Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)
Régóta nem jártam már erre, és látom,mennyi szép baba érkezett, mindenkinek gratulálok és sok boldogságot kívánok a picikkel! :P
Sajnos megint nem hoztam túl jó híreket, Nostawen ismét kórházban... :cry: Tegnap bement nst-re, és már haza sem engedték, nagyon bedagadt a lába és a vérnyomása is elég magas lett, úgyhogy toxémia-gyanús... :(
Most már tuti, hogy csak akkor jöhet ki, ha meglesz végre a baba, akit már nagyon vár, de egyelőre semmi jele a közelgő szülésnek.
Hát egyelőre ennyi, sajnálom, hogy nem tudok jobb híreket hozni, de remélem, most már hamarosan gólyahírt is hozhatok Nektek!

Jó éjszakát mindenkinek!
Martee
martee

Tyűűűű milyen hajasbaba!! :D Olyan csehi babája, mintha nem is újszülött lenne, hanem rögtön 1 hónapos! :D GRATULA!!!

Jaj szegény Nostaven.. rájár a rúd. :?
Hajrá!!! Nemsokára babázol!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

judit,
felhívtam a dokimat meg a szülésznőmet is a strepto miatt...
de mindkettő megnyugtatott, hogy az Imrében az a protokoll, hogy csak a szülés közben adnak antibiotikumot + a szülés után a babától is vesznek kenetet.
Hiszek nekik... úgysem tehetek mást. Ahogy észrevettem, nagyon eltérőek ebben is a szokások kórházanként és dokinként.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Nagy gratula Csehinek, mint legfrissebb anyucinknak!!!!
Minden szépet és jót kivánok nekik is.
Azért a haja tényleg nem semmi a kicsi Lucának! Az én 15 hós nagylányomnak sincs még ekkora... de komolyan!!!

A babafotók nagyon szépek, olyan jó arra jönni, hogy pakolásztok fel!
Szóval konan, monee, a.m, szeder, holka, gwini, eszike, starlark... és mindenki (bocsi, a teljesség igénye nélkül irom)!!!!
Ne kéressétek magatokat, járuljatok hozzá a kicsit csodás képeivel a mi örömünkhöz is!!! :)

Gwini!
Próbálj inni egy kis alkoholmentes sört. Nekem az is bejött urtica és ricinus mellett. ;)
És NYUGI!!! Ha idegeskedsz miatta, nehezebb lesz visszavarázsolni. Rendben lesz, hidd el!

Honey!
Nem semmi a 27.-e, de legyünk optimisták, tuti, hogy te NEM 27.-én fogsz szülni!!!! És nem is fogod elhúzni olyan sokáig... lehet, jövő héten már babázol a többiekkel együtt. ;)

Starlark!
Tényleg tök jó, hogy végre otthon vagytok. Azért 2 hét húzós lehetett... főleg, hogy a kórházzal kapcsolatban én is eléggé képben vagyok... :?

Bocsi, most ennyi, sir a nagyom, majd holnap folytatom. ;)

Kép
Kép
lolababa

honey:nekem is most derült ki h. pozitív, és nekem is azt mondták h. majd szülés közben kapok vénásan cuccot és az rögtön hat, mert h. az istvánba, azaz az én dokim nem szedet gyogyit meg akkor a párunkat is kezelni kéne. én tök nyugodt vagyok.jah és szerintem nagyon kicsi az esély. h. pont abban az egy napban szülj, mikor senki nem lesz, bár murphy mindig dolgozik.ajánljanak egy helyettest ez a minimum télleg!!

gyönyörűek a babák!most nem sorolom.....de csodásak!
holka isteni szerencsés anyuka vagy ilyen két jó tündérkével!és olyan jó h. Ti (szeder is) még még át akarnátok élni a szülést, én még el sem tudom képzelni....tartok tőle....biztos gyönyörűűű.....csak nem tudom mire gondoljak.....meg biztos nagy szerencsétek is volt, mert nem mindenki így gondolja.

Kép
winona

bocs mégegy, biztos hülyén hangzik, de olyan fura h. eccer csak beindul a folyamat, (amit most még elképzelni sem tudok) és megyünk a kórházba és aztán ottlesz.......ez télleg olyan csodálatos......h. csak na!!!már állati kivi vagyok panna zsófinkra...

