Új privát üzeneted érkezett!

Ibici merre van? Tudtok róla vmit?
Vendég

Laptetőm lett!!! :D :D
Vendég

Sissi!
Laptetőőőőőőőőőő

Ibici!
Tényleg mi van veled??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nika!
A párod most már többet tud otthon lenni veletek??
Vagy van még sok munkája?

picimami

Bryophyllum D6

Bryophyllum D6

80 tabletta

Ha a luteális szakasszal van baj, tehát ha túl rövid a ciklus második fele (a normálistól eltérö 12-16 nap helyett csak 11 nap vagy kevesebb) vagy normális hosszúságú, de a mensi elött több napig pecsételö vérzés lép fel, akkor szedik a Bryophyllum D6-ot. Ez progeszteronhoz hasonló hatású, megnöveli a ciklus második felének hömérsékletét, a luteális szakasz hosszát, megszünteti a pecsételést, támogatja a méhnyálkahártya vastagodását és ezáltal segíti a megtermékenyített petesejt beágyazódását.

A ciklus második felében, a pé után a mens kezdetéig kell szedni: 2x1 tablettát naponta (reggel 1 és este 1)

Összetétele: csak Bryophyllumot tartalmaz

80 tabletta 2,5 ciklusra elég.

picimami

Köszi a bókokat, de sajnos látszik a súlyom. :(
De most nem foglalkozom vele.
És az is igaz, hogy nekem 176 cm-en kell eloszlania, és a csontjaim is vastagok és nehezek, így ez is plusz kg.
Épp emiatt soha nem leszek nádszálkarcsú. Amikor 58 kg voltam tizenévesen, a csuklóm és az ujjaim akkor is nagyon vastagok voltak. Csontot nem lehet lefogyasztani.
Vendég

Pici!

Ilyet szedsz majd?
Ez gyógyszer vagy homeós?
Vendég

Nika!

Tudod már mikor költöztök?
Anyósék tudják, Mit szóltak hozzá?
Vendég

Cat!
Homeós!
Igen lehet veszek majd. Nagyon jókat írnak róla. és nem egészségetelen.
Amíg nem tudok mást.
Ez erősíti a méh nyálkahártyát.

picimami

Szerintem jó lesz!

Andy!

Próbáld ki Te is!
Vendég

Köszi Édes vagy!
Én is így gondolom, hogy jó lehet.
És barátcserjével javasolják, az is van homeosba

picimami

Azt olvastam egy diabétszes honlapon, hogy egyes vírusfertőzések lehetnek okai egy későbbi cukorbetegségnek. Egy anyának mondták, akinek a fia 9 évesen lett cukorbeteg skarlát után. És én is voltam skarlátos gyerekkoromban. Lehet, hogy ez most azért alakult ki.
Már csak azt remélem, hogy a szülés után elmúlik.
Vendég

Pici!

Mikor kell elkezdeni szedni?
Vendég

Már lehetne most!
De egyenlőre nem kapk sehol :shock:

picimami

Köszönöm a jótanácsokat:)
Vettem egy csomó répát rágcsának, meg csináltam mézes-gyümis-tejfölös túrót édesség helyett (majd a zöldfűszereset is kipróbálom, eddig nem szerettem a túrót, de most valahogy másként van ez is:), vettem egy csomó gyümölcsöt is (szilvát, szőlőt és barackot), szóval kezdetnek jó.
Ja, meg sajtot, joghurtot, kefírt...:) Ezeket mind nagyon szeretem :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Jól tetted!
mennyire rohan az idő...
Elmúltál 13 hetes kismama.
Most hoztad a teszteket..
Emlékszel mennyit kértem tőle :roll: :oops:

picimami

Nemlajos!

Ügyes vagy!
Ha magában nem szereted a répát, próbáld ki, hogy tejfölbe fokhagymát keversz, és abba mártogatod. Én nagyon szeretem, és Beni is.

Gyümölcsök nagyon jók, bár én nem ehetek szőlőt. Az egyik kedvencem, de túl magas a cukortartalma és így a Ch tartalma is. Magas cukor esetén nem javasolják. :(
Vendég

Lányok!

Találtam egy olyan szép ruhát...
Ha még nem lett volna esküvőm, és normális lenne a testalkatom, akkor ilyet szeretnék.
De majd varratok magamnak színesben, és Apa egyszercsak elvisz egy bálba majd...

Kép Rita Hayworth viselte egy 1948-as filmben
Vendég

Cat!
Nagyon szép ruha!
Nekem is nagyon tetszik.
Valami bézs színben is biztos nagyon szép.

picimami

Én nem szeretem a szőlőt! :cry:
De a bort annál inkább :lol: :lol: :lol:
A kedvencem, az alma, körte, málna, eper, sárgadinnye, cseresznye, meggy, sárgabarack.

picimami

Én is valami bézs színre gondoltam.

