Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de meló van itthon ezerrel. Danit elvittem a bölibe, aztán jöttem haza mosni, meg főzni, ugyanis ma a férjeink (a társasházban mindenkinek
), itthon vannak és csináljár az udvart. A járdát újítjuk fel, szegélykövet tesznek le és le lesz térkövezve. Hát, rengeteg meló, de megéri. Nagyon szép lesz. Tavaly a hátsó rész csináltuk meg, most meg elkeztük az elejét is. Szóval sürgök-forgok.
Székelykáposztát csinálok ebédre, de úgy rákívántam a halászlére, hogy gyorsan dobtam oda azt is.... Tudom, nem igen passzol össze, de mindegy, mindegyiket kívánom!
Nemlajos!
Miért tettél bele sütőpapírt? Nem egyszerűbb a tepsit olajozni vagy vajazni és abba a cucc??
Én nem tudom ám, mert soha az életemben nem sütöttem még sütőpapírral!!!
Amúgy a hercegnőburgonyába csak vaj kell és toji sárgája! Na meg egy kis só, ha nem elég ízletes!
Grtaula a kiskönyvhöz! Most már "hivatalosan" is kismami vagy!
Pici!
Nem, nem jósolt még Andika, mert tegnap ugye suliban voltam és mire hazaértem olyan fejfájásom lett, hogy még majdnem hánytam is. Nem volt kedvem gép elé ülni, ezért nem írtam nektek sem már!!
Sajnos ez is az egyik mellékhatása a Clostynak! De valamit valamiért. Amúgy elhatároztam, hogy ha ebben a hónapban sem jön össze a babó, akkor a következő ciklusban nem szedem be ezt a bogyót. Pihentetem a szervezetem egy kicsit. Aztán ha összejön a spontán hónapban, akkor jó, ha nem, majd lesz még 2 havi adag gyógyim, és beszedem. Köv. hónapban pihi. csak a méhpempőt és a Folsavat fogom szedni.
Na, megyek is, mert lassan kész a kaja és jön a "fiam" ebédelni!
Majd még jövök!
Pussz!