Kép
winona

Gwini, én pont ugyanebben a helyzetben voltam/éreztem magam egy pár napja, legalább 2 napig. Úgy éreztem, hogy nincs tejem, nekem is jobb mellem tünt úgy, mintha leapadt volna. Totál elkeseredtem, hogy nem tudom anyatejjel táplálni a manómat. De ez csak átmeneti volt, és neked is az!!!!A laktoherb tea szerintem nagyon jó, a sört én is hallottam már. Igyál nagyon sokat, egyél tartalmasakat és a legfontosabb! Nyugalom, és a fejedben az legyen, hogy van tejem, és tudok szoptatni. :wink:

Orsi, GRATULÁLOK LUCÁHOZ!!!!SOK BOLDOGSÁGOT!!!Honeymoonnak igaza van, olyan a baba, mintha már 1 hónapos lenne.

Judit, neked is gratulálok!!!Nagyon édes Bogi baba!

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Csehi, hatalmas gratula Luca babához! Hosszú, boldog életet kívánok neki!!! Gyönyörű kis hajasbaba!!!

Sok-sok szép babát láttam itt ma! Annyira jó látni hogy már ennyien babáznak!
Minyu tábliját is tök jó nézegetni és Humankáét is! :lol:

Pocifotók is jók! Gömbölyödünk rendesen... :)

Honey, nekem Dorkával volt streptom, így most is jó eséllyel lesz, de a tenyésztés eredményemég nincs meg. Dokim azt mondta, hogy ha pozitív lesz akkor antibio.
Azért szorítok, hogy ne várjon Flóra olyan sokat!!!

Martee, köszönjük a híreket Nostawenről! Szegény,így a végén még ez is! Drukkolunk neki!!!

Márti?! Mi volt a dokinál?!

Rólunk. Mi is voltunk ma Dokinál. minden OK volt, bár a ctg-n Ádám nem volt túl aktív, kb. 2x mocorgott, de doki bácsi szerint így lightosan is minden rendben. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs:

Megvan az időpontunk! Mához egy hétre, 16-án kedden fog a babánk megszületni, hacsak ő nem dönt úgy hogy előbb ki akar bújni. Bár ennek semmi jele nincs, a sok keményedés ellenére amit 2 napja produkálok, méhszáj 3000-es.

Na most már para van... Ez már annyira közeli![/i]

Kép

Kép
anyoooka

Csehi!

Sok örömöt, boldogságot kívánok Neked ezzel a gyönyörű kis hajasbabával!

Konan!

Hú, Annácska nagyon -nagyon csajos kislány! Olyan kis nőcis pofija van! Gyönyörű!

Judit!

Bogi is milyen szép! Olyan békés, a képen!

Bejci!

A Te kislányod is szépen belehúzott a növésbe! Nem biztos az a császár ám, én csak 157cm vagyok és kitágultam annyira, hogy megszüljem a fiúkat, 97-98-as BPD-vel! Márpedig elsősorban a fejméret számít! Én drukkolok, hogy menjen simán!

Honey!

