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?