Új privát üzeneted érkezett!

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

:P

Merci!

4-től, ha lehet.

Köszi!

anett
kállai

nincs vonálzóm... :oops:

3 és 5 évesek
kállai

Anett!

Köszi a meghívást a tornára, de éppen rokonlátogatás van és itt alszanak a kedves :twisted: rokonok, így nem illik őket itthagyni, így a mai alkalmat kihagyom.
Egyébként ez milyen torna?
Nagyon jók a képek és már igazi hölgyek a Lányaid:-)

Gyöngyi!
A First bejött :lol: Laura egész nap azt akarja, hogy spricceljek a szájába :P :P :P , így most egy vizipisztolyból spricceli magának a vizet a szájába :lol: :lol: :lol:
Lakos egyébként megnyugtatott, hogy a fogai nem mozdultak el, emiatt nem kell izgulnom. Féltem tőle, hogy valamelyik foga elmozdult esetleg. Úgy látszik én meg most kezdek parázni az ilyen dolgok miatt.

Katus!
Ancsinak nagy-nagy gratula:lol: :lol: nagyon ügyes a Leányzó.

Nálunk Laura még nem hajlandó sem a bilivel, sem a wc-vel barátkozni, így hagyom egyelőre a dolgot, nem akarom neki erőltetni. De bezzeg, ha fél másodpercre egyedül hagyom és beszalad a fürdőszobába, akkor majdnem az egész wc-papír tekercset letekeri és kitörli a pelusát, majd dobja be a wc-be és kiabál, hogy anyunycika, wc lehúz Lajula:wink:

Kaki-ügyhöz nagyon nem tudok hozzászólni, mivel nálunk Laura végig tápszeres volt és neki emiatt voltak nagy kakigondjai, úgyhogy nálunk állandóan a szélcsövezés ment és 2-3 naponta (evéstől függően) a kúp :( de 3 hónapos kora után mintha elfújták volna a hasfájást és a kakigondokat.

Óvodai kérdéseim: mennyivel előbb kell beiratni Laurát az ovóbába? Teljes bizonytalanság ezen a téren is, meg azon is, hogy mi területileg melyikhez tartozunk? A János utcában lakunk. Az önkormiban nem találtam illetékest, aki tudott volna ebben segíteni... Vagy nem is itt kellett volna megkérdeznem? :oops: :oops: :oops: Teljesen tanácstalan vagyok, úgyhogy ezért kérem a segítségeteket :wink:

Előre is köszönöm Mindenkinek

Andi

Kép
andidenes

Sziasztok

Anett
Akkor sikitok ha indulunk!! :lol: Szerintem oktober első vagy második hete!
Melyik napon kedd, vagy csütörtök?

Sziasztok
Merci
merci71

Anett!
Ez nem semmi!!! Akkor most két hétre letudtad a jelentkezésedet ??? :lol: :lol:
Apukád tündéri, szívesen odaadom a lakáskulcsomat mert holnap jön anyukám és ő kegyetlen módon ki tud akadni, hogy milyen kosz van nálunk de segíteni még egyszer sem segített volna pedig mindig mondja mikor ott vagyunk nála, hogy egy perc alatt milyen kupit és koszt tudnak csinálni a csajok. Múltkor mikor itt volt akkor azt mondta, hogy ő sokkot kap attól, hogy nem tud úgy lépni a padlón, hogy ne ragadjon valami a talpára (váratlanul jött :lol: :lol: :lol: ). Így ma én is takarítósra fogom a dolgot mert holnap jön anyukám.

Délutáni parti?? Én benne vagyok, vagyis mi....

Merci!
Mi olyanra mennénk ahol csak kezdők vannak mert a Tami majd egyből azt akarná csinálni amit az úszni tudók és ezt kudarcként élné meg. Kedden 4kor csak kezdők lesznek?? Mert akkor mi arra tuti benevezünk.

Na megyek is takarítani mert félő, nem végzek holnapra :lol: mert még a boltba is el kell mennünk.