Jól emlékszel, strpto-ban nagy gyakorlatom van (bár ma kiderült, hogy a mostani tenyésztés is negatív, így ezt a terhességet legalább megúsztam nélküle)!
Szóval, én most is nagyon utánajártam a kórházban, hogy mi van, ha + lesz, mert tényleg mindenütt mások a szokások és az ÁEK nemrég alakult 3 kórház összevonásából! Szóval én beszéltem nőgyógyásszal, szülésznővel, neonatológussal, még csecsemőssel is erről, mégpedig azért, mert Berci esetében, anno a Rókusban nagyon túlzásba estek ezzel kapcsolatban!
Szóval én , ha kiderült, hogy + a tenyésztés, akkor másfél-két hétig Semmicillint szedtem, de az én dokim nagyon óvatos és inkább megelőzi a bajt ,minthogy utána meg kezelni kelljen! Amikor bementünk szülni a Rókusba, már mondta, hogy szülés alatt majd kapom az antibiotikumot intravénásan, ami megvédi a babát a fertőződéstől. Ez meg is történt, rögtön vettek kenetet, sőt vért is Bercitől, keresték a fertőzésre utaló jeleket, amit nem találtak, egyedül a CRP értéke volt árnyalatnyit magasabb a kelleténél, ezért megelőzésképp antibiotikumot kapott 2 hétig! A kórházban beültettek neki a fejébe egy branült, mondván, így naponta nem kell 2x megszúrni! Csak a branülök szarok voltak, kicsúsztak, nem vezettek, naponta szúrták neki újra, aztán a végén, utolsó este már 1,5 órán keresztül szúrkálták a fejét, mert már nem volt ép vénája, na akkor az ü.gyerekorvos megadta magát és átállította szirupra! Borzasztó volt látni szegénykém pici fejét! Bocs, hogy ennyire részletesen leírtam, de azért tettem, hogy értsd, miért is jártam ennyire utána a dolognak az ÁEK-ben!
Szóval, a vajúdás alatt a kismamának adott antibiotikum kb. 4 óra alatt eljut olyan mennyiségben a méhlepényen keresztül a babába, hogy megvédi a Streptococcus okozta betegségektől! Hacsak nincs extrém gyors szülésed és ez az adag gyógyszer lefolyik, akkor egyéb kezelésre nincs szükség, de azért persze megnézik a babáról vett kenetből, hogy van-e nyoma fertőzésnek! A baba csak akkor kap antibiotikumot, ha a gyógyszernek nem volt ideje a szülés alatt kifejteni a hatását! Annyiban eltérő még az orvosok véleménye, hogy van, aki azt mondja, hogy ha a kismama már az életben 1x volt Streptococcus +, akkor baktériumhordozónak számít és minden tenyésztés-eredménytől függetlenül kapnia kell szülés alatt a gyógyszert! Nálunk azt mondják, elég, ha akkor kap a kismama gyógyszert szülés alatt, ha az adott terhesség alatt 1x már volt kimutatható Strepto-fertőzés!
Szóval nyugi, biztonságos és elég a Neked adott gyógyszer a szülés alatt!
Egyébként nekem úgy rémlik, hogy a Szent Imre kh. szülészetének honlapján részletesen leírják a Streptococcus fertőzés esetén alkalmazott protokollt, szerintem azt nézd meg!
És nagyon drukkolok, hogy ne 27-28-án szülessen Flóra! Próbálj beszélni vele, komolyan! És igen! Ajánljanak maguk helyett mást, Neked is fontos, hogy megismerd azokat, akik szülés alatt Veled lesznek! Az én véleményem szerint ezen (is) áll vagy bukik, hogy mennyire tudsz lazítani, elengedni magad vajúdás-szülés közben!
És megértelek! Én is kiakadnék, ha ezt így kiírás előtt bő 2 héttel mondanák meg! És igaza van a férjednek, csak persze nincs értelme, mert sajnos semmit sem változtat a dolgon! Próbáljátok kihozni a helyzetből a legjobbat és ragaszkodjatok ahhoz, hogy megismerjétek azt, aki helyettesítheti a dokit/szülésznőt! Az én dokim magától ajánlott fel helyettest a 2. kisfiam születése előtt, hogy amennyiben véletlenül 3-4 héttel !a kiírás előtt szülnék,mikor Ő 3 napig elérhetetlen, akkor se kelljen ügyeletesnél! Szerencsére nem kellett, de szerintem elvárható egy nagyon jól megfizetett választott orvostól, hogy gondoskodjon erről, ha úgy alakul!
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett,..

Csajok!

Én nem szülök még ám egy darabig! Mondtam doki bácsinak, mi volt vasárnap éjjel, megvizsgált és közölte, hogy a méhszájam nem sokat változott a múlt hetihez képest! Annyi viszont történt, hogy a kisasszony feje sokkal lejjebb került! Doki szerint hétvégén már sanszos lehet a szülés, de úgy gondolja, jövő héten még találkozunk a rendelésen (hihi, ahányszor ezt mondta, annyiszor nem jött be, hát meglátjuk)! Jóslófájások, keményedések vannak rendesen, sokszor 4-5 alkalommal 15 percenként, de ennyi! A ctg-nek pedig 3x futottunk neki, mire értékelhető eredményt produkáltunk, úgy bealudt a kiscsaj! Kellett hozzá egy kis lépcsőzés, Sport szelet és szénsavas üdítő, hogy legalább egy picit mozogjon! :lol: Az aszisztens mondta is, hogy legközelebb pár dl kóla után menjek! :lol:

Márti
borossné becz márta

Anyoooka!

Értettem!!! :lol: Igyekszünk mi is! Az a vicces, hogy én már 2x szültem telihold utáni napon és 15-én telihold lesz...De jó lenne összefutni! :lol:

Márti
borossné becz márta

Netti: jol latod, tenyleg nagyon csucsos a pocakom, es tenyleg tokeletesen fent van. En ezert mondogatom neha, hogy szerintem en kesobb fogok szulni, mint a hivatalsoa datum, dehat addig meg azert van 2,5 het, azalatt barmi tortenhet. No, meg pl. azert is, mert meg 1 db joslofajasom sem volt. Ilyen kell, hogy legyen??? Es mindenkinek van mar? A te pocid csini. Milyen volt a szuloi?

