Sziasztok Lányok!
Gondolom már mindenki alszik... csak Én vagyok aki ilyenkor ír.
Sikerült olvasgatnom egy picit, hogy miről írtatok! S ennek úgy örülök...
Viki! micsoda nagy fiú lett már Lacko...szinte el sem hiszem, nemrég volt pocaklakó s most meg már vagány kispasi! Nagyon cuki!
Buci! Andris babának tetszik a baba-mama masszázs? Mesélj róla...Valószínű, hogy a fogzás idején ébrednek vísitva a picik.
Csipisz! El sem hiszem, hogy már Peti baba mekkora... nagyon édes picur!
Zsuzsi! Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked egy kicsit megkésve..elnézést
Ibolya! Nekünk is volt olyan időszak, hogy a tápszert nem akarta Ruben elfogadni. Szerintem már megunta az ízét s a gyermekorvos doktornővel közösen tápszert váltottunk...először azt sem igazán akarta...de ez az átmeneti állapot megszünt...Én azt használom most is esti kakaó alapnak...túrórudit Ruben most kapott 1-2 hete először...
Bettina! Hogy érzi magát a kis pocaklakó Zselyke...nagyon aranyos neve lesz...nekem nagyon tetszik. Csenge várja már a picit? Nagyon édes kismami vagy a képeken....
Kíraanya! Kíra abban a kis sapiban tiszta cuki..s hogy nevet...Ő nem szedi ki a láncot a nyakából?Nekem Ruben még az enyémből is kiveszi
Bejcsi! Hogy érzed magad? Olvastam, hogy nagyobb melltartó kell...ez így van...amikor terhes voltam olyan érzésem volt mint akinek gyönyörű szilikon cicije van...( viccelődtünk ezen akkor sokat) de elmúlt...
Krisztina! Először azt hittem, hogy a kis cuki Bori nálunk takarít..nekünk is van ugyanilyen járólapunk...
nagyon édes!
Gratulálok Orsi baba fogához!
Nekem Ruben biztos "megfürödne" a felmosóvízben...
A Korzó lift ma odazárt majdnem babakocsistul...hát nem tudom...mit mondjak...a tervezőről.
Szülinapi képek vannak csak még a gépen...nincs időm feltölteni..de hozok amint tudok.
Én szinte csak a Brendonban vásárolok meg mindent, Nekem még nem volt gond soha...
A Kolping babahotelnek mindig vannak kedvezményei a múltkor amikor felhívtam az volt a kedvezmény hogyha viszem anyósomat akkor neki félár...
...nem mentünk...de nem anyósom miatt( Szupi anyósom van/szerintem/ és mégszuperebb anyukám)...de azért jó lenne most más vmilyen kedvezmény
Dorkamama? Zsuzsi?
Lányok elnézést kérek ha valakit kihagytam s nem tudtam reagálni mindenre!
Puszi Mindenkinek!