Szandra

szandrakiss

Csajok!
A könyv rendeléssel várok még egy kicsit mert az Anna Petiknek csak két része van, de az is csak előjegyzésre és az nem számít bele a rendelési összegbe így csak az Ibolya 3 könyve van kiszállítható állapotban de az 2000 ft alatt van. Remélem össze tudjuk azért még egyeztetni, hogy mindenkinek meglegyenek a rendelni kívánt könyvek.

Szandra

szandrakiss

Anett, éppen tegnap beszéltünk arról Vikivel, hogy menni szeretnénk mi is tornázni, de én előtte szeretném kikérni kedvenc Gyöngyi védőnénink véleményét, mert mindenki mást mond arról, hogy a szoptatás alatt lehet-e mozogni vagy sem... :roll: Nem szeretném, ha a maradék kis tejem is elapadna :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Most csak egy nagy mukkra jöttem..MUKKK és félreértéseket eloszlatni...

hétvégén pótolok,ha lesz térerő,ugyanis oviból egyenesen húzunk le Tiszára,csak szombaton jövünk...torna ugrott...de Anett nagyon kedves vagy,jól esett,hogy hívtál.

a másik az úszás...
okt. től lesz uszás DE....az oviban délelőtt, a Malév usziban ,ezt mi nagyon bánjuk szánjuk,lehet,hogy később mégis csak itt kötünk ki Merci néninél,de most egyelőre nekem ez jobb megoldás,hogy délelőtt viszik őket...és ha tényleg annyira bejön a Dávidnak a későbbiekben vehetünk itt pótorákat Vecsésen,szóval nekem tallonban a dolog,így maradhat a keddi időpont nektek! :lol:

Én nagyon sajnáltam a dolgot és Kriszti néni is (mármint,hogy be kell mennünk Pestre és nem a mi drága barátnősnénknál úszhatunk) ,de ez az ovodavezető döntése.

Szandra! Neked lógok egy jó hosszú szülőis beszámolóval,de még mindig kell tolnom egy kicsit,csakhogy minél jobban felcsigázzam a kiváncsiságodat....
most pakolnom kell ezerrel,de majd Tiszáról írok...

Szóval mindenkinek egy nagy Mukk...

Ildikó
ilgya1

Ja és egy fecske nem csinál nyarat,hiába erősködtem én,hogy ide szeretnék jönni,ha egyszer a többség oda megy ahova szerződött az ovi. :?
ilgya1

Én is, én is, én is akarok tornára járni, ráadásul hogy legyen eredménye is mindkét helyszínre :!: de mint írtam a szopi miatt csak októbertől...nálam is para, hogy lecsökken tőle a tej mennyisége...vagy ez hülyeség? Gyöngyi :?: Ééééééééés az Adri is fog, csa a fent említett paránk miatt Ő is később kapcsolódna be.

Csajok!

Addig is tartsátok fenn az érdeklődést lécci, lécci! /amúgy én azt gondoltam, hogy tolongás lesz a vecsésiek körében...érdekes, hogy nincs :roll: /

Anett!

Ezt nem hagyhatom szó nélkül :arrow: az apukád takarít :shock: ? Minden tiszteletem az övé! Én apukákat még nem láttam sztem soha takarítani :roll: ja, de egyet igen, az a Zuram (végtére is Ő is apuka már :P ):wink: DE a mi szüleink-beli korosztályból még senkit :shock:

Na, és hogy sütött neked ööööööööö........izét....(nem tudom a nevét és az előző lapon van és nem word-be hanem ide írok így nem kockáztatom meg a visszalapozást) Amúgy az mi az :?: Még azt sem tudom milyen jellegű kaja :oops:

Délutáni parti sztem nekünk is jó, ha mehetünk...

Szandra!

Mesélj anyudnak az Anett apukájáról...hátha veszi a lapot :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi!

Másnéven kruplilángos...

Szandra!

Kedden 4-kor akkor közös úszás?

Merci!

Mehetünk? Nekem teljesen mindegy mikor megyünk...

Őszintén szólva én nem hallottam még arról, hogy szoptatás alatt nem lehet mozogni. Taminál én a ligetbe jártam futni, már tök korán.
Gyöngyi?

Ildi!

Jó utat... akkor jövőhéten torna?

Dénesandi!

Gyere te is kedden!

