Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!
És kitartást azoknak, akik tanulnak!
Köszönöm a hiányolást. Megvagyunk, csak miután hazajöttünk, ismét kevés időm marad a netre. Nimród mostanában szinte 24 órás embert kíván. Még jó, hogy Apa segít, de hát dolgozik ismét. Most itt van Anyukám, így ismét vissza tudtam olvasni, és egy darabig képben leszek.
A fogacskák még nem bújtak ki. Beszereztük a gélt, de még nem alkalmaztuk. Úgy látom, mostanában nem fáj neki nagyon, a viszketést pedig megoldja a játékaival.
A nyála viszont ugyanúgy csorog, már álkendővel vagyunk egész nap.
Az éjszakáink… változatlanok. Szinte minden órában fenn vagyok, vagy szopizik, vagy csak simogatásra, ringatásra vágyik. Mivel kb. éjféltől közöttünk alszik, ezt nem esik nehezemre megtenni. És mivel mosolygós, egészséges baba, szépen fejlődik, nem is vagyok szomorú. Majd csak egyszer átalussza az éjszakát. A nappalaink inkább kiszámíthatóbbak: fél 9-től alszik kb. 2 órát (ekkor gyorsan összeszedem magam, meg a lakást), majd dél körül ismét (ekkor sétálunk). Délután is legalább 2-szer szundikál még. Az este kicsit hisztis időszak, ebből csak a fürdés jön be, de az nagyon.
Zorroné! Nekünk nem vált be a levendulás fürdető.
Nem alszik tőle jobban, de sokkal jobb az illata, így maradunk ennél.
Gratulálok a keresztelőhöz! Beni nagyon csinos kispasi a képeken!
És szép ajándékokat kapott.
Sajnálom a játékot. Mi meg elrontottuk a zenélő-villogó oroszlánt.
Már nem énekel.
Tim! Bálint nagyon édes! Nekünk is van olyan simléderes kutyás sapink.
Virág! Olyan ügyesen meg tudod kötni a kendőt. Aranyos a leányzó, ahogy szemléli a világot a hátadról.
Nekem sajnos nem megy. Félek egyedül magamra kötni.
A későbbi képeken is aranyos, kis nevetős.
Gratulálok a keresztelőhöz! Szépek vagytok a képeken.
Nici! Kicsit ugyan elkéstem, de… NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT SZANDINAK!
Ügyes vagy, remekül néz ki a torta és biztosan nagyon finom is volt.
Barbi nagyon édesen mosolyog a kedvenc képeden!
És nagyon tetszik a kép a két hasonló korú leányzóról. Nagyon hasonlítanak.
Medina! Itt vagyok, köszi a hiányolást. Jól esett. Próbálok lépést tartani, és ide is eljutni néha
Örülök, hogy nincs sérve a fiadnak.
És nagyon vagány kissrác a képeken!
Tetszik a farmeros kép, meg az, ahogyan az ágyában aludt. Ismerős.
:D:D Én is hasonló pózban szoktam találni.
Látom bejön az „olvasás” is, mi is lapozgatjuk már a kisvakond könyvet.
De jó, hogy pancsiztatok a strandon. Én még nem mertem strandra vinni, de már alig várom, biztos szeretni fogja.
Mary! Nem hallottam még ilyen „betegségről”. Remélem könnyen megoldódik és nem lesz fájdalmas. Amúgy nagyon aranyos a lányod!
Később olvastam, túl vagytok rajta. Szegény, biztos megijedt. De jó, hogy azonnal megvigasztalhattad.
Bolygó! Örülök, hogy Bogi csípője javult.
A szopizások nálunk is pont úgy vannak, mint ahogy írtad.
Nono! Nem lehetett könnyű betegen a 2 gyerekkel. Édes lehetett a kis kúszó-dühöngő nagyfiú.
Celesztina! Örülök, hogy Julinkának nem lett semmi baja. Megijedtem, amikor olvastam, mi történt. Én is mindig félek, hogy egyszer leesik valahonnan, vagy leejtem, olyan nagyon tud ficánkolni.