Gyümölcsök: eper, sárgadinnye, görögdinnye, őszibarack, szőlő, banán... és szinte az összes ami létezik.

Borok: rosé
Szombaton ittam is 2 rosé fröccsöt. :oops: Egerben a Kis Dobó téren voltunk egy borozóban a barátainkkal. nagyon jó volt.
Vendég

Én nem nagyon szeretem, sőt nem is eszem meg a többi gyümölcsöt. Még aszalt szilva.
Borban Tokaji aszu, és vörös édes, minőségi borokat szeretek.

Jól tetted, hogy ittál.
Ja egyszer lenne idő, találkozhatnánk majd egereben :roll:

picimami

Apa most döntött úgy, hogy nem megyünk egy darabig. :(
Benit elkényeztetik a nagyszülők, és utána egy hétig nem bírunk vele. A nagyszülők nem hallgatnak ránk.
És most még a kalandunk is az egri kórházban...
Kicsit sok volt.

De ha legközelebb megyünk, majd szólok.
Vendég

Nemlajos!

Látom, már színes a házatok. (iwiw)
Szerinted tudtok majd költözni időben?
Vendég

Megyek, mert Apa hamarosan hazaér.
Este még lehet, hogy benézek.
Vendég

áááááááááááááá nagyon sokat dolgozik még holnap is dolgozik ma még nem is telefonált hogy indulnak mert mindig szokott hogy már az autópályán vannak :):):)

sziszka ismer engem már régről de mikor én otthagytam a postát akkor én még 85 kg körül voltam a vidéki levegő meg a jólét :):):):):):):) és nem tudok lejjebb menni vagyis nem is teszek érte nagyon édesszájú vagyok sajnos :shock: :shock: de majd az új heléyen már beígérték nekem hogy megyünk tornázni kirándulni stb :):):) talán akkor sikerül kicsit fogyni :)
majd valamikor januárban legalábbis akkor szeretnénk de ez még függ hogy lesz e elfogadható lakás vagy február de ez csak végső esetben.
anyós ki van akadva :):):):):) nem fogja látni az unokáját amikor csak akarja (bár most sem jön le csak mi megyünk hetente egyszer :)) meg ő abszolúte nem bízik az egészben azt mondja nincs olyan hogy valaki önzetlenül kínál fel nekünk állást:9 pedig van és 1000 % hogy Gabi márciustól dolgozik. most azt találta ki anyós hogy decemberben mikor megyünk le körülnézni jönni akar velünk:) normális? Látni akarja hova kerül a kicsi fiacskája :):):) a múltkor ilyet mond nekem hogy ő csak akkor tudja hogy rendesen eszik a fiacskája amikor ott eszik nála mintha éheztettném :wink: :wink: :shock: :shock: :shock:

nika70
Salgótarján

Cat nem hiszem hogy ilyen létezik szerintem az orvosok is találgatnak :9 az öcsém kétszer volt skarlátos mégsem cukorbeteg :):):):)
anyós cukros most derült ki még csak gyógyszereznie kell magát meg diétázni de a szőlőt nem tiltották meg neki énmeg hiába mondom neki hogy tele van cukorral nekem sosem hisz meg nem is hallgat rám sosem :) ezt is unom már :):):) amikor gyakorlaton voltunk a suliban akkor ott egy bácsi a rengeteg szőlőtől lett cukros mondjuk naponta megevett vagy két kg-t de a lényeg hogy nem bírta a szervezete:)

Rosét én is szeretem:):) gyümikben meg inkább azt írom mit nem szeretek: sárgadinnye, áfonya, talán ez a kettő:)

nika70
Salgótarján

Cat, bizony, szépen alakul a ház, úgy néz ki, hogy tartják az átadást :lol:
Köszi a tanácsot, de a répát azt nagggggggyon szeretem :P

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika!
Én nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog nektek a költözés, és az új munka, az út a mégjobb kereset felé.
És majd ott megtalálod te is az úja barátaidat, akikkel sétálsz, tornászol. És szorítok, hogy nagyon boldogok legyetek.
Anyós.. Ne hiszen ezt ismerem én is. Mindenbe beleszól..
Ma kérdezte, hogy készítem a pörköltet, mert az enyém finomabb :shock: :shock:
Persze a fia előtt kérdezte, hogy nyaljon neki.. amikor egyedül maradtunk, kettőt nem szólt hozzám :twisted:

picimami

Megértem a párodat Cat!
Én nem is egy közeli hely tőletek.
Bp-n átkeveredni sem semmi, és utána még kb 120 km.
Neked sem tesz jót ez a hosszú utazgatás.