Apukám ma az emeletet takarítja... :P

anett
kállai

Anett!
Ez már közelít, nálunk is az emeleten kellene takarítani. Jessszusom és még krumplilángos is. Szombaton megyünk apuékhoz, azért megrebegtetem neki, hogy a barátnőmnek milyen apukája van :wink:

Siralmasan haladok a SZÜKSÉGES dolgaimmal, a csajok is most aludtak csak el. A konyhát már rendbe raktam de utána ebédeltünk, olyan mint ha bomba robbant volna benne így nullára írható az eddigi takarításom. A nagyobbik baj az az, hogy nincs hozzá kedvem így nem is nagyon haladok.

Akkor keddenként uszi. Szuper.

Ovis uszira visszatérve csak annyit, hogy nem tudom minek kell a gyerekeket kitenni az utazás veszélyeinek Pestre ha van itt helyben is egy uszoda. :roll:

Különben engem is érdekel a torna csak a héten minden nap dolgozik a Zsolt így nem tudok elmenni de a jövő hét keddiben és amíg nincs suli addig a csütörtökiben is benne vagyok.

Merci!
Mondtam a Taminak, hogy megyünk oda úszni ahol megnéztük és azt mondta, hogy szuper!!! Az meg még jobban tetszett neki, hogy én is ott leszek és nézni fogom őt.

Azt hiszem te kérdezted, hogy hol van a körzetis gyerekdokink?! Nekünk Üllőn rendel.

Ibolya!
Láttam egy csomó Witch könyvet a piacon 600 forint volt. Teljesen hátul az ovi kerítése melletti oldalon. Ott vettem most két Anna, Petit is, azok 1800 forintok voltak.

Na összeszedem a bomba repeszeit a konyhában.

Szandra

szandrakiss

Szandra,ha most csak nekem rendelnél könyvet / mert ha jól értelmezem akkor amit magatoknak akartál az nincs / akkor hagyd a csudába az egészet.Most néztem a librit,ott már 3 könyvnél ingyen házhoz hozzák a cuccost .Nézz esetleg be oda,hátha megtalálod amit szeretnél.
bibolya

Lányok!
Ma bement a tengerbe a kislányom, tök egyedül is és nem félt! :D
Este teszek fel képet Róla.

Nem az én laptopomról írok, máshol vannak az ékezetek, így most ennyi.

Jah még a torna.
Anno a mi védőnénink, akivel nem vtam teljesen megelégedve, de később még rosszabbat kaptunk, szóval Ő azt mta, h 6 hetes koráig semmit, utána fél évesig kis intimtorna, nem megterhelő házi torna, egyszerű mozdulatokkal és 6 hó után is csak fokozatosan. Mert ha nem is apad a tejsav miatt megsavanyodik vagy vmi ilyesmi.
Lilka 23 hóig szopizott, én nem tornáztam....de meg is van az eredménye :( Szóval nehéz jól dönteni szerintem.

Este jövök a képekkel.

zsanett

Sziasztok! Ma újra kezdtük az ovit. Dóri még mindig csak velem akar csinálni mindent. Tetszik Neki az ovi, bár ma majdnem elsírta magát, mert szó nélkül elvették Tőle a játékot. Hát ilyenben szegénykémnek lesz még része. Szaszát még porszívózom. Szandra! Ha hamarabb olvasom... tegnap voltunk tescózni. :( Bár Párom készül a Praktikerbe vmiért... Küldsz nekem telcsiszámot privibe/msn-en? Puszi: JuDóSza
jatka

Nah átültem az enyémhez.

Tenger : nem jól fogalmaztam, eléggé hosszadalmas folyamat volt, aminek a lényege a kődobálás, s a végére már egyedül is beszaladgált és nem félt.

Az én Apum szokott takarítani,sőt még főzni is. Mivel Anyum még dolgozik, Apum meg már nyugdíjas s egész nap otthon van, mindig kitakarít, sokszor megfőz mire Anyum hazaér. Nálunk ez természetes.
Ha eljönnek hozzánk mindkettő takarít :D Csak én tök kellemetlenül érzem magam, hiszen nem ezért hívom Őket. De úgy érzik ezzel tudnak segíteni. S persze jól esik :) De sütni-főzni nálunk sosem szoktak. Rám hagyják, "Te finomabbat csinálsz" jelszóval :D

Anita!
Ha megyünk haza be tudom adni a pénzt, mert a kocsink ott áll az Attisék mosójában. Ha megfelel Nektek az időpont.

zsanett

Sziasztok!