Starlark: szomoru, ami veletek tortent. De a lenyeg, hogy tulvagytok mar rajta, es innentol csak a kisManoddal kell foglalkoznod, es minden oke lesz veletek. Te hogy vagy??

Bejci: tenyleg jo nagy csajszi lesz Bius, hozzad kepest meg foleg. Kivancsi vagyok, mit mond majd a dokid.

Ormolya: ez nagyon aranyos, hogy a novered ilyen kozel van hozzad. Minden esely megvan ra, hogy egyszerre szuljetek! De ha nem is sikerul majd egy napon, az unokatesok szulinapjat majd tutira egyutt unnepelhetitek.

Honey: itt nalunk ugy mukodik, ha valasztott orvosom van, es nem lesz ott a szulesemnel, akkor megbizik egy masik dokit, akinel szulni fogok. Szoval akkor sem az ugyeletesnel, hanem akkor is egy konkret dokinal van a szules. Otthon nem igy mukodik???

Konan: Annacska gyonoru es hatalmas haja van.

Petra: tenyleg egeszen ugyanakkoranak tunik a babatok Bejcivel. Kivancsi vagyok, a vegen mekkora lesz majd a kulonbseg. Te milyen magas vagy?

Judit: javitottam Bogi szuletesnapjat. Es Bogi nagyon nyugis babanak latszik.

Vicky: koszi a hireket Csehirol, a tablazatban javitottam a magassagat. Szepseges baba Luca is, es tenyleg jo nagy haja van.

Martee: koszi neked is a hireket. Szegeny Nostawen, rendesen kijut neki is a rosszbol. De ha legkozelebb jossz, akkor mar tenyleg mindenki orulni fog, mert babahirrel jossz!!!

Gwini: csatlakozom Lolababhoz, az alkoholmentes sorrol en is nagyon jokat hallottam. En el is hataroztam, hogy fogok inni, annak ellenere, hogy nem nagyon szeretem a sort.

Anyooka: hat neked is megvan a szulinap! De jo, es mar tenyleg nem kell sokat varnod !!!

Nalam semmi kulonos, ma megyek dokihoz, de valoszinuleg szokas szerint nem fog tortenni semmi. Elbeszelgetunk, aztan johetek haza.

KépKép
Kép
humanka

csajok, nagyon köszi a sztreptos hozzászólásokat!!! Már egészen megnyugodtam. Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen gyakori probléma. :shock: Én hülye az interneten próbáltam utánnanézni. :? (pedig megfogadtam, hogy nem teszem többet )
És mivel nagyon eltérőek a kezelési módszerek ( van aki már előre kap antibiot ) ezért persze, hogy a frász jött rám, amikor olyannal találkoztam szembe, hogy "ÚRISTEN NEKED NEM ÍRT FEL A DOKI ELŐRE ANTIBOTIKUMOT?!"

bejci,
köszi a tippet de az én dokim soha nem indít be szülést! Csak kizárólag akkor, ha ennek orvosilag indokolt oka van.

Viszont "pót" szülésznőt már szereztem. Az Imréseknek talán mond is valamit a név, mert a csaj az ottani egyik aduász - Molnár Gabriellának hívják.
Hétfőn meg felhívom a dokimat ( hátha addig Flóra kibújik ) és megmondom neki, hogy intézzen nekem helyettest.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

wiona,
mi a helyzet náld?! Csak most látom, hogy már nagyon ráhúztál hivatalos időpontodra! :) Valami jóslófájás vagy ilyesmi...?!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

Reméltem, hogy ilyen dokid van, aki csak azért, mert Ő nem lesz ott, nem indít be szülést! Ebből a szempontból már tuti jó doki! Az enyém is ilyen, csak sajnos kevesen vannak! Semmi baj nem lesz, viszont szülés után nézesd majd meg a Streptococcust, mert tünete ritkán van, de ki kell kezelni és a szülés alatt adott gyógyszer nem feltétlenül elég ehhez! Nem biztos, hogy a 6 hetes kontrollon le tudják venni (van, akinél tart még akkor a gyermekágyi folyás), de utána feltétlenül nézesd meg, mi a helyzet! Sajnos makacs nyavaja, nekem minden szülés után vagy ottmaradt vagy akkor jött ki és hónapokig tartott, mire kikezelte a doki, mert ugye szoptatás alatt kevés gyógyszerrel lehet kezelni!

