Sziasztok, vazzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeee, írtam már egy csomót, erre elszállt!!!
Jaj, na előlről... ma húzós napom volt, elindultam reggel és 13 órára értem haza, totál kivagyok, ráadásul éjjel vagy 1-2 órán át annyit rugdalt Lotti, hogy nem tudtam aludni
Peva - EDA - na igen, húzós, hogy ezért fizetni kell, direkt rákérdeztem, bár én nem szeretnék kérni, de azért gondoltam, megkérdem, mi van, ha közben döntök úgy, hogy szeretnék és lehet kérni akkor is, de akkor is 20 e forint. Ezt nem a nőgyógyásznak kell fizetnem, hanem annak, aki beadja az EDA-t, mert úgy tudom, a szülészet-nőgyógyászat nem rendelkezik külön aneszteziológussal, ezt már anno olvastam az Uzsokis topikban is. Nagyon gáz, de remélem nem fog kelleni, tényleg nem szándékozom beadatni magamnak, de a lehetőség azért megvan.
A szülés 100 e forint!!! Szülésznőt nem fogok fogadni és szeretnék a fizetős kétágyasba menni majd, persze ha lesz hely. Egyelőre így gondolom a dolgokat, de még remélhetőleg min. 1 hónapom van, hogy gondolkozzak rajta.
Nyugtonmalac - nekem amikor kenetet vett a hüvelytenyészet miatt, meg sem éreztem. Viszont van kötelező kenetvétel még valamikor? Mert nekem ugye most vette le 1,5 hete.
A cicimet én nem szeretném csavargatni!!!
Borkaby - úúúúúú, sajnálom a csőtörést, az nagyon húzós tud lenni, anno amikor még máshol laktam egy 10 emeletes házban fent csőtörés volt, mi a 4. emeleten laktunk és arra jöttünk haza, hogy áll a víz kb. 10 cm magasan
Borzalom volt! Persze utána fizetett a biztosító, de nekünk tényleg minden sz@rrá ázott, vígasztaljon, hogy nálatok "csak" a klotyi!
Marek - a Maxi-Cosi, a narancssárga kis virágokkal? Jaj, azt én is annyira szerettem volna, de most úgy néz ki, hogy nem tudunk annyit kiadni rá, még babakocsit se vettünk, valszeg használtat nézek majd vaterán vagy teszveszen.
Sensi - szoktam sutyiban olvasgatni a szeptemberi és novemberi topikot és láttam is a kis Zolikáról a képeket, aki 26 hétre született, igazi kis túlélő és ahogy az anyukája ír róla, a dolgokról, hát szívem megszakad, mert annyira szépen és meghatóan ír, szomorú és mégis tele optimizmussal, nem csoda, hogy ilyen kis erős a kisfiú! Durva azért, hogy már 2 novemberi topikos baba is van!!! Mi még egész jól húztuk, ahhoz képest, hogy itt Perdoval is, Ancsával is voltak gondok, LKatával is, Napsugi... fúúú, sokan, szóval mondhatjuk, hogy mi már egész jól állunk!!!
Adri - na, ezek tök jó hírek, én is szeretnék könnyű szüléééést!!!
Linhbaba - én mindig azt hittem, hogy a lábgörcs az magnéziumhiányra utal
Van egy egész doboz kálcium pezsitabim, de annyira pocsék az íze, hogy kettőt ittam meg belőle eddig csak. Azt olvastam viszont, hogy a kálciumot és a magnéziumot nem szabad együttesen bevenni, mert semlegesítik egymást, bár én mindent reggel pakolok magamba, lehet, lenyomom esténként a kálciumot, mert nem akarok még egy ilyen durva vádligörcsöt, mint pár napja
Timi - júúúj, nagyon tetszenek a hálóingek!!! Az enyémek ehhez képest tök gagyik
Éva - jaj, remélem nincs komoly baj, jelentkezz, amint tudsz!!!
LKata - jó pihit!!!! Babaszobáról majd tegyél fel képet!
Jaj lányok, megyek ledölni, leszakad a hátam már, de tényleg, bocsi, akinek nem írtam külön, ennyire futotta, mivel ugye újra kellett írnom majdnem az egészet