Megint volt mit bepótolnom! De sikerült :-)
Köszönöm a segítséget doki ügyben! Ezek szerint teljesen mindegy, hogy jól döntök-e. A lényeg, hogy az első napokban látnia kell valakinek. Jó lesz, aki itt a közelben rendel. És optimistán bizakodok abban, hogy nem lesz sűrűn szükség rá. Ha igen, akkor még mindig lehet változtatni.

Nem tudtuk megállni, és kértünk időpontot UH-ra vasárnapra. Annyira rossz, hogy a dokim a 18. hét óta nem mondott semmi méretet, nemet, semmit. Azt tudom, hogy nő és mozog, de érdekelne, hogy mekkora emberkém van. Már teljesen kitölt, mindenhol keményke testrészt érzek, enni alig tudok, csak sokszor keveset, és így is kipukkad a hasam.

Holnap elidulok vásárolni ezt-azt, még köntösöm sincs :-) Szóval gondolom néhány háló-cuccot is vennem kell, meg még olvastam valamiket, fel van írva :-) De ha tudnátok hányszor indultam már el ilyen jellegű útra :shock: Félek megint nem lesz ebből semmi :oops:

Jó éjt!
almi

Sziasztok!!

Sára kidölt a sorból! :cry: :cry: Lázas és hányt :cry: :cry:

Kata!!

Mi az, hogy az a kevés tejed??? Vannak gondok??? (és nem is hívsz??)

Ez a torna dolog mindig attól függ, hogy ki milyen aktív volt a terhesség alatt, és előtte. A tejsavas dolog igaz, megkeseríti a tej ízét, de lehet úgy tornázni, hogy ne legyen az ember lányának állat izomláza!!! Erre oda lehet figyelni. Egyébként a csaj tényleg nagyon jó. Az első ora után épp egy picuri, kellemes izomlázam volt. De a második órán úgy meghajtott minket, hogy lógott a belem!! :roll: :roll: :lol: Hát nem hogy a terhesség alatt, de én előtte sem voltam túl fitt :roll:
Szóval szóltok neki, hogy szoptattok és tuti figyel rá.
Bár én azt gondolom, hogy annak aki fél éve szoptat, annak már nem fog csak úgy egy kis tornától elapadni :wink: :wink: Szerintem, a lelki tényezők sokkal jobban befolyásolják e tejtermelést és a szoptatást. Tehát ha nagyon paráztok tőle, akkor inkább ez lesz káros hatással, nem a torna :lol: :lol: :lol:
Én időhiányra hivatkozva abbahagytam :oops: :oops:

Megyek, mert fáradok, nekem nem takarít senki!! :cry: :cry: :cry:
Anett, ez tényleg dúrván írigylésre méltó!!! :lol: Nálunk ilyesmi még anyámnak és anyósomnak sem jutott az eszébe. De egyszer, amikor vasaltam, (Maritta pár hetes lehetett), akkor nagyon szépen elmagyarázta, hogy mennyire rosszul csinálom! :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Almi!

Ma hallottam a rádióban v. tegnap hogy Pesten az orvosi egyetemen ingyenes 4d ultrahang van kb 3 napig.
Nézz utána háthe sikerül kideríteni vmit. mondtak egy telefonszámot is de nem tudtam megjegyezni.

Egyébként kb 10 ezer az ilyen vizsgálat. és olyan nagy élmény.

Gyöngyi!

A tornát hagytad abba?
Sárit puszilom és gyógyulást.

anett
kállai

http://www.vital.hu/ingyenes_4d-ultrahang

Almi!

Megtaláltam és benne van a telefonszám! :D

anett
kállai

óóóóóóóóó most olvastam végig, hogy megtelt. sajnálom...
kállai

Almi!
Akkor már csak 2 és felet kell aludni :lol: :lol: , szuper lesz 4D-n látni az tuti, ennyi idő után meg főleg. Ott kaptok képet is, tessék minket is elkápráztatni vele.

