Sziasztok!
Először is gratulálok a friss anyukáknak: Csehinek a nagyon szép hajas baba Lucához, Blúminak Bálinthoz, Rönének Danikához, kérünk majd képet a fiúkról is
Humanka: nagyon helyes a babalakod, és tényleg jó hegyes
Bejci: huh tényleg jó nagy lesz a gyerkőc, hacsak az UH nem tévedett. Jó olvasni, hogy vannak normális emberek is az eü-ben, annyi negatív tapasztalatot hallottam mostanában!
Netti: te is szép nagyra növesztetted már a babalakot!
Ormolya: remélem túl vagytok a festésen
Nekünk még a hétvégére is van némi festeni és járólapozni valónk
Honey: remélem nem abban a 2 napban születik majd Flóra, amikor nincs dokid! A streptom nekem már régóta pozitív, doki azt mondta, hogy szülés közben kapok majd antibiót, nagyon sok nőnek pozitív, ne foglalkozzak vele!
Nekem még tegnap is azt mondta a dúla/szülésznő ismerősöm, hogy teljesen normális, hogy semmi jele annak, hogy szülnék. Egyáltalán nem kell, hogy előtt napokkal jele legyen, a gyerkőc jönni fog, amikor itt az idő! Szóval kitartás, semmiről nem vagy/vagyunk lemaradva
Holka: tök jó olvasni a soraidat a kétgyerekes létről
Örülök, hogy Heni ennyire szereti Emmát
Konan: Annácska is nagyon szép baba!
Petra: kitartás, előbb utóbb mi is megszülünk
)
Judit: Bogi is gyönyörű kislány! Sajnálom a hasfájós éjszakátokat
Winona: hasonlóan érzek én is, egyelőre el nem tudom képzelni, hogy egyszer csak beindul a dolog és jönni fog a baba, pedig már nagyon szeretném látni a kisfiunkat! Nekem azt mondta a dokim, hogy első szülő kismamánál az a teljesen normális, ha méhszáj a szülésig tök zárt! Szóval az hogy zárt vagy nem jelenti azt, hogy nem szülsz meg mondjuk holnap!
Anyoooka: nekünk szept 16 a házassági évfordulónk
Jobbulást Neked és a családnak is!
Márti: strepto-s infókat köszi, bár nem hangzik jól, hogy esetleg szülés után még hónapokig ezzel kell szívni
Szeder: Adél baba nagyon álmosan nézelődik azon a képen
Nagyon édes
Bagzerka: várjuk a beszámolót! Megkérdeztem párom ő szeretne- e itthon szülést levezetni, de azt mondta kihagyná
Gwini: kitartás, remélem minél hamarabb elmúlik ez a kevés alvós időszak! Mind a két lánykád nagyon szépséges
A.m: mini Gyuszi nagyon tündér a pihenőszékes kép külön nagyon tetszik!
Sarkantyúka: csak lesz nektek is nevetek előbb utóbb
))
Eszike: Noémi nagyon szép kislány, kitartás, majd csak belerázódtok a mindennapokba!
Lolának hajrá!