Márti
borossné becz márta

márti,
köszi! Már én is gondoltam rá.... sőt az is felötlött bennem, hogy lehet hogy amivel évek óta bajlódom,és mindig visszajön, az igazából nem is gomba, hanem a streptonak köszönhető?!
Persze lehet hogy ez hülyeség...
Meg hát ahogy utánnanéztem ez apánál semmit nem okoz, viszont a prosztatában nagyon tuti módon meg tud bújni.... szóval nem kéne pingpongozni vele.
Még egy kérdés: szerinted lehet azért most még így apával huncutkodni? Vagy a sztrepto miatt függeszük fel a dolgot?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

jóreg!
honey: állítólag ennek semmi jele nincs, tehát nem jár folyással vagy ilyesmi...nekem ezt mondta a szülésznőm.

semmi jóslóm vagy ilyenek.......néha nyilal a hüvelyemnél....de ennyi......de a vonalzóm nem pontos mert a végső időpontom szept. 12. (ki tudom ezt javítani)???utána még egy hetet várnak, de ezt majd pénteken beszéljük meg dokkal.kiváncsi vagyok, végre megvizsgál.....úgyhogy elég izgatott vagyok másfelől meg nyugis....

Kép
winona

sziasztok csajok, én az októberi topikból vagyok, de mostanában sokszor idepislogtam, jó látni, hogy a babák meg is születnek idővel.
Amiért meg is szólalok itt, az egy kérdés lenne.
Van itt valaki köztetek akinek a nyákdugó elment hamar és utána hetekig húzta, de nem emlékszem a nevére.Meg szeretném kérdezni, hogy végül mennyi idő telt el mire meg is szült?
Nekem holnap lesz két hete, hogy elment a nyákdugóm, rendes fájásaim voltak, éjszaka 7 percenként, hosszú időn át, aztán szép lassan alábbhagyott, doki megvizsgált 2000-s volt a méhnyak, a tejci beindult de a szülés nem .
Előre is köszi a választ.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Köszi lányok a tippeket!
Hát az én Kiscsillagom megoldotta a tejproblémát! Éjszaka 2 óránként szopizott! :wink: Hát most tényleg több tejem van. Most persze édesdeden alszik. :wink:
Szerintem is jó a Laktoherb tea, de majd a sört is kipróbálom (pedig nem szeretem).

gwini

Szép Nap! :)

Húúú Lucának mekkora haja van:) Kis tündér :)

Nostawen: Kitartás, Ügyesek legyetek! :)

Humanka: itt minden ok már :) Végre túl vagyunk a védőnős látogatáson is.

Kép

Kép
starlark

Gwini!
Nekem is 2 óránként fent volt éjszaka Adél :shock: és reggelre teljesen kiütött a nem alvás... most szundiztam én is egyet, pótolván az éjszakai nem alvást... :?
Ha meg tudod az sör nevét, amit ilyenkor lehet inni, akkor légyszi írd meg nekem. Köszike!!! Én is innék.. nekem is van néha olyan, hogy úgy érzem nincs elég.. és van, hogy még csomós is lesz két evés közt olyan sok termelődik.. hát néha én is agygörcsöt kapok már a szoptatástól, hogy most tuti van tejem??? Van, hogy meghallom Adélt ébredezni.. és el kezd folyni a tejem... csupán Adél hangjára.. ez olyan Pavlovi reflex féle dolog lehet...

szeder74

Szeder!
Szerintem bármilyen alkoholmentes sört lehet inni. Én a Soproni szűz nevűt vettem. Még nem ittam. Rá kell szánnom magam, mert nem szeretem. Most Laktoherb teát fogok inni (napi másfél litert).
Nekem is be szokott indulni a tej, ha meghallom a pici hangját vagy felveszem őt. Azt hittem csak az én pici lányom kel fel ilyen gyakran szopizni éjjel. Sebaj, majd csak átalusszák még az éjszakát! :wink:

gwini

Gwini! Nekem Adél-nál ez egy remélhetőleg egyedi eset marad, hogy ennyit fent van éjszaka..
Én is iszom a Laktoherb teát .. DE! nem szabad másfél litert.. mert van benne olyan összetevő, ami miatt csak 1 litert lehet. Ezt a védőnőm mondta.. mert én is másfél 2 litert ittam az első héten... :roll:
És tényleg kell enni!!!! Észre vettem, ha eszem, az is jó... úgyhogy tényleg a szoptatási időszak az nem a fogyi kúráról szól!!!
De van úgy,h ogy nem vagyok éhes.. és enni kell.. hát attól kivagyok!! veszek ma én is sört... :wink: Viszont én sem szeretem, sőt semmilyen alkoholos ital ízét nem szeretem...

szeder74

Szeder!
Neked mennyit és hogyan alszik Adél éjjel?

gwini

Judit
Szépséges a képeslap Bogikával!