Gyöngyi!
Sajnálom a Sárát, akkor most olyan egyhelybenülős??? :cry: Meg tudjátok oldani az otthonmaradást? Bár holnap péntek, utána meg hétvége....., csak jobban lesz hamarosan. Doki?

Torna...., na szép pedig miattad jártam volna a keddire de így..... :lol:

Jutka!
Mit is olvastál volna hamarabb??? Az Anna Petiket? Vagy ezt most nem értem...., na mindegy azért elküldöm emailben a számom.

Na húzok teregetni oszt alvás

Jó éjt mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Ibolya, boldog névnapot!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Ibolya!

Boldog névnapot!!!

Tiszajárat jelentkezik,tegnap bealudtam ,este szalonnát sütöttünk.

Szandra!
Írtam privit!!!!

Szia Julcsi!!!
Én emlékszem rád Ciniről. Gyerebátran!
Gratulálunk a kislányodhoz is! Tudjátok már a nevét? Hol fogsz szülni?
Nekem sincs sajnos eladó cuccom,amit keresel. Ibolya te már elattad az etetőszéked?
Testvérfellépő nagyon jó,nekünk bevált. De még nem adom el...Dávid lusta gyalogolni,így nem kell cipelni. de tudom ajánlani...

Gyöngyi!
A mi ovink is megy gyalog és be is fognak öltözni a Káposztafeszten,21-én vasárnap 10 kor indulunk.
És van egy fődíj is amit el kell vinnünk!!! :lol:

Sárának jobbulást kívánunk!!

DénesAndi!
Hogy van Laura szája?
Ovisbeiratkozás
én úgy tudom,hogy abban az évben májusban kell beíratni,amikor betölti a 3-at. Én is most fogom a Rékát,pedig csak decemberben tölti majd a 3at.

Évi!
Sikerült fodrászt találnod?

Katus!
Örülök,hogy tetszenek :wink:
és jóóóó a hajad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D és nem is piros.

Andi!!
Hogy van a papa????

Mukk a többieknek,hiányolnak....

ildikó
ilgya1

Ibolya!
Sok boldog névnapot![/
color]

Gyöngyi!
Jobbulást Sárának!

Azt gondoltam tudok egy kicsit írni, de úgy látszik tényleg [color=darkblue]jön a hideg front!
Téli cuccokat elő! :cry: :cry: :cry:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Ibolya!

Sok boldog névnapot!

Ildi!
Köszi az infókat ovival kapcsolatban. Én is így hallottam, hogy abban az évben kell beiratni oviba, amikor a 3-at töltik.

Gyöngyi!
A First tényleg csodákat tett Laura szájával :) Laura már nagyon gyógyulófélben van, mert ma reggel be nem állt a szája :P :P :P , tegnap beszélni is alig beszélt. A hangulata is kezd visszatérni a régi kerékvágásba, úgyhogy már nemsokára gyógyulttá nyilváníthatjuk. Még egy kicsit látszik a harapás helye, de sztem hamar el fog az is tűnni.

Andi

Kép
andidenes

Gyöngyi!
Sárának jobbulást kívánok én is.

Andi

Kép
andidenes

Sziasztok

Ibolya
Boldog névanapot!
Hogy áll Gergőd a bölcsivel?

Anett, Szandra
Akkor keddenként 4 órakor fogtok úszkálni és még az az egy kislány!!
Küldök egy kis privátot!

Gyöngyi
Sára hogy vette az ovit? Mariettád hogy van?
Jóbulást nektek!

Sziasztok
Merci
merci71

Sziasztok! Ibolya! Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked! Adri! utólag, de nagy szeretettel kívánunk boldog névnapot! :oops: Szandra! Harisnya...bocsi, elfelejtettem írni. :roll: Ildi! Nincs túl hideg a vízparton este? :) Ha megyek a Szandrához a harisnyáért, beadom a könyvet. Csak még nem tudom, hogy melyik nap, mert most Szasza-szittert vadászok a családban jövő hétre. :lol: Gyöngyi! Sárának jobbulást kívánunk! Puszi: JuDóSza
jatka

Sziasztok!

