Momo,
Szerintem már annál is jobban állok hozzátápival
: Kevin eddig 2 dolgot akart kihányni: az sk krumplit és a céklát. Szóval nálunk azért csúszik a sütőtök, répa, alma, banán, pasztinák, bébikajából meg szinte minden. Szerintem Kevin lesz a topic zabagépe. Csak az ember pepecsel a hülye céklával, erre nem kell, ez azért bosszantó. De a te helyedben én már rég falnak mentem volna...
Anita
Látom írták már, de -bár Kevinnél sose volt kakigond -én is figyeltem mindig, hogy a fogós kaja mellé "hajtós" is kerüljön. Alma, banán pl fog, de ha magában akarod adni, nem pl barackkal (ami hajt) , akkor legalább egy kis kamillateával lazítsd, nálunk bevált.
Andi
Zöldfűszer egyben: nem szeletelve teszed, hanem csokorba kötve vagy teatojásban, így az íze benne van, a darabok nem.
Csak azért tudom, mert nálunk így lesz kapros a tökfőzi.Ja, látom Ildi is írta.
Klár
Babád nagyon édi
A sztorid is jó
Kangi
A huszárbaba is édi!
megint Momo
Sportoló boszik
Andy
Éjszakához gratula, tudom, mekkora öröm ez...
Lehet, hogy a manók is olvassák a topicot, az enyim és 2 éjszaka csak 1x kelt...ha ezen múlik, én akár mindennap rinyálok nektek, csak győzzétek olvasni
. Mindig úgy járok, hogy mire elmennék vele pl orvoshoz, hogy na ez már télleg nem normális, elkezd aludni normálisan.
Ja, és amire Klár utalt: a nyugis éjszakák nálunk is jól jönnek a házaséletünknek, apával már mindketten enyhén szólva nyűgösek voltunk
Zsuzsi
Köszi, akkor utánanézek ennek a szernek. Etetőszékhez gratula
Nálunk apa a lazább rendügyben, azt mondja, a lakás nem kirakat, élünk benne, meg most ott van Kevin is, aki miatt minimum 20 db játéknak kell heverni a nappali 20 különböző pontján...De én átlátok rajta, szerintem csak így akarja igazolni magát, hogy ő miért nem rámol/takarít
Mókuska
Evés-alvás
De jó nektek
Háváj a szülőknél -irigy vagyok
!
Zulu
Világgámenés
Azért valahogy a panaszaid is pozitív kicsengésűek a végére
De tesósztori nagyon édes azért!
Kaska
A néni is, akinél minden 7en zöldséget veszünk a piacon, azt mondta, nehogy beengedjük az ágyunkba a babát, az ő; fia még 20 évesen (!!!) is odabújt aludni... Hát, nem tudom, mit szólnék, ha a borostás, szőrös lábú Kevint kéne dajkálgatnom az ágyban
Apánál ugyanez szexi, de egy húszéves gyerek...(Honnan szedted a jópofa gifeket, most beszúrnék egy ferdeszájút
)
Réka
Ééédi Dani!
Miszike
Jófeleség és Jóanya
Meg alvás
Beki édi a rózsaszín cucerájban
Mi az a kedvenc könyved? Nekem most a Stahl szakácskönyvek, megvan mindkettő.
megint Klár
Én is nagyon kíváncsi lennék a "momentumra". Én is égetnivaló rossz kamasz voltam, de az ember annyira össze van zavarodva abban a korban...
7végén én is olvasó üzemmódban voltam, ma meg jönnek beépíteni az erkélyünket, iszonyat rumli meg kosz lesz...Holnap tali, szerdán gyógytorna, csütörtökre át tudtam tenni a Dévényt...Még jó, hogy heti 2-3x le akartam járni edzeni, esélyem sincs rá, minden napra jut valami program. Igyexem csak napi 1-et berakni, hogy Kevin ne boruljon ki.
Ja, és mégis megyünk telelni hármasban jan 24-30 Ausztriába, sőt, még februárban is hívtak a haverok síelni. Majd megláttyuk.
Sofkának további jobbulást,
nektek meg szép napot, holnap tali!
pusza
Elli
Ja, és még egy Kevinfej: (szerintem jön a foga, nem hagyja, hogy hozzányúljak, ha meg mégis sikerül, bőgés a vége, biztos érzékeny már neki)