Csehi
Nagyon komoly!!! Hogy lehet ennyi haja egy pici újszülőttnek???
Gyönyörűűűűű!!

Winona
Igen tudom,hogy szerencse is,hogy ilyen szüléseim voltak…

Honey
Tudod van aki úgy gondolja ha már kimutatott,hogy jelen van a Strepto akkor ki kell kezelni. Más úgy gondolja nem kell kezelni elég vajúdás alatt hiszen újra megfertőződhetsz.
Ezért van ahol 36 de van ahol csak 38 hetesen veszik le,hogy a szüléshez minnél közelebbi időpontban legyen friss eredmény. De erre mondják,hogy ki mondja meg pontosan mikor indul be a szülése,nem késő-e ha csak 37-38 hetesen veszik le??? Szóval tényleg ahány ház annyi szokás…..
Mivel szülésig ugyse kezelnek,nyugodtan együtt lehetsz a pároddal.

Anyooka
Miért lesz császáros baba?

Gwini
Nekem is volt 2 nap amikor megijedtem mert határozottan kevesebb lett a tejem.A Laktoherb viszont nagyon megindította nekem a tejtermelést!! Először 6 ittam,mostmár csak napi 4-et.
És azóta alszom délutánonként hiszek benne,hogy az alvás is segít!! És persze rengeteg folyadékot kell inni.

Martee
Nostawennek drukkolunk….várunk a babahírrel!

Konan
Annácska is nagyon szép baba!!!!

Szeder
Valami lehetett a levegőben mert Emma is sokszor volt fenn,most én is hulla vagyok...Nekünk is ez az első eset,hogy nem max 2x szopizott éjjel..

BLUMIRÓL nincs hír?
holka

Bejci
akkor nagy drukk,hogy Bianka még a héten megérkezzen!!!

Ági
Köszi,ari vagy. Megnéztem a pocidat, tényleg lenn van már.. :D
holka

A laktoherbtől nem fájhat a pici pocakja? Sajnos az enyim kicsit hasfájós nem merem inni.

Éhesnek én se vagyok mindig éhes, de ennyit még életemben nem ittam egynap :):)

Kép

Kép
starlark

starlark!
lehet tőle hasfájós.. én is így hallottam.. úgyhogy most a jó ég tudja mi van.. bár Adél nem hasfájós szerencsére.

gwini!
éjjel 11-től hajnali 3-ig alszik, eszik.. és utána reggel 7-8 körül kel ismét farkas éhesen :)
napközben meg amikor fent van.. és épp nyügi én akkor is állandóan cicire teszem.. abból baj nem lehet :wink:

holka!
lehet, hogy jön valami front.. mert minden baba " műsorozott " éjszaka, az nem lehet véletlen :?

szeder74

Hoztam képet Nektek.. ma reggel készült

Kép Adél

szeder74

hahoooo!!!!!!
meg nem olvastam semmit, azt sem tudom hol a fejem....

mi nagyon joool, mar itthon tegnap este ota!!!! Dani iszonyat edes! Simi meg valtogatja a tunderi kisfiut, es a kicsit bantani akarom a babat jelleget.... hat ez gondolom tok termeszetes...

majd jovok sztorival meg kepekkel, ha sikerul lekicsinyitenem

csokok, remelem mindenki jol, majd igyekszem visszaolvasni is!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Szeder
csudaédes Adél!! Az avatarképed is tök jó!

Bagzerka
várunk nagyon a beszámolóval.

Napsugar
Csehi tegnap szült és kb 3 hete távozott a dugó.
De ez nagyon változó..szülhet az ember rá pár órára,napra,hétre...
kitartás!!
holka

babák irtó cukik, még mindig :D
bagz:nagyon várom a beszámolót, gyerreeee!
mikor szülök már??????