Köszönöm szépen újra a névnapi köszöntéseket,de én az aug.7-it tudom és azt is szoktam tartani.Nem is tudtam,hogy többször is van Ibolya névnap-ez számomra csak most derült ki,hogy utána néztem :roll: De semmi gond,bezsebelek mindenkitől minden jót,és ha a párom hazajött majd reklamálok nála :lol: :lol: :lol:
bibolya

Sziasztok!!

Köszi az érdeklődést! :lol: Sárának semmi baja :lol: :lol:
Éjszakát végigaludta láztalanul, ma már jó étvággyal eszik és rosszalkodik :lol:
Elmentem dolgozni, apa vigyázott rájuk. Még a hétfőt a biztonság kedvéért kihagyjuk (meg igazolást is kell szerezni :twisted: ), de szeruintem kedden már ovi!!

Merci!!

Köszi jól van a nagy csaj!! :lol: Sár meg úgy vette az ovis akadályt, ahogy az tőle elvárható volt: zökkenőmentesen :lol: :lol:

Dénesandi!

Örülök, hogy jobban van Laura szája :lol: First-öt mindig be lehet (kell) vetni!! Csak segíthet!!

Adri!!

Tényleg jön a hideg?? A rádióban azt mondták, még a fűtést is be lehet indítani - ezt azért nem szeretném. Szegény Dóri - és szegény Te!! :cry:

Ildi!!

A díjat a múlt évben a mi ovink nyerte, eme szép hagyományt idén is folytatjuk!!!! :lol: :lol: :lol: A lányok is sétálni fognak :lol:

Julcsi!!

Én nem ismerlek, de gratulálok. :lol: :lol:

Ibolya

Bocsi de én úgy emlékszem már volt a névnapod :oops: :oops: :oops:

ágyöngyi

Sziasztok! Újra itt, visszaaltatok.:D Ibolya! Mi úgysem köszöntöttünk, így bepótoltuk.:) Anett! Lehet én is elcsábulok tornára. :D Segícc nekem majd montázst készíteni? Merci! Ferihegyi úti usziba fogunk menni az ovival. Bár én szerettem volna Hozzátok is bekukkantani a héten. Nem sikerált. :( Ha nem tetszik Dórinak az ovis, akkor majd Nálatok! Puszi: JuDóSza
jatka

Szandra,

Köszi a harisnyát, mikor/hogy businesseljük le?

Gyöngyi,

Jövő hét elejére nappali 10 fok max.hőmérsékletet mondtak! Az durva lesz. Abban igencsak fűteni kell:(
Milyen dzsekit kell 10 fokban a gyerekre adni? Nekem az már igencsak téli kabátos idő...vagy nem? Szerencsére vettem neki már egy vastagabb kabátot.
Vendég

Hú de szemét vagyok, de majd gondolok Rátok jövő héten :P :D

zsanett

Zsanett!!

Hááát?????????????? :lol: :lol: Remélem már érted miért írigylünk!!

Judit!!

10 fok?? Hallottam, csak nem hiszem :roll: Olyan hihetetlen. 10 fok télen nem rossz, de most nagyon szar lesz :cry: :cry: :cry:
Hogy vagytok?? Zorka teljesen meggyógyult már??

ágyöngyi

Hát igen 25 fok után a 10...nekem is hihetetlen, de már semmin sem lepődök meg.
Köszi, Zorka kicsit még taknyos meg krahácsol, de azért már látszik a fény az alagút végén:) Nagyon megeredt a nyelve, be nem áll a szája. Még mindig kevés szót használ, de rengeteget halandzsázik.
Új kedvenc szavam tőle a "kacsa", olyan szépen mondja:)
Meg az első mondata is megvan: Aszi cica. (Alszik a cica) Közben a kezét a fejéhez teszi, mutatja, hogy alszik:)
Érdekes, hogy van egy pár szó, amit mindig csak szerbül mond.
Pl "oko"=szem, "jos"=még "nema"=nincs stb.:)
Vendég

Sziasztok!