Bár én nem tudnám kibírni vezetés nélkül. Azt viszont nem bírom elviselni hosszú úton ha más vezet.
Párom a motoron vezet, ha máshová megyünk én szoktam :oops: :shock:
Mert amúgy róka koma van :shock: :roll: :oops:

picimami

Asyie!
Holnap érezzétek jól magatokat az esküvőn.
Hozz majd képeket.

Emlékszel rá, mit írtál anno a naplódba? Amit nekünk elárultál?
Most én is ezt érzem.
Ez remélem azt jelenti, sikerülni fog majd hamarosan.
Most kicsit érzékenyebb vagyok, nem értem miért :roll: :shock:

Mézes teát iszom.. és bebújok filmezni.

picimami

Látom irtatok rendesen.

Nika:arra gondolj,hogy csak pár hnap és messze lesztek tőle.
Nálunk anyós problénma nincs mivel kb 2-3 látjuk egy évben. Após se sűrűn jön megnézni Márkot.Tavaly máj. 18-a után kb 5ször látta az unokáját egész évbven .Mondjuk nem is baj.Egfyedül a párom nagynénje foglalkozik vbelünk ill. segit nekünk.Vele az a probléma,hogy nincs gyereke és a széltől is óvná Márkot.Ha vmit lát rajta már mondja,hogy vigyem orvoshoz.Én persze nem viszem.Múltkor észrevette a nyakán nyirokcsomót azt mondja ez nem normális,hogy igy látszik.Mondom neki nincs ezzel semmi gond.De csak mondta utána is.
Anyuékkal szinte hetente találkozunk.Ők mindig érdeklődnek is a KisManó iránt.

Gyümi:banán,alma,őszibarack..ezek a kedvenceim.De a többit is megeszem.
Én vörös boros vagyok félédes vagy édes csak a szárazat nmem szeretem.
Vendég

Cat:nagyon szép az a ruha. Na majd szülés után felveheted.Meglátod lemennek azok a kilók.
Vendég

Halihó!!!
Itt vagyok végre én is és nagyon boldogan!!!
Most hívott a párom, hogy továbbjutott a pókerversenyen, azaz mehet holnap este is!!! Hajrá másfél misi!!!!!!!!! :wink: :lol: :roll: :oops:

Most jött meg MSN-re a jósnő. megpróbálom "becserkészni"! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Andy:remélem nyer majd a párod megy a drukk!!
Ha bezséltél a jósnővel jelentkezz.Én is szeretnék majd vele bezsélni.Csak én most nem jósoltatok.
Vendég

Andy!

Én is szeretek pókerezni.
De mi csak barátokkal szoktunk.
És csak egy ezres a beugró.

Jósnőt sikerült becserkészned?
Vendég

párom szokott pókerezni online
már nyert 200 dollárt :) de sokat vesztett is de hála istennek nem a mi pénzünkből:) free tornákon összeszed kis manyt aztán megy pénzes tornákra :)

nika70
Salgótarján

Már mindenki alszik?
Akkor én is megyek lassan...
Vendég

cat egyszerre írtunk

nika70
Salgótarján

Láttam.
De leragad a szemem...

Inkább reggel jövök.

Jó éjszakát!
Vendég

jó éjt:)
andy neked mit mondott a jósnő?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Na, most fejeztük be a beszélgetést a jósnővel...
Sajnos semmi jót nem tudott mondani. Még 2-3 hónapig tuti nem lát babát, mert nincs mellettem lélek. :(
Hát, ez van. De nagyon aranyos, és mondta (sőt mitöbb: győzködött), hogy menjek el hozzá Danival és akkor személyesen többet tud mondani és segíteni is. Meglátjuk.
Sajnos a vonatok és a buszok nem mennek oda egyszerűen, csak 2-3 átszállással, hosszú az út és drága is. Egy megoldás lenne a kocsi, ami olcsóbb és ami fontos: rövidebb időben is és nem kell semmihez alkalmazkodni. tehát megyek amikor gondolom és jövök amikor gondolom. Csak 1 a bibi: a férjem. Sajna nem hiszem hogy elengedne minket egyedül kocsival, mert bár lassan 11 éve megvan a jogsim, még csak pár hónapja kezdtem el ismét vezetni.
Ez az egyik. A másik, hogy ő egyáltalán nem hisz ezekben a jóslásos dolgokban, és mivel ez így van, eddig kerültem az erről való beszélgetést is vele. Most akkor meg mondjam meg neki, hogy el is megyek a jósnőhöz???? Nem tudom.
Annyira mennék!!!!! De hogy oldjam meg?????

