Sziasztok!
Köszönöm a kakival kapcsolatos hsz-ket. Végülis felhívtam a védőnőt, ő is azt mondta, amit ti, ugyhogy megnyugodtam.
Nem volt valami túl jó éjszakánk.....
Alig aludtunk valamit, pedig eddig azért nem panaszkodhattam. Lehet, hogy valami van/volt a levegőben? Nem sírt Hunor baba, hanem inkább motyogott, meg néha nyöszörgött, nyújtózkodott, egy kicsit nyugtalan volt, és hát ő sem sokat aludt. Ma reggel sem akart aludni szopi után. Most sikerült úgy letennem, hogy nem ébred fel, és békésen alszik.
Köszönöm Csajok Hunor baba nevében a köszöntéseket!!!Aranyosak vagytok!
andesz, jaj szegény Bence!!!Annyira sajnálom ilyenkor őket, Nati jól fogalmazott, olyan védtelenek szegények! Mikor hazajöttünk, az első két napban azért (is) bőgtem, mert rájöttem, hogy míg a pocakomban volt, ezektől a fránya betegségektől meg tudom óvni, de most már nem. Remélem, hamar meggyógyul!!
Ildi, igen szeptember 10-én van Hunor. Tegnap meg is néztem a naptárat, hogy nincs-e máshol, de nincs. Hogy vagytok?Nem is meséltem, hogy hétfőn, mikor hazaengedtek, találkoztam azzal az idegesítő palival, aki részt vett a szülésfelkészítőn, a felesége meg a vajúdóban volt. Már előre készült, hogy hogyan fogja a légzés gyakorlatokat csinálni. De egyébként nem volt rossz fej.
Ani, nem is tudtam, hogy cisztát találtak nálad.
(vagy csak én voltam figyelmetlen) Remélem nincs komolyabb baj. Nagyon komoly Roni a képeken. Már most igazi szívtipró! A súllyal kapcsolatban meg kezdtem megőrülni, mikor szopi előtt rátettük Hunort a mérlegre, de szopi után kevesebb volt, mint előtte!!
Kezdtem beparázni, hogy nincs elég tejem, nem hízik semmit, csak éppen megtartja a súlyát. Aztán rájöttünk, pontosabban a védőnő mutatta meg, hogy nem használjuk jól a mérleget.
De nem is tesszük rá mindennap. Köszi a tábla javítást!
Nati, nagyon édesek a képek Bence babáról! Tényleg olyan, mintha pózolna a fényképezés előtt.
Csuszka, üdv itt! Jó kis csapat van itt, hamar belejössz mindenbe! Nagyon édes a babátok!Sajnálom a szemproblémáját. De ez gyógyítható, nem?
Judy, jobbulást kívánok a fiadnak! Barbika csodaszép kisasszony! Gratulálok a felüléshez.
Tündi, jól tudod, a ruhát a Luluban vettem
Szerintem úgy néztem ki, mint egy jól megtöltött galamb!:D
Enikő, elment a nyákdugesz?????Akkor most már izgulhatunk érted! Állítólag akár 1, akár 2 hétig is ki lehet húzni még enélkül. Legalább olyan könnyű szülést kívánok, mint ahogy megálmodtad!