Nagyon ügyesen üldögél Julinka az etetőszékben.
Milyen nagy kislány már!
És tényleg hasonlítanak a lányok egymásra.
Szőlő! Gondolom, hogy megijedtél. Jó, hogy nem lett Mazsinak baja. Úgy ficánkolnak ezek a gyerekek, és egy pillanat alatt megtörténik a baj.
Nagyon édesek a képeken a lányok, Mazsi és Alíz.
Kritta, Magika, Zsu, Lekri, Lolka, Szösszenet, Kamilla, Klarka, Kisfruzsi, Babyteve, Ercsi, Lituka, Anetto, Mannogab, Atizka, Téjé! Nagyon szépek a babák a képeken!
Szösszenet! Alíznak sok szép kis barátnője van.
Milyen szépen üldögél már Alíz baba!:D
Mango! Édes Csenge a „jógázós” képen.
Ercsi! Nagyon jók a videók is.
Aranyosan kacag Lillus! Azokon a mutatványokon pedig én is csodálkozom. Ügyes a lányod!
És utólag… Boldog névnapot!
Én is szeretnék meghívót.
Lolka! Utólag. Boldog szülinapot!
Boldog névnapot a Nikiknek is!
Eszti! Üdv. itt!
Szépek a gyerkőcök és különleges a nevük.
Marjan! Sajnálom az ekcémát és a méhcsípést. Gondolom, hogy megijedtél.
Mi úgy jártunk séta közben, hogy egy tömbház egyik ablakából égő cigarettacsikket dobtak ki, ami szerencsére nem a kicsin landolt, hanem rajtam. De megijedtem, és eszembe jutott mi lett volna, ha…
Mi is olyan 2. babakocsit vettünk, mint Atizkáék, csak kéket. Mindig a csomagtartóban van, akkor használjuk, ha bevásárolni megyünk, amúgy az elsővel sétálni sokkal jobb.
Jezsek! Jó, hogy nem tűntél el, nem értettem miért lettél névtelen.
Csodálkoztam a Kismamás dolgon. Veszem az újságot, mióta várandós lettem, és eddig szimpatikus volt a nő…
Milyen szép nagy már Marci baba!
Lekri! Sajnálom a tejcsit.
A fiuk szerintem hasonlítanak egymásra. Legalábbis én úgy látom a feltett képek alapján.
Xsara! Sajnálom az óvodás sztorit. Szerintem a magánéleti problémáit az óvónőnek nem a gyerekek és a szülők előtt kellene ecsetelnie.
Nagyon szépek a gyerekeid!
Milyen nagy már Jázmin is!
Emi, Eve! Nagyon jók az uszis képek.
Én is mennék….. Szépek a gyerkőcök!
És nagyon jók a videók is Lili merüléséről.
Benettke! Nekem sem jött még meg. Így nem tudom mikor lesz nálunk is kistesó. Ha apán múlna, már úton lenne, én azért még várnék pár hónapot.
Geni! Gratulálok a fogacskákhoz! Milyen nagy fiú már Rúben!:D
Hozzátáplálás: látom téma volt. Mi azon szerencsések közé tartozunk, akiknek van elég tejcsijük, így csak szopizunk. Néha mikor nagyon meleg volt, egy kis vizet is kapott Nimród. Nem tudom, mit tennék, ha nem lenne elég a tejem…
A dokink ugyan mondta a 4 hónapos oltás után, hogy adhatok neki egy kis baracklevet, ha gondolom, de hozzátette, hogy nem muszáj, mert szépen fejlődik. Így, én nem is adok neki még. Olyan jó, hogy írtatok arról, hogy le lehet fagyasztani gyümiket, lehet nem jutott volna eszembe. És ez jól jön majd ősszel, télen. Még a héten nekilátok elrakni. A barackról olvastam, hogy fagyasztható, de pl. az almát lehet? És a zöldségeket? TUDNA VALAKI SEGÍTENI? HOL NÉZHETEK UTÁNA?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.12 21:31-kor.