Kép

Most csak azért jöttem,hogy megirjam,hiányoltalak titeket a babakéziről :twisted: !!!!! Csak a Gyöngyiék jöttek :lol: rajtunk kivül.

ja,az még azt akartam irni,hogy a hétvégén az Epresben búcsú van-nagyon jó kikapcsolódás,de rengeteg pénzt vigyetek magatokkal :oops: :oops:

megyek is ,mert leégnek a réteseim :roll: :lol: :lol: :lol:

puszi mindenkinek,jó hétvégét :lol: :lol: :lol:
bibolya

Sziasztok!

Rávettem Zolit, hogy ma menjünk ki a búcsúba, mert ma még szép idő volt. Laurát alig lehetett az árusoktól és a gyereknek való játékoktól elhúzni, mindent meg akart venni és persze mindenre fel akart ülni :P :P

Végül "felültem" vele az egyik körbe-körbe menő hintára, amin persze a vonatra kellett felülni: most teljes Thomas vonat-fan lett :roll: :roll: :roll: állandóan azt akarja nézni a tévében :) :(
Szegénykém meg nem értette, hogy miért kell kiszállnia, amikor vége lett a menetnek :( aztán olyan keserves sírásban tört ki, hogy az üzemeltető engedett még egy kört és azt ingyen :wink: :wink: :wink:

Holnap délután is kinézünk, ha az időjárás engedi, bár már hazafele szedtük a lábunkat, mert eléggé fújt a szél :(

További szép hétvégét

Andi

Kép
andidenes

Sziasztok!!

Nagyon jó volt a kézi!!! :lol: :lol: :lol: Szegény "beteg" Sárám végig rohangált és lelkesen csinált mindent!! :lol: :lol:

Ma meg kinéztünk a Búcsúba! Nagyon élvezték a lányok, ültünk az "oriás" keréken is - na az szörnyű volt -nekem, de a csajok még hintáztatták is a tetején a kosarat, mert élvezték hogy rosszul vagyok(apjukkal az élen :twisted: ) :roll: :roll:
Látszik a rettegés rajtam??? :lol: :cry:
Kép
Kép

ágyöngyi

Huhhh sapka és mellény és pulcsi és hosszúnadrág?????!!

zsanett

Zsanett,nem tudom nálatok most milyen idő van,de itt: 8 fok :shock: :shock: :shock: és ömlik az eső :twisted: :twisted: :twisted:
bibolya

Encsinek sok boldog névnapot kívánunk!!!
ilgya1

Encsi!

BOLDOG NÉVNAPOT!!! Kép

Szandra!
Szerdán jöttök cinire? Jó az, ha ott lerendezzük a harisnya-dolgot?
Vendég

Zsanett!

Becsüld meg az időt, ami ott van és használd ki ezeket a pillanatokat!!!Én tegnap este bizony befűtöttem!Undorító idő van:(
Vendég

BOLDOG ENCSI NAPOT!

Gyöngyi, jó lehetett a búcsúban :) Mi is ki akartunk nézni, de ebben a trágya időjárásban megfutamodtunk... Ráadásul az Uramat délután kirendelték a reptérre, annyi érdeklődő volt a repülőnapon Dunakeszin, hogy nem volt elég pilótájuk...
És köszi a privit!

A mi hétvégi levegőzésünk 5 percnyi volt, Marcit beöltöztettem eszkimónak, és kivittem, hogy ismerkedjen a zimankóval. Isteni aranyos volt, nem tudta, hogy a szélben hogyan kell levegőt venni, nagyokat hüppögött, tátogott, de tetszett neki a dolog :)

Zsanett, mázlisták vagytok, itt befagyna a feneketek :(. Használjátok ki a jó időt!

Szandra, írtam neked privit!

Évi, hogyan szuperál a kendőd? Megszerette már Zéti? Teszel fel róla képeket?

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok

Encsi!
Boldog névnapot!

Tündéri ez a kisfiú a képeken!!!!!!!!!!! És milyen érdeklödő is!!!!!!!

Hú de jó annak aki jó időben nyaral!!!!! Ez nagyon gáz itthon!

A tornára jároknak
Van egy ismerösőm, aki szintén most végzett az edzőin és kérte, ha lehet tegyem be ide nektek! Nem tudom milyen tornára jártok, de lehet ez érdekes nektek!

:D CROSS-FITNESS jellegű
EDZÉSEK 09.22-től
FÉRFIAK ÉS NŐK részére

Erősítő,
Fogyasztó,
Állóképesség fejlesztő,
Regeneráló mozgás.
Stretching.

