Sziasztok!
Köszi a jobbuláskívánást stb...Ildi,tutira fogok Tantumot venni,tojok arra,amit mondanak.
Erre is volt börze,de csak 2 gatyót vettem 250 ért egy farost,meg 400 ért egy bársony nacit, 1000 ért meg egy klassz autós melegítőt (szinte csak fiús ruhái vannak már a gyermekemnek,de amennyit sárban dagonyázik nem is bánom.)
Mondjuk betadine meg borax van itthon,de még egyelőre várok,nem is látom,hogy hol van az az afta,de nem iszik annyit a gyerek mint szokott és pohárból sem issza szívesen.
Annyira normális dokibácsi vizsgálta Rékát,hogy fontolóra vettem az átváltást,megcsikizte,meg bábozott neki,ölbe is vette,
csak lestem,egy hang nem jött ki a gyerek torkán,pedig készült,ahogy beléptünk kezdte volna a műbalhét,azután csak rám nézett,közölte a dokival,hogy hejó doti (ezen nyerítettek egyet,én is.) integetés,puszidobás. Kaki ügyre mindenki eddig mást mondott,a patikus szerint ki kell jönnie,az egyik doki szerint is,a másik szerint hagyjam,megoldódik,és hogy pszichés alapon lehet...most érkeztem el oda,hogy nem kérdezek többet. Így vagyok ezzel a bölcsiben is,gondolom,ha nagy gáz lenne,akkor szólnának.
Fűű olyan király Cherokee kabátokat láttam,alig tudtam megállni,vastag,bundás,nagyon jó,pedig Rékának van 3 télikabátja 92-esek még tavalyról egy overáll is jó rá. Cipőt is szeretnék majd egy bundásat,vagy csizmát,majd meglátjuk egyelőre van cipője,de a 23-asokat végigéri vészesen a lába,még jó,hogy bentinek 24 est vettem és a szandija is 23.5 es,meg van egy őszi 24 ese is.
Még jó,gyest ugyanis nem is fogok kapni még ezen hónapban,széttelefonláltam magam és kiderült,hogy hivatalból elfelejtettek kikérni valami igazolást az okosok,amit velem faxoltattak el végül,így majd valamikor okt. közepén kapok lóvét,aminek durván nem örülök,ha nem hívogatom őket akkor sztem nem is kapnék semmit. Amúgy érdekes,hogy amit le kell állítani - lásd gyed folyósítás- az egyből sikerül. Ki érti ezt?
Tápi,
Egészen jól haladunk bölcsi ügyben,bár gyanítom,hogy a reggeli sírás-rívás meg fog maradni,főleg,ha két hetente itthon leszünk vírusok és miegyebek miatt. Nagyon dühös vagyok azokra a mamákra,akik nem várják ki különféle okok miatt,hogy meggyógyuljon a gyerek, nekem is odaadta a doki a közösségbe mehet igazolást,de szerdán megyek vissza,szóval sztem gáz,ha még köhög a gyerek és úgy viszi be a bölcsibe. Errefelé jellemző ez.
Éjjel alszik,de szerintem azért,mert hulla fáradt,bár nekem azt mondják,hogy nagyokat alszik és hogy jól eszik. Mindezek ellenére,itthon irdatlan mennyiséget zabál be és korábban fektetem le mint amúgy. Most a betegség miatt nyűgös fel fel ébred éjjel,odamegyek mellé egy matracon aludni,így ki lehet bírni.
Játszani mutogatós mondókákat szoktunk, csip-csip csókát,meg töröm töröm a mákot meg borsót főztem ilyesmiket anyukám mindig ad ötleteket,sokat szoktam énekelni neki ő meg táncol rá röhögve,meg mondok egy verset és be kell fejezni,ilyenkor annyit röhögök,de ő is. Van aztán hét fogás (Ilditől lopva
) talicskázás,fejjel lefelé lógatás hengerítés a padlón és bujócska,de persze ő mindig oda bújik,ahová én bújtam előtte...na de persze nem veszem észre.
Linda,
Én is gyakran használok kuktát,mert gyors,meg minden,csak néztem a hal a tortánt és ott ököruszály leves volt,úgy megkívántam az újházi tyúkhúslevest erre föl,hogy vettem is hozzá mindent és egy klasszik 5 literes lábosban nyomattam fel,de szerintem fel is ettem a felét egyedül. A gyereknek meg valamiért nem kellett,pedig eddig nyomatta a leveseket. Ma gyümölcsnapot tartott,még a tökfőzi sem kellett meg semmi csak a bolti gyümölcspüré,de abból 4 doboz. Soha nem fogom megérteni a kaja mizériát.
beszéd ügyben a mondatok az alábbiak. Tettyé a teló anya. (tessék itt a telefon) Mama hív ,hejó ( csak a mamával lehet beszélnem telefonon...) Tettyé -köti (tessék köszönöm a kéremszépen helyett) na mennyé (mondta nekem mikor közöltem,hogy megyek pisilni...) na effélék,meg a vudu nyelv persze.
Hűhűű olyan tanítványaim vannak,hogy este nem futnék velük szívesen össze sötétben. Nagyon kemény. fültágítós széttetovált telepiercingelt gyerkőcök,de van egy másik brigád is,ők azért szelídebbek.( Valamiért én mégis az előbbiekkel szimpatizálok,jobban is megy nekik az angol,minden osztályban van egy két ilyen srác....
Melódia,
Engem nagyon zavar,hogy ennyit fogok hiányozni,eddig megértőnek tűnnek a melóhelyemen,bár az a szar,hogy amit elkezdek azt nem fogom tudni befejezni,mert mire visszamegyek elfelejtik. El is neveztem ezt "Déva-vára effekt"-nek.
na léptem
puszi