Sziasztok!
Judit!
Köszi a fodrász infót! Azt hiszem "kipróbálom" azt a fickót. Mert bár csak vágatni akarok, de valami mást és első sorban könnyen kezelhetőt akarok...ahhoz meg ugye jól kell levágni! Már csak azt nem tudom mikor jutok el hozzá
Kata!
Sztem kezdi megszokni
Szombaton egész jól elvolt benne...bár úgy csináltam, hogy tettem a feneke alá egy összehajtott pelust, így jobban kilátott belőle
Még enni is tudtam miközben rajtam volt! Húúúúúúúú, megnézem készült-e egyáltalán kép rólunk
...ha igen kicsinyítem és teszek fel, ha nem akkor pótoltatom ma a Zurammal.
Ilyen "akvárium csodálós" képünk nekünk is van
...csak akváriumunk nincsen, így Zé csak akkor részesül e látványban, ha Attila hugáéknál vagyunk
A vállon alvós olyan édes! Én ilyenkor egyfolytában puszilagatom Zézé arcát
Gyöngyi!
Én nem "csak" látom rajtad, de át is érzem a rettegést
Körkérdések:
-Sztetek mindenképpen szükséges járókát vennünk? Ki ezt, ki azt mondja, én kíváncsi vagyok, hogy nektek mi erről a véleményetek! Ha kell, akkor milyen? Fa? Hálós?
-Hol tudok Zétinek harisnya nadrágot venni? Mert hát ugye rá mégsem adhatok olyan hercegnőit mint amilyet /gondolom/ Szandra árult. Vagy egy fiúra nem kell harisnya? Az ciki?
Ja, és még valami amit mindenképpen le akartam írni:
Ha emlékeztek még régen áradoztam nektek egy SIMONE márkájú egérkés ágyneműről (gondolom sokan le is hülyéztetek magatokban, mert hát ugye elég drága volt
22000 Ft )...de én úgy éreztem ezt meg kell vennem a gyerekemnek...meg is vettük Zének a születése után. Mivel van több ágyneműje kb. 2 hónapja kezdtük használni és a párnahuzat kibolyhosodott, pedig mindig teszünk rá pelust is. Na, én kicsit dühös/csalódott lettem és írtam a gyártónak...gondoltam majd kapok valami flegma választ, vagy jó esetben egy új kispárnahuzatot...DE nem így történt! Képzeljétek még aznap kaptam egy nagyon kultúrált választ a cég tulajdonosától, amiben felajánlotta, hogy küldenek nekem egy
teljes új szettet :shock:
Többször is elolvastam, hogy jól látok-e...én ilyet Mo-on még nem nagyon tapasztaltam...és ma meg is érkezett a cucc...Ezek után már pláne nem bánom, hogy az Ő ágyneműjüket választottam, mert legalább olyan cég aki tényleg teljesen vevőközpontú, a vásárlókért van
.
Puszi mindnekinek!