Sziasztok!
Adri, boldog szülinapot, Encinek és Merinek pedig boldog névnapot kívánok így megkésve is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ágota, sajnálom, hogy Tesódéknál maradt a műtét, de reméljük a legjobbakat, biztos nem lesz semmi gond, és a bent alvást is össze tudják hozni valahogy. Ha más nem, nem tudnak valahova bejelentkezni addig, hogy ne Bp legyen a lakcím? Nagyon jók a képek!
Komolyan mondom, az összes gyerek itt a topicban, soha nem volt csúnya, de egyre szebb mindegyik! A miénk a szép gyerkők topic.
Meri, nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most így kicsit belegondolok, hogy már nekünk sem sok van hátra.
Most kicsit beparáztam, de tudom, hogy ez elkerülhetetlen, ha már idáig eljutott az ember, és azt is, hogy könnyű szülésem lesz, s remélem Merinek és Vickynek is!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vicky, 4d-en nekem is azt mondták, hogy sok a magzatvíz, bár a terheléses cukrom határon volt, a 4d-s doki azt mondta, hogy legalább több helye van a gyereknek, max a mamának kellemetlenebb, mert jobban feszül a pocak, az én dokim meg nem mondott rá semmit, valószínű nem talált semmi problémát, mikor megvizsgált.
Dorka, írtam privit.
Esztora, mesélj!
Ma lenne megint szülésfelkészítő, de valószínű nem tudok elmenni, fáradt is vagyok, meg 6-ra fodrászhoz megyünk, amit már nem akarok halogatni, így is már több mint 2 hete kaptam ezt az időpontot, nem akarok még 2 hetet várni. Relaxációról lesz ma szó, úgy vagyok vele, hogy 6 hét múlva újra ez lesz az előadás, úgyhogy ha szükségem van rá, akkor 6 hét múlva még egyben leszünk, és el is tudok menni. Holnap kismama torna, olyan jól esett a múlt héten, hogy megyek innentől kezdve, sőt még lehet, hogy itthon is ráveszem magam. Meg is lepődtem, hogy milyen jó kondiban vagyok. A védőnéni, aki nem is terhes, rosszabbul bírta mint én.
Milyen etetőszéket vettem? Csak a huzatot kell másikat varrni rá, azt anyósom bevállalta.
Tudom még korán van hozzá, de 1500 Ft-ért nem hagyhattam ott.
Pinkiné, biztos nem könnyű a tesódnak. Bár én is nagyon sokáig azt mondtam, hogy nem akarok gyereket. Én kb 28-29 évesen jutottam el odáig, hogy majd egyszer mégis, és 31 múltam, amikor úgy gondoltam, hogy itt az ideje, és kezdtünk el komolyabban is foglalkozni a dologgal. Lehet, hogy a lány is így van vele. Ő hány éves?
Akinek nem írtam, annak is sok puszi, Nikó