Kép
winona

holka,
köszi az infót!

szeder, nagyon jó a kis közös képetek!! :D És naaaagyon kis csajos Adél! :D Milyen érzés 2 fiu után lányos anyukának lenni? ( vagy ez nagyon hülye kérdés...? )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

hoka!
Köszi :)

Honey!
SZERINTED :?: :?: milyen lehet??? áááááá MIndig is erre vágytam.. hogy kislányom IS legyen :) CSODÁLATOS!!! AAAnnyira más, mint egy kisfiú.. még a pityergésén is lehet hallani, hogy nnnnagggyon kislány :) Majd Márti beszámol szerintem ugyan erről.. főleg, hogy neki 3 Fiacskája van :wink:
Hogy vagy ma???

BAGZERKA!!!
de JÓ, HOGY otthon vagytok. Várom a képeket!!!

szeder74

Holka! Te nem teszel fel avatarképet?? Olyan jó lenne látni "arcot" is.. mert arról, hogy Holka.. nekem mindig egy pici édes cica jut eszembe.. /ugye most nem sértődtél meg??/
Tök jó látni, hogy kinek írunk.. ezt am.-nél, és honey-nál is észre vettem.. olyan, mintha személyesen is ismerném őket a fénykép miatt.. gondoltam én is teszek fel magamról is, hogy kicsit "személyesebbé" tegyem a hozzászólásomat.. :) /de persze, valaki nem akar "nyilvános" lenni... azt tiszteletben kell tartani! /

szeder74

Bagzerka: Üdv otthon :) Én is várom a beszámolót :)

Anyukák: Ma nektek nem nyügös különösen a babó? 12- fél4-ig semmi se volt neki jó...
Most remélem elalszik még egy darabig.
/Mondjuk nálunk éjszaka nem volt még különösebb gond 9-től aludt és csak kétszer kelt fél2-kor és 4-kor./

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!
Kicsit eltüntem mostanában, de Levente fiam igen lefoglalt. Próbáltam feltölteni képet Róla de nem sikerült, valamelyikötök tud segíten benne? Levente már 3 és fél hetes, szépen cseperedik. Akórházból 2670 gr-mal hoztuk haza, ma reggel mértem és 3490 gr-os, mindig olyan éhes mint egy kicsi farkas.
A kérdésem az lenne, hogy valamelyikötöknek beválte-e a Pampers pelenka, mert Nekünk sajnos nem jött be és van egy original 98 db-os 3-6 kg pelusom átvételre és egy bontott ui. csomag amiből egy hiányzik, szívesen eladnám ha valakit érdekelne. akit érdekel az irjon nekem privit. :)

Holka
mikor tudunk dumcsizni????

Kép
sugi78

szeder,

köszi megvagyok. Fizikailag semmi bajom és lelkileg is összelapátoltam magam. :) A teganapiak után - amikor is a doki azt monta szept vége - okt. eleje elött nem lesz baba - már teljesen lenyugodtam, és beletörődtem, hogy én már így maradok. :)
Ezen felbuzdulva ma bejelentkeztem fogorvoshoz, manikűröshöz, kozmetikushoz. ( ma már túl vagyok a fodrászon és a pedikűrösön, de Flóra nem akaródzik megindulni :) )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

sugi,
nem semmi növekedés ennyi idő alatt! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

TEJTERMELÉS:
KARAMLAZ CITROMOS ALKOHOLMENTES MALÁTA ITAL (ÉN MOS vettem.. majd mondom a tapasztalatokat :) )

szeder74

Szeder
Privi ment.

Starlark
Emma csak éjjel aludt éberebben...nappal nem volt gond.
Néha összehúzza a szemöldökét,keserves arcot vág és nyom egy pukit ilyenkor 5 mp nyafi is van.
De már 2x1,5 órát van ébren. Többet mint eleinte :D
holka

Most skypoltunk egy órát Sugival! Naggggyyon édes Levente,kishusi lett!!
holka

Sziasztok!
Köszi a babadícséreteket! :)

Bagzerka: Jó, hogy ithhon vagy. Kíváncsian várjuk a beszámolót és képet Daniról.

Honey: igazad van, mindenhol más a módszer, és nem állítom, hogy egyik jobb a másiknál.
Tényleg stramm kismami vagy, nagy öröm lesz majd, mikor a kezedben tarthatod végre a kis Flórát! :)

Szeder: Nagyon édes a kis Adél, tényleg jó az avatarod :)
Várjuk az infót az italról.

