Sziasztok!
Na, most fejeztük be a beszélgetést a jósnővel...
Sajnos semmi jót nem tudott mondani. Még 2-3 hónapig tuti nem lát babát, mert nincs mellettem lélek.
Hát, ez van. De nagyon aranyos, és mondta (sőt mitöbb: győzködött), hogy menjek el hozzá Danival és akkor személyesen többet tud mondani és segíteni is. Meglátjuk.
Sajnos a vonatok és a buszok nem mennek oda egyszerűen, csak 2-3 átszállással, hosszú az út és drága is. Egy megoldás lenne a kocsi, ami olcsóbb és ami fontos: rövidebb időben is és nem kell semmihez alkalmazkodni. tehát megyek amikor gondolom és jövök amikor gondolom. Csak 1 a bibi: a férjem. Sajna nem hiszem hogy elengedne minket egyedül kocsival, mert bár lassan 11 éve megvan a jogsim, még csak pár hónapja kezdtem el ismét vezetni.
Ez az egyik. A másik, hogy ő egyáltalán nem hisz ezekben a jóslásos dolgokban, és mivel ez így van, eddig kerültem az erről való beszélgetést is vele. Most akkor meg mondjam meg neki, hogy el is megyek a jósnőhöz???? Nem tudom.
Annyira mennék!!!!! De hogy oldjam meg?????
Póker: ez a verseny is free volt, már ami a nevezést illeti. Én nem is értem, hogy éri ez meg nekik. Ingyenes nevezés, mégis a fődíj másfél misi??? Talán a sok versenyző fogyasztásából több is bejön? Vagy hogy működik ez???
Na, én is elteszem magam holnapra! lassan a párom is hazaér talán.
Jó éjt mindenkinek!!!