Hétfő: 17.30-tól – 18.30-ig
Péntek: 17.30-tól - 18.30-ig

Gróf Andrássy Gy. Ált. Isk.
Vecsés, Erzsébet tér 1.

Érd.: Kecskeméti Éva
Edző
0630/2578518 :D

Ha van valakinek kedve keressétek!
Sziasztok
Merci
merci71

Sziasztok!

Judit!

Köszi a fodrász infót! Azt hiszem "kipróbálom" azt a fickót. Mert bár csak vágatni akarok, de valami mást és első sorban könnyen kezelhetőt akarok...ahhoz meg ugye jól kell levágni! Már csak azt nem tudom mikor jutok el hozzá :roll:

Kata!

Sztem kezdi megszokni :P Szombaton egész jól elvolt benne...bár úgy csináltam, hogy tettem a feneke alá egy összehajtott pelust, így jobban kilátott belőle :wink: Még enni is tudtam miközben rajtam volt! Húúúúúúúú, megnézem készült-e egyáltalán kép rólunk :roll: ...ha igen kicsinyítem és teszek fel, ha nem akkor pótoltatom ma a Zurammal.

Ilyen "akvárium csodálós" képünk nekünk is van :D ...csak akváriumunk nincsen, így Zé csak akkor részesül e látványban, ha Attila hugáéknál vagyunk :?
A vállon alvós olyan édes! Én ilyenkor egyfolytában puszilagatom Zézé arcát :)

Gyöngyi!

Én nem "csak" látom rajtad, de át is érzem a rettegést :oops:

Körkérdések:

-Sztetek mindenképpen szükséges járókát vennünk? Ki ezt, ki azt mondja, én kíváncsi vagyok, hogy nektek mi erről a véleményetek! Ha kell, akkor milyen? Fa? Hálós?

-Hol tudok Zétinek harisnya nadrágot venni? Mert hát ugye rá mégsem adhatok olyan hercegnőit mint amilyet /gondolom/ Szandra árult. Vagy egy fiúra nem kell harisnya? Az ciki?

Ja, és még valami amit mindenképpen le akartam írni:

Ha emlékeztek még régen áradoztam nektek egy SIMONE márkájú egérkés ágyneműről (gondolom sokan le is hülyéztetek magatokban, mert hát ugye elég drága volt 22000 Ft )...de én úgy éreztem ezt meg kell vennem a gyerekemnek...meg is vettük Zének a születése után. Mivel van több ágyneműje kb. 2 hónapja kezdtük használni és a párnahuzat kibolyhosodott, pedig mindig teszünk rá pelust is. Na, én kicsit dühös/csalódott lettem és írtam a gyártónak...gondoltam majd kapok valami flegma választ, vagy jó esetben egy új kispárnahuzatot...DE nem így történt! Képzeljétek még aznap kaptam egy nagyon kultúrált választ a cég tulajdonosától, amiben felajánlotta, hogy küldenek nekem egy teljes új szettet :shock: :shock: :shock: :!: Többször is elolvastam, hogy jól látok-e...én ilyet Mo-on még nem nagyon tapasztaltam...és ma meg is érkezett a cucc...Ezek után már pláne nem bánom, hogy az Ő ágyneműjüket választottam, mert legalább olyan cég aki tényleg teljesen vevőközpontú, a vásárlókért van :P .

Puszi mindnekinek!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi,

Zorkának nem volt járókája (illetve vettünk egyet, de sosem használtuk)
Neki egy fa babakarám volt a nappaliban, habtapit raktunk bele, ott voltak a játékai, így velünk volt, de nem tudott magában kárt tenni. De őszintén szólva szerintem prímán meg lettünk volna karám nélkül is, simán a habtapin. Mondjuk arra az időre, amíg főzöl, vagy valamiért nem tudsz rá figyelni, arra jó.
Fent van a padláson, ha gondolod szívesen kölcsön adom. 90 centis elemekből van, pofon egyszerű összerakni. Összesen azt hiszem 10 elemből áll, mi olyan 6-7-et használtunk belőle.
Vendég

ENCSINEK

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?