Sajnos Boginak éjjel nagyon fájt a pocija, be kellett vinni az ügyeletre, mert 5 órán keresztül csak sírt, aztán sikerült kakilnia és kapott infacol cseppeket. Ma már szerencsére jól van, remélem éjjel is így marad. Remélem nem a laktoherb teától vagy a tejfölös májtól fájt a pocija...

Winona: tényleg te jössz, amikor tudsz jelntkezz, szorítok neked :D .

Jha, majd lesz sz.történet is.

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Jaj nem is gratuláltam még

Csehi, nagy gratula Luca babához, nagyon szép hosszúhajú baba!!
Sok egézséget és tejet kívánok nektek!
:D

Nostawen: szurkolok!!+++++++++++

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Jó reggelt!

Úgy utálom az éjszakákat. :( Ha alszom beton kemény lesz a hasam. De nem a régi szokásos keményedés (nem hullám szerűen jön, nem is fáj és nekem nem rossz érzés egyáltalán)
De szegény babónak mindenét külön külön ki lehet tapogatni, annyira ráfeszül a hasam. Ma reggel konkrétan éreztem egyben a kis talpát. :( Ilyenkor inkább felkelek és sétálok egy kört a lakásban, attól rögtön kilazul mindenem. Mindig arra gondolok, hogy ez biztos nagyon rossz neki.
Valakinek szokott ilyen lenni?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Jó reggelt :)

Honey!
Jaj, Te szegényke!
Igaz már nem vagyok pocakos, de tudom, nagyon jól tudom, hogy miről beszélsz. Ha viszont hullámokban jön.. az jelenthet valamit :wink:
Az orvosok azt mondják, hogy a baba nem érez ebből semmit.. szerintem ez f...ság... igen is kell, hogy érezze ő is.. ééés nagyon jó, hogy sétálgatsz olyankor, bár igen kellemetlen lehet.
Fel a fejjel.. már tényleg közeleg a napotok Flórával :)

szeder74

szeder,
akkor jól emlékeztem hogy neked volt hasonló...
Szerintem is hülyeség, hogy ezt a babák nem érzik ( csak gondolom ezzel nyugtatnak, mivel úgysem tudunk tenni ellene )
De szegénykém ilyenkor totál mozdulatlan, de ahogy felállok és kilazul a pocakom, hihetetlen ficánkolásba kezd! Szinte érezni, ahogy ő is megkönnyebbül!
De azért éjjel, 2 óránként nem olyan "funny" dolog futni 3 kört a lakásban. :?
De neked, aki szoptatsz gondolom ezt a legkevésbé sem kell ecsetelnem... :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Laurám megint nem aludt valami jól. :cry: Este fél 12-re sikerült elaludnia, addig semmi sem volt jó. Egyfolytában vissza akart jönni a cicire. :? Aztán reggelig még 2-szer ébredt, ami nem is lenne olyan sok, ha rögtön vissza is aludna. De leteszem és nyöszörög, erőlködik, időnként felsikít és akkor dajkálhatom. :wink: Alig alszom vmit.Napról-napra egyre kevesebbet. Eddig még aludtam össz. 7 órát, most talán 5-öt, de azt is 3 részletben. Nappal meg nem tudok aludni, de lehet, hogy muszáj lesz.

gwini

Szép Reggel! :)

Szeder: én várom a tapasztalataidat az itókával kapcsolatban. Szimpatikusabbnak hangzik mint a tea.

Kérdés: Hogy vegyem rá az én drága egyetlen gyermekemet arra hogy a jobb cicit ne finyákolja? Kiakaszt totál. Kortyol kettőt aztán csak cuclizik rajta, aztán ha átteszem a balra úgy kapkod utánna mint aki egy hete éhezik. Pedig a jobban is van tejcsi 40 milit simán lefejek abból is.

Kép

Kép
starlark

Gwini: Pocifájós? Tegnap Donátot is igencsak ringatni kellett este mire beájult, aztán éjjel mikor kelt 1 órát tartott a szopi leteszem nyöszörög újra szopi játék...

Próbáltad már hason altatni? Nálunk bevált kevesebbet nyügizik azóta.

Kép

Kép
starlark

Honey: nekem ma egesz nap kokemeny a hasam, barmit csinalok, ha fekszem, ha maszkalok, semmi sem segit. Semmim nem faj, szerintem szules veltlenul sem lesz, de vmiert nem akar valtozni. Lehet, hogy furdok egyet, hatha az segit

KépKép
Kép
humanka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?