Póker: ez a verseny is free volt, már ami a nevezést illeti. Én nem is értem, hogy éri ez meg nekik. Ingyenes nevezés, mégis a fődíj másfél misi??? Talán a sok versenyző fogyasztásából több is bejön? Vagy hogy működik ez???

Na, én is elteszem magam holnapra! lassan a párom is hazaér talán.
Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
oriandy

Andy:sajnálom,hogy nem látot melletted lelket.Remélem vhogy el tudsz menni hozzá. Más nem tudna neked abban segiteni,hogy oda vigyen?

Nálunk csak a párom tud pókerezni csak baráti társassággal.

Mindenkinek jó éjt.Holnap jövök
Vendég

Andy: sajnálom hogy nincs melletted lélek de ha valamilyen módon meg tudod oldani hogy elmenj hozzá akkor tedd meg biztosan tud segíteni.

amúgy szegény jósnőt is megviseli hogy most kétszer egymás után nem tudott jót mondani teljesen le van tőrve de segíteni szeretne amennyire tőle telik :):):)

jajj Gege tegnap nagyon rossz volt 15 ezerszer lepakolta a könyvespoklcot pedig be vannak szorítva a könyve persze éjszaka is háromszor felketl biztosan érzi az időváltozást :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Ma már leszek,köszönöm a hiányolást aranyosak vagytok.Kicsit a hétköznapok nehezen mennek,ezért a biztos a hétvége akkor tudok többet jönni hozzátok.Vikinek már könnyebben megy a reggeli elvállás a suliba.A bölcsibe 1000-el megy a beszoktatás :shock: :shock: Úgyhogy minden nap úgy értem haza mint a mosott rongy :shock: :shock:

Nika!
Sajnálom a mencsit,drukk a következő hónapra++++++++++++++

Andy!
:( Jósnő :( :( Drukk a pókerhez+++++++++++++++++++++++

Cet!
Tényleg szép a ruci,hogy vagy?

nemlajos!
De jó nektek új ház??

sissi!
Gratu a laptetőhöz!!Hol tartasz a ciklusban?

pici!
Érzékenység,ez jót jelent!!Megy a drukk+++++++++++++++++++

Ki mt főz ma??

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Nika:ma Márk is 1/2 7kor kelt.Remélem azért jó fiú lesz.

Ibici:én még nagyon az elején.
Ebéd:babaleves és palacsibnta lesz.Tergnapról maradt még borsófőzelék is.

Nem tudom mikor j9övök legközelebb én megyek a Márkkal egy bnőm mh-re (kismamam nadrágot adom neki vissza), addig apa itthon csinálja az ebédet.
Délután meg vszinű megyönk játszizni,ki kell használni,hogy nem esik.
Vendég

Sziasztok!

Andy!

Annyira sajnálom a jósnőt! :( És tudom, hogy ő is csak jót szeretne mondani... De annak semmi értelme, hogy hitegessen.

Majd jön az a baba. Ha most úgy állsz hozzá, hogy 2-3 hónapig biztosan semmi nem lesz és nem görcsölsz, akkor lehet hogy hirtelen megérkezik egy baba.

Ibici!

Majd megszokja Viki a sulit! ha sikerül megbarátkoznia egy-két gyerekkel, akkor már haza sem akar majd menni.

Nálunk nem tudom mi lesz az ebéd. Anyukám főz ma, Anyósom vigyáz Benire, a férfiak pedig a kertet próbálják egy kicsit rendbe tenni.
Én pedig végre fekhetem egész na úgy ahogy az orvos mondta.

Nika!

Úgy tudom most napokig hideg lesz. Talán megnyugszik Gege és többet is alszik majd.
Vendég

Asiye!

Jó szórakozást az esküvőn!

És csak vidáman! Örülj, hogy a húgod is megtalálta élete párját!
Vendég

Olyan nehéz fiúnevet találni...
Egész este azt kerestem, de semmi eredmény.
Pedig olyan jó lenne találni neki egy nevet, hogy megnyugodjon végre.
Vendég

ibici, hja, új ház, de csak azért új, mert manapság kevés önrésszel csak erre adnak hitelt :?
Azért az álmom egy kertes ház, valahol vidéken, csak hát két éve elszúruk, mikor újra összejöttünk, nekem akkor lett meg a suliban az állásom, pedig mehettünk volna Esztergom környékére... Igaz, ott se tudtunk volna önrész nélkül kerteset venni... Na majd egyszer :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?